Online cursus beleggen voor beginners
arrow_drop_up arrow_drop_down

Winnen met Beleggen?

Wil jij hoger rendement met beleggen met lager risico? 


Sluit je aan bij de Happy Investors Community. Hét platform voor succesvol lange termijn beleggen & investeren naar financiële onafhankelijkheid en een beter leven. Het doel is om jou te leren hoe je kan investeren in de beste aandelen & ETFs die leiden tot duurzaam en hoog rendement. Laat geld voor je werken en word financieel onafhankelijk.

Krijg tevens direct toegang tot de beste aandelen voor de lange termijn die x3, x5 of zelfs x10 rendement geven.

Abonnementen Bekijken
cursus lange termijn beleggen
100% garantie

dat jij leert hoe lange termijn beleggen aandelen & ETF's

5 uit 5!
leden beoordelen de cursus met 5 uit 5 sterren
70+ uur
cursusmateriaal voor succesvol beleggen
150.000+

 euro beleggingen. Krijg toegang tot alle aandelen!

recensie-happy-investors
Ik ben al jaren geïnteresseerd in geld, en dan met name in hoe ik zoveel mogelijk geld kan verdienen. Dit leek altijd heel ver weg voor mij, omdat ik niet zo goed wist waar ik mee moest beginnen. Tot ik op de website van Jorik kwam. Jorik biedt verschillende tools aan om het beleggen voor jezelf zo makkelijk en overzichtelijk als mogelijk te maken. Het cursus aanbod is daarnaast enorm groot, waardoor je niet snel uitgeleerd zal zijn. De community heeft mij enorm geholpen om beter te begrijpen hoe beleggen werkt en uiteindelijk betere keuzes te maken om mijn vermogen op te bouwen.
Veronique Versaevel - 5 sterren recensie op Facebook

De Unieke Voordelen van de Happy Investors Community

cursus beginnen met beleggen

Online Coaching & Community

Krijg onbeperkte coaching binnen de community om jou doelen te bereiken: succesvol worden, rijker worden en beleggen als gevorderde voor hoger rendement

Leer Intelligenter Beleggen met Minder Risico

Krijg direct toegang tot 70+ uur cursussen over succesvol winnen met beleggen. Inclusief meegroeigarantie: alle nieuwe cursussen krijg je er gratis bij

Winstgevende aandelen & ETFs

Krijg direct toegang tot de beste winstgevende aandelen & ETFs die perfect zijn voor lange termijn beleggen

financieel onafhankelijkheid leren

Exclusieve High Growth aandelen

Mijn specialiteit zijn unieke groeiaandelen die x3, x5 of zelfs x10 rendement geven. Krijg onbeperkt toegang tot alle exclusieve beleggingsrapporten

Recensies van Happy Investors leden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Bij Jorik ben je aan het juiste adres om te leren beleggen'

Ik heb een lidmaatschap afgesloten bij de HIM en tot volle tevredenheid. De vele modules en trainingen spraken mij erg aan. Met name het enthousiasme en de openheid van Jorik vind ik super! Jorik was zelfs bereid tot een 1 to 1 online meeting om kennis te maken en zijn kennis met mij te delen. Kortom ik ben super tevreden en enthousiast. Het maakt niet uit of je net begint of al verder gevorderd bent!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Martin Rischen (Google Review)

'Leer hoe je gelukkiger wordt en hoe financiële onafhankelijkheid je hierbij kan helpen'

Happy Investors Mindset is veel meer dan leren beleggen of zo snel mogelijk rijk worden door middel van beleggingen. Natuurlijk krijg je zeer waardevolle tips, uitleg en adviezen op dit gebied, maar het is meer dan dat. Het gaat voor mij meer over hoe word je gelukkig en hoe kan financiële onafhankelijkheid je hierbij helpen. En ja met de adviezen en tips van Jorik zal je deze financiële onafhankelijkheid sneller bereiken dan dat je dit zelfstandig wilt realiseren.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Bert Kaptein (Facebook Review)

'Lange termijn beleggen met een goed plan'

Binnen de community wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Het maken van het juiste plan om mee te starten staat centraal en wordt goed begeleid. Het geeft vertrouwen, motivatie en energie om de stappen naar financiële onafhankelijkheid consequent uit te voeren. En de ontwikkelaar kom je gewoon in real time in de chat tegen. Zeker een waardevolle investering in mezelf.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Evander Sneek (Google Review)

'Professionele beleggingsrapporten met unieke aandelen'

De beleggingsrapporten zijn heel uitgebreid met verschillende beoordeling op vlak van ratio's. Met het eerste rapport had ik mijn kosten er al uitgehaald en mooie winst geboekt!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Bob Schramme (Facebook)

Kies uit drie abonnementen

financieel onafhankelijkheid community

1. Winstgevende Groei

Het basisabonnement heet 'Winstgevende Groei'. Binnen dit abonnement krijg je 1-jaar lang toegang tot zorgvuldige beleggingsrapporten met daarin Winstgevende Aandelen die mooi rendement op de lange termijn kunnen geven.


