Aandelen Abonnement: Beleggen in de Beste Aandelen

Beleggen in Beste Aandelen

Je bent beginnende of zelfs gevorderde belegger in aandelen. Je doet het goed, maar je weet dat het beter kan. Je wilt hoger rendement met aandelen. Je weet wel hoe, maar dit kost tijd. Goed onderzoek kost héél veel tijd.  


Op de Happy Investors Community helpen wij lange termijn beleggers met onderzoek naar de potentieel beste aandelen op korte- en lange termijn. Wij zoeken naar de beste aandelen met potentieel hoger rendement. Je begrijpt dat hoge kwaliteit cruciaal voor ons succes is, en dat we geen garanties kunnen geven omwille de onzekerheid en risico's met beleggen in aandelen.


Krijg direct toegang tot wekelijks beleggingsrapporten met unieke aandelen. Laat ons het uitgebreide onderzoek doen. Selecteer zelf de beste aandelen die passen in je portfolio.


Word je ook lid worden? 235+ lange termijn beleggers zijn je voor gegaan naar exponentieel rendement.

Direct toegang
financieel onafhankelijkheid community
Kwaliteit

Hoge kwaliteit onderzoek.
Niet Tevreden = Geld Terug!

4,9 uit 5!
leden beoordelen ons met 4,9 uit 5 sterren
2 - 4 
Nieuwe Value en/of Groeiaandelen per maand
180.000+

euro aan eigen vermogen geïnvesteerd in aandelen

beste-aandelen-onderzoek

Happy Investors Methode voor de beste aandelen


Wij voeren fulltime onderzoek uit naar de potentieel beste aandelen. Wij analyseren bedrijven op fundamentele analyse. Onze kracht ligt in het onderzoeken van de lange termijn strategie. Wij investeren in bedrijven met een duurzaam competitief voordeel.

Om ons onderzoek te toetsen, filteren wij alle aandelen op basis van meerdere premium aandelen abonnementen. Zo zijn wij, bijvoorbeeld, aangesloten bij dure diensten. Deze diensten werken op basis van een ranking systeem. Dit is een rekenmodel die aandelen analyseert op basis van Value + Groei + Winstgevendheid + Momentum + EPS Revisies. Op basis van relatieve waarde analyse kunnen we zien welke aandelen de beste in haar sector zijn. De methodes halen historisch gezien bovengemiddeld rendement van respectievelijk 28% en 25% per jaar. Zij kennen echter het nadeel dat het vooral is gericht op korte termijn handelen. Terwijl de beste aandelen een sterk lange termijn potentieel hebben. 


Wij combineren het beste van twee werelden. We filteren al ons aandelen onderzoek op basis van beide ranking systemen. Alleen aandelen die hoog scoren op zowel (1) lange termijn strategie als (2) ranking systemen, worden benoemd binnen het Happy Investors aandelen abonnement. Jij selecteert zelf welke aandelen passen binnen jouw portfolio. Kom je er niet aan uit? Dan helpen we je verder!

Zo verhogen wij onze winstkans aanzienlijk.


Jij krijgt vandaag toegang tot ons onderzoek zonder te betalen voor de dure diensten waarop wij zijn aangesloten.

+ Volg de Happy Value Portfolio met welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen.

Bekend van onder meer:

ad-beleggen-nieuws
nu-beleggen-nieuws

Recensies van Happy Investors: 4,9 uit 5 sterren (Google)

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Professionele beleggingsrapporten met unieke aandelen'

De beleggingsrapporten zijn heel uitgebreid met verschillende beoordeling op vlak van ratio's. Met het eerste rapport had ik mijn kosten er al uitgehaald en mooie winst geboekt!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Bob S.

'Veel waarde voor iedereen'

Ideale community voor beginnende beleggers die willen beginnen vanaf de basis, maar zeker ook voor meer ervaren beleggers die nog extra kennis willen opdoen. Kortom veel waarde voor iedereen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Noel Wibbeke

'Lange termijn beleggen met een plan'

Binnen de community wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Het maken van het juiste plan om mee te starten staat centraal en wordt goed begeleid. Het geeft vertrouwen, motivatie en energie om de stappen naar financiële onafhankelijkheid consequent uit te voeren. En de ontwikkelaar kom je gewoon in real time in de chat tegen. Zeker een waardevolle investering in mezelf.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Evander Sneek

'Bij HIM ben je aan het juiste adres om te leren beleggen'

