Dé Plug & Pay Review en Ervaringen [2021] Resultaten en Vergelijken
plug-en-pay-review

Dé Plug & Pay Review en Ervaringen [2021] Resultaten en Vergelijken

Beste mede-ondernemer, overweeg je Plug & Pay als betaalpagina voor jouw online business? In deze Plug & Pay review deel ik je mijn ervaringen en resultaten. Ik gebruik de betaalsoftware reeds 1,5 jaar. De korte samenvatting van mijn Plug & Pay review: dankzij deze betaalsoftware heb ik een sterk groeiende online onderneming met hoge conversies en die ik volledig kan automatiseren. Oftewel, 24/7 geld verdienen. Daarmee gaat dit betaalsysteem een véél verder dan een standaard check-out.

Hieronder leg ik je exact uit wat je moet weten. Inclusief mijn resultaten en ervaringen in 2021.

Lees snel verder!

Inhoudsopgave:

Plug & Pay Review: wat is het en hoe werkt het?

Meer dan een betaalpagina: Review over affiliate platform IMU

Waarom Plug & Pay als betaalplatform gebruiken?

Voor- en nadelen van het online betaalplatform

Mijn ervaringen met het betaalplatform van IMU (en haar andere software)

Mijn resultaten en conversies met Plug & Pay betaalsysteem

Plug & Pay vergelijken met andere betaalpagina’s

Review Plug & Pay op basis van prijs, kwaliteit en service

Klantenrecensies van Plug & Pay: hoe beoordelen klanten de betalingssoftware

Voor wie is het geschikt?

Conclusie Plug & Pay Review en Ervaringen: dé betaalsoftware voor omzet- en winstgroei

Plug & Pay Review: wat is het en hoe werkt het?


De betaalpagina is een van de belangrijkste pagina’s van jouw online onderneming. Het is op deze pagina dat een potentiële klant besluit om een aankoop te doen. Dit is hét moment waarop je de klant over de streep moet trekken. Klinkt logisch. En toch laten veel online ondernemers hier de kans liggen.

Deze Plug & Pay review is noodzakelijk. Hier leg ik je namelijk uit dat dit niet alleen de beste betaalpagina voor jouw business is. Het is veel meer dan dat. Met Plug & Pay kan je méér klanten krijgen die méér betalen.

Bekijk de afbeelding van hierboven. Het is een samenvatting van alle voordelen dit deze software levert. Ik weet waar ik over praat, omdat ikzelf ook het programma gebruik. In deze Plug & Pay review lees je al mijn ervaringen.

Plug & Pay is een betaalsysteem ontworpen door IMU (Internet Marketing Unie). Het is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Het heeft één doel: hogere conversie halen voor meer omzet. Zo kan je in een paar minuten zeer effectieve betaalpagina’s aanmaken. Betaalpagina’s die “conversie lekken” voorkomen en waarborgen dat je meer klanten realiseert.

Naast het betaalsysteem biedt Plug & Pay ook vele andere functies, waaronder Upselling, statistieken, dashboard en administratie. Ook vind je er kant-en-klare geteste templates die hoge conversie realiseren.

Naast de hoge conversies van de betaalpagina’s, vind ik zelf deze twee functies van grote toegevoegde waarde. Dan heb ik het over het (1) affiliatesysteem en (2) abonnementen. Met dit laatste kan je abonnementen instellen zodat je iedere maand of jaar terugkerende klanten krijgt. En dankzij het affiliatesysteem kan je een goedlopende online business instellen die 24/7 omzet genereert zonder dat jij eraan hoeft te werken. Hieronder leg ik uit hoe dit werkt.

Wil je meer informatie? Bezoek hier de website

Meer dan een betaalpagina: Review over affiliate platform IMU

Bron: plugandpay.nl

Het volgende onderdeel in deze Plug & Pay review: de affiliate marketing software van IMU. Dit is een optie inbegrepen bij de software. Dankzij affiliate marketing kan je andere ondernemers, influencers en affiliates voor jou laten werken. Zij schrijven content en maken promotie voor jouw producten en diensten. Wanneer ze een betalende klant aanleveren, krijgen zij hiervoor een vergoeding (commissie). En jij krijgt een nieuwe klant zonder hiervoor te hoeven werken. Win-Win!

