INSIDER Aandelen Abonnement Asymmetrisch Beleggen Capitalist Exploits

INSIDER

Asymmetrische beleggingsideeën over de hele wereld

Aandelen onderzoek van hedge fund managers


Be A Fly On The Wall At Our Hedge Fund


Happy Investors is officiële partner van Capitalist Exploits en haar Insider-lidmaatschap. Wij mogen een exclusieve $1000 korting aanbieden aan Happy Investors.

aandelen-onderzoek-uniek

Bouw Vermogen Op

Insider geeft u toegang tot persoonlijke beleggingen van hedge fund managers. In deze bijzondere tijd willen zij niet alleen hun vermogen beschermen, maar vermenigvuldigen. 


U krijgt toegang tot uniek aandelen onderzoek en portfolio begeleiding om uw vermogen te positioneren, van professionele hedge fund managers die streven naar 3x - 100x rendement, met minimaal risico, in de komende jaren. 

Neem de rondleiding 

In één oogopslag

uniek-aandelen-onderzoek-1

100+ Aandelen Om Vandaag te Kopen

betaald-aandelen-onderzoek

Targeting +300% Winst of Hoog Dividend

aandelen-community

Meer dan 1,500 tevreden leden wereldwijd

aandelen-begeleiding

Continue Support & Begeleiding

Krijg toegang tot

Capital Gains Portfolio

Tientallen asymmetrische beleggingen targeting 300%+ koerswinst, verdeelt over vele industrieën, waar Chris en het team persoonlijk in investeren

Inkomen Portfolio

Lange termijn portfolio bestaande uit 70 - 80 internationale, gediversifieerde aandelen targeting ≈10% jaarlijks inkomen, met de nadruk op consistentie

Research & Begeleiding

Diepgaand onderzoek voor alle aandelen, en begeleiding over portfolio samenstellen. Wij vertellen u wat wij kopen & verkopen, en wanneer. U bepaalt eigen tempo.

Educatie

Leer van tientallen jaren beleggingservaring van hedge fund managers, met educatie over het gehele investeringsproces, portfolio management, verkoopstrategie en het beheersen van emoties.

Maandelijkse Q&A

Laat uw vragen over beleggen beantwoorden door hedge fund managers met decennia ervaringen in globale markten in alle activaklassen, en speur in onze database met ≈1000 antwoorden

Wekelijkse Nieuwsbrief

Wekelijkse updates van onze fondsbeheerders over de beleggingsthema's, en asymmetrische aandelen posities die de thema's aanvullen of aantrekkelijke dividenden hebben

Community Forum

Ontmoet gelijkgestemde abonnees via ons instant messaging forum en organiseer persoonlijke ontmoetingen om je persoonlijke netwerk uit te breiden, en profiteer van ieders collectieve ervaring.

Geld Terug Garantie

Gezien de hoeveelheid rotzooi die er is, begrijpen wij de aarzeling van mensen om zich te abonneren op "nieuwsbrieven". Daarom bieden wij een onvoorwaardelijke, 30 dagen terugbetaling.

Piece of Mind

Wij investeren persoonlijk in al onze aanbevelingen, en voor cliënten die ons circa $100 miljoen hebben gegeven om namens hen te beheren. Dit is geen gewone nieuwsbrief, de focus ligt op het opbouwen van generatierijkdom.

Word Nu Lid Voor Direct Toegang

30 Dagen Geld Terug Garantie

Aanmelden 

Neem De Rondleiding

Uitleg over hoe het team van Capitalist Exploits asymmetrische beleggingen selecteert met minimaal risico en potentieel hoog rendement

Hoe Het Werkt

Uitleg over hoe het lidmaatschap werkt

Wat leden zeggen

aandelen-onderzoek-insider-ervaringen

185+ Recensies op Trustpilot. Score: 4.9 / 5 Excellent

Eén doel: Asymmetrisch beleggen

Tientallen jaren ervaring in de echte wereld bij vooraanstaande investeringsbanken, toonaangevende venture-capitalbedrijven, het opbouwen en verkopen van bedrijven en nu het beheer van meer dan 100 miljoen dollar betekent dat wanneer u zich bij Insider aansluit, u profiteert van het levenslange streven om vermogen op te bouwen en te beschermen. Wij delen de kennis van levenslange carrière in het streven naar groeiend kapitaal voor ongeveer $4 per dag.

