Aandelen Abonnement voor Hoger Rendement

HIM Unieke Aandelen

Wil je nooit meer unieke aandelen missen met potentieel +300% rendement op de lange termijn? Met het Happy Investors Mindset (HIM) aandelen abonnement ontvang je maandelijks nieuwe updates voor unieke aandelen. Hoge kwaliteit staat hierbij centraal.


Het vroegtijdig instappen tot unieke aandelen kan leiden tot exponentieel rendement waarmee we financiële vrijheid behalen! 


Ook krijg je toegang tot de beste ETFs en dividend aandelen, met iedere maand een nieuwe update. 


Let op: ik beloof geen gouden bergen. Unieke aandelen zijn vaak volatiel. Daarom pas ik een uitgekiende risicospreiding-strategie toe. 

14 dagen proefperiode
financieel onafhankelijkheid community
Kwaliteit

Hoge kwaliteit aandelen.
Niet goed = Geld Terug!

4,8 uit 5!
115 leden beoordelen ons met 4,8 uit 5 sterren
2 - 4
Beleggingsrapporten per maand. Kwaliteit staat voorop!
150.000+

euro aan eigen vermogen geïnvesteerd in mijn aandelen

recensie-happy-investors
Perfect voor zowel de beginnende als gevorderde belegger. Duidelijke cursussen over alle aspecten van beleggen / financieel onafhankelijk worden / juiste mindset ontwikkelen / doelen te stellen en ook hoe deze te bereiken. Binnen de community kun je al je beleggingsvragen kwijt en kun je hulp krijgen met het opbouwen van je eigen beleggingsportefeuille! Veel waarde voor je geld, leuk en bijzonder leerzaam!
Wil Paping - 5 sterren via Google Review

De Unieke Voordelen van de Happy Investors Community

cursus beginnen met beleggen

Online Coaching & Community

Krijg online coaching binnen de community om jou doelen te bereiken: succesvol worden, rijker worden en beleggen als gevorderde voor hoger rendement

Dé grootste online cursus beleggen

Krijg direct toegang tot 70+ uur cursussen     voor succesvol beleggen. Inclusief meegroeigarantie: alle nieuwe cursussen krijg je er gratis bij. Nergens vind je zoveel aanbod en kwaliteit aan cursus!

Winstgevende aandelen & ETFs

Krijg direct toegang tot de beste winstgevende (dividend) aandelen & ETFs die perfect zijn voor lange termijn beleggen. Iedere maand nieuwe (dividend) aandelen en ETFs!

financieel onafhankelijkheid leren

Potentieel Rendement +300%

Vroegtijdig instappen in unieke aandelen kan leiden tot exponentieel hoog rendement. Krijg toegang tot de exclusieve beleggingsrapporten

Recensies van Happy Investors leden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Bij Jorik ben je aan het juiste adres om te leren beleggen'

Ik heb een lidmaatschap afgesloten bij de HIM en tot volle tevredenheid. De vele modules en trainingen spraken mij erg aan. Met name het enthousiasme en de openheid van Jorik vind ik super! Jorik was zelfs bereid tot een 1 to 1 online meeting om kennis te maken en zijn kennis met mij te delen. Kortom ik ben super tevreden en enthousiast. Het maakt niet uit of je net begint of al verder gevorderd bent!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Martin Rischen (Google Review)

'Leer hoe je gelukkiger wordt en hoe financiële onafhankelijkheid je hierbij kan helpen'

Happy Investors Mindset is veel meer dan leren beleggen of zo snel mogelijk rijk worden door middel van beleggingen. Natuurlijk krijg je zeer waardevolle tips, uitleg en adviezen op dit gebied, maar het is meer dan dat. Het gaat voor mij meer over hoe word je gelukkig en hoe kan financiële onafhankelijkheid je hierbij helpen. En ja met de adviezen en tips van Jorik zal je deze financiële onafhankelijkheid sneller bereiken dan dat je dit zelfstandig wilt realiseren.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Bert Kaptein (Facebook Review)

