Geld Verdienen Vanuit Huis: 15 Ideeën Die Werken | Happy Investors
Geld verdienen vanuit huis: ideeën in 2020 die werken
Ondernemerschap
Happy Investors
Ondernemerschap
12/19/2019
15 min

Geld Verdienen Vanuit Huis: 15 Ideeën Die Werken | Happy Investors

12/19/2019
15 min

Geld verdienen vanuit huis, velen dromen ervan… Stop met dromen, en start met werken zou ik zeggen. Juist nu is geld verdienen vanuit huis makkelijker dan ooit. Het internet is dusdanig gegroeid dat er vele mooie online verdienmodellen zijn ontstaan. En het allermooiste hieraan is dat je vele ideeën hiervan kan opstarten met nagenoeg geen geld. Dus ook als je geen geld hebt, kan je nog steeds geld verdienen vanuit huis. In dit artikel gaan we naar ideeën voor geld verdienen vanuit huis kijken waar je echt iets aan hebt. Geen onzin, maar goede ideeën voor geld verdienen vanuit huis die ook jij kan opstarten (soms zonder geld). Zo kan je fulltime geld verdienen vanuit huis, of gewoon parttime als bijverdienste naast je loondienst.

Laten we snel doorgaan naar alle ideeën, en werk voortaan vanuit huis!

Vanuit thuis werken en je geld verdienen, het kan met deze 15 ideeën!

Vanuit huis werken en geld verdienen is een absolute realiteit. Of je dit nu als bijverdienste wilt doen of zelfs als fulltime thuiswerk. Het is mogelijk mits je de juiste business start. Hieronder vind je ideeën voor geld verdienen vanuit huis die ook echt werken.

1. Social Media Beheerder

Social Media is echt booming business. Er komen steeds meer Social Media profielen bij. Dit zowel particulier als bedrijfsmatig. En wat een kansen liggen hier om je geld vanuit huis te verdienen! Social Media is namelijk een soort van nevenactiviteit voor vele bedrijven. Ze doen het “er maar bij” om de boot niet te missen. Maar veel bedrijven hebben geen idee hoeveel Social Media eigenlijk kan opleveren. En jij kan hier fors geld aan verdienen vanuit huis, door aan te tonen hoe waardevol Social Media kan zijn. Dit noem ik een Social Media Beheerder. Geld verdienen vanuit thuis op deze manier doe je als volgt.

Een Social Media beheerder is iemand die alle Social Media accounts van een of meerdere bedrijven beheert. Het is jouw taak om het bedrijf geheel te ontlasten in Social Media, met als doel het aantal volgens op hun Social Media kanalen te laten groeien. Enerzijds kan je hier al geld voor vragen in ruil voor de werkuren die je vanuit huis maakt. Maar je kan nog een stapje verder gaan. Social Media kan namelijk ook een interessante manier van geld investeren zijn voor bedrijven. Via Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest kan je betaalde advertenties aanmaken. Stel dat je 1 euro investeert, en je maakt hier 2 euro van. En stel nu dat het bedrijf 10.000 euro investeert en je er 20.000 van maakt. Hiervoor moet je leren hoe je goedlopende advertenties maakt, en dat is mogelijk.

970x250

Als je dat onder de knie hebt, kan je enerzijds een vergoeding voor je werkuren vragen. Dus loon per uur. En ook een percentage van de winst die je realiseert met de advertenties. Dit laatste verdienmodel heeft geen limiet voor je inkomen, waardoor je op een structurele manier meer inkomen genereren kan 😉!

2. Youtube Business

Nu is het nog steeds mogelijk om een Youtube business op te richten en daarmee je geld te verdienen. Je kent het vast wel, die Youtube-accounts met honderdduizenden volgers. Deze Youtubers verdienen (veel) meer dan jan modaal, en dat vanuit huis door filmpjes te maken. Vandaag de dag is het nog steeds mogelijk om je geld vanuit huis te verdienen dankzij Youtube. Alleen heb je hiervoor wel de juiste verwachting nodig, want succes komt niet van de ene op de andere dag. Begin parttime aan het opbouwen van je eigen Youtube kanaal, want zeker in het eerste jaar zal het heel langzaam gaan. Maar met de juiste focus op een bepaald onderwerp waar je passie voor hebt, zal het steeds sneller en sneller groeien. Uiteindelijk is het een sneeuwbal effect dat blijft rollen, en zal je iedere dag abonnees erbij krijgen.