Je kan zelf instellen hoeveel vergoeding je wilt geven per verkoop. Zo vind je hieronder een voorbeeld van mijn affiliate programma via de Plug & Pay software:


Je hebt meerdere opties om je eigen affiliate marketing software in te stellen. Zo heb ik voor mijn online cursus voor lange termijn beleggers gekozen voor 30% commissie. Als mijn affiliates een sales genereren, krijgen zij 30% over het verkoopbedrag (excl. BTW). In totaal kan je vijf producten aanbieden op de affiliate “marktplaats” van IMU. Hier vinden affiliates jouw product terug. Als zij zich aanmelden ontvang je een notificatie.

De affiliate marketing software lost een groot probleem op voor internetondernemers: zonder adverteren kan je 24/7 geld verdienen.

Je hebt geen advertenties meer nodig als je veel affiliates aantrekt. Laat influencers over jou schrijven en praten. En betaal alleen als ze ook een betalende klant aanleveren. No Cure, No Pay!

Meer weten over het affiliatesysteem? Klik hier voor meer informatie

Waarom Plug & Pay als betaalplatform gebruiken?

Bron: plugandpay.nl

Voor mij is de belangrijkste reden om te kiezen voor Plug & Pay dat ik mijn conversie kan verhogen. Een hogere conversie op betaalpagina’s betekent meer omzet en winst. Bovendien kan ik de betaalpagina’s koppelen aan mijn online cursus. Bij iedere betalende klant maakt het systeem automatisch een account aan. De betalende klant krijgt zo online toegang tot het product dat zij gekocht heeft. Deze functionaliteit in combinatie met het affiliate systeem zorgt ervoor dat ik een geautomatiseerde business heb die 24/7 voor mij werkt. (Natuurlijk, succes komt niet vanzelf…). Hieronder leg ik daar meer over uit.

Ook kan je omzet verhogen dankzij “kassakoopjes” en “1-click upsell”. Zie afbeelding ter illustratie.

Uit mijn volledige Plug & Pay review en ervaringen bekom ik de volgende redenen om voor dit platform te kiezen:

 1. Tijdbesparing: betaalpagina’s zijn binnen een paar minuten aangemaakt. En je kan je business automatiseren met webhooks (automatische koppelingen)
 2. Extra omzet: de betaalpagina’s geven mij hogere conversie (dan normaal). Ook kan je upsells toevoegen om extra producten te verkopen. Soms zelfs met duizenden euro’s extra winst per maand.
 3. Extra winst: hogere conversie zorgt voor meer winst per klant
 4. 24/7 meer sales: naast de hogere conversie kan je ook extra omzet verwerven dankzij affiliates die voor jou promotie maken
 5. Abonnementen: je kan ook abonnementen aanbieden waardoor je de winst per klant kan verhogen op de lange termijn
 6. Gemak: eenvoudig te combineren met bestaande platformen zoals Mollie

Meer weten over wat je allemaal kan met Plug & Pay? Klik hier voor meer informatie

Voor- en nadelen van het online betaalplatform


Wat zijn de voor- en nadelen van Plug & Pay? Ik zou je nu een opsomming kunnen geven van de technische voor- en nadelen. Maar dat is saai. Bovendien volstaat de afbeelding van hierboven. Daarbij kan ik je meer waarde geven, omdat ik zelf reeds 1,5 jaar gebruik maak van dit betaalsysteem. Ik kan je ervaringen delen die anderen niet hebben (in hun Plug & Pay reviews).

