Makkelijk Geld Verdienen, deze Top 7 mag je niet missen
Makkelijk Geld Verdienen, deze Top 7 mag je niet missen
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
11/16/2019
9 min

Makkelijk Geld Verdienen, deze Top 7 mag je niet missen

11/16/2019
9 min

Makkelijk geld verdienen, iedereen kan het mits je weet hoe. En daarom dit artikel, om jou te helpen met een top 7 van hoe je heel makkelijk geld kan verdienen. We beginnen met de “minst” goede tactieken voor simpel en snel geld bijverdienen, en bouwen dit op naar mijn beste tips. Vandaar dat het een top 7 is. Dat wilt niet zeggen dat je automatisch maar voor de nr. 1 hoeft te kiezen (al is het wel mijn beste tip). Kies 1 of meerdere van de onderstaande tips waar jij je het beste bij voelt. Blijf altijd dichtbij jezelf, onderzoek en sta achter je besluit. Wat voor de een werkt, hoeft niet per se voor de ander de werken. Toch ben ik er vrij zeker van dat ook jij makkelijk geld zal verdienen dankzij 1 of meerdere tips uit dit artikel.

Laten we snel verder gaan, en mocht je vragen of opmerkingen hebben laat dan even een reactie achter 😉.

simpel geld verdienen

7.  Makkelijk Geld Verdienen: gratis geld bij online aankopen dankzij Cashback

Online shoppen stijgt gigantisch. Ben jij ook iemand die graag veel online aankopen doet? Dan heb ik goed nieuws voor je, want wist je al dat je gratis geld kan krijgen bij online aankopen die je doet? Nu hoor ik je denken: als het zo makkelijk is, waarom staat deze tip dan op 7 en niet op 1? Simpel: het gaat hier niet om honderden euro’s, maar eerder om een paar tientjes per maand.

Makkelijk geld verdienen kan via Cashbacktotaal.nl. Het werkt super eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden. Vervolgens kan je shoppen bij je favoriete winkel. Zo zijn er 1600 webshops aangesloten bij Cashbacktotaal.nl. Vanaf het moment dat je aanmeld, krijg je voortaan (extra) korting op je online aankopen bij alle shops die zijn aangesloten. Zo krijg je bijvoorbeeld 4% korting bij je aankopen via Bol.com. Daar hoef je helemaal niks voor te doen, en er zitten ook geen addertjes onder het gras. Het is namelijk zo: Cashbacktotaal krijgt bijvoorbeeld 6% korting van Bol.com. 4% geven ze aan jou, en de andere 2% houden ze zelf. Win-Win.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

  • Cursus Financiële Onafhankelijkheid – met €200 per maand financieel vrij worden
  • Cursus Beginnen met Beleggen – hoger rendement én later risico
  • Cursus ETF & Dividend – beter dan gemiddeld beleggen in ETFs & dividend
  • Aandelen abonnement – unieke aandelen met potentieel x5 – x10 rendement
  • Happy Investors Community – krijg alle HIM cursussen + aandelen abonnement +  coaching + community met 75% korting.

Meer weten over deze cursussen en aandelen abonnementen? Lees hier alles over de cursussen beleggen.

6. Tweedehands spullen verkopen (of kopen)

makkelijk geld bijverdienen

Dit is een tip die ik graag geef! Ik heb namelijk een hekel aan verspilling. Als ik bij mijn ouders of vrienden thuis kom, dan zie ik vaak veel oude zooi liggen. Zowel op de logeerkamer als op zolder. Zo zonde, want deze “oude zooi” is gewoon geld waard. Voor jou is het misschien oud, of heb je het niet meer nodig. Dat kan he. Maar voor sommige mensen is datzelfde product wel waardevol, en zij willen hiervoor betalen. Niet voor niets dat marktplaats.nl zo populair is geworden!

Makkelijk geld verdienen met tweedehands spullen verkopen kan bij veelvoorkomende producten zoals:

  • Boeken
  • Oude kleding (ja, echt waar)
  • Oude meubels
  • Fietsen
  • Fitness apparatuur

Naast het verkopen van je tweedehands spullen kan je ook tweedehands spullen kopen en doorverkopen. Een beetje handelen dus. Maar dat moet je wel liggen. Zelf heb ik het nooit gedaan, maar stel dat jij een expert bent in iets dan kan je daar snel en gemakkelijk geld door verdienen. Zo heb ik een vriend die al jaren handelt in modellen van legervoertuigen. Dit is kennelijk een specifieke niche waarbij hij via marktplaats modellen opkoopt van mensen die er geen verstand van hebben. Zij verkopen zo’n model voor bijvoorbeeld 50 euro, terwijl mijn vriend weet dat het model 200 euro waard is. Toch lekker, zo’n maandelijks zakcentje!

