Meer geld verdienen door in jezelf te investeren: dit zijn de beste tips!
Meer geld verdienen door in jezelf te investeren: dit zijn de beste tips!
04 mei 2019 
12 min. leestijd

Meer geld verdienen door in jezelf te investeren: dit zijn de beste tips!

Wie meer geld wilt verdienen kan twee dingen doen. Je kan geld besparen, of je kan meer geld verdienen. Geld besparen is effectief, met name op korte termijn. Maar het kan maar tot een bepaalde hoogte, want je zult basisbehoeften blijven behouden (hoop ik dan). Ook kan continue geld besparen een vervelende invloed op je leven hebben, doordat je ofwel meer stress hebt, je minder geniet van het leven of je partner er gek van wordt. Daarom is het meer duurzaam om meer geld te verdienen door in jezelf te investeren. Want door je inkomen te verhogen kan je meer sparen, meer genieten van het leven en zelfs meer tijd kopen. Dit laatste is klassiek voor waar de filosofie van de Happy Investors Mindset voor staat.

In jezelf investeren is een van de beste manieren om meer geld te verdienen. Want in jezelf investeren zal leiden tot vele voordelen, zoals bijvoorbeeld meer kennis, meer energie (fitheid) en meer geluk.

Hieronder lees je vijf manieren om meer geld te verdienen door in jezelf te investeren. Dit zijn namelijk:

 1. Promotie dankzij kennis
 2. Wordt een expert
 3. Ondernemer zijn
 4. Geld voor je laten werken
 5. Vitaliteit

Hieronder lees je wat alle punten inhouden. Benieuwd? Lees dan verder.

meer geld verdienen door investeren

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

 • Leer succesvol lange termijn beleggen. Sluit je aan bij de Happy Investors Community en ontvang 1-on-1 persoonlijke coaching voor 100% garantie op leren hoe je financieel onafhankelijk wordt (en dus met vervroegd pensioen). Klik hier voor meer informatie over financieel onafhankelijk worden
 • Begin op het beste en meest goedkope beleggingsplatform. Klik hier voor de beleggingsplatformen vergelijker en ontdek wat de beste keuze is om op te starten met beleggen
 • Spreid je kansen en investeer een deel van je geld in vastgoedfondsen voor 100% passief inkomen en jaarlijks 6 tot 8% dividend. Klik hier voor de vastgoedfondsen vergelijker voor de beste keuze
 • Let op: day trading en crypto beleggen is extreem risicovol en leidt vaker tot verlies dan winst. Wil je toch hiermee starten? Volg dan een cursus, omdat dit je een hoop geld verlies kan besparen. Klik hier voor het vergelijken van de beste day trading cursus in Nederland.
 • Nog beter is om te kiezen voor succesvol lange termijn beleggen. Klik hier voor de Happy Investors beleggen leerplatform + 1-op-1 coaching voor succesvol lange termijn beleggen met gemiddeld 8 – 14% jaarlijks rendement.

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

1. Promotie maken door in jezelf te investeren, want kennis is macht

Als je in jezelf investeert, zal je er veel voordelen van plukken waaronder meer promoties maken. Promotie is namelijk een gevolg van inzet en het leveren van waarde. Wie in zichzelf investeert heeft simpelweg een grotere kans om meer waarde toe te voegen aan een bedrijf. Zo kan je bijvoorbeeld zelf cursussen gaan volgen, of als je gelukt hebt kan dit via het bedrijf. Als er bij je werkgever budget is voor cursussen, gebruik dan dit grote voordeel. Want je krijgt een gratis cursus, en je valt ook nog eens positief op door je leidinggevende omdat je in jezelf wilt investeren. Iemand die dat uitstraalt wilt graag groeien, en zulke collega’s wilt ieder bedrijf.

Blijf in jezelf investeren door veel te leren. Het wordt vaak benoemd: kennis is macht. Dat is een feit. Wie kennis heeft, kan zich zelf waardevol maken voor anderen. En als jij andere helpt, en je waardevol voor hen bent, dan zal je hiervoor een beloning krijgen. De ene keer is dat dankbaarheid, de andere keer is dat een financiële klapper dankzij een mooie promotie.

