10x Online Geld Verdienen Met Ideeën Die Echt Werken | Happy Investors
10x Online Geld Verdienen Met Ideeën Die Echt Werken (2021)
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
12/14/2019
16 min

10x Online Geld Verdienen Met Ideeën Die Echt Werken | Happy Investors

12/14/2019
16 min

Beste Happy Investor, online geld verdienen is veruit de meest populaire manier om inkomen te vergaren. Online geld verdienen heeft veel voordelen, zoals 24/7 kunnen werken en lage opstartkosten. Maar het probleem is dat IEDEREEN online geld wilt verdienen. Dus hoe onderscheidt je jezelf? Het is van groot belang dat je begint met de beste ideeën voor online geld verdienen. Nieuwe ideeën zorgen ervoor dat je de eerste bent, waardoor je snel en veel online inkomen kan verdienen.

In ben in 2015 begonnen met online geld verdienen en inmiddels is het mijn fulltime inkomen. Hieronder vertel ik hoe.

Laten we doorgaan naar alle ideeën voor een online cashen!

HIM Tips voor winstgevende online business beginnen >5000,- euro per maand

Winstgevende online business opbouwen zonder technische skills? De onderstaande producten geven instant succes. Deze tools gebruik ik zelf ook.

>> SEO Website Maken
>> E-Learning Community Maken
>> Gratis E-Boeken SEO, Conversie, Affiliate Marketing
>> Abonnement & Affiliate betaalplatform

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevende website wilt lanceren

Tips en ideeën voor online geld verdienen: dit moet je weten!

Online inkomen verdienen gebeurt niet zomaar van de ene op de andere dag. Een online bedrijfje opstarten is hetzelfde als een fysieke winkel opstarten. In het begin zal je heel hard moeten werken, alvorens je er de vruchten van kan plukken. En hoe beter (lees: strategischer) je dit aanpakt, hoe groter de kans dat je in een vroeg stadium veel geld verdienen zal.

Hieronder vind je tips voor online geld verdienen waar je echt iets aan hebt. Lees het gehele artikel zodat je een goede start maakt voor een hoger online inkomen.

Fulltime vs. side hustle voor online geld verdienen

De eerste vraag die je jezelf kan stellen is hoe ambitieus je bent. Wil je brood verdienen met je online business, of heb je al een (leuke) fulltime baan en wil je een klein bedrijfje voor jezelf ernaast opstarten? Dit laatste wordt ook wel een side hustle genoemd. Het is een kleine onderneming naast je fulltime baan, iets wat je vaak kan starten zonder KvK-nummer. Uiteraard is het afhankelijk van je ambitie en doelstellingen of je fulltime of parttime aan de slag gaat met online geld verdienen. Zo kan het tactisch zijn om eerst als side hustle te starten. Dit zorgt ervoor dat je niet de druk hebt van dat je geld moet verdienen met je online business, met als voordeel dat je de focus op kwaliteit kan behouden. Uiteindelijk is kwaliteit (wat waarde genereert) de basis tot succes.

Als je een heel goed verdienmodel hebt, dan is de keuze voor fulltime online geld verdienen wellicht verstandiger. Maar als je iets minder risico wilt nemen kan je dus een klein bedrijfje naast je reguliere baan starten. Vaak groeien deze side hustles uit tot een serieuze business. Sowieso is meerdere inkomstenstromen opbouwen verstandig. Dit maakt je financieel gezien meer onafhankelijk van je status als medewerker (note: ik heb vaak de neiging om het woord “loonslaaf” te gebruiken 😉). Of het dan wel of niet uitgroeit tot een fulltime job maakt niet zo uit. Je verdient er gegarandeerd meer geld door en daarnaast is een side hustle ook zeer leerzaam en biedt het meer zingeving en passie in het leven.

Hedendaags is mijn side hustle uitgegroeid tot een fulltime inkomen. Daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in beleggen, maar jij kan veel online geld verdienen door te specialiseren waarin jij de beste bent.