De inspiratie van de beste aandelen haal ik uit verschillende betaalde diensten en eigen onderzoeken. Bespaar jezelf de 5.000+ euro die ik jaarlijks uitgeef. Op de Happy Investors Community vind je de beste winstgevende aandelen die ik persoonlijk heb geselecteerd uit mijn betrouwbare bronnen en onderzoeken. 

cursus-lange-termijn-beleggen

2. Duurzame Groei

Bij dit abonnement krijg je naast de Winstgevende Aandelen ook direct en onbeperkte toegang tot een volledige cursus voor succesvol lange termijn beleggen

De cursus bevat meer dan 70 uur lesmateriaal over:

 • Hoe je financieel onafhankelijk wordt (bewezen strategie)
 • Beginnen met (passief) lange termijn beleggen
 • Beleggen in Aandelen & ETF's
 • Beleggen in Vastgoed, Dividend en alternatieven
 • Hoe je minder risico kan nemen met beleggen
 • Kant-en-klare beleggingsportefeuilles ter inspiratie

Naast deze cursussen krijg je ook toegang tot een selectie aan ETFs voor lange termijn beleggen en vind je praktische voorbeelden van beleggingsportefeuilles op basis van laag of hoog risico. 

online-cursus-beginnen-met-beleggen

3. Exclusieve groei met High Growth Aandelen voor potentieel x3, x5 of x10 rendement

Met mijn universitaire achtergrond in Organisatie & Strategie en vele jaren  ervaring in beleggen stel ik periodiek een uniek beleggingsrapport samen. In dit rapport vind je mijn strategisch en fundamenteel onderzoek naar unieke groeiaandelen met een potentieel rendement van x3, x5 of zelfs x10. Dit zijn aandelen waar ik zelf in investeer. Ook krijg je 100% inzicht in mijn beleggingsportefeuille.


Iedere 500 euro op een van de unieke groeiaandelen uit mijn onderzoek kan leiden tot 1.500 euro of hogere opbrengsten binnen 3 tot 7 jaar. Het abonnement kan je al terugverdienen met slechts een enkele investering.


Mijn top 5 beste groeiaandelen van 2018 en 2019:

 • The Trade Desk (aanbevolen op 27 juli 2018): +909%
 • Ballard Power (aanbevolen op 14 juni 2019): +408%
 • Zscaler (aanbevolen op 8 november 2019): +311%
 • Nvidia (aanbevolen op 4 januari 2019): +298% 
 • Okta Inc (aanbevolen op 8 maart 2019): +207%

Dit abonnement biedt verreweg de meeste waarde voor je geld

Meld je aan en mis nooit meer unieke High Growth aandelen. 

Happy Investors Community

Onbeperkte Membership en Coaching

"surround yourself with people who have similar dreams, desire and ambition. They will help you push for, and realize your own greatness".

 

Omring jezelf met succesvolle beleggers en mis nooit meer unieke aandelentips voor hoger rendement. Bij ieder abonnement krijg je ook onbeperkte coaching voor al jouw vragen over beleggen. Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen naar succes en rijkdom!

Een persoonlijke missie

Mijn commitment naar jou

Mijn naam is Jorik Vermeulen (Msc.), een fanatieke ondernemer, universitair geschoold in Organisatiekunde & Strategie, en een passie voor en met vele jaren ervaring in strategisch denken, beleggen, investeren en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof er heilig in dat ieder gemotiveerde vrouw of man financiële onafhankelijkheid kan bereiken met behulp van mijn cursus. Zelf ben ik gestart vanaf mijn 23ste en inmiddels ben ik voorbij het zwaarste punt. Op dit moment hoef ik enkel nog mijn vermogen (> 150.000 euro netto beleggingen) voor mij te laten werken, en op mijn 35ste zal ik 100% financieel onafhankelijk zijn. Wanneer het aankomt op beleggen is het mijn persoonlijke missie om jou inzicht te geven in hoe je kan kiezen voor een lange termijn vermogensopbouw met een gediversifieerde beleggingsportefeuille (jaarlijks gemiddeld 12- 14% rendement). 

