Phoenix Website Review & Ervaringen: +2296% Groei 2021 Resultaten!
phoenix-software-review

Phoenix Website Review & Ervaringen: +2296% Groei 2021 Resultaten!

Een onwijs succesvolle website lanceren? De Phoenix website software van IMU biedt de hoogste kwaliteit voor SEO websites maken. In deze uitgebreide Phoenix review lees je mijn ervaringen en resultaten met deze geweldige SEO website software.

Zonder de Phoenix software had ik geen succesvolle online business kunnen opbouwen. Ik heb twee websites gelanceerd. Een daarvan realiseerde +2296% groei tot meer dan een half miljoen bezoekers per jaar. De ander is deze website, thehappyinvestors.nl, waar ik jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers aantrek dankzij de Phoenix SEO kwaliteit.

De producten van IMU hebben mijn leven getransformeerd: ik werk nu als fulltime internetondernemer. Dit was niet gelukt zonder de IMU kwaliteit.

In deze Phoenix review leg ik je alles uit: van A tot Z. En ik geef tips over hoe ik deze groei heb gerealiseerd.

Lees snel verder.

Inhoudsopgave:

Waarom de Phoenix website software? Review en uitleg

Hoe werkt de Phoenix software van IMU? Een blik achter de schermen

Voor- en nadelen van Phoenix IMU

Mijn Phoenix website ervaringen en resultaten: +2296% groei

IMU Website software voor SEO vergelijken

Review Phoenix op prijs, kwaliteit en service

Voorbeelden van een succesvolle Phoenix website van IMU lanceren

Tips voor een succesvolle website met meer dan 200.000 bezoekers per maand

Klantenervaringen met Phoenix software

Voor wie is deze website software geschikt?

Conclusie Phoenix IMU Review en Ervaringen: de beste in haar soort voor SEO en online business opbouwen

Waarom de Phoenix website software? Review en uitleg


De Phoenix website software is de allerbeste in haar soort. Het geeft de hoogste kwaliteit op SEO en website snelheid. De beste gebruikerservaring én vele functionaliteiten om de winst per bezoeker te verhogen. Dit is waarom je de Phoenix website software NIET mag missen. Of je nu een kleine start-up bent of een bestaande lokale winkel. Dankzij deze software wordt jouw business online gevonden. Ook voor lokale online vindbaarheid en SEO.


Zonder de Phoenix software had ik geen succesvolle online business kunnen opbouwen!


Je wilt ervoor kiezen omwille de ongekende resultaten. Het is bijna een garantie tot online succes. Natuurlijk moet je wel de nodige content schrijven. De SEO software van Phoenix doet de rest voor je.

Daarnaast zijn er vele grote voordelen. Hieronder vertel ik je er meer over. Zo is een daarvan dat je geen technische skills nodig hebt. De Phoenix website builder werkt snel en eenvoudig. Je hoeft niks te coderen en zelfs als totale leek kan je binnen één dag online gaan. Mocht je er niet aan uitkomen? Dan staat er een ijzersterke service & supportlijn voor je klaar. Ook daar vertel ik straks meer over, omdat de hoge kwaliteit van support een reden is om vóór de IMU website software te kiezen.

Meer weten? Bezoek hier de website

Hieronder leg ik je uit hoe de Phoenix software van IMU werkt: simpel en eenvoudig.

Hoe werkt de Phoenix software van IMU? Een blik achter de schermen


Hoe de Phoenix software werkt is tamelijk eenvoudig. Hierboven vind je een afbeelding van mijn website Loisir.nl. Hier behaalde ik +2296% groei in twee jaar, waar ik straks meer over vertel. Nu eerst de werking: bij inlog tot de backoffice kom je terecht op het “dashboard”. Zie afbeelding. Vanuit hier heb je heel veel functionaliteiten. Je hebt alles snel onder de knie.