Ik heb een lidmaatschap afgesloten bij de HIM en tot volle tevredenheid. De vele modules en trainingen spraken mij erg aan. Met name het enthousiasme en de openheid van Jorik vind ik super! Jorik was zelfs bereid tot een 1 to 1 online meeting om kennis te maken en zijn kennis met mij te delen. Kortom ik ben super tevreden en enthousiast. Het maakt niet uit of je net begint of al verder gevorderd bent!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Martin Rischen

Iedere week: hoge kwaliteit onderzoek naar de beste aandelen

welke-beste-aandelen-kopen

Happy Value Aandelen

Wil je hoog rendement behalen met minder risico? Kies dan voor Value Investing. Krijg toegang tot maandelijks onderzoek naar Happy Value aandelen. De selectie gebeurt op basis van diepgaand onderzoek naar sterke, winstgevende bedrijven én gunstige aandelenprijs.


Hoge kwaliteit staat voorop. Wij streven naar hoger rendement en minder neerwaarts risico.


Alle aandelen worden daarom gefilterd op basis van ranking systemen en rekenmodellen. Dit is dé manier om hoger dan gemiddeld rendement te behalen (beat the market).

In de community vind je ook frequent onderzoek naar Happy Dividend aandelen, met hoge score op dividend en financiële waardering. Let op: wij geven nooit persoonlijk beleggingsadvies.

beste-aandeel

Voorbeeld: Mosaic (MOS)

Begin 2022 hebben we Mosaic als Value aandeel aangekaart. Sindsdien is de koers met meer dan 80% gestegen in slechts enkele maanden. Wat ons betreft is het momentum nog niet voorbij en we verwachten sterke winstgroei op de korte termijn.
leren-beleggen-groeiaandelen

Happy Groei Aandelen

Ben je bereidt hoger risico te nemen in ruil voor exponentieel rendement? Krijg toegang tot unieke groeiaandelen met een potentieel van x5 - x 10 op de lange termijn, maar ook hoog risico.


De selectie van Happy Groei aandelen gebeurt op basis van uitgebreide strategische en financiële analyse. We speuren naar unieke groeiaandelen die schaalbaar zijn en beschikken over duurzaam competitief voordeel. Dit zijn de aandelen die exponentieel rendement kunnen geven, maar bevatten ook hoger risico. 

De Happy Groei aandelen geven je niet alleen potentieel hoog rendement. Je leert tevens veel van de uitgebreide analyses op strategie en financiën. 

beste-aandelen

Voorbeeld: InMode (INMD)

Medio 2021 hebben wij InMode aanbevolen als Groeiaandeel. Sindsdien is de koers met +136% toegenomen binnen 5 maanden. Tevens heeft er 2:1 stocksplit plaatsgevonden. Op basis van onze strategie hebben we onze inleg verkocht op 100%. InMode is nu gedaald tot hetzelfde niveau als in 2021. Ons inziens een kans.
happy-value-portfolio-beleggen

Happy Value Portfolio

Krijg ook direct toegang tot de Happy Value Portfolio. Volg exact welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen. Welke aandelen kopen, en wanneer verkopen? De Happy Value Portfolio biedt antwoorden en inspiratie. Leer van onze beleggerservaring sinds 2013 en ontdek in welke aandelen wij beleggen op zowel korte termijn (6 - 12 maanden) als lange termijn. Let op: dit mag nooit geïnterpreteerd worden als persoonlijk beleggingsadvies.

Happy Cursussen

Als HIM Exclusief lid krijg je ook toegang tot onze complete 0nline cursus voor succesvol beleggen voor 2022 én financiële vrijheid. Met 75+ uur aan cursusmateriaal over: 

 • Mindset & Succes
 • Bewezen strategie & tools
 • Succesvol beginnen met beleggen
 • Gevorderd beleggen in aandelen, ETFs & meer
 • Kant-en-klare (ETF) beleggingsportefeuilles
 • + Beleggingsstrategie voor >14% rend.
 • + Nieuwe cursus 2022 'Value Beleggen' (gevorderd)
 • + Nieuwe cursussen krijg je er gratis bij

Na de online cursus beleggen kan jij een lange termijn beleggingsportefeuille samenstellen die je met 30 minuten beheert. Leer hoger dan gemiddeld rendement halen én/of lager risico. 

Hoe het werkt

1. Meld je aan en krijg direct online toegang

2. Bekijk de onderzoeken op eigen tempo

3. Ontvang iedere maand nieuwe beleggingsrapporten

4. Selecteer de beste aandelen voor hoger rendement

5. Vragen? Gebruik de community en/of 1-op-1 coaching

6. Geduld. Laat geld voor je werken. Word financieel vrij

Direct toegang


Klaar voor hoger rendement? Word Lid!