Passie, Purpose en Visie zijn een belangrijke basis voor online geld verdienen

Het leven heeft zingeving nodig. Een doel. Dit zorgt ervoor dat je een reden tot leven hebt. Jouw bestaansreden als het ware. Voor een onderneming geldt hetzelfde: dit heeft een bestaansreden nodig. Wanneer je een goede basis wilt leggen voor het veel online geld verdienen , zal je onderneming een WHY nodig hebben. De WHY komt van Simon Sinek en zijn golden circle. Zijn gedachtengoed kan je opdoen via het onderstaande filmpje.

Let op: nu wilt letterlijk iedereen online geld verdienen. Het is een must om jezelf te onderscheiden. Wees uniek! En de beste manier om dat te doen is een goede WHY te formuleren. Ik kan je verzekeren dat er hele zware dagen aankomen. Ik werk momenteel meer dan 70 uur en zie vaak het resultaat niet eens terug.

WHY the F*ck are you doing this??

Het hebben van een WHY is fundamenteel voor je succes, zowel persoonlijk als zakelijk. De WHY kan je vormgeven door passie, purpose (zingeving) en visie. En dit is nodig, want een goede WHY raakt mensen in het hart. En mensen zijn nu eenmaal emotionele wezens. Dit trekt dus een bepaalde groep mensen aan die dezelfde levensovertuigingen hebben als jij. En dat is echt de basis van een groepje zeer loyale fans (geen klanten, maar fans) die jouw business laten groeien door fanatieke mond-tot-mond reclame.

Begin bij online geld verdienen met het definiëren van een sterke WHY. Vraag jezelf af wat de dieperliggende reden is om voor een bepaald idee te kiezen waarmee je online geld kan verdienen. Let op: geld verdienen is geen WHY, maar een resultante van de WHY. Kies een WHY die aansluit op waar je 100% in gelooft, wat je echt passie voor hebt en waar je ook nog eens heel goed in bent.

Als ik mijzelf als voorbeeld neem heb ik een duidelijke passie, purpose en visie. Zo is mijn visie dat iedereen financiële onafhankelijkheid kan bereiken. Daar schrijf ik dan ook over om mensen te helpen, want ook jij kan financieel onafhankelijk worden als je dat echt wilt. Dankzijn mijn duidelijke WHY, kan ik veel waarde leveren aan mensen die hetzelfde denken als ik. En die ook graag hetzelfde willen bereiken. En dat is heel goed, want waarde leveren aan je klanten is veruit het belangrijkste wat je moet doen als ondernemer voor lange termijn succes.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

Meer weten over deze cursussen en aandelen abonnementen? Lees hier alles over de cursussen beleggen.

Waarde leveren aan de juiste doelgroep

Waarde leveren is cruciaal voor wie geld wilt verdienen. Of dat nu in loondienst is, of het gaat om online geld verdienen. Juist voor (online) ondernemers is waarde leveren van nog meer belang. Immers, iedereen kan tegenwoordig een internetbedrijfje opstarten. Dus waarom zouden potentiele klanten voor jou kiezen, en niet voor iemand anders die hetzelfde aanbiedt?

Over het leveren van waarde als bedrijf kan ik boeken schrijven. Gelukkig zijn die er ook al. Ik ga daar nu niet al te diep op in, maar zal je wel enkele tips meegeven. Zo zou je goed moeten nadenken over de 3 P’s (om te starten). Dit zijn Product, Process en People. In de online wereld met de mega concurrentie is voornamelijk het product belangrijk in de opstartfase. Zorg dat je echt onderscheidend / uniek bent. En begin klein: kies een specifieke niche waarin je de hoogste kwaliteit producten en service wilt bieden aan een specifieke doelgroep. Als je jezelf continue de vraag stelt waarom mensen bij jou moeten kopen en niet bij anderen die hetzelfde aanbieden, dan blijf je op het juiste spoor.

