arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel geld verdienen? Top 5 tips en 20+ ideeën voor snel geld

Snel geld verdienen is wat iedereen wilt, maar hoe verdien je snel geld? In dit artikel gaan we kijken naar een top 5 tips over hoe je op een snelle manier geld kan verdienen. In principe zijn dit tips die iedereen kan uitvoeren. Ook gaan we kijken naar veel aanvullende ideeën om snel te cashen. Alles met als doel om op een korte tijd extra geld te cashen. Eerst gaan we kijken naar de top 5 beste tips voor snel geld verdienen. Daarna kijken we naar 20+ ideeën voor snel geld verdienen die mogelijk zijn, maar niet tot de top 5 behoren.

Onderstaande ideeën zijn nuttig voor wie op korte termijn extra geld wilt bijverdienen. Dit zal niet om forse bedragen gaan (behalve dan tip nr. 2 en 1 uit de top 5 van hieronder). Er zijn best wat manieren voor makkelijk verdienen, maar we moeten wel realistisch blijven. Als jij dit artikel leest omdat je rijk wilt worden, dan kan je beter niet werken aan ideeën om snel geld te verdienen. In plaats daarvan kan je werken aan ideeën die structureel je inkomen verhogen, zodat je financiële onafhankelijkheid kan bereiken. Bovendien is de beste weg naar rijkdom het investeren van geld. Laat het geld voor jou werken, in plaats van andersom 😉. Dat doe je bijvoorbeeld met behulp van deze beste tips voor investeren.

Top 5 ideeën voor snel geld verdienen

Hieronder de top 5 beste tips voor wie snel wat extra geld wilt bijverdienen in een korte tijd. Vooral de laatste drie ideeën zijn nuttige tips.

5. Online vragenlijsten invullen

Als je heel snel geld wilt verdienen, kan je online vragenlijsten invullen. Voor iedere vragenlijst die je invult krijg je dan een kleine vergoeding. In principe kan je hiermee binnen het uur van vandaag al starten. Behoorlijk snel dus. Qua vergoeding moet je denken aan maximaal een tientje per uur. Maar dat is dan ook echt maximaal, en dus is de vergoeding niet bepaald hoog. In mijn optiek is het invullen van vragenlijsten enkel interessant voor wie heel jong is (< 14 jaar). In plaats hiervan heb ik veel betere alternatieven voor je. Zie dit artikel over enquêtes invullen voor geld waarin je veel betere ideeën vindt om echt meer geld te verdienen. Van een tientje per uur ga je namelijk niet rijk worden 😉.

4. Online Cashback

Online Cashback programma’s zijn super simpel, eenvoudig en snel. Het principe is dat je je aanmeldt via een Cashback programma, en dat je vanaf dat moment korting krijgt op alle grote online winkels. Het is een soort van loyaliteitsprogramma. Na aanmelding, krijg je direct zo’n 3 tot 6% korting op bekende websites. Als je graag online doet shoppen, kan zo’n cashback programma ervoor zorgen dat je op korte termijn snel geld verdient. Immers, het krijgen van korting op je online aankopen is een bewuste actie met als resultaat een netto saving. Ergo, meer geld in je portemonnee. Een andere vorm van geld verdienen dus 😉.

3. Plus500

Ik zeg het niet graag, en deze tip is dan ook alleen voor wie een beetje wanhopig is of graag doet gokken. Plus500, een platform waarbij je geld kan inzetten op CFD’s, is een manier om snel extra geld te verdienen. Maar let op: het is ook een manier om heel snel, heel veel geld te verliezen! Het valt niet te ontkennen dat je via Plus500 in hele korte tijd veel kan cashen. Maar het is een vorm van beleggen met hefbomen die heel risicovol en dus gevaarlijk is. Meer dan 76% van alle Plus500 leden verliest dan ook geld. Het is dan ook geheel op eigen verantwoordelijkheid als je iets met Plus500 gaat doen. Maar alvorens je dit overweegt, zou je mijn artikel over waarom Plus500 niet betrouwbaar is niet mogen missen. Mijn advies: doe het niet.

2. Tweedehands spullen verkopen

Een effectieve manier voor snel geld verdienen doe je middels tweedehands spullen verkopen. Zo heb ik een uitgebreid artikel geschreven over hoe je snel geld verdient dankzij het verkopen van tweedehands spullen. In dat artikel vind je handige en nuttige tips over hoe jij het maximale uit je oude spullen kan halen, en zo toch redelijk snel honderden euro’s kan bijverdienen. Bovendien hoeven het niet eens tweedehands spullen van jezelf te zijn. Je kan ook spullen opkopen op rommelmarkten en dit weer online verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats. Dat is leuk en effectief voor als je graag doet handelen en ook kennis van wat oudere spullen hebt.