Hiervoor is het dus belangrijk om focus te behouden op een specifiek onderwerp waar je passie voor hebt. Zo is een vriend van mij jaren geleden begonnen met het maken van FIFA skill videos. Op de dag vandaag doet hij dit nog steeds, maar hij verdient nu wel fulltime geld vanuit huis. Gemiddeld maakt hij ongeveer een video per twee of drie dagen. Soms iets meer, soms iets minder. Hoe dan ook, zijn enige reden voor succes was dat hij consistent, jarenlang heeft gewerkt aan video’s maken over een specifiek onderwerp waar hij zelf veel passie voor heeft. Ook jij kan dit. Youtube is nog steeds een manier tot geld verdienen vanuit huis. Het is alleen niet langer het beste idee. Lees daarvoor verder.

3. Online Community of Fanclub

Een online community is een online gemeenschap waarop mensen met een gedeelde interesse samenkomen. Dit zijn vaak de fanatiekelingen die graag interactie hebben met andere mensen met dezelfde passie. Voorbeelden van bestaande online communities zijn bijvoorbeeld de Facebookpagina’s van Ajax, Feyenoord of andere voetbalclubs. Maar je hebt ook andere communities, zoals eentje voor Dragon Ball Z (iets waar ik vroeger vaak naar keek, millenials will know!) of UFC fighting. Je verzint het niet, als er een groep mensen is met een gedeelde passie dan kan daar ook een online community voor gemaakt worden.

Heb jij ergens echt passie voor en merk je dat er nog geen only community of fanclub voor is? Start die dan per direct! Begin met een Social Media kanaal zoals Facebook of Instagram, en breidt langzaam uit naar andere Social Media kanalen. Voeg daar vervolgens ook een website aan toe, en Youtube als dat relevant is. En voor je het weet heb je tien tot honderdduizenden volgers op jouw online community of fanclub. De laatste en leukste stap is dan nog om deze mensen om te zetten in geld. Dit kan je doen door bijvoorbeeld Merchandising, Promotie van anderen, of Affiliate Marketing. Over deze laatste tip kom ik straks nog terug.

HIM Tip: online website/business opstarten met >5.000 euro per maand aan winst

Wil je weten hoe ik een succesvolle online business heb opgericht? Dit begint met keihard werken. Dat is alleen niet genoeg. Je moet ook de beste software hebben die jouw online business exponentieel laat groeien. Hieronder vind je de software die ik gebruik. Voor mij heeft het geleidt tot een fulltime online onderneming waar ik van kan leven. Dit kan ik je 100% aanbevelen:

  • Lees mijn Phoenix review en ervaringen over hoe ik +2296% meer bezoekers kreeg in twee jaar
  • Lees mijn Huddle review en ervaringen over hoe ik een winstgevende online cursus en community heb opgericht
  • Lees mijn Plug & Pay review en ervaringen over hoe ik 25% conversie behaal met geoptimaliseerde betaalpagina’s

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevend online verdienmodel wilt hebben. Zo heb ik dankzij de software +2296% groei in twee jaar gerealiseerd. En mijn winstgevendheid is +382% gestegen dankzij hogere conversie.

Meer weten over de kwaliteit van alle IMU software? Lees hier al mijn IMU Reviews en Ervaringen

Ook kan je via deze link gratis cursussen downloaden voor SEO marketing, conversie,  community building en Affiliate Marketing downloaden.

imu-software-review

4. Beleggen in vastgoedfonds

Dit idee voor geld verdienen vanuit huis is een vorm van passief inkomen. In tegenstelling tot de bovenstaande manieren voor vanuit huis geld verdienen heb je voor dit idee wel een startkapitaal nodig. Dan heb ik het over beleggen in vastgoedfondsen, wat verreweg een van de makkelijke manieren van bijverdienen is. Het principe is heel eenvoudig. Je investeert spaargeld in het vastgoedfonds. Ieder jaar verdien je zo’n 8 tot 10% rendement. Dus stel dat je begint met 10.000 euro. Dan heb je aan het einde van het jaar 800 tot 1000 euro. En dat helemaal gratis. Voor niks. Je hoeft er niet voor te werken, het gebeurt gewoon en je krijgt het.

Het klinkt niet te mooi om waar te zijn. Dat is de realiteit van geld investeren. Maar beleggen is niet zonder risico, dus is het noodzaak om juist veilige manieren van beleggen te vinden. Zo is een vastgoedfonds een van die veilige manieren. Je geld wordt namelijk verspreid over honderden huurpanden die allemaal geld genereren. Als dan een pand leegstaat, heeft dit amper effect op het totale fonds. En dus is je geïnvesteerde geld veel verspreid, waardoor het risico op falen daalt. Als je meer wilt weten over mijn beste tip onder de vastgoedfondsen, dan mag je deze review over Synvest niet missen.