Op de homepagina, zie afbeelding, kan je de belangrijkste pagina’s aanmaken. Uiteraard staat de homepagina van jouw website bovenaan. Ook staan er een paar standaard pagina’s al voor je klaar, zoals de “over ons”, “contact” en de “blog” pagina. Daarnaast kan je zelf veel nieuwe pagina’s aanmaken. Een groot voordeel hierbij is dat IMU standaard lay-outs aanbiedt. Zo bieden ze hun eigen pagina’s aan die jarenlang getest zijn op conversie. Neem bv. de “salespagina” als voorbeeld. Daarmee kan je een salespagina’s met hoge conversie in een handomdraai maken.

Een persoonlijk voorbeeld hiervan is onze salespagina voor de online cursus beleggen.  

Andere functionaliteiten zijn:

 1. Content Canon voor informatieve artikels die hoog in SEO scoren
 2. Youtube pagina om je video’s te posten
 3. Podcast pagina voor je podcast
 4. Je eigen affiliate pagina’s voor partners
 5. En nog veel meer (zie afbeelding hieronder)

Dit moet je onthouden bij deze Phoenix website: je kan een allesomvattende website maken die zeer hoog in Google scoort (SEO). Dit werkt nog makkelijker dan Wordpress. Binnen één dag kan je de website lanceren. En de functionaliteiten voor uitbreiding zijn immens.

Meer weten over hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie over alle functies bij landingspagina maken via Phoenix


Voor- en nadelen van Phoenix IMU


Hierboven vind je een samenvatting van meerdere voordelen op basis van de Phoenix review. Uit mijn persoonlijke ervaringen kan ik je verzekeren dat de software leidt tot de hoogste kwaliteit. Zo biedt de Phoenix software deze voordelen:

 1. Je kan heel snel een prachtige website opzetten die representatief overkomt (geen lage kwaliteit Wordpress-troep)
 2. De code van de software is enorm schoon en SEO-gericht. Dit leidt tot enorme groei in bezoekersaantallen. Zie hieronder voor mijn resultaten
 3. Je kan specifieke landingpagina’s maken binnen één uur en die ook leiden tot zeer hoge conversie
 4. Je kan de meest recente neuropsychologie toepassen, zoals ribbons, CTA buttons, veel beweging op de pagina’s tijdens scrollen, et cetera
 5. Het grootste voordeel: je online business zal ongekend groeien

Er is in feite maar één nadeel: de prijs. De Phoenix software is van ongeëvenaarde kwaliteit. Ik ken geen andere aanbieders die dezelfde kwaliteit, service én gemak bieden. Natuurlijk komt zo’n uniek aanbod met een hogere prijs. Zo is het starttarief 500,- (voor twee websites). Daarmee kan je een twee ijzersterke SEO websites bouwen met meerdere landingspagina’s die hoog converteren. De conversie heb ik significant kunnen verhogen dankzij Plug & Pay, wat een betaalsoftware van dezelfde IMU is. Zo haal ik op betaalpagina's zelfs 25% conversie, wat ongekend hoog is. Hoe mij dit lukt leg ik je uit in deze Plug & Pay review.

Ik ben zelf begonnen met Wordpress. Maar dat is echt troep voor SEO en online vindbaarheid. Zekers, om te starten is het handig. Maar als je serieus bent en een snelgroeiende online website wilt opbouwen, dan is Wordpress 100% kansloos. Ja, de Phoenix software is duurder maar leidt ook tot duizelingwekkende betere resultaten. Daarmee is je investering waarschijnlijk al in twee of drie maanden terugverdient…   

Hieronder zal ik je dit aantonen. Ik zal je de resultaten laten zien vóór en na gebruik van de Phoenix software.

Wil je meer weten over de voor- en nadelen en de actuele prijzen? Klik hier voor meer informatie

Mijn Phoenix website ervaringen én resultaten: +2296% groei


Bron: Google Analytics Loisir.nl

Een ongekend succesvolle website opbouwen met de Phoenix software? Ja, het is mogelijk en ik toon dit hierboven aan. Je ziet de Google Analytics van mijn website loisir.nl. In het afgelopen jaar ben ik amper actief geweest op de website, en toch blijven de SEO resultaten zeer stabiel. In de jaren 2017/2018 gebruikte ik Wordpress. Mijn resultaten waren niet zo goed.