Happy Aandelen

299,-
        • 1-jaar onbeperkt toegang
        • Wekelijks Happy Value Aandelen
        • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen
        • + Community beleggen
        • + Speciale edities
        • + Online coaching
        • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Happy Investors Exclusief

499,-
      • 1-jaar onbeperkt toegang
      • Alles van Happy Aandelen
      • + Cursus Winnen met Beleggen t.w.v. €500
      • + Cursus Financieel Onafhankelijk t.w.v. €50
      • + Cursus ETF & Dividend t.w.v. €100
      • + Cursus Value Beleggen t.w.v. €100
      • + Cursus Duurzaam Beleggen t.w.v. €200
      • + Cursus Pensioen Beleggen t.w.v. €200
      • + Happy Investors Community
      • + Maandelijkse Updates & Portfolio reviews
      • + Meegroeigarantie: nieuwe cursussen en updates gratis
      • + Online coaching
      • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen
      • Totale waarde: €3.730,-

0% Risico

Niet goed? Geld terug! Wij willen alleen tevreden klanten.

Waarom Happy Investors

Happy Investors

HIM staat voor Happy Investors Mindset. Wij geloven in financiële vrijheid. Wij laten geld voor ons werken op basis van een bewezen beleggingsstrategie. Wij doen dit voor meer vrijheid en controle. Leven met meer kwaliteit: meer tijd met het gezin, voor vrienden, voor hobby's en het najagen van passie.

De ware essentie van Happy Investors is een gelukkiger leven. Wij geloven erin dat financiële vrijheid één van de basiselementen is om dit te behalen. 

Met de Happy Investors Methode leer je aan de hand van een bewezen beleggingsstrategie om financieel vrij te worden. Wij richten ons op lange termijn beleggen in de beste ETF's en de beste (dividend)aandelen binnen een beleggingsportfolio die je in 30 minuten per maand kan beheren. Dit weten wij uit 8+ jaar beleggingservaring.
Met de Happy Investors cursussen leer je  duurzaam vermogensopbouw te realiseren. Van passief beleggen tot aan gevorderd investeren in unieke aandelen voor hoger rendement. In alle gevallen streven we naar hoger rendement dan de bank mét minder kosten.


Een van de pilaren is het beleggen in hoge-kwaliteit aandelen. Met de Happy Aandelen werk je aan jouw financiële vrijheid. Op de Happy Investors Community krijg je toegang tot wekelijkse beleggingsrapporten met uitgebreid onderzoek naar de potentieel beste aandelen. Zowel Value- als groeiaandelen.


Sluit jij je aan op onze reis naar financiële onafhankelijkheid? 

Happy Investors
online leren beleggen

The best investment you can make, is an investment in yourself. The more you learn, the more you'll learn

Warren Buffet

                   

Vragen over Happy Aandelen

Wat zijn Happy Aandelen?

Happy Aandelen zijn gericht op hoger dan gemiddeld rendement. Succesvol beleggen in aandelen kan door de markt te verslaan. Wij hebben 8+ jaar beleggersexpertise in het analyseren van aandelen. Op basis van fundamentele en financiële analyse, gebruikmakende van data en rekenmodellen, selecteren we Happy Aandelen die potentieel hoger rendement bieden. Het enige wat je hoeft te doen is de beleggingsrapporten doornemen en bepalen of het aandeel wel of niet in jouw portfolio past.

Waarom Happy Investors?

Wij bieden 8+ jaar beleggingsexpertise gericht op verantwoord beleggen voor financiële vrijheid en zelfs vervroegd pensioen. Alles wat wij doen is gericht op duurzaam vermogensopbouw. Wij willen juist helpen met het vermijden van risico en het voorkomen van grote, dure fouten.

Met Happy Aandelen combineren wij de kracht van fundamentele- én financiële analyse. Dit doen we op basis van data en rekenmodellen, om neerwaarts risico te verlagen en opwaarts rendement te verhogen.

Voor wie is Happy Investors geschikt?

Voor ieder die financieel vrij en onafhankelijk wilt zijn. Jong, of oud. Professional of student. Er is geen leeftijdsrestrictie en geen bijzondere kennis vereist. Met Happy Investors leer je succesvol beleggen op de lange termijn. Dit geldt voor zowel de beginnende belegger als de gevorderde belegger in aandelen.

Hoe werkt het abonnement?