Dit zijn de Plug & Pay voordelen uit ervaring:

 1. Super simpel: als technisch leek had ik mijn eerste betaalpagina online gezet in circa vijftien minuten
 2. Veelzijdig: de betaalpagina’s kan je gebruiken op ieder type website en zelfs webshops. Daarnaast bevat het vele functies voor statistieken en administratie
 3. Zeer effectief: alles is geoptimaliseerd voor een hogere conversie. Zo kan je USP’s opsommen en recensies benoemen. Hieronder laat ik je mijn conversiepercentage zien. Normaal heb je 3%. Bij mij is dit minimaal 6% en loopt soms op tot boven de 20% (note: dit komt ook door goed ondernemerschap 😉)
 4. Hogere omzet: je kan 1-click upsells en kassakoopjes toevoegen waardoor je meer omzet uit één klant haalt. Een voorbeeld van 1-click upsell vind je in de afbeelding hieronder.
 5. Affiliatesysteem: internetondernemers maken promotie voor mijn producten en krijgen in ruil daarvoor commissie. Win-Win!
 6. 24/7 online business: dit is het grootste voordeel aan Plug & Pay. Je kan een geautomatiseerde website genereren waarbij verkooporders automatisch worden verwerkt. Hoe dit werkt leg ik je hieronder uit.

Je ziet. Er zijn echt grote voordelen aan deze betalingssoftware. Het gaat veel verder dan enkel een betaalpagina. En daarom is deze Plug & Pay review zo nuttig: ik toon je aan hoe deze software kan leiden tot ongekende omzet- en winstgroei. Hoe ik dat heb gedaan leg ik je hieronder uit.

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Het grootste nadeel is de prijs. Dit is meer dan een simpele betalingssoftware en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Maar een slimme ondernemer begrijpt dat kwaliteit leidt tot hogere omzet en winst. Daarom heb ik ook voor dit platform gekozen. Ja, de initiële investering is hoger, maar ik genereer letterlijk tienduizenden euro’s extra dankzij deze investering. Onderaan de streep maak ik er veel meer winst door.

Tip: de tarieven kunnen in de loop der tijd omhoog gaan vanwege de toenemende populariteit. Wacht daarom niet te lang met afsluiten.

Meer weten? Klik hier voor de actuele tarieven.

Mijn ervaringen met het betaalplatform van IMU (en haar andere software)


In de afbeelding hierboven vind je een overzicht van omzetgroei in 6 maanden. In totaal boven de 10K (met BTW). Op zich niet zo schokkend. Ware het niet dat ik pas sinds 12 maanden er actief mee bezig ben (in de avonduren) en ik 0% advertentiekosten heb. Ja, ik maak 0% kosten aan adverteren. Dit betekent dat de cijfers die je ziet bijna pure winst zijn.

De omzet die je ziet is 100% organische groei dankzij het affiliatesysteem en de sterke positie in SEO van mijn Phoenix website. Ook de Phoenix website is software van IMU. Dit is de beste website software voor SEO in Nederland. Iedere ondernemer kan zonder technische skills een sterke SEO website opbouwen dankzij die software.

In deze Phoenix review leg ik uit waarom je die software nodig heb als je een succesvolle online business wilt starten. Zo toon ik in die review ook mijn resultaten van +2296% groei in slechts twee jaar… Goed, in dit artikel blijven we bij de Plug & Pay review.

Mijn resultaten en conversies met Plug & Pay betaalsysteem

Zoals ik eerder al aangaf behaal ik mede dankzij de Plug & Pay checkouts zeer hoge conversies:


Uiteraard kan ook jij hogere conversies halen dankzij deze software. Daar is het immers voor gebouwd: meer omzet en winst halen uit leads en potentiële klanten. In de checkout kan je ook een upsell toevoegen zodat je extra omzet per klant kan behalen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een extra 1-op-1 sessie, een e-boek of een ander aanvullend product of dienst.

Ook belangrijk: je kan jouw business automatiseren met de IMU software. Zo kan je Plug & Pay verbinden met jouw online cursus & community. Dit kan je doen als je deze opbouwt met de Huddle software. Dit is een software van IMU waarmee je binnen één dag jouw online cursus & community online zet. Door deze te verbinden met Plug & Pay, ontvangt een nieuwe klant na betaling automatisch een account. Of jij nu op reis bent of ligt te slapen, de business werkt voor jou!