1. Groeiaandelen in Artificial Intelligence, Automation & Robotica

Mijn persoonlijke favoriet onder de tips voor snel geld verdienen is door te investeren in kleine groeiaandelen. Dit zijn kleine bedrijven met een groot toekomstperspectief. Denk hierbij aan de nieuwe Apple, de nieuwe Facebook en de nieuwe Microsoft. Dit zijn de pareltjes op de markt. Maar goed, pareltjes zijn redelijk uniek. Gelukkig zijn er ook veel andere groeiaandelen. Deze bedrijven zullen niet de nieuwe marktleiders van de toekomst worden, maar zullen wel grote groei doormaken en respectabele bedrijven worden. Door geld te investeren in groeiaandelen, zijn rendementen van 50 tot 300% in een jaar gebruikelijk. Voor meer informatie kan je eens dit kennisartikel over aandelen advies lezen. Daarin lees je ook een evaluatie en lessons learned van mijn eigen beleggingsportefeuille. Met name de sectoren kunstmatige intelligentie (A.I.), Automation en Robotica bieden interessante kansen tot groeiaandelen.

Let wel op: ook voor groeiaandelen geldt weer dat je veel geld kan verliezen. Groeiaandelen brengen veel risico met zich mee. Dat is inherent aan wie snel geld wilt verdienen. Als je snel wilt cashen, komen daar hoge risico’s bij kijken. Immers, rijk worden voor beginners is een stuk eenvoudiger voor wie meer geduld heeft. Die kan zijn of haar geld voor zich laten werken, en zo langzaam doch zekerder rijk worden. Dat is dan ook altijd mijn advies bij beleggen: ga voor relatief zeker rendement.

Tot slot, als je nog geen beleggingsaccount hebt dan heb je geluk. Sinds kort is Flatex naar Nederland gekomen. Flatex is de online goedkoopste broker in Nederland. Op dit beleggingsplatform betaal je namelijk 0,- euro transactiekosten. Je kan dus gratis aandelen aan- en verkopen, wat bij geen enkel ander platform het geval is! Bovendien krijgen nieuwe leden ook nog eens gratis aanmelden + een welkomstbonus van 175 euro. Klik op de onderstaande banner voor 175 euro welkomstbonus. Of klik op deze link met alle voordelen bij beleggen via Flatex.

20+ Ideeën voor snel geld verdienen

 1. Extra bijbaantje nemen
 2. Tekstschrijver: als freelance tekstschrijver kan je snel geld verdienen op een eenvoudige manier.
 3. SEA expert
 4. SEO expert
 5. Videomaker: denk aan professionele video’s voor bedrijven, of particulieren.
 6. Honden uitlaat service
 7. Aan- en verkoop van populaire tickets: zoals theatervoorstelling, wedstrijden, concerten, et cetera.
 8. Beleggen in P2P Lending
 9. Deur-aan-deur verkoper: dit is niet het meest leuke baantje. Maar wie een goede verkoper is, kan serieus hoge commissies verdienen. Denk daarbij aan 20 tot zelfs 40 euro per verkoop. Dus de echt goede deurverkopers kunnen hier veel en vooral snel geld verdienen.
 10. Beleggen in vastgoedfondsen zoals het betrouwbare vastgoedfonds SynVest
 11. Uber Chauffeur
 12. Je geld laten beleggen in mixfondsen voor stabiel rendement
 13. Oppassen op kinderen
 14. Medisch proefpersoon: hier kan je al snel duizenden euro’s voor krijgen. Zoek in Google op “medisch proefpersoon” en je vind direct enkele websites voor aanmelden.
 15. Krantenbezorger
 16. Bijles geven / scriptiebegeleider
 17. Promotie vragen: waarom niet vragen om een hoger salaris als je al jaren goed werkt levert? Je verdient het om promotie te krijgen!
 18. Website of Webshop bouwer voor startende ondernemers
 19. Verhuizen
 20. De Klusjesman voor kleine werkzaamheden bij mensen thuis

Ook zijn er nog heel veel ideeën voor geld verdienen vanuit huis werken. Om deze te lezen kan je op de link van hiernaast klikken, dan ga je naar een ander artikel op mijn website. En tot slot zijn er vele manieren en ideeën voor online inkomen. Die mag je niet missen voor als je het liefst een online je inkomen wilt verdienen.

Over de schrijver
Opgevoed door een ondernemer, afgestudeerd in Masteropleidingen over Management en Strategie, en een passie voor beleggen en investeren. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van de Happy Investors Mindset community. Sluit jij je aan bij onze reis naar Financiële Vrijheid?
Reactie plaatsen

Voorkom dat je het gratis boek "Meer Geld Verdienen in Minder Tijd" misloopt!

Mijn boek Meer Geld Verdienen in Minder Tijd telt bijna 100 pagina's met duidelijke en concrete tips over hoe je veel meer geld in minder tijd kan verdienen. Dit is inclusief stappenplan en, uit onderzoek bewezen, de beste tactieken om dit te bereiken. Om mijn kennis en ervaringen met jou te delen, mag je het boek gratis downloaden via onderstaande button. Enjoy!
50%
Download Gratis