Goede manieren om in jezelf te investeren door kennis te vergaren zijn onder meer:

 1. Lees management of andere kennisboeken. Zo vind je via deze link populaire managementboeken. Belangrijk is dat je blijft lezen, zoveel als mogelijk. Hoe meer je leert van verschillende invalshoeken, hoe beter. Onthoud dat in principe ieder boek een mentor is, met vele jaren aan ervaring en expertise samengevat. Dat is ook de tip aan iedereen die wilt groeien: onthoud de vele voordelen van mentorschap.
 2. Volg een cursus. Zo zijn er tegenwoordig overal cursussen te verkrijgen van bijvoorbeeld sales & marketing, management en leidinggeven tot aan zelfmeditatie en mindfulness.
 3. Lees deze en andere artikels over hoe je effectiever kan werken. Wie effectiever werkt heeft meer succes in zijn of haar carrière, waardoor je meer geld gaat verdienen.
 4. Zoek meer diepgang in je relaties. Het is beter om een hele goede band met een paar mensen te hebben, dan een slechte band met heel veel mensen. Investeer in jezelf door diepgaande, betekenisvolle relaties met anderen op te bouwen. Stel elkaar filosofische vragen over bijvoorbeeld wat je wilt bereiken in het leven, wat je principes zijn, enzovoorts. Door dit te doen leer je beter jezelf te kennen, en dat is enorm waardevol.

in jezelf investeren om meer geld te verdienen

2. Investeer in jezelf, wordt een expert en ga zo meer geld verdienen

Experts verdienen meer geld dan generalisten. Experts zijn personen die enorm veel kennis hebben van (meestal) één domein of kennisgebied. En dat is bijzonder waardevol voor bedrijven met een behoefte aan expertise. En hoewel je als expert beperkt bent in je kennisgebieden, is het zeker niet beperkend voor je kansen. Zo kan je als expert in zowel loondienst, als ZZP’er of als ondernemer werken (bijvoorbeeld online consultancy bureau).

Door in jezelf te investeren, kan ook jij een expert worden. Zo is er een bekend gezegde dat wanneer je minimaal één uur per dag spendeert aan het lezen en kennis vergaren binnen één domein, dat je na 10 jaar een expert op wereldniveau zal zijn. één uur per dag, meer is niet nodig. Wel heb je hiervoor goede focus nodig in een kennisgebied dat relevant blijft of relevanter wordt. Vandaag de dag zou dat bijvoorbeeld cybersecurity, kunstmatige intelligentie (AI) of blockchain zijn.

Dus als je meer geld wilt verdienen kan je een expert worden in één relevant domein door consistent in jezelf te blijven investeren.

3. Investeer in jezelf, wordt ondernemer, bepaal je eigen uurloon en verdien meer geld

Een andere optie om meer geld te verdienen door in jezelf te investeren kan middels ondernemerschap. Het worden van ondernemer vergt absoluut een investering in jezelf. Zeker in het begin, wanneer je jouw bedrijf opstart. Want als startende ondernemer zal je kennis en kunde moeten verwerven op vele gebieden. Denk hierbij aan boekhouden, verkoop, inkoop, en misschien zelfs ICT & programmering wanneer je een online bedrijfje begint. Uiteraard is ook nog de optie om als ondernemer je volledig te focussen op je kwaliteiten, en al het andere uitbesteden. Maar dat is een luxe positie die je zeker niet in het begin van je onderneming zal meemaken. En bovendien heeft uitbesteden ook nadelen.

Ondernemer zijn betekent risico nemen en keihard werken. Maar het heeft wel een aantal grote voordelen. Zo is een van die voordelen de vrijheid om te werken aan je eigen droom (passie). Een ander groot voordeel is dat je jouw eigen salaris kan bepalen. Als ondernemer doe je het goed wanneer je maximale omzet in zo min mogelijk tijd kan maken. Zo zou zoveel mogelijk automatiseren van bedrijfsprocessen een goed streven zijn, waardoor je meer geld kan verdienen door het omzetten van jouw bedrijf naar passief inkomen. In dit artikel leer jij alles over hoe je passief inkomen kan opbouwen. Of lees deze blog over 7 ideeën voor passief inkomen die ook echt werken.

4. Investeer in jezelf door te begrijpen hoe je geld voor je kan laten werken, en doe er wat mee!

Als je echt meer geldt wilt gaan verdienen, dan zal je slim te werk moeten gaan. En wat is slimmer dan geld voor jou te laten werken, in plaats van andersom? En nee, dit klinkt niet te mooi om waar te zijn. Het is bijzonder makkelijk om hiermee te starten. Maar wat wel cruciaal is, is om te begrijpen hoe je dit doet. Begrijp je dit niet, dan kan is de kans op fouten groter. Een aantal tips vanuit mij zelf zou zijn om te starten met lezen over beleggen en over hoe geld werkt. Zo is Rich Dad, Poor Dad, een van de beste boeken om te begrijpen hoe je geld voor je kan laten werken. Het is een investering van tien euro en een aantal uur lezen, maar het zal je dubbel en dwars uitbetalen.

Om geld voor jezelf te laten werken zal je het moeten investeren. Dit kan door te investeren in aandelen, in vastgoed of in andere vormen die meer geld opleveren dan dat ze kosten. Je eigen huis is dus geen investering, want dit kost alleen maar geld. Deze principes leer je in het boekje Rich Dad Poor Dad. De link vind je hier boven.

Gratis beleggen in crypto’s en aandelen met 0,- euro transactiekosten?

