Enquêtes invullen voor geld? 7 betere ideeën vind je hier!
Enquêtes invullen voor geld? 7 betere ideeën vind je hier!
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
12/09/2019
11 min

Enquêtes invullen voor geld? 7 betere ideeën vind je hier!

12/09/2019
11 min

Enquêtes invullen voor geld is een kansloze manier voor makkelijk geld verdienen. Ja, het klopt dat het snel en makkelijk geld verdienen is. Maar niemand vertelt je om hoeveel geld het gaat. En geloof mij maar, uit ervaring kan ik je vertellen dat het geen interessante manier is om snel wat extra cash te verdienen. En daarom dit artikel, dat gaat over betere ideeën dan enquêtes invullen voor geld. Zo gaan we eerst kijken naar hoe het werkt om te cashen met enquêtes invullen, en ook hoeveel het oplevert. Dan zal je begrijpen dat het geen slimme keuze is. Maar geen zorgen, mijn ideeën zullen aanzienlijk beter zijn en zullen er zelfs voor zorgen dat je kan rijk worden.

Laten we snel doorgaan, want dit artikel zal jouw mindset over geld verdienen dusdanig veranderen dat je het niet mag missen.

Enquêtes invullen voor geld: hoe het werkt

Enquêtes invullen voor geld werkt snel en makkelijk. Dat is dan ook de enige reden dat mensen er mogelijk in geïnteresseerd (zouden moeten) zijn. Het werkt heel simpel: je meld je aan bij een platform en vervolgens ontvang je enquêtes per e-mail. Deze enquêtes kan je online invullen, en per ingevulde enquête verdien je geld. Sommige enquêtes duren 5 minuten en als beloning krijg je maximaal een euro. Sommige enquêtes duren een half uur, en daar krijg je maximaal zo’n 5 euro voor. Deze vragenlijsten moet je zorgvuldig invullen, want er zitten controlevragen in die checken of je wel serieus antwoord. Zodra je niet serieus antwoord, bijvoorbeeld bij alles A invullen, dan krijg je niet betaald. Bovendien is het afhankelijk van de vragenlijst wat voor beloning je krijgt. Als je pech hebt krijg je heel weinig betaald.

Enquêtes invullen voor geld is naar mijn mening kansloos voor ouderen. Je zal maximaal tien euro per uur verdienen, maar dat is dan ook echt de max. Op zich niet zo slecht, zeker niet als je een jaar of 12 bent. Maar zodra je ouder wordt, is deze manier wel kansloos. Het grootste argument hiervoor is dat je niks opbouwt. Zolang je de vragenlijsten invult, krijg je een (kleine) beloning. Maar zodra je stopt, verdien je geen geld. In plaats daarvan kan je beter je energie richten op het opbouwen van passief inkomen. Dit is inkomen dat 24/7 geld genereert. Dus of je nu slaapt, aan het sporten bent of op reis, het geld blijft binnenkomen. Natuurlijk is dit moeilijker te bereiken dan het simpelweg invullen van online enquêtes. Als het makkelijk was, zou iedereen het doen. Maar juist daarom is het zo’n krachtige manier voor veel extra geld verdienen.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

Betere ideeën voor online geld verdienen dan enquêtes invullen

In plaats van enquêtes invullen voor geld kan je in mijn optiek beter werken aan inkomstenstromen die steeds meer en meer geld opleveren. En dat 24/7. Dus onafhankelijk van of je er nu wel of niet aan werkt, het geld komt binnen. Deze inkomstenstromen noemen we passief inkomen. Het zijn betere ideeën dan enquêtes invullen voor geld, en daarom zal dit artikel jouw leven veranderen. Want de mindset moet niet zijn dat jij moet werken voor geld. Maar dat geld voor jou moet werken. Met de ideeën van hieronder kan je veel meer geld verdienen dan dat je ooit zou durven dromen (zeker in vergelijking tot online vragenlijsten invullen). En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kan je na dit artikel ook mijn ander populaire artikel over online geld verdienen lezen.

1. Vastgoedfondsen voor online geld verdienen zonder te werken

Dit is een totaal ander idee dan enquêtes invullen voor geld, maar wel een veel beter alternatief. In plaats van zelf kansloos vragenlijsten invullen (of ander kansloos bijbaantje), kan je geld verdienen zonder te hoeven werken. Dit is geen mooi verhaaltje, het is de realiteit. Het vraagt alleen wel kennis van zaken, en je moet wat risico durven te nemen. Want het idee voor beleggen in vastgoedfondsen geeft natuurlijk wel een risico. Daarom is het nodig om te kiezen voor een goed vastgoedfonds zoals Synvest, waarbij je een mooi rendement van rond de 8% krijgt en relatief weinig risico loopt. Meer hierover kan je lezen in mijn review over Synvest.

