Aandelen Abonnement: Beleggen in de Beste Aandelen

Beleggen in Beste Aandelen

Wil je meer vertrouwen hebben in de aandelen die je koopt? Wil je jouw kans op succes verhogen met winstgevend beleggen in de beste aandelen? Je weet waarschijnlijk wel hoe, maar dit kost tijd. Goed onderzoek kost héél veel tijd. Laat ons helpen. Wij hebben de zowel de tijd als expertise. En 9+ jaar ervaring met beleggen in aandelen.


Met de Happy Investors aandelen krijg je toegang tot ons onderzoek naar de potentieel beste aandelen op korte- en lange termijn. Wij zoeken naar de beste aandelen met potentieel hoger rendement. Je begrijpt dat hoge kwaliteit cruciaal voor ons succes is.


Dankzij onze analyses realiseer je hoger rendement. Dit betekent geld voor ons laten werken, zodat wij een financieel vrije toekomst krijgen. Minder werken, meer reizen, meer genieten van het leven, de natuur, onze vrienden en familie, en doen wat we écht willen doen. 


Krijg direct toegang tot wekelijks beleggingsrapporten met unieke aandelen. Laat ons het uitgebreide onderzoek doen. Selecteer zelf de beste aandelen die passen in je portfolio. Laat rendement en dividend voor je werken. Creëer een zorgeloze financieel vrije toekomst. 

Direct toegang
Happy Aandelen

Kwaliteit

Hoge kwaliteit onderzoek.
Niet Tevreden = Geld Terug!

4,9 uit 5!

leden beoordelen ons met 4,9 uit 5 sterren

Beste Aandelen

Wekelijkse analyses naar de beste aandelen

>€225.000+

Wij investeren ons eigen geld in onze aandelen

Happy Investors

HIM staat voor Happy Investors Mindset. Wij begeleiden gedreven mensen in financiële- en persoonlijke groei. Happy Investors zijn succesvolle beleggers. Wij investeren in onze financiële - en persoonlijke groei. Wij beleggen zelf met >€225.000 eigen geld.


Met Happy Investors leer je aan de hand van een bewezen beleggingsstrategie om financieel vrij te worden. Je leert een winstgevende beleggingsportfolio samenstellen voor winstgevend beleggen, die je in 30 minuten per maand kan beheren. Dit weten wij uit 9+ jaar beleggingservaring.


Een van de pilaren is het beleggen in hoge-kwaliteit aandelen. Met de Happy Aandelen krijg je direct toegang tot ons wekelijks onderzoek naar beste aandelen. Leden beoordelen ons met 4,9 uit 5 sterren. Doe mee met ons succes.

Happy Investors

Leden beoordelen Happy Investors met 4,9 uit 5 sterren (Google)

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Zeer positieve ervaringen'

Mijn eerste ervaring met de Happy Investor Methode was zeer positief. De op de site beschikbare cursus zorgde voor het benodigde inzicht en de aankoop van een waarde aandeel die in amper een week meer dan 30% rendement op m’n eerste investering leverde! Het cursusgeld is nu al terugverdiend en ik ben nog maar net begonnen.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Benno Schaap

'Veel waarde voor iedereen'

Ideale community voor beginnende beleggers die willen beginnen vanaf de basis, maar zeker ook voor meer ervaren beleggers die nog extra kennis willen opdoen. Kortom veel waarde voor iedereen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Noel Wibbeke

'Lange termijn beleggen met een plan'

Binnen de community wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Het maken van het juiste plan om mee te starten staat centraal en wordt goed begeleid. Het geeft vertrouwen, motivatie en energie om de stappen naar financiële onafhankelijkheid consequent uit te voeren. En de ontwikkelaar kom je gewoon in real time in de chat tegen. Zeker een waardevolle investering in mezelf.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Evander Sneek

'Bij HIM ben je aan het juiste adres om te leren beleggen'

Ik heb een lidmaatschap afgesloten bij de HIM en tot volle tevredenheid. De vele modules en trainingen spraken mij erg aan. Met name het enthousiasme en de openheid van Jorik vind ik super! Jorik was zelfs bereid tot een 1 to 1 online meeting om kennis te maken en zijn kennis met mij te delen. Kortom ik ben super tevreden en enthousiast. Het maakt niet uit of je net begint of al verder gevorderd bent!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Martin Rischen

Bekend van onder meer:

ad-beleggen-nieuws
nu-beleggen-nieuws

Iedere week: hoge kwaliteit onderzoek naar de beste aandelen

Happy Investors Methode voor de beste aandelen

Wij selecteren aandelen volgens de Happy Investors Methode. Dit noemen wij Happy Aandelen.


