Download E-Boek ‘ETF Beleggen’ 100% Gratis! Beginnend + Gevorderd
Download E-Boek ‘ETF Beleggen’ 100% Gratis! Beginnend + Gevorderd
ETF Beleggen
Happy Investors
ETF Beleggen
05/14/2021
1 min

Download E-Boek ‘ETF Beleggen’ 100% Gratis! Beginnend + Gevorderd

05/14/2021
1 min

Beste Happy Investor, je bent op deze pagina belandt omdat je behoefte hebt aan een gratis e-boek ETF beleggen. Het is goed dat je wilt verdiepen in ETF beleggen, aangezien dit mijns inziens een prima lange termijn investering is zonder te veel risico te nemen. Om je te helpen, heb ik een compleet e-boek ETF beleggen samengesteld die je gratis kan downloaden.

Direct downloaden? Download hier het gratis ETF boek.

Hieronder leg ik je kort uit wat je het e-boek je brengt.

Het gratis e-boek leert je de basis voor succesvol ETF beleggen

E-book - Succesvol ETF beleggen

Het e-boek is dusdanig geschreven dat je geen enkele kennis nodig hebt. Als complete beginner zal je na het lezen van dit e-boek de basis voor succesvol ETF beleggen begrijpen. Zo beginnen we met een algemene introductie tot wat ETFs nu precies zijn. Ook gaan we kijken naar welke soorten er zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten die ieder een bepaald niveau van risico hebben. Zo leer je welke soorten ETFs relatief minder risicovol zijn.

Nu je de basis begrijpt leg ik je uit waar je goede ETFs aan herkent. Er zijn namelijk een aantal factoren die belangrijk zijn om te begrijpen, zodat je zelfstandig kan bepalen of een bepaalde ETF wel of niet goed is.

Vervolgens behandelen we de 7 stappen voor succesvol ETF beleggen. Als je deze stappen consistent aanhoudt, zal je hoogstwaarschijnlijk financieel onafhankelijkheid bereiken.

Dit gratis e-boek ETF beleggen is compact doch zeer informatief. Het bevat al mijn kennis opgedaan over zeven jaar lange termijn beleggen. Uit deze kennis en ervaring heb ik tevens een drietal kant-en-klare beleggingsportefeuilles samengesteld.

Ga naar de pagina ‘Gratis Training Beleggen’ om het e-boek te downloaden.

Kant-en-klare ETF beleggingsportefeuilles uit het gratis e-boek ETF beleggen

Het meest waardevol aan het gratis e-boek ETF beleggen is misschien wel de drie kant-en-klare beleggingsportefeuilles. Een beleggingsportefeuille is een mix of bundeling van verschillende beleggingen. Stel dat je 10 aandelen koopt, dan heb je een beleggingsportefeuille van 10 aandelen.

Een goede ETF beleggingsportefeuille biedt de juiste spreiding in zowel geografie, industrieën als soorten aandelen.

In het e-boek vind je drie verschillende beleggingsportefeuilles. De een biedt relatief laag risico tegen lager rendement. De tweede biedt acceptabel risico tegen mooi rendement. En de derde biedt hoger risico tegen (potentieel) hoger rendement.

Tevens geef ik persoonlijke voorbeelden van mijn eigen beleggingsportefeuille en hoe ik daarmee hoger dan gemiddeld rendement behaal.

Tot slot, in het e-boek vind je ook een drietal bonussen. Het gaat om mijn eigen rekentool om je lange termijn vermogen te berekenen, een werkboek voor financieel onafhankelijkheid bereiken op basis van mijn bewezen strategie, en als bonus krijg je mijn aandelen checklist voor het vinden van unieke aandelen die +300% rendement kunnen genereren.

Download hier het gratis ETF boek.

Reacties
Categorieën