Om dit te begrijpen vraagt wel een andere mindset. Waarom zou je je tijd ruilen voor geld? Werken per uur, of in dit geval betaald krijgen per ingevulde enquête, is zonde van je tijd. Wat zou jij doen als je minder hoeft te werken, en deze tijd voor iets anders kan gebruiken? Voor veel mensen is dit een droom, behalve voor de rijke mensen. En waarom denk je dat deze mensen rijk zijn? Dit is omdat ze weten hoe ze rijk worden, en dat doen ze echt niet door zelf hard te werken. Nee, ze laten het geld voor hun werken. Want geld maakt geld. En veel geld maakt nog meer geld. Dat is hoe je rijker wordt en dat is hoe je financiële onafhankelijkheid bereikt.

2. Webshop of Website

Het opbouwen van een eigen webshop of website kan op lange termijn ervoor zorgen dat je heel veel geld verdient zonder zelf hard te werken. Maar dit idee van passief inkomen is wel eentje waar je veel zelfdiscipline voor moet hebben. Zo zal je met online vragenlijsten invullen misschien zo’n 10 euro per uur verdienen. In het eerste jaar dat jij je eigen webshop of website opbouwt, kan je misschien wel 5 of zelfs 0 euro per uur verdienen. Maar als je het goed doet, zal je al snel veel meer verdienen. Hieronder een aantal voorbeelden die goed werken.

Zo kan je bij een webshop kiezen voor het inkopen van producten of zelfs het starten van je eigen productlijn (met eigen ontwerp). Een andere manier is om te kiezen voor dropshipment, maar daar is wel meer concurrentie in. Omdat er steeds meer en meer webshops online komen, is het nog meer belangrijk om echt onderscheidend te zijn. De beste manier om dit te doen is door het ontwerpen van een eigen productlijn binnen een specifieke niche waar jij een passie voor hebt. Als je niet onderscheidend bent, zal de concurrentie moordend zijn. Terwijl als je onderscheidend bent, je snel trouwe klanten krijgt die mond-tot-mond reclame doen.

Een andere manier voor online geld verdienen is Affiliate Marketing. Dit is wat ik zelf doe met mijn website. Ik schrijf artikels waarbij ik mijn doelgroep oprecht informeer over wat de beste keuzes zijn. Wat voor mij de beste keuze is, hoeft niet zo voor jou te zijn. Daarom moet je breed denken, en alle opties presenteren. Bij sommige kan je Affiliate links toepassen. Als iemand daar op klikt en dat product koopt, ontvang jij daarover een commissie. Mijn beste tip hiervoor is door waardevolle informatie te leveren, en daarbij duurt eerlijkheid het langste (voorliegen werkt dus niet).

3. Beleggen in dividendaandelen

Een snelle manier voor online geld verdienen is het beleggen in dividendaandelen. Dividendaandelen keren ieder jaar dividend uit. Dividend is een soort vergoeding omdat je het aandeel hebt gekocht. Stel je koopt een aandeel voor 100 euro. De dividend is 5%. Dan ontvang je ieder jaar 5 euro, zonder hier iets voor te doen. Het aandeel kan in de loop der tijd dalen naar bijvoorbeeld 80, of stijgen naar 140. In dit laatste geval pak je ook koersverlies of koerswinst, maar zolang je niet verkoopt blijf je de dividend ontvangen. Het mooie aan dividend is dat je het kan laten opbouwen. Zo krijg je dividend op dividend. Dit werkt als volgt: in jaar 1 krijg je 5 euro dividend. Deze herinvesteer in het aandeel, waardoor je in het tweede jaar 5% dividend krijgt over 105 euro. Dan is je dividend 5,25 euro.

Je kan je voorstellen dat wanneer je dit met veel geld doet op grote schaal, en dat jarenlang, dat je steeds meer en meer dividend krijgt. Dat is de kracht van samengestelde interest, waarbij je dividend op dividend krijgt. Zo kan je afhankelijk van je inleg na 10, 15 of 20 jaar leven van je dividenduitkering. Wat zou jij doen als je vervroegd met pensioen kan?

In dit artikel lees je alles over dividend beleggen.

Beginnen op de beste beleggingsplatformen is het halve werk

Wil jij weten wat de allerbeste beleggingsplatformen zijn? Klik dan nu op deze link naar de beste beleggingsplatformen vergelijken. Hierin lees je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste online brokers voor aandelen, en ook voor vastgoed en particuliere leningen. Want spreid je kansen over meerdere markten en beleg dus niet enkel in alleen de aandelenmarkt. Ook is het goed om je geld te spreiden over meerdere beleggingsplatformen voor bescherming van je geld (wat tot 100.000 euro is beschermd bij faillissement). Mis deze onafhankelijke vergelijking dus niet! Voorkom dat je een slechte keuze maakt, en klik op de link hierboven voor de uitgebreide vergelijking.

