Happy Investors Ervaringen & Reviews: wat onze leden zeggen
happy-investors-reviews

Happy Investors Ervaringen & Reviews: wat onze leden zeggen

Hieronder vind je een overzicht van reviews en ervaringen met Happy Investors Mindset. Dit zijn ervaringen van onze leden met de Happy Investors Community. Sommigen volgen enkel een cursus, anderen volgen enkel het aandelen abonnement. 80% van alle leden zijn toegetreden tot de gehele Happy Investors Community. Hieronder lees je de ervaringen.

Happy Investors Community Ervaringen: het alles-in-één platform voor lange termijn beleggers

Eerst even in het kort iets over de Happy Investors Community: het is een alles-in-één platform voor lange termijn beleggers. Of je nu beginnend bent of gevorderd, iedere lange termijn belegger haalt er waardevolle ervaringen uit. In het kort samengevat vind je er de volgende onderwerpen:

  1. Uitgebreide cursussen over (1) het bereiken van financiële onafhankelijkheid, (2) beginnen met beleggen, en (3) gevorderd beleggen
  2. Exclusief onderzoek naar unieke aandelen die op de lange termijn potentieel x5 – x10 rendement genereren
  3. Online community en persoonlijke coaching

Als je een totale beginner bent leer je vanuit de cursussen succesvol beleggen. Je leert exact wat wel werkt, en wat niet. Alleen al het voorkomen van deze grote fouten heeft geleidt tot veel positieve ervaringen met de Happy Investors Community. Zo is de review van de leden alleszeggend:


Ook als gevorderde belegger zal de Happy Investors tot positieve ervaringen leiden. Zo vind je er een uitgebreide cursus over het analyseren van aandelen. Ook vind je er een beleggingsportefeuille voor +14% rendement per jaar. Dat is 6% hoger dan het marktgemiddelde. Op de lange termijn leidt die +6% tot tien- of honderd duizenden euro’s extra vermogen. Tot slot vind je er exclusief onderzoek naar unieke aandelen. Deze aandelen zijn onderdeel van de beleggingsportefeuille voor hoger rendement.

Ervaringen financiële onafhankelijkheid bereiken met Happy Investors Mindset

Belangrijk om te weten is dat we dit alles voor één doel doen: financiële onafhankelijkheid.


We zijn er trots op dat wij de levens van Happy Investors voor altijd ten goede veranderen. Een nieuwe wereld waarin zij werken naar financiële vrijheid om een droomleven realiteit te maken. Als wij het kunnen, dan kan jij het ook!

Beleggen is heel erg leuk. Het is spannend en leerzaam. Een interessant spel. Maar het is ook een serieus spel. Een die ons rijker kan maken indien we het juist spelen. Beleggen doe je daarom met een doel. Het is mogelijk om miljoenen te maken dankzij lange termijn beleggen. En dit is meer realistisch dan je zou denken, dankzij de kracht van samengesteld rendement.

Meer weten? Hier lees je alles over de Happy Investors Community.

Dit zijn de Happy Investors ervaringen van enkele leden:Voor wie is de Happy Investors geschikt?


Er zijn louter positieve ervaringen met de Happy Investors Mindset vanuit zowel beginnende- als gevorderde beleggers. Het is een alles-in-één platform voor alle lange termijn beleggers die minimaal tien tot idealiter twintig jaar willen beleggen. Uiteraard haal je als beginnende belegger de meeste waarde eruit. Immers, dan kan je alle cursussen van beginnend tot gevorderd volgen. En als gevorderde lange termijn belegger kan je de cursussen omtrent aandelen analyseren volgen alsook de uitgebreide beleggingsrapporten met unieke aandelen.

Het aandelen onderzoek is ook geschikt voor korte termijn beleggers die willen investeren in groeiaandelen, maar de essentie is om deze juist lang vast te houden. We zoeken naar unieke bedrijven die over vijf, tien en twintig jaar van nu véél groter zijn. Door deze lange termijn vast te houden kan je enorme rendementen van x5 – x10 realiseren. Potentieel zelfs hoger.

Natuurlijk kunnen er ook aandelen tussen zitten die minder goed presteren. En daarom hanteren wij een risicostrategie om onze winstkansen te verhogen. Ook deze strategie vind je op de Happy Investors community.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de online cursus beleggen.


Heb ik veel geld nodig als lange termijn belegger met de Happy Investors Community?


De cursus is geschikt voor iedereen. Het gaat om een beleggingsstrategie die toepasbaar is voor alle sommen van geld. Of je nu 100.000 euro hebt of 1.000 euro. Bij beleggen en risicospreiding moet je denken in percentages. Het gaat om de juiste verdeling tussen laag- en hoog risicobeleggingen zodat je onderaan de streep een positief rendement haalt. Op de Happy Investors Community leer je het verschil tussen laag- en hoog risico. Wat er toe doet is dat je de juiste samenstelling hebt die onderaan de streep positief rendement geeft. Dan maakt het niet uit met wat voor bedrag je investeert. Wat wel relevant is hoeveel risico je wenst te nemen. Wie veel geld heeft zal normaliter minder risico willen nemen 😉.

De Happy Investors ervaringen van leden zijn positief. We coachen mensen die met meer dan 250.000 euro beleggen, en mensen die net beginnen met 500 euro.

Je leert hoe je dankzij een goede beleggingsportefeuille hoger rendement én lager risico kan behalen.

Bij een juiste samenstelling is dit mogelijk. Daarmee zal je dus beter presteren dan wanneer je op eigen houtje te werkt gaat. Dit laatste zal onherroepelijk leiden tot forse fouten, omdat iedere beginnende belegger kostbare fouten maakt. Dat is zonde en onnodig, omdat je in de cursussen leert hoe je deze fouten kan vermijden. Alleen dat bespaart je al duizenden euro’s.

Kortom, alle Happy Investors ervaringen op dit moment zijn positief. Natuurlijk wil ik dat zo behouden! Dit is mijn passie en ik help Nederlandse en Belgische beleggers graag naar hoger rendement en/of lager risico. Het doel is om iedereen te helpen naar financiële vrijheid.

Wil je ook financieel onafhankelijk worden en succesvol beleggen? Klik hier en vergelijk het overzicht van alle cursussen voor beleggen.

Reactie plaatsen