'Lange termijn beleggen met een goed plan'

Binnen de community wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Het maken van het juiste plan om mee te starten staat centraal en wordt goed begeleid. Het geeft vertrouwen, motivatie en energie om de stappen naar financiële onafhankelijkheid consequent uit te voeren. En de ontwikkelaar kom je gewoon in real time in de chat tegen. Zeker een waardevolle investering in mezelf.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Evander Sneek (Google Review)

'Professionele beleggingsrapporten met unieke aandelen'

De beleggingsrapporten zijn heel uitgebreid met verschillende beoordeling op vlak van ratio's. Met het eerste rapport had ik mijn kosten er al uitgehaald en mooie winst geboekt!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Bob Schramme (Facebook)

Kies uit drie abonnementen

unieke-aandelen-abonnement

1. HIM Aandelen

Wil je hoger rendement? Beleg in aandelen uit de selectie van Happy Investors Mindset (HIM). De selectie gebeurt op basis van diepgaand onderzoek naar goede aandelen met een winstgevend verdienmodel voor potentieel +200% rendement.

In het HIM-abonnement krijg je iedere maand een update van:

 • 1 tot 3 winstgevende aandelen (target +200% rendement)
 • Beste ETFs van de maand
 • Dividend Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
 • Community & Online Coaching

Let op: kwaliteit staat voorop en op basis van mijn resultaten in het verleden is +15% rendement mogelijk. Ik kan echter geen garanties afgeven qua gemiddeld jaarlijks rendement. (zo'n glazen bol zou handig zijn...). 

leren-beleggen-groeiaandelen

2. HIM 2.0 Aandelen

Bij het abonnement Happy Investors Mindset 2.0 krijg je toegang tot alles uit het HIM-abonnement en meer. We gaan next-level, naar HIM 2.0!


In dit abonnement krijg je toegang tot exclusieve aandelentips. Het gaat om unieke groeiaandelen met een target van +300% tot +1000% op de lange termijn (helaas kan ik geen garanties geven).

Ook krijg je toegang tot het exclusieve Commodities Research. Dit is een lijst met aandelen binnen verschillende sectoren die periodiek wordt bijgewerkt. Het gaat om aandelen met een laag neerwaarts risico en hoog opwaarts potentieel.


In het HIM 2.0-abonnement krijg je iedere maand een update van:

 • 1 tot 3 winstgevende aandelen (target +200% rendement)
 • Beste ETFs van de maand
 • Inkomen Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
 • Community & Online Coaching
 • 1 tot 2 groeiaandelen (target +300% rendement)
 • Commodities Research 30+ beleggingen

aandelen-abonnement-hoger-rendement

3. Exclusieve Groei

Bij dit abonnement krijg je naast de HIM 2.0 aandelen ook toegang tot alle cursussen. Met meer dan 70+ uur aan cursusmateriaal leer je hoe je financieel onafhankelijk wordt dankzij succesvol lange termijn beleggen


Waarom moeilijk doen als je ook kan leren van mijn jarenlange ervaring in lange termijn beleggen? 


De beste investering is in jezelf. Met mijn cursussen geef ik je 100% garantie dat jij leert hoe je financieel onafhankelijk wordt. Ook geef ik je persoonlijke coaching waar gewenst! 


Het abonnement 'Exclusieve Groei' inclusief de cursussen kan je afsluiten via een andere pagina. Klik op de button hieronder.

Happy Investors Community

Online Coaching

"surround yourself with people who have similar dreams, desire and ambition. They will help you push for, and realize your own greatness".

 

Omring jezelf met succesvolle beleggers en mis nooit meer unieke aandelentips voor hoger rendement. Bij ieder abonnement krijg je online coaching voor al jouw vragen over beleggen. Het is mijn vastberaden missie om jou te helpen naar succes en rijkdom!


Ik vind het belangrijk om vooral mijn fouten met je te delen, zodat jij hier geen last meer van hebt. Tevens leg ik de nadruk op mijn uitgekiende strategie voor risicospreiding (in het bijzonder voor groeiaandelen, omdat die hoog risico bevatten). 