Toen ik eind 2019 overstapte naar mijn website van Phoenix, stegen de resultaten bijzonder hard. De piek vond plaats na één dag, zie afbeelding. Maar vanaf dat moment ging het heel hard en bleven de SEO resultaten stijgen.

Eerst leverde deze website zo’n €200 per maand op. Na de overstap naar Phoenix was dit zo’n €1000 – €1500 per maand. Oftewel, ik had mijn investering na minder dan één maand eruit gehaald…

Dat is echt een no-brainer! En sinds dat moment zijn mijn resultaten behoorlijk consistent. En nu komt het: ik werk bijna niet meer aan Loisir.nl. Mijn focus ligt nu volledig op deze website: thehappyinvestors.nl. Ook daar zijn de resultaten na overstap ongekend goed:


De afbeelding toont aan hoe weinig bezoekers ik had vóór de Phoenix software. Pas na de overstap op de IMU website service stegen mijn bezoekersaantallen hard. Hedendaags is de markt van mijn website verzadigd. Er zijn honderden websites bijgekomen. Zonder Phoenix zou ik mijn bezoekersaantallen niet in stand kunnen houden. Laat staan groeien!

Wil je ook +2296% groei of meer realiseren met je website? Je kan de Phoenix builder 100% gratis uitproberen voor 14 dagen. Dit is genoeg om te zien of je bezoekersaantallen al stijgen (zoals bij mij het geval is).

Klik hier voor meer informatie + 14 dagen uitproberen 

IMU Website software voor SEO vergelijken

Phoenix software vergelijken met andere website builders? Er zijn ontelbaar veel aanbieders voor een website opzetten. Sommigen zoals Wordpress zijn gratis. Bij anderen betaal je een paar euro per maand, waardoor de kosten oplopen tot boven de honderd euro. En dan heb je nog de allerbeste zoals Phoenix.

Phoenix software vergelijken in het kort:

 1. Gratis websites zoals Wordpress: vanaf €0 euro, enorm lage kwaliteit
 2. Goedkope websites zoals Strato: vanaf €60 – €400 euro per jaar, slechte kwaliteit
 3. Premium websites zoals Phoenix: vanaf €500 per jaar, de allerhoogste kwaliteit

Met Wordpress kan je gratis opstarten (0,- euro). Dit is leuk als je een amateur blogger wilt zijn. Iemand die één blog per maand schrijft en hier geen geld aan wilt verdienen. Maar wordpress website gaat je geen SEO succes geven. Zie mijn persoonlijke voorbeeld: ik heb eerst een tijdlang gewerkt op Wordpress. Pas na de overstap op Phoenix website stegen mijn SEO resultaten enorm: +2296% groei in twee jaar tijd. Dat is bizar. Dat is x20 meer bezoekers en klanten.

En belangrijker: met Wordpress verdiende ik zo’n €200 per maand. Na de overstap met Phoenix verdien ik >€4000 per maand (en snelgroeiende). Dankzij combinatie van Phoenix + Huddle kan ik nu fulltime ondernemen en ervan leven.

Zonder de Phoenix software had ik geen succesvolle online business kunnen opbouwen!

Wil je ook succesvol worden? Klik hier voor 14 dagen uitproberen van Phoenix. Niet tevreden = geld terug.

Ook maak ik naast Phoenix gebruik van de Huddle software voor online cursus opstellen. Ook deze software is van IMU. In deze Huddle review vertel ik je er alles over.

Review Phoenix op prijs, kwaliteit en service

Dan nu een review over Phoenix op basis van prijs, kwaliteit en service. Wat betreft prijs zijn er twee pakketten. De inhoud daarvan vind je hieronder (let op: prijzen kunnen omhoog gaan als je te lang wacht):


Het Phoenix Premium jaarabonnement is 497 euro per jaar. Je kan ook per maand kiezen, maar dat is niet slim. Je betaalt meer en je hebt de website toch langer nodig dan één maand. Let wel dat je voor deze prijs twee websites kan maken. Dus in feite betaal je 250 euro per website, en dat is een hele goede deal. Het Premium abonnement is voldoende voor wie een kleinere website wilt oprichten en niet te veel artikels/content wilt produceren. Denk bv. aan een paar goede landingspagina’s en lokale SEO.