Focus en Richting door duidelijke doelen in hoe je online geld verdienen wilt

Een cruciale tip voor het opbouwen van online inkomen is focus en richting. Dit krijg je door het stellen van duidelijke doelen, als ook het hebben van een sterke visie. Dit is belangrijk omdat acties een resultante zijn van je gedachten. Waar het brein aan denkt, zal actie uit voort vloeien. Je kan maar één ding tegelijk doen (even afgezien van de multi-taskers). Dit begint al bij stellen van prioriteiten. Hoe graag wil je online bedrijfje starten en daarmee geld verdienen? Als je dit graag wilt, zal je daar tijd voor moeten plannen. Maar ook als je dit doet, ook dan heb je nog specifieke focus nodig. In plaats van gelijk een website én een webshop op te starten, richt je focus op een van de twee. En zelfs als je al de keuze hebt gemaakt voor één specifiek verdienmodel, dan zal je ook daarbinnen focus moeten leggen op wat echt waarde toevoegt.

Een goed voorbeeld van dit laatste kan ik aanduiden met de term Queen Bee Role uit het boek Het Clockwork-effect. Deze term staat voor de allerbelangrijkste rol binnen de onderneming, namelijk de bijenkoningin. Het is haar primaire taak om eitjes te leggen, niks meer en niks minder. De rest besteedt ze uit (andere bijen bouwen het nest, of vergaren voedsel). Zo gaat dat ook bij jou zijn. Als jij bijvoorbeeld een eigen Youtube-kanaal begint (gewoon als voorbeeld), dan is er maar één primaire taak die zorgt voor groei: het maken van video’s. Alles erom heen is bijzaak. Richt je op de primaire taak die ervoor zorgt dat je online bedrijfje groeit! Als je meer wilt weten en leren hoe je al jouw doelen kan bereiken, dan mag je mijn stappenplan  voor doelen bereiken niet missen.

10 Beste ideeën voor online geld verdienen

Er zijn veel manieren voor online geld verdienen. Hieronder vind je de beste ideeën die ook echt werken. Ik zal je de onzinnige tips besparen. Juist met de ideeën en tips van hieronder kan je serieus inkomen genereren via een eigen online business of online investering. Per idee zal ik kort maar krachtig illustreren wat je kan doen om er een succes van te maken. En zal je ook tips geven over wat je niet moet doen, om je fouten en verlies te laten voorkomen.

Tip: de beste ideeën voor online geld verdienen vind je als laatste. Simpelweg omdat je hier het minste effort hoeft te doen.

1. Online Community

Het opbouwen van een online community is een van de krachtigste nieuwe online verdienmodellen van dit moment. Het is zo krachtig juist omdat mensen sociale wezens zijn die behoefte hebben aan persoonlijke identiteit. Nu de wereld steeds meer individualistischer wordt, mede dankzij online technologieën, gaan steeds meer mensen zich aansluiten bij online communities. Immers, een online community is een manier voor mensen om zich ermee te identificeren en daarmee hun eigen identiteit te bevestigen. Voor ondernemers liggen hier kansen door het opbouwen van een online community. Dit kan in vele vormen, denk daarbij aan een website, een forum, een Facebook groep, enzovoorts.

Tips voor online geld verdienen met online community:

  1. Maak een online gemeenschap voor iets dat nog niet bestaat. Waar ben jij bijvoorbeeld echt fan van?
  2. Maak een eerste test om te bepalen of er wel vraag naar is
  3. Wanneer de community groter en groter wordt, pas slimme advertenties toe om geld te genereren

Een groot voordeel aan dit idee is dat je online geld kan verdienen op maandelijkse basis dankzij abonnementen. Ik heb mijn online community gemaakt met Huddle. Hier vind je meer informatie over Huddle.