HIM Tips voor winstgevende online business beginnen >5000,- euro per maand

Winstgevende online business opbouwen zonder technische skills? De onderstaande producten geven instant succes. Deze tools gebruik ik zelf ook.

>> SEO Website Maken
>> E-Learning Community Maken
>> Gratis E-Boeken SEO, Conversie, Affiliate Marketing
>> Abonnement & Affiliate betaalplatform

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevende website wilt lanceren

5. Zonnepanelen huren in plaats van kopen

Een creatieve manier voor makkelijk geld verdienen kan via zonnepanelen. Geld investeren in zonnepanelen is sowieso een goede en duurzame keuze. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de natuur. Zo verdien je de investering binnen 7 jaar terug, en heb je een duurzamer energieverbruik. Maar naast kopen is er een nogal originele aanbieder waarbij je zonnepanelen kan huren. Het huren van zonnepanelen heeft nog meer voordeel dan kopen, want bij huren hoef je niet de grote investering te maken. Vaak ben je bij het kopen van zonnepanelen gemakkelijk rond de 10.000 euro kwijt. Maar bij huren kan je direct profiteren van de groene stroom, zonder een hoog investeringsbedrag.

De partij waarbij je dit kan doen is Hallostroom.nl. Op moment van schrijven is dit het enigste bedrijf waarbij je zonnepanelen kan huren. Maar mijn gevoel zegt dat het niet lang gaat duren voordat er meerdere aanbieders komen, want het is best een goed aanbod. Hallostroom.nl heeft als doel de groene revolutie te stimuleren. Wat goed aansluit op het verminderen van de CO2 problematiek in Nederland (en de wereld). Naast geld verdienen kan je dus ook je steentje bijdragen aan het milieu dankzij het huren van zonnepanelen. Voor meer informatie kan je ook op de afbeelding van hieronder klikken, of lees mijn review over zonnepanelen leasen.

creatief geld verdienen

4. Makkelijk Geld Verdienen met P2P Lending

P2P staat voor Peer-2-Peer, en betekent dat je geld leent aan een andere particulier. Het is een nieuwe, populaire trend onder investeerders. En platformen zoals IUVO spelen hier graag op in. Op dit platform kan je een lening aanvragen binnen Europa. Deze lening wordt verschaft door investeerders. En het mooie is dat jij die investeerder kan zijn. Investeerders kunnen namelijk al deelnemen vanaf 1 euro. Het gemiddelde rendement is erg hoog, namelijk tussen de 9 tot wel 16%. Wie een beetje ervaring heeft met beleggen, weet dat een rendement van boven de 10% uitstekend is.

Maar het meest interessant is de BuyBack Guarantee. Als om wat voor reden dan ook de lener van jouw geld niet meer terugbetaald, dan zorgt de garantiepolis van  ervoor dat je je geld krijgt. Dat gebeurt al binnen 3 dagen na het te laat terugbetalen van de lener. Er zijn dan ook strenge eisen aan de lener om geld via een P2P platform te kunnen lenen. Dit is omdat ze hun investeerders willen beschermen dankzij de BuyBack garantie. Dit is dan ook de reden dat ik P2P Lending kan omschrijven als een manier om makkelijk geld verdienen. Dankzij de garanties wordt het risico dat je loopt namelijk aanzienlijk kleiner.

Wil je nu meer informatie lezen over P2P Lending? Ga dan eens naar mijn artikel over P2P beleggen, waarbij je van A tot Z alles leest over deze interessante beleggingsvorm. Een artikel dat jouw veel geld kan opleveren, met onder andere een vergelijking van de beste P2P platform aambieders ;).

Let op: kies voor maximale spreiding in honderden verschillende leningen en beleg alleen met geld dat je kan missen via betrouwbare P2P platformen.

3. Beleggen in dividend aandelen

Als je vaker mijn blog leest waarbij ik als doel heb om financiële vrijheid te bereiken, dan weet je dat ik een groot liefhebber van investeren ben. Het bereiken van financiële onafhankelijkheid gaat niet van zelf. En toch is het mogelijk. Ook voor jou. Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een leven met minder financiële stress, is het beleggen van je geld. Beleggen kan op verschillende manieren. In dit artikel alleen al vind je een aantal voorbeelden, maar er zijn veel manieren voor beleggen met weinig risico. Door te beleggen laat je het vermogen voor jou werken. Geld maakt geld, en door geld voor je te laten werken word je iedere dag een beetje rijker.

Een hele goede manier voor makkelijk geld verdienen doe je door te beleggen in dividend aandelen. Dividend aandelen zijn aandelen waarbij je gegarandeerd een bepaald percentage rendement krijgt. Een bekend Nederlands voorbeeld met hoog dividend is Shell. Als het dividend rond de 5% is, betekent dit dat je ieder jaar 5% rendement krijgt over iedere 1000 euro die je investeert. Stel dat je 20.000 euro investeert, dan verdien je jaarlijks 1000 euro. Daar hoef je niks voor te doen. Wel loop je altijd risico met beleggen, want de koers kan dalen of stijgen.