Ook deel ik mijn specialiteit en jarenlange ervaring tot beleggen in groeiaandelen met je. Krijg onbeperkt toegang tot al mijn exclusieve beleggingsrapporten met High Growth aandelen die in potentie x3, x5 of zelfs x10 rendement kunnen geven op de lange termijn. 

Community financieel onafhankelijk worden

Trackrecord met beleggen

Leuk en aardig, mijn verhaal. Maar wat zijn mijn resultaten? Zie hieronder:

2015: netto vermogen €10.000 (afgestudeerd universiteit, leeftijd 24 jaar)
2016: netto vermogen €16.500 (begonnen met beleggen)
2017: netto vermogen €18.000 (hoekwoning gekocht, dus minder cashflow)
2018: netto vermogen €24.00 (moment van succesvol beleggen)
2019: netto vermogen €58.500
2020: netto vermogen €117.000 aan beleggingen
2021: netto vermogen > €150.000 aan beleggingen
2025: verwacht netto vermogen €385.000 - 572.450 (leeftijd: 35 jaar)


Trackrecord beleggen gemiddeld jaarlijks rendement: +18,6% (minimaal streven is 14% per jaar, maar let op: bij beleggen kan je nooit garanties geven dus dat doe ik ook niet)

Ja, ik wil rijker worden
leren-beleggen-groeiaandelen-1
recensies-happy-investors-mindset

100% garantie!

Als jij je aanmeldt voor het abonnement 'Duurzame Groei' of 'Exclusieve Groei' geef ik je 100% garantie dat jij leert hoe je financieel onafhankelijk wordt dankzij succesvol lange termijn beleggen

Start vandaag met jouw financiële onafhankelijkheid

Nergens anders krijg je zoveel waarde voor een investering in jezelf 

Kleinere cursussen vragen tot €1000...

Winstgevende Groei

200,-

99,-
per jaar
        • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
        • Online coaching van Jorik
        • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
        • Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement

    Duurzame     Groei

600,-

199,-
per jaar
      • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
      • Online coaching van Jorik
      • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
      • Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement
      • Cursus 'Financieel Onafhankelijk' t.w.v. €100
      • Cursus 'Winnen met Beleggen' t.w.v. €200
      • Cursus 'Succesvol ETF Beleggen t.w.v. €100
      • Meegroeigarantie: nieuwe cursussen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
Meeste Waarde

    Exclusieve     Groei

1000,-

499,-
per jaar
     • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
     • Online coaching van Jorik
     • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
     • Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement
     • Cursus 'Financieel Onafhankelijk' t.w.v. €100
     • Cursus 'Winnen met Beleggen' t.w.v. €200
     • Cursus 'Succesvol ETF Beleggen t.w.v. €100
     • Meegroeigarantie: alle nieuwe cursussen en exclusieve beleggingsrapporten krijg jij er gratis bij zolang je lid bent
     • Inzicht in Jorik's Beleggingsportefeuille
     • High Growth Aandelen met potentieel x3, x5 en x10

Recensies van Happy Investors leden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Goede tips voor aandelen met veel rendement
Een fijne community met goede gespreksmogelijkheden en tips voor aandelen met veel rendement. Ook handig voor mij als beginnend belegger dat ik kan overleggen over de te nemen stappen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Sander Horsman (Google Review)

Cursussen om meer uit jezelf te halen

Ben je geïnteresseerd in beleggen dan zou ik zeker eens een kijkje nemen. De verschillende cursussen kunnen jou helpen meer uit jezelf te halen en slimmer om te gaan met geld. Ook vind je hier interessante beleggings tips waar je je voordeel mee kunt doen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Michael de Bakker (Facebook)
Zeer goede cursussen
Zeer goede cursussen om mij te helpen naar financieel onafhankelijk worden en beter worden in lange termijn beleggen
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Danny de Wilde (Google Review)
online leren beleggen

The best investment you can make, is an investment in yourself. The more you learn, the more you'll learn

Warren Buffet

Niet goed? Geld terug!

Twijfel je? Probeer het dan gewoon uit! Je ontvangt namelijk een gratis proefperiode van 14 dagen. Bevalt het je niet, dan kan je het abonnement kosteloos 24/7 per e-mail annuleren. Je hebt mijn woord!