Een nog makkelijkere manier voor geld verdienen vanuit huis is door te beleggen in aandelen, zie hiervoor tip 8!

vastgoedfondsen-vergelijkerlaten-beleggen-vergelijker-2022

5. Online Trainingscursus

Ben jij ergens heel erg goed in? Waarom dan niet andere mensen trainen in ruil voor geld? En dat vanuit huis? Iets heel goed kunnen is al knap. Alleen kunnen, willen of durven mensen vaak niet andere mensen te coachen / trainen. Als jij dit wel leuk vindt, dan kan je serieus veel geld verdienen vanuit huis als trainer of coach. Het is namelijk zo dat je vrijwel iedere fysieke training ook online kan geven. Waarom niet video’s en trainingsmateriaal opnemen en dit verspreiden op je website? Hiervoor kan je een community pagina aanmaken, waarop mensen tegen maandelijkse betaling een lidmaatschap kunnen nemen. Als mensen eenmaal zijn aangemeld, hoef je er ook niet meer achteraan als klant. Dit bespaart je een hoop zorgen, zodat jij je kan focussen op het trainingsmateriaal.

Als je ergens heel goed in bent, maar nog niet de skills hebt om trainer of coach te worden. In dat geval wordt het tijd om aan deze skills te werken. Immers, iedereen kan trainer of coach worden. Het begin met de juiste houding (mindset). En door het volgen van een goed coaching programma leer je binnen een jaar al de benodigde skills. Daarna is het een kwestie van learning-on-the-job en continue in jezelf te blijven investeren.

HIM Tips voor winstgevende online business beginnen >5000,- euro per maand

Winstgevende online business opbouwen zonder technische skills? De onderstaande producten geven instant succes. Deze tools gebruik ik zelf ook.

>> SEO Website Maken
>> E-Learning Community Maken
>> Gratis E-Boeken SEO, Conversie, Affiliate Marketing
>> Abonnement & Affiliate betaalplatform

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevende website wilt lanceren

6. Online consultancy

Consultants verdienen bakken met geld wanneer ze eenmaal de juiste naamsbekendheid hebben. Met name strategie consultants verdienen veel geld, maar ook andere soorten van consultancy zoals persoonlijke ontwikkeling, marketing, sales, enzovoorts. Als consultant is het erg makkelijk om geld vanuit huis te verdienen door middel van online consultancy. Soms zal je wellicht wel eens naar een bedrijf of persoon moeten toegaan. Maar je kan je bedrijfje dusdanig inrichten dat je (uitsluitend) consultancy vanuit huis geef. En het mooie is dat je in principe bij ieder vak consultant kan worden. Dit idee voor geld verdienen vanuit huis kan je ook combineren met het online trainingsprogramma, waarbij je video’s en workshops maakt. Zo ben je van alle markten thuis.

Om succesvol te zijn in online consultancy zal je allereerst kennis van zaken moeten hebben. Ook zal je enkele jaren nodig hebben om naamsbekendheid op te bouwen. Bij consultancy is mond-tot-mond reclame heel belangrijk. Tot slot, is continue bijscholen nodig om up-to-date te blijven van de laatste kennisontwikkelingen.

7. Affiliate Marketing

Eerder had ik het al even over Affiliate Marketing. Dit concept houdt in dat je commissie krijgt per sales of lead die je genereert. Dus stel dat je een eigen website, Social Media, community of iets anders hebt waarop je promotie kan maken. En op dit platform plaats jij een Affiliate link naar een andere partij, zoals bijvoorbeeld naar Bol.com. Als een persoon via jou platform op die link klikt, en vervolgens iets koopt bij Bol.com, dan ontvang jij commissie. Commissie is een vergoeding, vaak uitgedrukt in percentage. Bijvoorbeeld dat je 10% van de verkoopwaarde krijgt. Dus als die persoon iets voor 50 euro koopt, krijg jij 5 euro. Zo simpel is het. Affiliate Marketing is een goede manier om vanuit huis te kunnen werken en geld te verdienen.