Happy Aandelen bieden potentieel hoger rendement tegen een acceptabel risicoprofiel. Het is onze passie om medebeleggers, net als ons, te begeleiden naar financiële vrijheid.


Onze onderzoeksmethodologie is gebaseerd op vier pilaren:


1.           Vaste beleggingsstrategie – risico reduceren middels aan- en verkoopstrategie

2.           Fundamentele analyse – investeer in de beste bedrijven (Kwaliteit)

3.           Factoranalyse – koop op basis van een gunstige aandelenprijs en momentum (Value)

4.           Technische analyse – koop én verkoop aandelen op basis van een bewezen algoritme


Zo verhogen wij onze winstkans aanzienlijk. En met aantoonbaar succes.


Jij krijgt vandaag toegang tot ons onderzoek zonder te betalen voor de dure diensten waarop wij zijn aangesloten.

+ Volg de Happy Value Portfolio met welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen.

Financiële vrijheid

Happy Value Aandelen

Wil je hoog rendement behalen met minder risico? Kies dan voor Value beleggen. Krijg toegang tot wekelijks onderzoek naar Happy Value aandelen. De selectie gebeurt op basis van diepgaand onderzoek naar sterke, winstgevende bedrijven én gunstige aandelenprijzen.


Hoge kwaliteit staat voorop. Wij streven naar hoger rendement en lager risico dankzij de goedkope aandelen. Alle aandelen worden daarom gefilterd op basis van ranking systemen en rekenmodellen. Dit is dé manier om hoger dan gemiddeld rendement te behalen (beat the market).

Voorbeeld Happy Value Aandeel

In September 2021 hebben wij aandelen van Pampa Energia aangekocht. Een Happy Value aandeel die hoog scoorde op onze factoranalyse en selectiecriteria. Een ‘onder de radar’ koop van een spotgoedkoop energiebedrijf in een cyclische opwaartse markt. Amper twee jaar later stond het aandeel op +150%.


Iedere geïnvesteerde €1000 in ons Happy Value aandeel zou €2500 waard zijn in slechts 22 maanden.   
happy-value-aandeel-pampa-energia
financiele vrijheid community

Happy Dividend Aandelen

In ons onderzoek naar de beste dividendaandelen ligt onze focus op financiële waardering én stabiel dividendbeleid. Happy Dividend aandelen zijn gericht op kwalitatieve bedrijven die hoog score op onze Dividendscore en een gunstige aandelenprijs kennen. Happy Dividend aandelen scoren altijd hoog op dividend yield, dividendstabiliteit, dividendgroei en diverse andere factoren.


Onze Happy Dividend Aandelen van Juni 2022 tot Augustus 2023 hebben een aantoonbaar rendement van 33,69% gerealiseerd.

beste-dividendaandelen-2023

Voorbeeld Happy Dividend Aandeel

In Juli 2022 kochten wij aandelen van het kwalitatieve bedrijf Broadcom. Uit onze analyse is gebleken dat dit aandeel ieder kwartaal stabiel dividend uitkeert mét aantrekkelijke dividendgroei. Wij kochten Broadcom op het moment dat zij voldeed aan onze selectiecriteria, tegen een aantrekkelijke waardering.


Iedere geïnvesteerde €1000 in ons Happy Dividend aandeel zou €1880 waard zijn in slechts 12 maanden. Met een groeiend jaarlijks dividend van circa 2%.    
happy-dividend-aandeel-broadcom
leren-beleggen-groeiaandelen

Happy Groei Aandelen

Ben je bereidt hoger risico te nemen in ruil voor exponentieel rendement? Krijg toegang tot unieke groeiaandelen met een potentieel van x5 - x10 op de lange termijn, maar ook hoger risico.


De selectie van Happy Groei aandelen gebeurt op basis van uitgebreide strategische en financiële analyse. We speuren naar unieke groeiaandelen die schaalbaar zijn en beschikken over duurzaam competitief voordeel. Dit is hoe wij in onze beginjaren veel vermogen hebben opgebouwd. Happy Groei aandelen zijn interessant voor wie potentieel hoger rendement wilt nastreven tegen hoger risico. Daarnaast leer je veel van onze uitgebreide analyses op strategie en financiën. Dit stelt je in staat om nu en later de beste aandelen te vinden.

Voorbeeld Happy Groei Aandeel

In Maart 2023 kochten wij Super Micro Computer op het moment dat zij hoog scoorde op onze selectiecriteria. Naar onze analyse is dit een goed bedrijf die wij kunnen kopen tegen een aantrekkelijke toekomstige waardering, binnen een groeiende markt.