Hoe dit werkt lees je in deze Huddle review.

En wanneer je kiest voor het affiliateprogramma, kan je anderen voor jou laten werken. Oftewel, mensen maken voor jou promotie en het systeem maakt automatisch klanten aan. Zo kan je 24/7 geld verdienen zonder te veel inspanning. Natuurlijk moet je wel blijven presteren om succesvol te blijven, maar in de basis kan het automatisch gaan.

Wil je een geautomatiseerde en succesvolle online business? Klik hier voor meer informatie over Plug & Pay

Plug & Pay vergelijken met andere betaalpagina’s

We gaan nu Plug & pay vergelijken met andere betaalpagina’s. Het gaat hier om aanbieders voor betaalsoftware waarmee jij zelf betaalpagina’s kan aanmaken. Dit is iets anders dan “payment service providers” zoals een Mollie en Adyen. Laatstgenoemden zijn manieren om een betaling te verwerken, en deze kan je allemaal integreren met de betaalpagina’s. Zo gebruik ik Plug & Pay als software voor aanmaken van betaalpagina’s met een koppeling naar Mollie als betaalsysteem voor iDeal, automatische incasso’s, et cetera.

In de Nederlandse markt zijn er vier respectabele aanbieders voor software om je eigen betaalpagina aan te maken. Dit zijn:

 1. Plug & Pay
 2. Peggy Pay
 3. Pay
 4. Paypro

In deze tabel vergelijken we Plug & Pay:

Bron: vergelijking Plug & Pay door Happy Investors Mindset

Mijns inziens zijn er twee vergelijkbare aanbieders, namelijk Paypro en Peggy Pay. Een voordeel aan Paypro in vergelijking tot Plug & Pay, is dat zij een uitgebreider affiliate marketing platform hebben. Het nadeel is dat zij veel duurder zijn. Zo betaal je niet alleen een extra €180 per maand voor deze optie. Ook betaal je +25% bij iedere commissie en +8,5% bij iedere sale. Als je ieder jaar 50 affiliate sales realiseert, dan lopen de kosten enorm op. Bij Plug & Pay daarentegen betaal je een alles-in-één prijs zonder extra kosten per commissie en sale. Op de lange termijn bespaart dit (tien)duizenden euro’s.

Peggy Pay is iets goedkoper dan Plug & Pay. Je kan in dat geval maximaal 25 betaalpagina’s maken. Een ander nadeel is dat zij geen affiliatesysteem hebben. Daartegenover is de prijs wel aantrekkelijker voor iemand die wilt opstarten, maar het verschil van 120 euro per jaar is niet zoveel. Ook Peggy Pay kan je 14 dagen gratis uitproberen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Meer weten? Klik hier voor alle betaalpagina's vergelijken.

Review Plug & Pay op basis van prijs, kwaliteit en service

In deze Plug & Pay review gaf ik al aan dat de prijs het enige nadeel is. In vergelijking tot andere aanbieders zijn ze niet de duurste, noch de goedkoopste. Desalniettemin klinkt het als een groot bedrag voor een betaalpagina.

Hopelijk heb ik je in deze review inzicht gegeven dat het méér is dan een betaalpagina. Het gaat om een compleet betaalsoftware systeem waarmee je jouw online onderneming kan laten groeien. Waarmee je hogere conversies haalt. En extra winst per klant genereert dankzij de upsell en kassakoopjes.

Ja, ik ben fan van IMU. De producten zijn vrij duur als beginnende ondernemer. Dat klopt. Alleen de kwaliteit is ongeëvenaard. Alles wat IMU doet verandert in goud. Als ondernemer kan je beter aansluiten bij winnaars. Zo kan ook jouw online business uitgroeien tot een winstmachine.

