Gratis trainingen en eboeken financiele onafhankelijkheid bereiken
arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis E-boek, Trainingen & Tools voor Financiële Onafhankelijkheid

Overzicht van gratis downloads

gratis boek geld verdienen

E-boek 'Meer Geld in Minder Tijd Verdienen'

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken

E-boek 'Financiële Onafhankelijkheid bereiken' 

gratis training beginnen met beleggen

Basistraining 'Beginnen met Beleggen'

rekentool vermogen berekenen gratis

Rekentool 'Vermogen Berekenen'

Download mijn checklist voor beleggen in individuele aandelen

Mijn jarenlange ervaring tot het beleggen van individuele aandelen heb ik samengevat in een korte en krachtige checklist. Ontdek de cruciale vragen die ik mijzelf stel alvorens ik een individueel aandeel besluit te kopen. De beste aandelen die voldoen aan deze checklist kunnen zeer hoog rendement behalen van 300% over hoger. Te mooi om waar te zijn? Download de checklist nu gratis en bepaal het zelf. 

Download

Download hier het E-boek 'Meer Geld in Minder Tijd Verdienen'

Dankzij dit boek leer je hoe je (veel) meer geld in minder tijd kan verdienen. Ontdek de bewezen strategie tot passief inkomen, en volg het concrete stappenplan voor succes. Met meer dan 100 pagina's vol concrete tips zal jij een geheel andere Mindset krijgen over hoe je geld voor jou kan laten werken, in plaats van andersom! Dit boek mag je niet missen als je meer geld in minder tijd wilt leren verdienen. 

Download

Download hier mijn complete roadmap voor 'Financiële Onafhankelijkheid bereiken' in E-boek formaat

In deze uitgebreide roadmap leer je de basis van hoe jij financiële onafhankelijkheid kan bereiken. Dit is de mijn persoonlijke lange termijn strategie met de meest belangrijkste lessen die ik in de afgelopen jaren heb geleerd. Deze roadmap is tevens de eerste training binnen de complete cursus 'Financiële Onafhankelijkheid Bereiken' op de Happy Investors Community. Op mijn community vind je meer dan 50 trainingen voor 'FO Bereiken' en 'Winnen met Beleggen' voor structureel hoog en duurzaam rendement. 

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken
Download

Download hier de basistraining 'Beginnen met Beleggen'

In deze uitgebreide introductietraining leer je de basis tot beginnen met beleggen. Deze training is perfect voor wie een echte beginner is tot geld beleggen. Dit is tevens de eerste training binnen de complete cursus 'Winnen met Beleggen' op de Happy Investors Community. Binnen die cursus leer je van beginner tot aan gevorderd beleggen voor structureel hoog en duurzaam rendement. 

gratis training beginnen met beleggen
Download

Download hier de rekentool 'Vermogen Berekenen'

Dankzij de rekentool kan je heel snel en eenvoudig je vermogensgroei berekenen. Stippel een concreet plan van aanpak uit dankzij deze tool, en ontdek hoeveel jij maandelijks dient te beleggen om miljonair te worden.

rekentool vermogen berekenen gratis
Download