Met het Happy Aandelen abonnement krijg je direct toegang tot wekelijks onderzoek naar Happy Value, Happy Dividend en Happy Groeiaandelen. Ook ontvang je updates en Q&A's in de community, en online coaching via de privé chatfunctie.

Het abonnement wordt per jaar verlengd. Je ontvangt 10 dagen van te voren een e-mail hierover. Je kan op dit of ieder ander moment opzeggen. Opzeggen kan via e-mail, whatsapp, of via de community. Je zit nergens aan vast.

Wat zijn Happy Value aandelen?

Happy Value aandelen worden geselecteerd op basis van lage financiële waardering en toekomstige winstgroei. We onderzoeken ondergewaardeerde aandelen. Zij bieden relatief lager risico, doch potentieel hoog opwaarts rendement.

Wat zijn Happy Dividend aandelen?

Happy Dividend aandelen worden net als de Happy Value aandelen geselecteerd op lage financiële waardering. Bijkomend is de focus op consistente dividenduitkering en -groei. Wij beoordelen dit type aandeel op basis van een Dividendscore.

Wat zijn Happy Groei aandelen?

Happy Groei aandelen bieden een aanzienlijk hoger risicoprofiel, maar kunnen in potentie op de lange termijn hoog rendement bieden. Wij onderzoeken (unieke) groeibedrijven die de dominante spelers over de komende 5 - 10 jaar kunnen zijn.

Welk rendement mag ik verwachten?

Beleggen kent risico's tot geld verlies. Er is geen garantie op winst. Wel is het zo dat wij gebruik maken van betaalde diensten die een aantoonbare trackrecord hebben, met respectievelijk 25% en 28% gemiddeld rendement per jaar. Dit is echter bijzonder hoog. Wij streven zelf naar een gemiddeld rendement van 12 - 15% per jaar op basis van de Happy Aandelen. Dit is 6 tot 9% méér rendement dan het marktgemiddelde van S&P 500 en de AEX.

Wat is Happy Investors Exclusief?

Binnen dit abonnement krijg je ook toegang tot alle Happy Investors cursussen. Hierdoor raak je bekend met de Happy Investors Methode. Met onze methode kan je een beleggingsportfolio samenstellen die je in 30 minuten per maand beheerd en leidt tot financiële vrijheid. Dit is een combinatie van verschillende beleggingen.

Heb ik iets bijzonders nodig?

Nee. Je krijgt direct toegang tot ons leerplatform en kan per direct starten. Wij bieden kennis en ervaring, maar bieden geen persoonlijk beleggingsadvies. Ook bieden wij geen beleggingsproducten aan. Je dient zelf een account aan te maken bij een beleggingsplatform.

                 

Klaar voor financieel vrij leven? Word Lid!

Happy Aandelen

299,-
        • 1-jaar onbeperkt toegang
        • Wekelijks Happy Value Aandelen
        • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen
        • + Community beleggen
        • + Speciale edities
        • + Online coaching
        • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Happy Investors Exclusief

499,-
      • 1-jaar onbeperkt toegang
      • Alles van Happy Aandelen
      • + Cursus Winnen met Beleggen t.w.v. €500
      • + Cursus Financieel Onafhankelijk t.w.v. €50
      • + Cursus ETF & Dividend t.w.v. €100
      • + Cursus Value Beleggen t.w.v. €100
      • + Cursus Duurzaam Beleggen t.w.v. €200
      • + Cursus Pensioen Beleggen t.w.v. €200
      • + Happy Investors Community
      • + Maandelijkse Updates & Portfolio reviews
      • + Meegroeigarantie: nieuwe cursussen en updates gratis
      • + Online coaching
      • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen
      • Totale waarde: €3.730,-

Niet tevreden? Laat het ons weten binnen 14 dagen en je krijgt de investering terug

aandelen-onderzoek-uniek

Happy Insider

Happy Investors is officieel partner van Capitalist Exploits en haar Insider-lidmaatschap. Insider geeft u toegang tot persoonlijke beleggingen van hedge fund managers. In deze bijzondere tijd willen zij niet alleen hun vermogen beschermen, maar vermenigvuldigen. 


U krijgt toegang tot uniek aandelen onderzoek en portfolio begeleiding om uw vermogen te positioneren, van professionele hedge fund managers die streven naar 3x - 100x rendement, met minimaal risico, in de komende jaren. Geschikt voor wie meer dan 20.000 euro vermogen heeft.

Als officieel partner mogen wij $1000 korting aanbieden. Klik op de button hieronder voor het aanbod en meer informatie, inclusief onze korting.