Online cursus geld verdienen: leer echt rijk worden en word vrij!
Online cursus geld verdienen: leer echt rijk worden en word vrij!
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
08/15/2020
9 min

Online cursus geld verdienen: leer echt rijk worden en word vrij!

08/15/2020
9 min

Beste Happy Investor, voor veel mensen is het middel geld een limiterende factor. Het beperkt ons in doen en laten. En nog erger, het beperkt ons in vrijheid. Voel jij je 100% oprecht vrij? Per definitie worden wij al gelimiteerd door sociale- en genetische constructies. Dit is een feit maar daar hoeven we niet pessimistisch over te zijn. Juist een optimistische insteek brengt ons verder. En het is optimistisch om te denken dat wij op zijn minst financieel vrij kunnen worden. Ons niet langer laten beperken door geld. En dat is mogelijk, zo heb ik zelf maar ook vele andere mensen bewezen. En de basis hiervoor is meer geld verdienen dan dat je nu doet. Een online cursus geld verdienen is daarmee zeer relevant voor wie rijker wilt worden en zich meer vrij wilt voelen.

In dit artikel leg ik je uit hoe een online cursus geld verdienen jou gaat helpen om je droomleven te bereiken. Dit kan zijn door miljonair te worden, of door gewoon wat meer financiële vrijheid te hebben. Je kan stoppen met werken, minder gaan werken, of gewoon hetzelfde blijven werken maar dan veel meer comfortabel leven. Dit is geheel aan jou. Het belangrijke hierbij is dat een online cursus geld verdienen jou deze controle tot invulling van je eigen leven gaat geven!

Laten we snel doorgaan

Inhoudsopgave:

Waarom een online cursus geld verdienen?
Hoe werkt zo’n cursus om te leren hoe veel geld verdienen?
Heb ik veel kennis nodig voor een online cursus geld verdienen?
Wat leer ik bij een online cursus geld verdienen?
Is een online cursus geld verdienen goedkoop?

Waarom een online cursus geld verdienen?

cursus geld verdienen

Het goede nieuws is dat veel geld verdienen iets is wat je kan leren. Wanneer jij nog niet weet hoe, lig dat niet aan jou. Leren hoe je veel geld kan verdienen is namelijk een vak apart. Of je MBO of WO geschoold bent, dat maakt niet uit. Het is namelijk zo dat je op school niks leert over hoe je veel geld kan verdienen. Op school leer je vele vakgebieden, maar geld verdienen hoort daar niet bij.

Bij een goede online cursus geld verdienen zal jij wel 100% zeker leren hoe je veel meer kan gaan verdienen. Zoals ik al zei is het een vak apart, en ook dit kan je leren. Hierbij maakt je huidige kennisniveau niet zozeer uit. Immers, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te leren hoe je veel geld kan verdienen. Of je nu timmerman, vrachtwagenchauffeur of accountmanager bent, in alle gevallen kan je leren hoe je meer geld kan verdienen.

Het is namelijk zo dat je niet rijk zal worden zolang je 100% van je inkomen uit loondienst krijgt. Rijk worden doe je door het opbouwen van meerdere inkomstenbronnen. In een goede online cursus geld verdienen leer je alles over hoe je zelf meerdere inkomstenbronnen kan opbouwen. Zo heb ik binnen mijn community, genaamd de Happy Investors Community, kant-en-klare strategieën ontwikkeld waarmee je direct kan beginnen om meer geld te verdienen.

Op de Happy Investors Community vind je aan meer dan 75 uur lesmateriaal voor hoe je echt rijk kan worden. Wil je meer weten? Klik dan op deze link voor meer informatie over Happy Investors Community.