Aanmelden

Leiderschap

Insider wordt beheerd door professionele investeerders met tientallen jaren ervaring in geldbeheer

en ondernemerservaring die momenteel meer dan $100m beheren

insider-aandelen-onderzoek

Chris MacIntosh 

Opgegroeid in Zuid-Afrika, heeft Chris sindsdien in 7 verschillende landen gewoond en geïnvesteerd. Na een carrière bij top investeringsbanken zoals JPM, Lehman, Robert Flemmings en Invesco, kreeg Chris genoeg van het bedrijfsleven. Sindsdien heeft hij meerdere miljoenenbedrijven gebouwd, toezicht gehouden op $35 miljoen aan risicokapitaal, en tegelijkertijd fulltime geïnvesteerd en het vermogen van zijn eigen portfolio en die van privéklanten beheerd.

asymmetrisch-beleggen

Brad McFadden

Na het beheer van vermogende particuliere klantenfondsen bij Henry Ansbacher en een handelsportefeuille voor eigen rekening bij Rand Merchant Bank in Zuid-Afrika en Australië, is Brad gespecialiseerd in de uitvoering van strategieën om de asymmetrische opbrengsten voor ieder thema te behalen. Hij werkt met Chris samen om kansen op de verschillende markten en aandelen in de wereld te identificeren en hoe deze het beste kunnen worden uitgevoerd.

Waarom Nu Lid Worden? 

aandelen-onderzoek-wereldwijd

Timing

Veel van de beleggingen die wij hebben aanbevolen, beginnen nu in beweging te komen. Er is nog tijd om in te stappen op wat spectaculaire bull markten lijken te worden in de aanbevelingen die wij hebben gedaan, om te bekomen tot wat volgens ons werkelijk extreem hoge rendementen zullen zijn.

aandelen-research

Risk/Return

Wij selecteren asymmetrische beleggingen met minimaal risico en potentieel x3 - x100 rendement. U krijgt direct toegang tot alle aandelen en onderzoeken uit het verleden. Ontdek hoe wij op tientallen aandelen x10 of meer rendement realiseren. Onze leden verdienen de investering terug in één of twee jaar.

insider-aandelen-research

Censorship

Vermogensbeheerders moeten in toenemende mate hun beleggingsactiviteiten beperken om deel te nemen aan politiek correcte kansen, of zij riskeren hun carrière. Dit heeft een unieke kans geschapen voor degenen die intellectueel vrij zijn om te beleggen in de meest aantrekkelijke kansen, die vaak niet aan bod komen in de mainstream OF de alternatieve media.

JOIN INSIDER

FULL MEMBERSHIP

$2499
$1,499
$1000 Korting alleen via Happy Investors
    • Jaarabonnement met onbeperkte toegang
    • Asymmetrische Aandelen Portfolio
    • Gediversifieerd Inkomen Portfolio
    • Volledige Begeleiding bij Kopen/Verkopen
    • Wekelijkse Updates / Aandelen Onderzoek
    • Maandelijkse Q&A Webinar voor Leden
    • Insider Community Forum
    • Educatie in Beleggen en Portfolio Beheer
    • Wereldwijde Focus
    • 30 Dagen Geld Terug Garantie
    • $1000 Korting alleen via Happy Investors

1500+ Tevreden Leden

ervaringen-insider-happy-investor

185+ Recensies op Trustpilot. Score: 4.9 / 5 Excellent

insider-aandelen-ervaringen

Nieuwsbrief

Wij van Happy Investors zijn al jarenlang aangesloten bij Capitalist Exploits. Per 2021 zijn we ook officieel partner en mogen wij de exclusieve korting aanbieden. Anderzijds begrijpen we dat, zelfs met de korting, dit een grote investering is. Vanuit onze ervaring is dit het meer dan waard, omdat we tot op heden een gemiddeld rendement van 30,9% hebben behaald met haar aandelen. 


Vind je het interessant maar wil je nog even niet investeren? Schrijf je dan in op haar gratis nieuwsbrief. Wekelijks deelt het team van Capitalist Exploits nieuwe inzichten over macro-economische gebeurtenissen. Leerzaam en gratis.

Word Nu Lid Voor Direct Toegang

30 Dagen Geld Terug Garantie

Aanmelden