Bij het abonnement 'Duurzame Groei' krijg je toegang tot de volledige cursus. Dit is hoe het werkt:

online-cursus-beginnen-beleggen
online-training-beginnen-beleggen
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 70 uur trainingsmateriaal over rijk worden en succesvol beleggen in aandelen, ETFs & meer
 • Concrete opdrachten en werkboeken
 • Community met onbeperkte coaching op al je vragen
 • Meegroeigarantie: zolang je lid bent krijg je nieuwe trainingen gratis
 • Onbeperkt toegang tot Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement op de lange termijn
 • High Growth Aandelen met potentieel x3, x5 of x10 rendement krijg je alleen bij het abonnement Exclusieve Groei

100% garantie dat jij leert hoe lange termijn beleggen 

Winstgevende Groei

200,-

99,-
per jaar
        • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
        • Online coaching van Jorik
        • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
        • Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement

    Duurzame     Groei

600,-

199,-
per jaar
      • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
      • Online coaching van Jorik
      • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
      •  Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement
      • Cursus 'Financieel Onafhankelijk' t.w.v. €100
      • Cursus 'Winnen met Beleggen' t.w.v. €200
      • Cursus 'Succesvol ETF Beleggen t.w.v. €100
      • Meegroeigarantie: nieuwe cursussen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
Meeste Waarde

    Exclusieve     Groei

1000,-

499,-
per jaar
     • 1-jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
     • Online coaching van Jorik
     • Onbeperkte toegang tot de community & netwerken
     • Winstgevende Aandelen met potentieel x2 of x3 rendement
     • Cursus 'Financieel Onafhankelijk' t.w.v. €100
     • Cursus 'Winnen met Beleggen' t.w.v. €200
     • Cursus 'Succesvol ETF Beleggen t.w.v. €100
     • Meegroeigarantie: alle nieuwe cursussen en exclusieve beleggingsrapporten krijg jij er gratis bij zolang je lid bent
     • Inzicht in Jorik's Beleggingsportefeuille
     • High Growth Aandelen met potentieel x3, x5 en x10

Vragen?

WhatsApp: 06 121 855 45

E-mail: info@thehappyinvestors.nl

100% echt vrij zijn & zelden meer financiële stress?

 • Meer financieel onafhankelijk worden: je bent niet langer afhankelijk van een werkgever of een 'shitty 9-to-5 job'
 • Laat geld voor je werken: bij succesvol beleggen hoef je in principe nooit meer te werken, of bijvoorbeeld part-time
 • Systematisch vermogen opbouwen: ik leer jou hoe je de winstkans tot rendement kan verhogen voor duurzaam vermogen
 • Minder financiële stress: je kan genieten van het leven zonder te letten op iedere cent
 • Meer voldoening: als geld geen issue meer zou zijn, wat zou je dat het allerliefste willen doen? Claim jouw voldoening in het leven!
 • Meer comfort: je hoeft niet te leven als een koning of miljonair, maar wat extra comfort voor het gezin en jezelf is altijd fijn
 • Meer Geven: wanneer je genoeg financiële middelen hebt, kan je ook een deel schenken aan zij die het verdienen
 • Meer gelukkig zijn: dankzij financiële onafhankelijkheid geniet je van alle bovenstaande voordelen. Dit stelt jou in staat om meer tijd te investeren in zaken die er echt toe doen, zoals bijvoorbeeld je passie en ook betekenisvolle relaties (gezin, kinderen, et cetera)

De Happy Investors Mindset kan jou helpen om dit allemaal te bereiken. Ik wil jou graag helpen!

Ja, ik wil rijker worden

Voor wie is deze community geschikt?

 • Je wilt toegang tot winstgevende aandelen en unieke High Growth aandelen die potentieel x3, x5 of zelfs x10 rendement geven
 • Je wilt onbeperkte coaching krijgen voor al jouw vragen over beleggen
 • Je wilt leren hoe je kan winnen met beleggen en zoveel mogelijk verlies minimaliseren door risicobeheersing
 • Je wilt niet langer afhankelijk zijn van geld en er je leven door laten beheersen. 
 • Je wilt geld als middel gebruiken om voor jou te laten werken, in plaats van andersom
 • Je wilt (als beginner) leren beleggen als een gevorderden (aandelen, ETF's, vastgoed, beleggingsportefeuille, ...) 
 • Je wilt leren hoe je systematisch vermogen kan opbouwen dankzij optimaal rendement-risico verhouding bij beleggen
 • Je wilt leren hoe je risico kan beheersen om je winstkans met hoger rendement te verhogen
 • Je wilt je oprecht vrij voelen en jezelf bevrijden uit de nachtmerrie van een "9-tot-5 klote baan"
 • Je wilt meer comfort, zekerheid en plezier uit het leven halen
 • Je wilt instaat zijn om jouw familie en vrienden financieel te ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben

Voor wie is de community niet geschikt?