Een persoonlijke missie

Mijn commitment naar jou

Mijn naam is Jorik Vermeulen (Msc.), een fanatieke ondernemer, universitair geschoold in Organisatiekunde & Strategie, en een passie voor en met vele jaren ervaring in strategisch denken, beleggen, investeren en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof er heilig in dat ieder gemotiveerde vrouw of man financiële onafhankelijkheid kan bereiken met behulp van de Happy Investors Community.


Zelf ben ik gestart vanaf mijn 23ste en inmiddels ben ik voorbij het zwaarste punt. Op dit moment hoef ik enkel nog mijn vermogen (> 150.000 euro netto beleggingen) voor mij te laten werken, en op mijn 35ste zal ik (naar verwachting) financieel onafhankelijk zijn. Wanneer het aankomt op beleggen is het een persoonlijke missie om jou inzicht te geven in hoe je kan kiezen voor een lange termijn vermogensopbouw met een gediversifieerde beleggingsportefeuille (jaarlijks gemiddeld 12 - 16% rendement). 

Ook deel ik mijn specialiteit en jarenlange ervaring tot beleggen in unieke aandelen. De rapporten bevatten veel details zodat je zelf kan leren hoe je individuele aandelen kan analyseren. Tot slot leg ik de focus op risicospreiding, omdat lange termijn beleggen de hoogste kans tot succes geeft. 

Community financieel onafhankelijk worden

Trackrecord met beleggen

Leuk en aardig, mijn verhaal. Maar wat zijn mijn resultaten? Zie hieronder:

2015: netto vermogen €10.000 (afgestudeerd universiteit, leeftijd 24 jaar)
2016: netto vermogen €16.500 (begonnen met beleggen. Veel fouten)
2017: netto vermogen €18.000 (huis gekocht, minder cashflow)
2018: netto vermogen €24.00 (moment van succesvol beleggen)
2019: netto vermogen €58.500
2020: netto vermogen €117.000 aan beleggingen
2021: netto vermogen > €150.000 aan beleggingen


Trackrecord beleggen gemiddeld jaarlijks rendement: +18,6% (minimaal streven is 14% per jaar, maar let op: bij beleggen kan je nooit garanties geven dus dat doe ik ook niet)

Ja, ik wil rijker worden
leren-beleggen-groeiaandelen-1
recensies-happy-investors-mindset

100% garantie!

Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van mijn onderzoek kan je het abonnement binnen 14 dagen probleemloos per e-mail annuleren.

Mis nooit meer unieke aandelen - probeer 14 dagen gratis

Nergens anders krijg je zoveel waarde voor je geld

HIM

Groei

139,-

15,-
per jaar / per maand
        • Online coaching voor vragen bij beleggen & aandelen
        • Toegang tot de Community (via PC en App)
        • Meegroeigarantie: nieuwe uitbreidingen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
        • Maandelijks Winstgevende Aandelen met potentieel x3 rendement
        • Maandelijks de beste ETFs
        • Dividend Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
Meest Gekozen

HIM 2.0

Groei

199,-

19,-
per jaar / per maand
      •  Online coaching voor vragen bij beleggen & aandelen
      • Toegang tot de Community (via PC en App)
      • Meegroeigarantie: nieuwe uitbreidingen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
      • Maandelijks Winstgevende Aandelen met potentieel x3 rendement
      • Maandelijks de beste ETFs
      • Dividend Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
      • Maandelijks Unieke Groeiaandelen met potentieel x5 of x10 rendement
      • 'Commodities Research' 30+ Beleggingen 

Welk abonnement is voor jou geschikt?

