Gratis Training Beleggen en Gratis Cursussen Beleggen Downloaden

Gratis Trainingen en Cursussen Beleggen

Gratis training beleggen downloaden?

succesvol-etf-beleggen-starterskit

E-boek 'Succesvol ETF Beleggen Starterskit'

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken

E-boek 'Financiële Onafhankelijkheid Bereiken' 

gratis training beginnen met beleggen

Gratis training 'Beginnen met Beleggen'

rekentool vermogen berekenen gratis

Gratis rekentool 'Vermogen Berekenen'

Download Gratis E-boek 'Succesvol ETF Beleggen Starterskit'

In dit gratis E-boek vind je een volledige Starterskit voor Succesvol ETF beleggen. Krijg toegang tot drie kant-en-klare ETF beleggingsportefeuilles waarmee je hoog rendement tegen lager risico kan realiseren. Na deze gratis training ETF beleggen kan je direct aan de slag. Stel een beleggingsportefeuille op en beheer in slechts dertig minuten per maand (of minder). Perfect voor lager-risico beleggers en passief inkomen. 

succesvol-etf-beleggen-starterskit
Download

Download Exclusief Beleggingsrapport Beste Aandeel 2021

In het beleggingsrapport Juni 2021 vind je een uniek groeiaandeel die potentieel x5 - x10 rendement kan genereren op de lange termijn. Dit is mijn beste aandeel van 2021. Zowel ikzelf als onze Happy Investors Leden staan nu op +58% rendement in slechts drie maanden. Mis deze kans niet, Het beleggingsrapport is een gratis training in beleggen voor aandelen analyseren. Het is onderdeel van de cursus beleggen op de Happy Investors Community. Iedere maand publiceren we aandelen analyses voor potentieel x5 - 10 rendement.

beleggingsrapport downloaden
Download

Download hier mijn complete roadmap voor 'Financiële Onafhankelijkheid bereiken' in E-boek formaat

In deze uitgebreide roadmap leer je de basis van hoe jij financiële onafhankelijkheid kan bereiken. Dit is de mijn persoonlijke lange termijn strategie met de meest belangrijkste lessen die ik in de afgelopen jaren heb geleerd. Deze roadmap is tevens de eerste training binnen de complete cursus 'Financiële Onafhankelijkheid Bereiken' op de Happy Investors Community. Op mijn community vind je meer dan 50 trainingen voor 'FO Bereiken' en 'Winnen met Beleggen' voor structureel hoog en duurzaam rendement. 

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken
Download

Download Gratis Mijn Rekentool 'Vermogen Berekenen'

Dankzij de rekentool kan je heel snel en eenvoudig je vermogensgroei berekenen. Stippel een concreet plan van aanpak uit dankzij deze tool, en ontdek hoeveel jij maandelijks dient te beleggen om miljonair te worden. De tool bevat ook voorbeeld beleggingsportefeuilles ter inspiratie.

rekentool vermogen berekenen gratis
Download

Gratis checklist voor beleggen in individuele aandelen

Jarenlange ervaring tot beleggen in individuele aandelen  samengevat in een korte en krachtige checklist. Ontdek de cruciale vragen bij het aankopen van aandelen. De beste aandelen die voldoen aan deze checklist kunnen zeer hoog rendement behalen van > 300%.

Download

Download Gratis Training 'Beginnen met Beleggen'

In deze gratis cursus beleggen leer je de basis tot beginnen met beleggen. Deze training is perfect voor beginners. Dit is tevens de eerste training binnen de complete cursus 'Winnen met Beleggen' op de Happy Investors Community. Binnen die cursus leer je van beginner tot aan gevorderd beleggen voor structureel hoog en duurzaam rendement. 

gratis training beginnen met beleggen
Download
arrow_drop_up arrow_drop_down