Leren geld verdienen wordt belangrijker dan ooit! De technologie haalt ons in, en alleen zij die aanpassen zullen veel geld verdienen

Hierboven gaf ik al aan dat je op vanuit het schoolsysteem een vakgebied leert. Dit is iets anders dan leren hoe je geld verdient. Dit laatste gaat namelijk om het opbouwen van meerdere inkomstenbronnen en het grijpen van (unieke) kansen in de markt. Dit vergt een totaal andere mindset dan het leren van een vakgebied zoals wiskunde of schoonmaker. Het positieve is dat iedereen deze mindset kan leren. Zo komt dit uitgebreid aan bod binnen de Happy Investors Community.

Deze mindset is belangrijker dan je denkt. Het zorgt er namelijk voor dat je kan blijven aanpassen aan de alsmaar veranderende wereld. Zo verandert onze wereld steeds sneller, en dat is vooral te danken aan de versnellende technologische ontwikkelingen. Er bestaat een kans dat deze technologie het geheel of een deel van jouw werk gaat overnemen.

Met andere woorden, de toenemende technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie en robotica zijn voor sommigen van ons een bedreiging. De kans is aanwezig dat je hierdoor je baan kan verliezen. En dat is nu het grote nadeel aan loondienst. Wie 40 uur per week in loondienst werkt, zonder andere inkomstenbronnen, is volledig afhankelijk van dit loon.

Maar het doel is juist om financieel onafhankelijk te worden, zodat je meer kan genieten van het leven dankzij meer comfort en minder (financiële) stress.

Hoe werkt zo’n cursus om te leren hoe veel geld verdienen?

online training veel geld verdienen

Herinner jij je nog veel van hetgeen je hebt geleerd op school? Grote kans dat je meer dan 80% bent vergeten. Hier is een wetenschappelijke reden voor. Uit onderzoek blijkt namelijk dat je slechts 10 – 20% onthoud wanneer je leert vanuit boeken. Dit percentage neemt toe wanneer je leert vanuit videomateriaal. En dan is er nog “learning-by-doing”. Dit is het in praktijk brengen van hetgeen je hebt geleerd. Uit onderzoek blijkt dat de combinatie tussen learning-by-doing met daarbij directe 1-on-1 coaching (feedback) ertoe leidt dat je 80% onthoud van hetgeen je hebt geleerd. Dit is daarom de beste manier van leren.

Op basis van deze feiten heb ik de Happy Investors Community opgebouwd. Binnen de community krijg je online toegang tot meer dan 70 uur aan lesmateriaal over hoe je heel rijk kan worden, maar ook hoe je een meester in beleggen wordt. Dit lesmateriaal is een combinatie tussen trainingsvideo’s en worksheets. Na het volgen van de trainingsvideo’s kan je de worksheets gebruiken om de geleerde lessen toe te passen in de praktijk. Hierdoor ga je dus actief werken aan jouw doelen voor veel geld verdienen. Maar hier blijft het niet bij in de online cursus geld verdienen.

Cruciaal aan het succes van leden binnen de Happy Investors Community is dat jij na aanmelding ook de mogelijkheid krijgt tot onbeperkte coaching. Zo krijg je als het ware je eigen mentor beleggen. Immers, zoals je gaat leren binnen de online cursus geld verdienen is beleggen een cruciale voorwaarde om financieel onafhankelijk te worden. Je moet alleen weten hoe je duurzaam en succesvol kan beleggen voor hoog rendement. En dat is nu precies wat je leert binnen de community.

Dankzij de trainingsvideo’s en praktische worksheets in combinatie met directe en onbeperkte 1-on-1 coaching, zal je maximaal leren en onthouden hoe je (heel) veel geld kan en gaat verdienen.

Je kan vandaag nog beginnen als jij dat wilt! Klik hier voor meer informatie over Happy Investors Community en bekijk de verschillende abonnementen.

vastgoed beleggen met weinig geld

Heb ik veel kennis nodig voor een online cursus geld verdienen?