HIM Groei is geschikt voor jou als je op de lange termijn hoger rendement wilt, maar niet te veel risico wilt nemen
HIM 2.0 Groei is geschikt voor jou als je op de lange termijn exponentieel rendement wilt behalen en hoger risico accepteert 

Exclusieve Groei is geschikt voor jou als je zowel alle aandelentips en alle 70+ uur cursussen wilt ontvangen

Let op: beleg alleen met geld dat je kan missen en kies voor spreiding met behulp van een gediversifieerde beleggingsportefeuille

Recensies van Happy Investors leden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Goede tips voor aandelen met veel rendement
Een fijne community met goede gespreksmogelijkheden en tips voor aandelen met veel rendement. Ook handig voor mij als beginnend belegger dat ik kan overleggen over de te nemen stappen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Sander Horsman (Google Review)

Cursussen om meer uit jezelf te halen

Ben je geïnteresseerd in beleggen dan zou ik zeker eens een kijkje nemen. De verschillende cursussen kunnen jou helpen meer uit jezelf te halen en slimmer om te gaan met geld. Ook vind je hier interessante beleggings tips waar je je voordeel mee kunt doen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Michael de Bakker (Facebook)
Zeer goede cursussen
Zeer goede cursussen om mij te helpen naar financieel onafhankelijk worden en beter worden in lange termijn beleggen
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Danny de Wilde (Google Review)
Blij dat ik als beginnend belegger lid geworden ben!
De modules zijn goed opgebouwd en erg leerzaam. De worksheets zijn ook erg handig en de rekentool is fijn en maakt je doel concreet. Ik heb nu met hulp van HIM de basis gelegd om mijn portfolio op te bouwen en de nodige ETF’s gekocht. Jorik heeft hier goed in meegedacht. Hij is open en enthousiast en heeft veel kennis van zaken.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Shephali Lodewijks (Facebook)
online leren beleggen

The best investment you can make, is an investment in yourself. The more you learn, the more you'll learn

Warren Buffet

Niet goed? Geld terug!

Twijfel je? Probeer het dan gewoon uit! Je ontvangt namelijk een gratis proefperiode van 14 dagen. Bevalt het je niet, dan kan je het abonnement kosteloos 24/7 per e-mail annuleren. Je hebt mijn woord!

Krijg toegang tot de volledige cursus. Dit is hoe het werkt:

online-cursus-beginnen-beleggen
online-training-beginnen-beleggen

Bij het abonnement 'Exclusieve Groei' krijg je ook toegang tot:

 • Meer dan 70 uur trainingsmateriaal over rijk worden en succesvol beleggen in aandelen, ETFs & meer
 • Concrete opdrachten en werkboeken
 • Community met onbeperkte coaching op al je vragen
 • Meegroeigarantie: zolang je lid bent krijg je nieuwe trainingen gratis

Wil je ook toegang tot alle cursussen?

recensie-happy-investors

Blij dat ik als beginnend belegger lid geworden ben! De modules zijn goed opgebouwd en erg leerzaam. De worksheets zijn ook erg handig en de rekentool is fijn en maakt je doel concreet. Ik heb nu met hulp van HIM de basis gelegd om mijn portfolio op te bouwen en de nodige ETF’s gekocht. Jorik heeft hier goed in meegedacht. Hij is open en enthousiast en heeft veel kennis van zaken. Ik ga alle modules doorlopen en denk dan ook de nodige kennis te hebben opgedaan om losse aandelen te kopen.

Shephali Lodewijks - 5 sterren recensie op Facebook

Vragen?

WhatsApp of Bellen: 06 121 855 45

E-mail: info@thehappyinvestors.nl

100% echt vrij zijn & zelden meer financiële stress?

 • Meer financieel onafhankelijk worden: je bent niet langer afhankelijk van een werkgever of een 'shitty 9-to-5 job'
 • Laat geld voor je werken: bij succesvol beleggen hoef je in principe nooit meer te werken, of bijvoorbeeld part-time
 • Systematisch vermogen opbouwen: ik leer jou hoe je de winstkans tot rendement kan verhogen voor duurzaam vermogen
 • Minder financiële stress: je kan genieten van het leven zonder te letten op iedere cent
 • Meer voldoening: als geld geen issue meer zou zijn, wat zou je dat het allerliefste willen doen? Claim jouw voldoening in het leven!
 • Meer comfort: je hoeft niet te leven als een koning of miljonair, maar wat extra comfort voor het gezin en jezelf is altijd fijn
 • Meer Geven: wanneer je genoeg financiële middelen hebt, kan je ook een deel schenken aan zij die het verdienen
 • Meer gelukkig zijn: dankzij financiële onafhankelijkheid geniet je van alle bovenstaande voordelen. Dit stelt jou in staat om meer tijd te investeren in zaken die er echt toe doen, zoals bijvoorbeeld je passie en ook betekenisvolle relaties (gezin, kinderen, et cetera)