Het is alleen wel een tactiek die veel tijd nodig heeft. Je zal eerst een groot netwerk moeten opbouwen. Dit kan een website zijn, maar ook een ander platform. Bij Affiliate Marketing draait namelijk alles om volume. Hoe meer bezoekers, hoe beter. Een vuistregel is dat je 5% van je bezoekers op een link kan laten klikken, en dat daarvan nog eens 3% iets koopt. Stel dat je 100.000 bezoekers per jaar hebt, dan klikt 5.000 hiervan door op een Affiliate link. Hiervan gaat 3%, dus 150 personen, over tot aankoop. Als de gemiddelde orderwaarde 50 euro is, dan heb je 150 * 50 = 7500 euro aan omzet gegenereerd. Bij 10% commissie ontvang jij 750 euro netto. Conclusie: zoveel mogelijk bezoekers aantrekken en deze zoveel mogelijk laten doorklikken. Een goed voorbeeld van een Affiliate Marketing platform met hoge commissies is Daisycon.

8. Beleggen in aandelen

Waarom hard werken als je ook makkelijk geld kan verdienen vanuit huis? Niet voor niets is het gezegde: “geld maakt geld”. Geld investeren is de weg naar financiële rijkdom. Want als jij geld voor jou laat werken, dan gaat dit dag en nacht door non-stop door. Investeringen moet je gewoon laten lopen. Je hoeft er niet aan te werken, noch te verzorgen, of wat dan ook. Behalve dan in de gaten houden. Een van de beste manieren om veel geld vanuit huis te verdienen via beleggen, is door te beleggen in aandelen. Op de lange termijn kan je hierdoor zeer rijk worden. Is niet zo gedaan. Vergt geduld. Maar het is mogelijk. Immers, ik ben 30 jaar en financieel vrij. Dit alles dankzij lange termijn beleggen (vanaf mijn 23ste).

Let wel op dat je met beleggen ook geld kan verliezen. Begin daarom met lage bedragen die je kan missen. Dan staat er niks op het spel en kan je genieten van de leerervaring.

Beginnen op de beste beleggingsplatformen is het halve werk

Wil jij weten wat de allerbeste beleggingsplatformen zijn? Klik dan nu op deze link naar de beste beleggingsplatformen vergelijken. Hierin lees je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste online brokers voor aandelen, en ook voor vastgoed en particuliere leningen. Want spreid je kansen over meerdere markten en beleg dus niet enkel in alleen de aandelenmarkt. Ook is het goed om je geld te spreiden over meerdere beleggingsplatformen voor bescherming van je geld (wat tot 100.000 euro is beschermd bij faillissement). Mis deze onafhankelijke vergelijking dus niet! Voorkom dat je een slechte keuze maakt, en klik op de link hierboven voor de uitgebreide vergelijking.

gratis-aandelen-kopencommissievrij-beleggen-etf

9. Kennisplatform (bloggen 2.0)

Bloggen is out, maar teksten zeer zeker niet. Er zal altijd behoefte blijven aan teksten waarvan mensen kunnen leren. Natuurlijk heb je hedendaags Youtube, podcasts en andere soorten van audiomateriaal. Maar er zijn meer dan genoeg mensen die ook graag lezen. Daarom is mijn volgende idee voor geld verdienen vanuit huis het oprichten van een kennisplatform. Ik noem dit bloggen 2.0. Het verschil is namelijk dat bij bloggen het meestal over koetjes en kalfjes ging. Maar een kennisplatform is een serieuze website waar kennisartikels op worden gepubliceerd.

Als jij het leuk vindt om onderzoek te doen, en hierover kennisartikels te schrijven waarmee je mensen objectief informeert, dan ligt hier een kans. Het opbouwen van een kennisplatform kost je zeker wel een jaartje of twee, afhankelijk van hoeveel energie je erin stopt. Maar eenmaal opgebouwd, zal je meer en meer volgers en bezoekers krijgen. Vervolgens kan je hier interessante verdienmodellen op los laten. Zoals de Affiliate Marketing van hierboven maar ook toevoegen van filmpjes, online cursussen, et cetera.

10. SEO / SEA expert

SEO staat voor Search Engine Optimalization. En SEA voor Search Engine Advertisement. Beide disciplines hebben als doel om meer bezoekers naar een website te leiden. Bij SEO draait alles op een “natuurlijke” manier bezoekers naar je website te halen. Dit gebeurt in de vorm van artikels schrijven die bovenaan in Google verschijnen. Bij SEA is het net even iets anders. Dit zijn de betaalde advertenties die je altijd bovenaan ziet staan op Google. Hiervoor moet je betalen. Je betaalt een X bedrag per click. Als jij ervoor kan zorgen dat je heel veel bezoekers naar een website kan krijgen, tegen een laag bedrag per klik. Dan ben je een goudmijntje en kan je heel snel rijk worden.