4. Beheer Social Media van bedrijven

Je hoeft niet per se zelf een Social Media netwerk op te bouwen. Het kan ook zijn dat je goed bent in het managen van zulke accounts. In dat geval kan je een beheerder worden voor bedrijven die hun Sociale Media willen uitbesteden. Als je daar een beetje handig in wordt kan je daar online veel geld mee verdienen. Zeker wanneer je een leuke portfolio hebt van een aantal bedrijven waarvoor jij het netwerk beheert. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is wekelijks of maandelijks de Social Media te verzorgen. Je neemt een stukje werk uit handen. Als je dit goed doet, zal je langzaam maar zeker meer en meer bedrijven in je portfolio krijgen.

5. Ontwikkel een trainingsmodule

Ben jij ergens heel erg goed in? En kan je dit stapsgewijs uitleggen aan beginners? In dat geval heb ik een hele goede tip voor je om online te cashen. Want jij zou dan perfect een trainingsmodule kunnen ontwikkelen. Dit is het geven van trainingen, maar dan online. Dit kan echt van alles zijn. Neem als voorbeeld een fysieke sport als zelfverdediging. Waarom zou je niet trainingslessen opnemen waarin beginners stap voor stap zelfverdediging kunnen leren? Er zijn veel mensen die niet naar de sportschool durven omdat ze zich als beginner voelen. Dit zou een mooie introductie voor hun kunnen zijn om bekend te raken met zelfverdediging.

Als je creatief bent, kan je veel voorbeelden bedenken over hoe je zelf een trainingsmodule kan ontwikkelen. Zo kan je trainingen opnemen (filmen) over hoe je een bedrijf kan opstarten, over lekker eten koken of hoe je een scriptie schrijft. Simpelweg in alles waar mensen behoefte hebben aan advies en training, kan jij een module van maken. Dit hoeft niet per se via video. Je kan er ook boeken of e-boeken over schrijven.

Wanneer je een trainingsmodule hebt ontwikkelt, wordt het tijd voor promotie. Dit gebeurt via Social Media, mond-tot-mond reclame en door adverteren. Zo kan je SEA toepassen om betaald te adverteren op Google. Als je ervoor zorgt dat jouw advertentie iedere euro omzet tot twee euro, dan zit je altijd goed. Zolang de geïnvesteerde 1 euro maar meer op levert dan 1 euro.

Commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen & meer

Wil je commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen, forex, commodities en meer? Bekijk dan eens het platform van Skilling. Zij hebben professionele trading tools voor CFD handelen als een pro. Meer hierover lees je in deze Skilling review.

skilling-aandelen-cfd-review

6. Online Community opstarten

Een duurzame manier om meer geld te verdienen dan enquêtes invullen is het oprichten van een website waarbij je een online gemeenschap opbouwt. Hier heb je wel echt een duidelijke visie en een specifieke doelgroep nodig. En ook veel zelfdiscipline. Want dit is echt zo’n voorbeeld van investeren, waarbij het heel lang gaat duren (lees: jaren) alvorens je een community hebt opgebouwd. Maar een community werkt als een soort sneeuwbal, die vanzelf groter en groter wordt. Want als je mensen met een gezamenlijke interesse bij elkaar laat komen, bijvoorbeeld als forum, dan kan dat uitgroeien tot een groot netwerk. Vervolgens kan je hier online geld aan verdienen dankzij advertenties of e-mail marketing.

7. Vergelijkingssite opbouwen voor online geld verdienen

Een ander beter idee dan enquêtes invullen voor geld is het opbouwen van je eigen vergelijkingssite. Je zou zelfs een vergelijkingssite over enquêtes invullen voor geld kunnen starten. Waarbij je een vergelijking doet van de beste aanbieders voor waar je online geld kan verdienen met vragenlijsten. Zoals wie het snelste betaalt, of juist wie de hoogste vergoedingen geeft. Dat is dan ook de essentie van vergelijkingssites. Je kiest een specifieke niche waar het liefst een stijgende vraag naar is. Vervolgens maak je een goede analyse van alle aanbieders, en deze vergelijk je met elkaar. Voor de lezers is het interessant omdat jij al het onderzoek voor ze hebt gedaan. Voor jou is het interessant omdat je affiliate linkjes kan toepassen in ruil voor commissie.

Conclusie over enquêtes invullen voor geld

In dit artikel ben ik vrij helder geweest met mijn mening over online geld verdienen met vragenlijsten. Leuk als je 12 jaar bent, maar niet voor wie serieus veel geld wilt gaan verdienen. Daarom heb ik een aantal ideeën gepresenteerd waarmee je veel meer geld online kan verdienen dan kansloos enquêtes invullen. Laat zeker een reactie achter met jouw ervaring en mening, en ook of dit artikel jou geholpen heeft. Dan kunnen we verder sparren over betere ideeën. Ook zou je kunnen inschrijven op mijn nieuwsbrief, want wekelijks schrijf ik nieuwe en relevante kennisartikelen over geld verdienen. Dat is immers mijn doel met deze website: andere mensen helpen om financiële vrijheid te bereiken. Ben jij in de positie om die kennis te missen?

Reacties
Categorieën