De Happy Investors Mindset kan jou helpen om dit allemaal te bereiken. Ik wil jou graag helpen!

Ja, ik wil rijker worden

Voor wie is deze community geschikt?

 • Je wilt toegang tot winstgevende aandelen en unieke High Growth aandelen die potentieel x3, x5 of zelfs x10 rendement geven
 • Je wilt onbeperkte coaching krijgen voor al jouw vragen over beleggen
 • Je wilt leren hoe je kan winnen met beleggen en zoveel mogelijk verlies minimaliseren door risicobeheersing
 • Je wilt niet langer afhankelijk zijn van geld en er je leven door laten beheersen. 
 • Je wilt geld als middel gebruiken om voor jou te laten werken, in plaats van andersom
 • Je wilt (als beginner) leren beleggen als een gevorderden (aandelen, ETF's, vastgoed, beleggingsportefeuille, ...) 
 • Je wilt leren hoe je systematisch vermogen kan opbouwen dankzij optimaal rendement-risico verhouding bij beleggen
 • Je wilt leren hoe je risico kan beheersen om je winstkans met hoger rendement te verhogen
 • Je wilt je oprecht vrij voelen en jezelf bevrijden uit de nachtmerrie van een "9-tot-5 klote baan"
 • Je wilt meer comfort, zekerheid en plezier uit het leven halen
 • Je wilt instaat zijn om jouw familie en vrienden financieel te ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben

Voor wie is de community niet geschikt?

 1. Je wilt leren day traden of bent crypto belegger (ik geloof in lange termijn beleggen. day traden en crypto's = gokken)
 2. Je wilt leren beleggen met risicovolle producten zoals hefbomen, turbo's en CFD (ik doe niet aan gokken, ik wil winst maken)
 3. Je wilt niet leren hoe je succesvol kan worden én blijven
Direct Toegang


Nergens anders krijg je zoveel waarde voor je geld

HIM

Groei

139,-

15,-
per jaar / per maand
        • 1-jaar lang onbeperkt toegang
        • Online coaching voor vragen bij beleggen & aandelen
        • Toegang tot de Community (via PC en App)
        • Meegroeigarantie: nieuwe uitbreidingen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
        • Maandelijks Winstgevende Aandelen met potentieel x3 rendement
        • Maandelijks de beste ETFs
        • Dividend Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
Meest Gekozen

HIM 2.0

Groei

199,-

19,-
per jaar / per maand
      • 1-jaar lang onbeperkt toegang
      • Online coaching voor vragen bij beleggen & aandelen
      • Toegang tot de Community (via PC en App)
      • Meegroeigarantie: nieuwe uitbreidingen krijg je er gratis bij zolang je lid bent
      • Maandelijks Winstgevende Aandelen met potentieel x3 rendement
      • Maandelijks de beste ETFs
      • Dividend Portefeuille met 50+ Hoog Dividend aandelen
      • Maandelijks Unieke Groeiaandelen met potentieel x5 of x10 rendement
      • 'Commodities Research' 30+ Beleggingen 

Veel gestelde vragen

Vraag: voor wie is de Happy Investors Mindset geschikt?

Vraag: hoeveel tijd kost mij dit?Vraag: wat heb ik aan de beleggingsrapporten?Vraag: wat als ik twijfel om lid te worden?
Vraag: heb ik veel geld nodig om succesvol te worden met de Happy Investors Mindset? Vraag: zijn alle cursussen inbegrepen?Vraag: Jorik, investeer jij alleen lange termijn?
Vraag: hoe werkt het?
Vraag: waarom is de community niet gratis?