Voor de online cursus geld verdienen binnen de community heb je niet veel kennis nodig. Of je nu MBO of WO geschoold bent, dat maakt niet uit. Leren geld verdienen is een vak apart, en een schooldiploma heeft daar niks mee te maken.

De cursus geld verdienen binnen de community is opgebouwd vanaf de basis. Zo starten we met het leren van de basisprincipes tot veel geld verdienen. En dit bouwen we uit naar het leren hoe je financieel onafhankelijk kan worden. Bovendien krijg je onbeperkt 1-on-1 coaching wanneer je iets niet begrijpt of verdiepende vragen hebt. Dankzij deze combinatie is de online training geld verdienen daarom heel toegankelijk. Het enige wat telt is jouw inzet en motivatie. Wanneer je echt wilt leren hoe je veel geld kan verdienen, en je bent bereid om de trainingen te volgen en de persoonlijke coaching toe te passen, zal jij financieel succesvol worden.

Je hebt niet veel kennis nodig, want alles wat je moet weten leer je binnen de cursus. Bovendien heb je ook niet veel geld nodig. Zo leer ik je hoe je financieel onafhankelijk kan worden met slechts 200 euro per maand. En als je 1.000 euro per maand beschikbaar hebt, leer ik je hoe je financieel onafhankelijk wordt binnen minder dan 10 jaar. Het mooie daarbij is dat je binnen de cursus ook leert hoe je van 200 euro naar 1.000 euro of zelfs 5.000 euro per maand komt. Immers, binnen de cursus leer je hoe je veel meer geld kan verdienen 😉.

Wat leer ik bij een online cursus geld verdienen?

Zoals hierboven aangehaald is het meest belangrijke dat je inhoudelijk begrijpt hoe je veel geld kan verdienen. Dat is echt cruciaal aan een goede online cursus geld verdienen. Naast het begrijpen, is het ook noodzaak dat je dit blijft onthouden. Veel geld verdienen betreft voornamelijk een bepaalde manier van denken. Als jij je deze mindset eigen maakt, zal je voor de rest van je leven financieel succesvol zijn. Dit durf ik je te garanderen. Immers, binnen de community zal je net zoveel coaching krijgen als nodig is om je deze mindset eigen te maken.

Door de unieke combinatie van trainingsvideo’s, praktische worksheets en 1-on-1 coaching zal je als member van de Happy Investors Community onder meer het volgende leren:

  • Mindset tot duurzaam financieel succes en hoe je financieel onafhankelijk wordt
  • De basisprincipes voor (heel) veel geld verdienen
  • Je leert hoe je het maximale uit geld kan halen binnen je huidige situatie
  • Ook zal je leren hoe je exponentieel veel meer geld gaat verdienen
  • En hoe je veel meer geld verdient in minder tijd (ontsnap aan de 40-urige werkweek)

Zelf ben ik al jaren fanatiek bezig met het hoe ik financieel onafhankelijk kan worden. Dit begon al op jonge leeftijd, en vanaf mijn 23ste ben ik er actief aan gaan werken. Nog geen 5 jaar later, op mijn 28ste, had ik al een netto vermogen van boven de 100.000 euro en verdiende ik 4.500 euro netto per maand. Nog enkele jaren, en op mijn 35ste zal ik financieel onafhankelijk zijn, met een netto vermogen van boven de 500.000 euro.

Ik durf te garanderen dat als jij 100% gemotiveerd aan de slag gaat met het lesmateriaal en de 1-on-1 coaching op de Happy Investors Community, dat ook jij financieel onafhankelijk kan worden. Zo leer ik je hoe je al financieel onafhankelijk kan worden met slechts 200 euro per maand!

Zie dit niet als mooie verhalen en valse beloftes. Het is mijn commitment om jou te helpen. Bovendien heb je niks te verliezen, want je kan de Happy Investors Community 14 dagen gratis uitproberen. Klik op de link voor meer informatie en start je proefperiode. Start vandaag met rijk worden, en werk aan je droomleven!