Daarnaast vind ik de klantenservice een sterke reden om vóór deze partij te kiezen. Ik moet zeggen dat de Plug & Pay betaalsoftware prima functioneerde. Hier zaten geen bugs in. Bij de andere software (Phoenix en vooral Huddle) had ik wel meerdere issues. Alhoewel dit kleine bugs waren, is het toch vervelend. En in dat geval wil je snel kunnen schakelen met de klantenservice. In mijn ervaring heb ik altijd de juiste support gehad. Zelfs toen ik in eerste instantie mijn IMU website wilde koppelen aan een affiliatesysteem van de concurrent, hielpen zij mij hierbij (Dankjewel Boris!). En uiteindelijk ben ik volledig overgestapt naar het affiliatesysteem van IMU 😉.

Meer weten over de kwaliteit van alle IMU software? Lees hier de IMU Reviews.

Klantenrecensies van Plug & Pay: hoe beoordelen klanten de betalingssoftware

Deze Plug & Pay review bevat mijn ervaringen na 1,5 jaar als klant. Aangezien ik laaiend enthousiast ben over de kwaliteit en vooral de resultaten, is deze review een positieve recensie. Wat zeggen andere klanten? Wat zijn hun ervaringen?

Hieronder vind je een overzicht van meerdere klantenrecensies:


Dit is zomaar een kleine greep uit de selectie der recensies. Je bemerkt dat ik niet de enige ben die laaiend enthousiast is. Dit komt omdat het meer dan een betaalsoftware is. Het is een manier om je online business te schalen naar meer omzet en winst.

Op deze pagina lees je meer klantenrecensies en ervaringen.

Voor wie is het geschikt?

Na het afronden van de universiteit ging ik in loondienst. Tegelijkertijd was ik begonnen met een kleine webshop. Dit is geëvolueerd naar twee websites, waaronder deze. Na vijf jaar had ik een goedbetaalde baan als project manager (>3500 netto p.m.). In diezelfde periode had ik mijn eerste investering voor mijn onderneming gedaan. Ik kocht de dure Phoenix software van IMU. Ik zeg duur, omdat de software mij 1500 euro per jaar kost terwijl een Wordpress gratis is. Achteraf blijkt dit mijn beste investering ooit te zijn geweest.

Als ondernemer moet je kiezen voor hoge kwaliteit. Op de lange termijn levert dit veel meer omzet en winst op. Zeker als jij ook hoge kwaliteit levert aan jou klanten.

De Phoenix software heeft mijn leven verandert. Ik werk nu fulltime als internetondernemer. Op moment van schrijven is dit de vierde maand (fulltime). Zekers, ik verdien minder dan toen ik het combineerde met loondienst. Maar toch kan ik nu al comfortabel leven van mijn inkomsten. En dit is slechts het begin.

Dit begin had ik niet zo snel kunnen maken dankzij de IMU software. Naast de website software koop ik ook de andere software van IMU. Waarom? Omdat zij de beste kwaliteit leveren. Hun software levert mij duizenden euro’s extra inkomsten op. Per maand.

Voor wie is Plug & Pay geschikt? Voor iedere ondernemer die haar online omzet en winst ongekend wilt opschalen. Transformeer je business en verdien duizenden euro’s extra per maand. Als ik het kan, kan jij het ook.

Word een ongekend succesvolle ondernemer: Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen.

Conclusie Plug & Pay Review en Ervaringen: dé betaalsoftware voor omzet- en winstgroei

Dankjewel voor het lezen van mijn gehele Plug & Pay review. Ik hoop dat je deze review als waardevol beschouwd. Zo hebben we het gehad over de unieke voor- en nadelen. Tevens heb ik mijn ervaringen en resultaten met je gedeeld. Zoals de zeer hoge conversie, van soms wel 25%, die op mijn betaalpagina’s van IMU realiseer.

Na zo’n uitgebreid review over Plug & Pay kan de conclusie kort maar krachtig zijn: mijns inziens is dit dé betaalsoftware voor omzet- en winstgroei. De hoge conversie en extra winst uit upsells maakt dit een zeer waardevolle software voor iedere online business. Een van de beste investeringen die je kan maken.

Vandaag beginnen? Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen.

Reactie plaatsen