2. Gespecialiseerde Webshop

Niet heel lang geleden was dropshipment nog een van de goede ideeën voor passief inkomen. Op zich werkt dit nog steeds erg goed voor wie het voor elkaar krijgt de concurrentie te verslaan. Maar dat is juist zo lastig, want het Internet wordt voller en voller. Daarom kan je jezelf beter specialiseren. Specialiseren zorgt er niet alleen voor dat je een duidelijke focus en richting kan behouden, maar ook dat je veel meer waarde kan toevoegen voor je doelgroep. Want deze doelgroep is juist opzoek naar speciale producten binnen de niche die je kiest. Op deze manier ben je echt uniek, en kan je veel hogere winstmarges realiseren in vergelijking tot domeinen waar veel concurrentie is.

Dus, hoe verdien je dan online geld met een gespecialiseerde webshop? Daar heb ik een speciaal artikel voor geschreven over hoe je geld kan verdienen met een website. In principe is dat voor een webshop niet anders. Je zal moeten starten met een duidelijke doelgroep in een specifieke niche. En daar heb je speciale producten van hoge kwaliteit voor nodig. Een van de nieuwe manieren om dit te doen is door bedrijven in Azië te vinden die custom made products voor je kan maken. Op deze wijze wordt het ook eenvoudig om een eigen merk te creëren.

Dit is nog geen achterhaald idee voor online geld verdienen. Met de juiste WHY + Niche kan je met een webshop nog steeds online inkomen verdienen. De voorwaarde is dat je écht uniek moet zijn.

3. Youtube & Bloggen

Online geld verdienen dankzij Youtube of Bloggen is nog steeds mogelijk! Het komt nog steeds vaak voor dat bekende Youtubers binnen drie jaar van 0 naar 500.000 abonnees gaan. Bij Youtube en Bloggen draait alles om de kwaliteit die je levert, maar ook een stuk zoekmachine optimalisatie. Als je meer wilt weten over online geld verdienen met Youtube of Bloggen dan kan je op de linkjes hierboven klikken. Dit zijn mijn eigen kennisartikels waarbij je stap voor stap kan leren hoe je een eigen Youtube business kan opstarten.

4. Social Media Agency

Social Media is helemaal in! En niet zo gek ook. Neem nu bijvoorbeeld Instagram. Een beetje mooie, sportieve vrouw kan binnen no-time duizenden bezoekers krijgen, en daar flink geld mee verdienen. Zo kan iemand met 50.000 volgers al snel 200 tot 500 euro per Insta post vragen. En dan nog niet te spreken over alle gratis producten die ze (mogen) ontvangen. Heel gaaf natuurlijk, maar wat heb jij hieraan als je geen enkele behoefte hebt om zelf een Social Media ster te worden?

Veel vrouwen en mannen dromen ervan om makkelijk te cashen als Social Media ster. Hier kan jij gebruik van maken. Namelijk door het opstarten van je

eigen Social Media Agency. In feite wat je moet doen om hierin succesvol te worden is door allereerst te leren hoe Social Media werkt en hoe je hierin kan groeien (aantal followers). Als je dit weet, kan je waarde toevoegen voor zowel beginnende als gevorderden Social Media sterren door hun account te laten groeien in hoeveelheid followers (volgers). Zo voeg je waarde toe. Maar in ruil daarvoor vraag je ook of je hun commerciële kant mag afhandelen. Een voorbeeld hiervan is LinkPizza. Meld hun accounts hierop aan, en je kan pitchen op campagnes van bedrijven die geld bieden voor Social Media posts.

Bovenstaande is een relatief makkelijke manier om geld te verdienen, maar niet zo gemakkelijk. Je hebt namelijk een netwerk nodig en ook een trackrecord / portfolio van Social Media Accounts die je groot hebt gemaakt. Maar als je eenmaal naam hebt gemaakt, loop je echt binnen. Bovendien kan je deze tactiek ook toepassen op bedrijven, die hun Social Media willen uitbesteden.