Als je interesse hebt in crypto (en aandelen) beleggen dan mag je NAGA niet missen. Dit is namelijk het nieuwe en trending crypto beleggingsplatform waarop je commissievrij (dus 0 euro transactiekosten) kan traden in crypto’s. Een account aanmaken is gratis. En bovendien krijg je toegang tot heel veel voordelen. Daarbij is het belangrijkste voordeel dat NAGA een alles-in-een beleggingsplatform voor cryptomunten en aandelen is, en dat commissievrij. Ook hebben ze unieke functies, zoals bijvoorbeeld autocopy. Autocopy houdt in dat je snel en eenvoudig alle beleggingen van een professionele belegger kan overnemen. Kortom, op die wijze kan je rendement halen zonder er zelf iets voor te doen. Inmiddels zijn meer dan 600.000 crypto beleggers aangesloten bij het revolutionaire NAGA. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over gratis crypto beleggingsaccount aanmaken en commissievrij handelen met 0,- euro transactiekosten. Of klik op onderstaande banner voor een gratis account zolang dit nog kan

728x90

5. Investeer in je gezondheid en blijf fit!

Een laatste investering in jezelf die beslist noodzakelijk is, is je gezondheid. Een fit lichaam levert meer energie. Een betere gezondheid zorgt ervoor dat je vitaler bent. Vitaliteit is enorm belangrijk, want meer geld verdienen is eerder een marathon dan een sprint. En om de lange, zware weg van werken en in jezelf te investeren vol te houden, zal een gezond en fit lichaam je goed helpen.

Wat ik zelf doe, en goed werkt, is van mijn lichaam en gezondheid een prioriteit te maken. Zo eet ik gezond, en sta ik in de ochtend extra vroeg op om minimaal twintig minuten te trainen. Ik begin mijn dag dus met mijn prioriteit. Zo start ik iedere ochtend fit en met meer energie, klaar om mijn doelen te realiseren.

Ik realiseer me wel dat dit lastig kan zijn als je hier niet aan gewend ben. Zorg er daarom voor dat je eerder gaat slapen, zodat je meer uitgerust wakker wordt. Bouw langzaam op. Start met het aandoen van je sportkleding. Net zolang als nodig is alvorens je jezelf kan motiveren om ook echt te gaan sporten. En tot slot blijf je dit gedisciplineerd minstens 5x per week doen. Binnen een paar weken zal je significant resultaat bemerken.

Volg @happyinvestorsmindset voor meer blogs over financiele vrijheid en persoonlijke ontwikkeling

Ik ben de Happy Investors Mindset begonnen omdat ik erin geloof dat wanneer je meer financiële vrijheid hebt, je meer tijd en energie overhoudt om meer te genieten van een leven vol voldoening. Met meer financiële vrijheid via bijvoorbeeld passief inkomen, zal je ofwel leukere dingen kunnen doen ofwel minder werken en deze tijd gebruiken voor je passie. Zo is de ideale situatie wanneer je werk ook je passie is. Maar vanwege dit geloof schrijf ik dus over financiele vrijheid bereiken. en belangrijke onderdelen daarvan zijn meer geld verdienen, persoonlijke ontwikkeling en business kennis voor zakelijk succes.

Sluit jij je aan in bij onze zoektocht naar meer financiële vrijheid voor een meer vrij leven met meer voldoening en tijd? Volg mij dan via @happyinvestorsmindset en schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor meer van dit soort blogs.

Over de schrijver
Opgevoed door een ondernemer, een master in Organisatiekunde en Strategie, en een passie voor beleggen en investeren. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van de Happy Investors Mindset. Al jarenlang deel ik mijn filosofie over een gelukkiger leven met meer vrijheid, voldoening en financiele onafhankelijkheid. Daarbij help ik mensen om (financieel) meer succesvol te worden in Mindset & Rijkdom, met een specialisatie in lange termijn beleggen in aandelen en ETFs
Goede tips voor persoonlijke ontwikkeling - Happy Investors Mindset
Door

Goede tips voor persoonlijke ontwikkeling - Happy Investors Mindset

op 28 May 2019

[…] Dit kan zijn omdat je het wilt, of omdat je er een voordeel uit wilt halen. Denk hierbij aan het krijgen van een hoger inkomen, een promotie, of wat dan ook. Als je zo’n soort voordeel wenst te behalen, dan is het […]

Reactie plaatsen

Mis het niet: download nu gratis 

het speciale rapport voor beleggen in carbon credits voor CO2-reductie. Potentieel enorme groeimarkt met +104,13% rendement in 2021

beleggen-carbon-credits

Word Financieel Vrij!

Meer Geld? Meer Vrijheid? Meer leven? Meld je aan op de Happy Investors Community. Krijg direct toegang tot onze bewezen strategie voor succesvol lange termijn beleggen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down