Vraag: wat zijn de risico's?

Antwoord: als jij gemotiveerd bent om financiële onafhankelijkheid te bereiken als onderdeel van een gelukkiger leven, dan is de Happy Investors Mindset voor jou geschikt. Er is geen leeftijdsrestrictie. Wel is het zo dat mensen tussen de 18 - 55 jaar het meeste uit de cursussen zullen halen. Dit is omdat de cursussen en Winstgevende- en High Growth aandelen vooral geschikt zijn voor lange termijn beleggen. Beleggingen voor korte termijn geven namelijk hoger risico. 


Antwoord: als je het goed wilt doen volg je eerst cursussen. Dit kan je op je eigen tempo doen. Zodra je begrijpt wat het allemaal inhoudt, is het doel om een lange termijn beleggingsportefeuille op te bouwen waar je zo'n 30 minuten per maand mee bezig bent. Hoe je dit doet leer je in de cursussen, en ik zal je persoonlijk begeleiden waar nodig! 


Antwoord: iedere maand publiceer ik nieuwe beleggingsrapporten. Hierin benoem ik aandelen die ik als interessant beschouw als lange termijn belegging. De beleggingsrapporten zijn heel uitgebreid, en gevuld met tips. Zodat je zelf, op termijn, kan leren hoe je goede analyses maakt voor individuele aandelen.  


Antwoord: maak gebruik van de 14 dagen proefperiode. Als het je niet bevalt kan je binnen 14 dagen 100% probleemloos en kostenloos annuleren per e-mail


Antwoord: Nee. Het unieke aan mijn lange termijn strategie is dat je al met een klein maandelijks bedrag op lange termijn financieel onafhankelijk kan worden. 


Antwoord: de cursussen zijn inbegrepen bij het abonnement 'Exclusieve Groei'


Antwoord: Ja, ik investeer alleen lange termijn en behaal hierdoor hoge rendementen, zodat geld voor mij werkt i.p.v. andersom


Antwoord: bij aanschaf ontvang je inloggegevens tot de community en de E-learning omgeving. Je kan op eigen tempo de cursus volgen, en inloggen wanneer jij dat wenst. Ook krijg je onbeperkt toegang tot al mijn onderzoek naar unieke aandelen.

Je kan zowel via de PC als via de Mobiele App eenvoudig inloggen tot de HIM community, zodat je nooit meer aandelen misloopt!


Antwoord: ik geloof in kwaliteit boven kwantiteit. Het is de bedoeling dat alleen de echt gemotiveerde mensen aansluiten bij de Happy Investors Community. Mensen die gedreven zijn om financiële onafhankelijkheid te bereiken, en dan ook het maximale uit de community willen halen. Als je ergens voor moet betalen, betekent dit dat je meer gemotiveerd bent en ook actiever zal deelnemen aan de community. Bovendien krijg je onbeperkte coaching en mentorschap op al jouw vragen.


Antwoord: allereerst kan je het lidmaatschap 14 dagen gratis uitproberen. Niet goed? Geld terug! Bij toetreding tot de community en het volgen van de cursussen loop je geen risico. Sterker nog, de cursussen zijn erop gericht om jou te helpen het risico tot geld verlies te beperken! Maar let op: het is wel zo dat er binnen de community veel wordt gesproken over beleggen, en beleggen brengt altijd het risico tot (deels) geld verlies met zich mee. Volg dan ook goed de tips binnen de cursussen en stel je vragen binnen de community als je twijfelt over de mate van risico. Tot slot, blijf altijd voor jezelf nadenken! Jij bepaalt wat wel of niet risicovol is. Alle tips binnen de community zijn niet berust op jouw persoonlijke (financiële) situatie. Maak daarom altijd zelf de keuze waarin en hoeveel je investeert!

Omring jezelf met succesvolle mensen!

Abonnement samenstellen
arrow_drop_up arrow_drop_down