Het kan nog beter. Zelf maak ik gebruik van het Ultimate Jaarabonnement. Dit pakket geeft je alles om een ongekend succesvolle website te lanceren. Belangrijk is dat je de “Phoenix SEO tools en blogmodule” erbij krijgt. Ook krijg je het content kanon (zoals deze pagina). Deze opties heb je nodig als je veel website bezoekers wilt trekken. Immers, zij komen niet vanzelf. Hiervoor moet je kennisartikels en blogs schrijven. De SEO ranking is daarbij zeer belangrijk als je hoog in Google wilt komen.

Dat is waarom een Phoenix website 50x beter presteert dan een Wordpress website: de SEO optimalisatie is 50x beter…

De prijs blijft altijd hetzelfde zolang je lid bent. Wacht dus niet te lang met lid worden, omdat de prijs omhoog kan gaan gezien de hoge populariteit. Hoe eerder je begint, hoe beter. Zo krijgt je website ook meer autoriteit omdat het langer bestaat.

Bovendien kan je de Phoenix software 14 dagen gratis testen. Dat is een mooie meevaller in deze Phoenix review 😉.

Phoenix uitproberen? Klik hier voor 14 dagen proefperiode.

Voorbeelden van een succesvolle Phoenix website van IMU lanceren


De Phoenix website software is speciaal ontwikkelt voor ondernemers om zonder technische kennis hoger in Google te scoren. En om daarbij meer leads en klanten uit de website te halen. Het grote succes van IMU is te danken aan de effectiviteit en kwaliteit van haar producten. Sinds 2010 zijn meer dan 1.600 ondernemers aangesloten op de Phoenix website builder. Dit zijn 1.600 ondernemers die hoog in Google scoren en heel veel geld aan hun websites verdienen. En dat alles zonder technische kennis of zelfs maar SEO kennis.

Er zijn veel Phoenix reviews en voorbeelden te vinden. Zo heb ik hierboven mijn persoonlijke ervaringen met je gedeeld. Dit was de website Loisir.nl. Hedendaags werk ik er bijna niet meer aan, omdat mijn focus volledig op TheHappyInvestors.nl ligt.

Zo heb ik op TheHappyInvestors.nl ook een online cursus & community gebouwd. Dit is het grootste alles-in-één platform voor lange termijn beleggers die succesvol willen beleggen in aandelen en ETFs. Met een bewezen strategie halen Happy Investors leden een hoger dan gemiddeld rendement. Soms zelfs tot meer dan 14% per jaar! En dat zonder ervoor te hoeven werken 😉.

Ik heb deze community opgebouwd met de Huddle software, die ook is gemaakt door IMU. Naast Phoenix neem ik dus ook dit pakket van hen af. In deze Huddle review vertel ik je er alles over.

Naast mijn eigen bewezen online successen zijn er nog tal van andere Phoenix voorbeelden. Dit begint uiteraard met de websites van IMU. Maar ook andere websites zijn enorm gegroeid. Vaak tot de meest toonaangevende binnen haar niche. Dit gaat van breien tot goochelaars, en van vergelijkingswebsites tot aan online coaching websites.

Meer voorbeelden zien? Klik hier voor alle voorbeelden van succesvolle Phoenix websites.

Tips voor een succesvolle website met meer dan 200.000 bezoekers per maand


Hierboven vind je een sterke video met gouden tips voor een succesvolle website die iedere maan veel bezoekers aantrekt. Succes komt niet vanzelf. Dankzij de IMU software heb je de basis om succesvol te worden. Daarna is het aan jou. Je zal in het begin hard moeten werken. Als je dit met een Wordpress website doet, dan blijft het bij hard werken. Maar werk je hard én heb je de IMU software, dan zal je beslist succesvol worden. Naast 1.600 Nederlandse ondernemers heeft het ook voor mij gewerkt (zoals aangetoond).