Welke mensen volgen dit soort trainingen?

online training geld verdienen

Voor wie is een online cursus geld verdienen interessant? Nou ja, in principe voor iedereen. Want waarom zou je niet meer geld willen verdienen zonder dat je hier veel extra werk voor hoeft te verrichten? Immers, dat is wat ik je leer binnen de online cursus geld verdienen. Je leert hoe je meer geld in minder tijd kan verdienen.

Hierboven heb ik al uitgelegd dat de training door ieder type mens kan worden gevolgd. Je huidige kennisniveau en opleidingen zijn niet relevant. Je motivatie daarentegen is wel belangrijk. Als jij graag wat meer geld wilt verdienen zonder grote extra inspanning, zal je gemotiveerd aan de slag moeten met de cursus. Dat betekent het volgen van de trainingsvideo’s, het opvolgen van de concrete tips en acties, en ook actief om 1-on-1 coaching vragen.

Vervroegd pensioen dankzij mijn lange termijn strategie voor financieel onafhankelijk worden

In dit aspect is de training geschikt voor iedereen die meer geld wilt verdienen. Wel is het zo dat tijd een belangrijke factor is voor wie echt miljonair wordt. Zo ga je leren hoe je met slechts 200 euro per maand al heel erg rijk kan worden zonder hiervoor te hoeven werken. Maar let op: ik verkoop geen “te mooi om waar te zijn” verhalen. Zo vergt de strategie van 200 euro per maand wel een tijdsduur van 30 jaar. Betekende wie op haar 40ste begint, zal op haar 70ste zeer welvarend zijn. Iemand die op haar 20ste begint, zal op haar 50ste met vervroegd pensioen kunnen.

In de online cursus geld verdienen leer je allereerst hoe je meer geld per maand kan genereren. Op die wijze kom je snel boven de 200 euro per maand. Zo kan je bijvoorbeeld opschalen naar 750 euro per maand. In dit geval heb je nog maar 20 jaar nodig voor vervroegd pensioen. Begrijp dat het dus volledig aan jouw eigen motivatie ligt voor hoe succesvol je kan worden!

Is een online cursus geld verdienen goedkoop?

Wat voor jou goedkoop is kan voor de ander duur zijn. Meer belangrijk dan prijs is de kwaliteit. Een goede online cursus geld verdienen kan in principe heel duur zijn. Stel dat je erdoor leert hoe je 1.000 euro netto extra per maand kan gaan verdienen. Dan zou een cursus van 12.000 euro binnen een jaar zijn terugverdient. En na 10 jaar heb je 120.000 euro extra dankzij deze cursus.

In de cursus die ik heb opgesteld is het doel om jou financieel onafhankelijk te maken. Met goede inzet en motivatie is dit mogelijk binnen 20 jaar. Wie fanatiek is, zal het binnen 10 jaar realiseren. Zo was ik 23 toen ik begon, en op mijn 35ste ben ik financieel onafhankelijk. In principe hoef ik dan niet meer te werken, en zou ik kunnen leven van het rendement uit mijn vermogen.

Gelukkig kost mijn online cursus geld verdienen geen 12.000 euro. Dat zou totaal niet toegankelijk zijn, terwijl het mijn commitment is om iedereen te helpen meer financiële vrijheid te behalen. Daarom heb je de keuze tot verschillende abonnementen. De prijs varieert van 499 tot aan 199 euro.

Wil jij leren hoe je veel meer geld kan verdienen en zelfs financieel onafhankelijk wordt? Wacht dan niet langer en klik op deze link met meer informatie over de Happy Investors Community en leer hoe je veel geld kan verdienen.

Let op: iedere dag uitstel is een verloren dag. De essentie van rijk worden is om tijd in jouw voordeel te gebruiken. Stop met wachten, en werk vanaf vandaag aan je droomleven.

Reacties
Categorieën