5. Online vragenlijsten invullen voor geld

Niet alle ideeën zijn goed. Een voorbeeld hiervan is online enquêtes invullen in ruil voor geld of credits. Zo leg ik in een uitgebreid artikel over enquêtes invullen waarom het een kansloze bezigheid is voor wie serieus geld wilt verdienen. Als je wilt weten waarom, lees je het artikel. Zo niet, dan gaan we snel door naar de andere ideeën die wel echt werken.

6. Websites Ontwikkelen vs. Websites Opbouwen

Jarenlang was het ontwikkelen van websites middels codering erg populair. Maar hedendaags is het ontwikkelen van websites, bijvoorbeeld als web developer, inmiddels achterhaald. Er is te veel concurrentie en er zijn platformen waarbij ondernemers kant-en-klare websites kunnen krijgen voor goedkope prijzen. Je kan je alleen nog onderscheiden door zeer gespecialiseerde websites te maken, maar dat vergt wel specialistische kennis.

Een beter idee is de focus te leggen op het opbouwen van andermans websites. Denk hierbij aan het inrichten van de websites op commercieel vlak. Dan gaat het bijvoorbeeld om de teksten doormiddel van goede copywriting en SEO-kennis. Maar ook een stuk marketing door het maken van krachtige visuele presentaties (afbeeldingen, video’s, et cetera), e-mail marketing en PR. Een laatste tip waarmee je veel online kan cashen is het inrichten van sales & landing pagina’s voor bedrijven. Voor een goede landingspagina betalen bedrijven al snel tussen de 250 a 1000 euro, terwijl zo’n landingspagina in een weekendje gemaakt is.

7. Online Boekhouding

Online boekhouding is nog steeds een vrij effectieve manier om in korte termijn veel geld te kunnen verdienen in de online wereld. Wel raakt het steeds meer achterhaald en moet ik je eerlijk bekennen dat ik er zelf geen ervaring mee heb. Maar wie goed is met cijfers, kan beslist een interessant bedrijfje oprichten door online boekhouding. Dit baseer ik met name op het feit dat er steeds meer en meer ondernemers bijkomen, niet alleen fysiek maar juist online. Denk hierbij aan webshops. Dit zijn vooral jongere mensen (tussen de 20-30 jaar), die geen kennis van boekhouding hebben en het daarom graag willen uitbesteden. Maar ook MKB-ers zien het als een bedrijfsactiviteit om uit te besteden. Als online boekhouder kan je prima geld verdienen, of je dit nu doet naast je baan of als fulltime onderneming. Een gemiddeld uurtarief tot 100 euro is geen uitzondering.

8. Online Leningen Uitkeren voor Rendement

De meest eenvoudige manier om online geld te verdienen is door te investeren. Dit is het principe van geld maakt geld, zoals je dat vast wel eens vaker hebt gehoord. Dat is ook de manier hoe mensen rijk worden. Wie geld voor hem of haar laat werken, zal rijk worden. Wie voor geld blijft werken, kan ook rijk worden, maar moet wel wat harder werken 😉.

Een van de opkomende populaire manieren om meer geld via het Internet te verdienen is door P2P-leningen. P2P staat voor Peer-2-Peer en houdt in dat je leningen verschaft aan andere particulieren (peers). Het principe is dat je jouw geld uitleent aan een ander, en dat online. Dit kan iemand in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Nu begrijp ik dat dit niet echt veilig klinkt, want zo dacht ik er zelf ook over. Toch zijn er betrouwbare platformen te vinden, denk daarbij aan Mintos. Maar let op: P2P beleggen is uiterst risicovol wat betekent dat je ook je geld kan verliezen!