Om goed te worden in SEO en SEA heb je affiniteit met websites en Google nodig. Je moet online marketing leuk vinden en ook een beetje neuropsychologie om te begrijpen wat mensen stimuleert om te klikken. SEO en SEA zijn manieren voor geld verdienen vanuit huis of via een werkgever. Als je vanuit huis wilt werken, kan je kiezen om een online SEO / SEA consultant te worden of een eigen SEO / SEA bedrijf op te richten. In beide gevallen is het nog niet te laat. Jaarlijks komen er duizenden websites en webshops bij. En iedereen wilt bovenaan komen in Google 😉.

11. Beleggen in P2P Lending

Een hele makkelijke manier voor geld verdienen vanuit huis is door te beleggen in P2P Lending. Naar het Nederlands vertaalt staat dit voor Particulier-2-Particulier leningen. De essentie is dat je via een P2P platform (als tussenpersoon) je geld kan uitlenen (beleggen) aan particulieren die een lening nodig hebben. In ruil hiervoor krijg je een vergoeding (rendement). En dit is een heel hoog rendement van 9 tot wel 16%. Als je in detail wilt meer informatie wilt weten over hoe dit alles werkt, kan je naar dit kennisartikel over P2P Lending gaan.

Aanmelden via een P2P platform, een tussenpersoon, is gratis. Het voordeel om dit te doen is dat je wordt beschermd als particuliere belegger. Althans, als je het juiste platform neemt. Hier zit nogal wat verschil in, zoals je kan teruglezen via de bovenstaande link waarbij meerdere P2P platformen met elkaar worden vergeleken.

cursus-beleggen-aandelen

12. Tekstschrijver

Veel van de bovenstaande ideeën om geld vanuit thuiswerken te genereren zijn gericht op zelf iets opstarten. In principe is dat logisch, want als je niks opstart kan je er ook niks aan verdienen. Het idee om te cashen als tekstschrijver kan prima vanuit huis. Eigenlijk is dit een manier om op korte termijn al veel geld te kunnen verdienen als fulltime vanuit werken. Je hebt namelijk niet veel nodig behalve dan opdrachten van bedrijven. Denk hierbij aan teksten schrijven voor brochures, websiteteksten, tijdschriften, enzovoorts. Als tekstschrijver kan je direct beginnen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een goede woordenschat. Goede tekstschrijvers zijn namelijk veel geld waard, omdat ze ook veel geld opleveren (voor bedrijven).

13. Enquêtes invullen voor geld

Vaak lees ik op het internet dat een makkelijke manier van thuis geld verdienen is door het invullen van enquêtes. Heel eerlijk: als je 16 jaar bent is dat een goed idee, en anders niet. Bij het invullen van enquêtes kan je wel geld verdienen vanuit huis, maar dan gaat het om maximaal 10 euro per uur. En als je pech hebt, krijg je minder. Ik waarschuw je vanuit ervaring: er zijn hedendaags veel betere ideeën dan het invullen van enquêtes voor geld! 

14. Vertaler (tekst of audio)

Als vertaler kan je een mooi salaris verdienen. Denk hierbij aan vertaler van teksten of van audiofragmenten. Vaak zie je vertalers ook in het bedrijfsleven, waarbij bedrijven behoefte hebben aan vertalers die hun teksten omzetten tot een andere taal. Dit is iets wat je prima vanuit huis kan doen. Eerlijkheidshalve geef ik wel aan dat dit idee een beperkte houdbaarheidsdatum heeft. Over vijf tot tien jaar zullen de teksten vrijwel vloeiend vertaald worden door vertaalprogramma’s waaronder Google Translate. Maar, een hele gespecialiseerde vertaler van moeilijke talen, zal altijd waardevol blijven.

15. Auteur van boeken / E-boeken

Het laatste idee om geld vanuit thuis te verdienen is middels het schrijven van boeken en E-boeken. Door grote Internetbedrijven als Bol.com en Amazon is het nu makkelijker dan ooit om je eigen boek te publiceren. Het hoeft overigens niet per se een boek te zijn. Het kan ook een workshop zijn, bijvoorbeeld een gedetailleerd stappen plan van hoe je iets moet doen. Wees creatief, en je kan veel extra inkomen bijverdienen met dit idee. Bovendien kan je het combineren met de bovenstaande ideeën, zoals het kennisplatform of de online training.

Reacties
Categorieën