 1. Je wilt leren day traden of bent crypto belegger (ik geloof in lange termijn beleggen. day traden en crypto's = gokken)
 2. Je wilt leren beleggen met risicovolle producten zoals hefbomen, turbo's en CFD (ik doe niet aan gokken, ik wil winst maken)
 3. Je wilt niet leren hoe je succesvol kan worden én blijven
Direct Toegang


Veel gestelde vragen

Vraag: voor wie is de Happy Investors Mindset geschikt?


Vraag: wat als ik twijfel om lid te worden?
Vraag: heb ik veel geld nodig om succesvol te worden met de Happy Investors Mindset? Vraag: zijn alle cursussen inbegrepen?Vraag: Jorik, investeer jij alleen lange termijn?
Vraag: hoe werkt het?
Vraag: waarom is de community niet gratis?

Vraag: waarom zou ik kiezen voor het abonnement Exclusieve Groei?

Vraag: wat zijn de risico's?

Antwoord: als jij gemotiveerd bent om financiële onafhankelijkheid te bereiken als onderdeel van een gelukkiger leven, dan is de Happy Investors Mindset voor jou geschikt. Er is geen leeftijdsrestrictie. Wel is het zo dat mensen tussen de 18 - 55 jaar het meeste uit de cursussen zullen halen. Dit is omdat de cursussen en winstgevende- en High Growth aandelen vooral geschikt zijn voor lange termijn beleggen. Beleggingen voor korte termijn geven namelijk hoger risico. 


Antwoord: maak gebruik van de 14 dagen proefperiode. Als het je niet bevalt kan je binnen 14 dagen 100% probleemloos en kostenloos annuleren per e-mail


Antwoord: Nee! Het unieke aan mijn lange termijn strategie is dat je al met een klein maandelijks bedrag op lange termijn financieel onafhankelijk kan worden. 


Antwoord: de curssen zijn inbegrepen bij de abonnementen 'Duurzame Groei' en 'Exclusieve Groei'


Antwoord: Ja, ik investeer alleen lange termijn en behaal hierdoor hoge rendementen, zodat geld voor mij werkt i.p.v. andersom


Antwoord: bij aanschaf ontvang je inloggegevens tot de community en de E-learning omgeving. Je kan op eigen tempo de cursus volgen, en inloggen wanneer jij dat wenst. Ook krijg je onbeperkt toegang tot alle beleggingsrapporten binnen je abonnement. De beleggingsrapporten met unieke High Growth aandelen voor potentieel x3, x5 of x10 rendement op de lange termijn krijg je alleen bij het abonnement 'Exclusieve Groei'


Antwoord: ik geloof in kwaliteit boven kwantiteit. Het is de bedoeling dat alleen de echt gemotiveerde mensen aansluiten bij de Happy Investors Community. Mensen die gedreven zijn om financiële onafhankelijkheid te bereiken, en dan ook het maximale uit de community willen halen. Als je ergens voor moet betalen, betekent dit dat je meer gemotiveerd bent en ook actiever zal deelnemen aan de community. Bovendien krijg je onbeperkte coaching en mentorschap op al jouw vragen.


Antwoord: dankzij dit abonnement hoef je nooit meer unieke High Growth aandelen te missen die potentieel x3, x5 of x10 rendement op de lange termijn kunnen geven. De prijs van het abonnement kan je al terugverdienen met slechts 1 of 2 investeringen. 


Antwoord: allereerst kan je het lidmaatschap 14 dagen gratis uitproberen. Niet goed? Geld terug! Bij toetreding tot de community en het volgen van de cursussen loop je geen risico. Sterker nog, de cursussen zijn erop gericht om jou te helpen het risico tot geld verlies te beperken! Maar let op: het is wel zo dat er binnen de community veel wordt gesproken over beleggen, en beleggen brengt altijd het risico tot (deels) geld verlies met zich mee. Volg dan ook goed de tips binnen de cursussen en stel je vragen binnen de community als je twijfelt over de mate van risico. Tot slot, blijf altijd voor jezelf nadenken! Jij bepaalt wat wel of niet risicovol is. Ik ben geen beleggingsadviseur en geef geen persoonlijke koop instructies bij beleggen. Bij iedere vorm van twijfel dien je contact op te nemen met een beleggingsadviseur onder toezicht AFM.

Omring jezelf met succesvolle mensen!

Abonnement samenstellen
14 dagen testen