Vergeet niet dat websites bezoekers krijgen de eerste stap is. Daarna is het belangrijk dat je bezoekers converteert naar leads en klanten. Je moet geld verdienen! Om je daarbij te helpen vind in dit artikel goede tips voor geld verdienen met content platform.

In deze Phoenix review gaan we nog een stapje verder. Je hebt bijvoorbeeld wel wat kennis nodig van SEO. Zo is het een goede investering in jezelf om SEO kennis te leren van IMU zelf. Zij hebben een online community opgericht waarop je toegang krijgt tot alle cursussen voor SEO, conversie, neuromarketing en meer. Alles om succesvol te worden als internetondernemer.

Meer weten? Lees hier meer informatie over de IMU cursussen om de beste in SEO te worden.

Klantenervaringen met Phoenix software

We sluiten de Phoenix review af met enkele klantenervaringen. Zoals je merkt in mijn Phoenix review heb ik zelf zeer positieve ervaringen. Ik ben dan ook niet zo objectief meer 😉. Maar eerlijk gezegd geldt dit voor alle IMU klanten. IMU is werkelijk toonaangevend op het gebied van online marketing en online succesvol worden. Ze zijn niet voor niets uitgegroeid tot een miljoenen business.

Dit is een greep uit de vele recensies:


Wil je meer weten over alle recensies? Op deze pagina vind je Phoenix ervaringen van klanten (ook met videoboodschappen).

Voor wie is deze website software geschikt?

Het is heel simpel. Ben je een ondernemer zonder technische kennis en wil je een succesvolle online website lanceren? Dan is de Phoenix website software voor jou geschikt. Wil je hoog scoren in Google? Een geautomatiseerde online business? En wil je meer leads en klanten dankzij zwaarbeproefde landingspagina’s met hoge conversie?

In al deze gevallen is kan je kiezen voor deze aanbieder. Ik zei het al: het is de hoogste kwaliteit. De beste in haar soort. De ultieme winnaar. Als jij succesvol wilt worden zal je je willen aansluiten bij de absolute top. En zonder de IMU software zal je niet tot de top behoren.

Het is evident dat de software niet geschikt is voor de kleine “huis, tuin en keuken” blogger. Als je af en toe voor je hobby iets online zet, dan volstaat een gratis Wordpress website.

Wil je duizenden bezoekers per maand? Dan zal je falen met de Wordpress. Je hebt dan een Phoenix website nodig om jezelf succes te garanderen.

Meer weten over de kwaliteit van alle IMU software? Lees hier de IMU Reviews.

Conclusie Phoenix IMU Review en Ervaringen: de beste in haar soort voor SEO en online business opbouwen

De conclusie uit mijn Phoenix ervaring en persoonlijke jarenlange ervaring is dit: zij is de beste in haar soort. Wil je online succesvol zijn dan heb je de IMU producten gewoon nodig. Zekers, dit komt met een investering. In het begin kan deze hoog zijn. Maar stel dat je twee succesvolle websites lanceert voor €500 per jaar. Als deze websites allebei 10K per jaar opleveren, wat makkelijk te realiseren is, dan maak je €19.500 winst. Oftewel, je winstmarge is 97,5%. Iedere internetondernemer droomt van dit soort winstmarges. (en die ga je niet halen met een crappy Wordpress 😉).

De Phoenix website software heeft mijn leven veranderd. Dankzij de software zijn mijn kleine websites uitgegroeid tot autoriteit platformen. Dit heeft mij in staat gesteld om fulltime ondernemer te worden. En vanaf nu zullen mijn resultaten alleen nog maar groter en beter worden. Gelukkig heb ik daarbij IMU aan mijn zijde. En ja, ik betaal dan met liefde en plezier een hogere prijs. Op de lange termijn zal de hoge kwaliteit het verschil maken tussen wel/geen succes.

Wil je ook een succesvolle internetondernemer worden die veel geld verdient met Phoenix? Klik hier voor 14 dagen uitproberen.

Reactie plaatsen