Beginnen op de beste beleggingsplatformen is het halve werk

Wil jij weten wat de allerbeste beleggingsplatformen zijn? Klik dan nu op deze link naar de beste beleggingsplatformen vergelijken. Hierin lees je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste online brokers voor aandelen, en ook voor vastgoed en particuliere leningen. Want spreid je kansen over meerdere markten en beleg dus niet enkel in alleen de aandelenmarkt. Ook is het goed om je geld te spreiden over meerdere beleggingsplatformen voor bescherming van je geld (wat tot 100.000 euro is beschermd bij faillissement). Mis deze onafhankelijke vergelijking dus niet! Voorkom dat je een slechte keuze maakt, en klik op de link hierboven voor de uitgebreide vergelijking.

2. Snel en makkelijk geld verdienen door te overstappen op abonnementen en jaarcontracten

Wellicht heb je het al vaker gehoord. Maar absoluut een van de beste manieren voor makkelijk geld verdienen is door jaarlijks overstappen op je abonnement. Dit kan van alles zijn, maar de grootste klappers zijn te halen bij het overstappen op je energie-, auto- en je zorgverzekering. Het beste is om via een onafhankelijke vergelijker te zoeken naar de beste deals voor het overstappen. Want de concurrentie is moordend, en via zo’n platform vind je de beste deals.

Wie ieder jaar overstapt op bijvoorbeeld de energierekening, zal zomaar twee tot driehonderd euro per jaar kunnen besparen. En voor grote gezinnen kan dit oplopen tot wel vijfhonderd euro. Zelf gebruik ik het platform Pricewise.nl voor het zoeken naar de beste deals. Deze website is namelijk 100% onafhankelijk, waardoor ze eerlijk zijn in wat ze aanbieden. Een ander zeer groot voordeel aan dit platform, is dat hun alles voor mij regelen. Ze regelen zowel de overstap als het opzeggen van het oude contract. Met een paar klikken op de knop bespaar ik zo ieder jaar rond de 450 euro doordat ik betere deals krijg voor zowel mijn energie-, zorg- en ook internet/bellen abonnementen. Een andere onafhankelijke aanbieder is Overstappen.nl.

tips voor makkelijk geld verdienen

1. Hoog rendement bij betrouwbaar vastgoedfonds

Verreweg mijn beste beleggingstip tegen een laag risico is het kiezen van een vastgoedfonds. Zo schreef ik eerder al een uitgebreid artikel over hoe je kan rijk worden met vastgoed. Een vastgoedfonds is hier een optie van, waarbij je het vermogen voor je laten werken. Je hoeft niks te doen, het geld groeit vanzelf dankzij de maandelijkse dividenden die worden gestort. Niet zijn vastgoedfondsen een manier om je geld te investeren en makkelijk geld te verdienen bij relatief laag risico, maar ook zijn de rendementen relatief hoog. Althans, wanneer je het juiste fonds kiest. Zo kan ik vanuit eigen ervaring zeer sterk het vastgoedfonds SynVest aanbevelen. In mijn review over SynVest kan je er alles over lezen waarom ik er zo enthousiast over ben. De korte samenvatting: ze zijn de beste qua risico/rendement-verhouding, met een gemiddeld rendement van 8,3%.

Investeer nooit zomaar je geld. Ook niet op basis van wat ik je nu aanbeveel. Doe altijd eerst je huiswerk goed, want je moet weten waar je aan begint. Ja, door te investeren in vastgoed kan je makkelijk geld verdienen, maar je zal wel onderzoek moeten doen. Begin daarom eens met het lezen van de brochure. Zo kan je via deze link gratis en vrijblijvend de brochure downloaden. Daar staat meer informatie in over de visie, lange termijn strategie en de resultaten van het vastgoedfonds.

Conclusie over Makkelijk Geld Verdienen

Makkelijk geld verdienen is mogelijk voor iedereen. Dankzij deze top 7 heb jij enkele manieren gevonden zodat ook jij simpel en snel geld kan bijverdienen. De ene tip levert een paar tientjes per maand extra op, de ander tot wel (tien)duizenden euro’s per jaar. Met alles telt dat je erin moet groeien.

Begin in kleine stapjes, en laat langzaam aan je vermogen groeien. Wees geduldig, want rijk worden is makkelijk voor wie geduld heeft. Je moet alleen weten hoe 😉. Nu hoop ik je geholpen te hebben met dit artikel, en ben ik benieuwd naar wat jij ervan vond. Laat je het mij weten in een reactie hieronder als je nog vragen hebt? Dan kunnen we elkaar verder helpen.

Reacties
Categorieën