160x600 - NL

9. Beleggen om heel simpel online geld te verdienen

Zonder twijfel een van de twee makkelijkste en snelste manieren om online geld te verdienen is door te beleggen. Het aanmaken van een beleggingsaccount is gedaan in 10 minuten. Vervolgens maak je het geld over, en kan je het beleggen. Dit kan in aandelen, dividend aandelen, ETF’s, Index fondsen of meer complexere financiële constructies. Dit laatste raad ik je sterk af wanneer je geen kennis van zaken hebt. Sterker nog, tenzij je je echt goed verdiept hebt in de aandelenmarkt, als ook hoe beleggen werkt, raad ik je niet aan om in individuele bedrijven te beleggen. In plaats daarvan kan je beter beleggen in Index fondsen of ETF’s, waarbij het risico verspreid is en je minimaal risico loopt. Hoe dit allemaal werkt, en hoe je het minste risico loopt, kan ik je als geen ander leren.

Zo kan je eens mijn cursussen bekijken, waarin je leert hoe je hoger dan gemiddeld rendement haalt én lager risico hebt. Ik geef je ook persoonlijke coaching voor een goede start!

Als je een beleggingsaccount wilt aanmaken kan ik je uit ervaring verzekeren dat DEGIRO de beste keuze is. Zie de banner hieronder voor meer informatie.

160x600

10. Vastgoedfondsen

De tweede manier om makkelijk online geld te verdienen is door te investeren in vastgoedfondsen. Vastgoed is een soort van zekerheid als het aankomt op investeren. Wel heb je er wat geduld voor nodig, want je wordt niet zomaar rijk. Het is echt een lange termijn investering. Maar voor wie geduld heeft, is rijk worden redelijk simpel. Althans, mits je weet hoe, maar dat lees je terug op mijn website met alle kennisartikels die je gratis kan inzien.

Ik heb goede ervaringen met vastgoedfondsen. Dit is een van mijn favoriete beleggingen. Juist omdat je het geld op deze manier kan verspreiden over vele woningen en panden. Hierdoor verkleint het risico aanzienlijk, en heb je meer zekerheid op positief rendement van tussen de 6 a 9 procent. Mijn favoriet lees je in de vergelijking tussen SynVest en Corum Investments.

Het voordeel aan vastgoedfondsen is dat je super eenvoudig online geld verdienen kan. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmaken van een account en geld voor jou laten werken.

160x600

Conclusie en tips over online geld verdienen

In dit artikel zijn we begonnen met enkele fundamentele tips voor online inkomen verdienen. Dit zijn belangrijke tips voor als je het serieus wilt aanpakken. Daarna hebben gekeken naar enkele ideeën voor online geld verdienen die ook echt werken. Mijn persoonlijke favoriet is en blijft investeren. Niet voor niets heet de naam van de website zo. Als je de juiste keuzes maakt met geld investeren, dan kan je veel bijverdienen zonder hiervoor te hoeven werken. Natuurlijk loop je risico, dat zal altijd zo blijven. Maar met de juiste keuzes en door goede spreiding van je geld, kan je dit risico aanzienlijk verkleinen. Uiteraard heb je wel geld nodig om te investeren, en de bovenstaande ideeën die je kan uitbouwen tot je eigen online Internet bedrijfje kunnen daarbij helpen.

Denk eraan dat alles wat succesvol is, een resultaat is van keihard werken en zwoegen. Letterlijk bloed, zweet en tranen. Het komt niet zomaar aanwaaien (tenzij je extreem geluk hebt). Als je een leuke leven wilt met meer financiële vrijheid, dan zal je daarvoor moeten knokken. Investeer nu je tijd, geld en energie in de juiste dingen. Dan heb je daar nog tientallenjaren profijt van 😉. Ik hoop dat je hebt genoten van dit artikel, en dat je ook mijn andere artikels zal lezen. Je kan mij ook volgen via de nieuwsbrief met nieuwe artikels, of volg mij via Social Media. En laat zeker nog even een reactie achter met hoe jij denkt over online geld verdienen. Dat is leerzaam!

Reacties
Categorieën