Iedere geïnvesteerde €1000 in ons Happy Groei aandeel zou €3420 waard zijn in slechts vijf maanden.   


Let op: bovengenoemde resultaten van onze aandelen zijn 100% aantoonbaar en volledig correct. Alle rapporten zijn terug te vinden binnen ons Happy Investors-platform.   

happy-groei-aandeel-smci
beste-aandelen-abonnement

Happy Value Portfolio

Krijg ook direct toegang tot de Happy Value Portfolio. Volg exact welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen. Welke aandelen kopen, en wanneer verkopen? De Happy Value Portfolio biedt antwoorden en inspiratie. Leer van onze beleggerservaring sinds 2013 en ontdek in welke aandelen wij beleggen op zowel korte termijn (6 - 12 maanden) als lange termijn. Let op: dit mag nooit geïnterpreteerd worden als persoonlijk beleggingsadvies.

Toegankelijk: wij vragen geen €1000 voor onze expertise

Klaar voor financieel vrij leven? Word Lid!

Happy Aandelen

199,-

1,-
Probeer 14 dagen voor €1
      • Jaarabonnement, je bespaart 13%
      • Wekelijks Happy Value Aandelen
      • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
      • Wekelijks Happy Groei Aandelen
      • + Community beleggen
      • + Speciale edities
      • + Online coaching van beleggingsexpert
      • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Happy Aandelen

€19,-

1,-

Probeer 14 dagen voor €1

        • Maandabonnement
        • Wekelijks Happy Value Aandelen
        • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen
        • + Community beleggen
        • + Speciale edities
        • + Online coaching van beleggingsexpert
        • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

0% Risico

Niet goed? Geld terug! Wij willen alleen tevreden klanten.

Waarom Happy Investors

Happy Cursussen

Als HIM Exclusief lid krijg je ook toegang tot onze complete 0nline cursus voor succesvol beleggen én financiële vrijheid. Met 80+ uur aan cursusmateriaal over: 

 • Mindset & Succes
 • Bewezen strategie & tools
 • Succesvol beginnen met beleggen
 • Gevorderd beleggen in aandelen, ETFs & meer
 • Kant-en-klare (ETF) beleggingsportefeuilles
 • + Beleggingsstrategie voor >14% rend.
 • + Nieuwe cursus Value Beleggen (gevorderd)
 • + Nieuwe cursus Duurzaam Beleggen
 • + Nieuwe cursus Pensioen Beleggen
 • + Nieuwe cursussen krijg je er gratis bij

Na de online cursus beleggen kan jij een lange termijn beleggingsportefeuille samenstellen die je met 30 minuten beheert. Je leert succesvol beleggen zodat je later minder moet werken, meer kan reizen, kopen, en genieten van het leven.

Hoe het werkt

1. Meld je aan en krijg direct online toegang

2. Bekijk de onderzoeken op eigen tempo

3. Ontvang wekelijks nieuwe beleggingsrapporten

4. Selecteer de beste aandelen voor hoger rendement

5. Vragen? Gebruik de community en/of online coaching

6. Geduld. Laat geld voor je werken. Word financieel vrij

Direct toegang


Klaar voor financieel succes? Word Lid!

Happy Aandelen

199,-

1,-
Probeer 14 dagen voor €1
      • Jaarabonnement, je bespaart 13%
      • Wekelijks Happy Value Aandelen
      • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
      • Wekelijks Happy Groei Aandelen
      • + Community beleggen
      • + Speciale edities
      • + Online coaching van beleggingsexpert
      • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Happy Aandelen

€19,-

1,-

Probeer 14 dagen voor €1

        • Maandabonnement
        • Wekelijks Happy Value Aandelen
        • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen
        • + Community beleggen
        • + Speciale edities
        • + Online coaching van beleggingsexpert
        • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Niet tevreden? Laat het ons weten binnen 14 dagen en je krijgt de investering terug

online leren beleggen

The best investment you can make, is an investment in yourself. The more you learn, the more you'll learn

Warren Buffet

                   

Vragen over Happy Aandelen

Wat zijn Happy Aandelen?

Happy Aandelen zijn gericht op hoger dan gemiddeld rendement. Succesvol beleggen in aandelen kan door de markt te verslaan. Wij hebben 8+ jaar beleggersexpertise in het analyseren van aandelen. Op basis van fundamentele en financiële analyse, gebruikmakende van data en rekenmodellen, selecteren we Happy Aandelen die potentieel hoger rendement bieden. Het enige wat je hoeft te doen is de beleggingsrapporten doornemen en bepalen of het aandeel wel of niet in jouw portfolio past.

Waarom Happy Investors?

Wij bieden 8+ jaar beleggingsexpertise gericht op verantwoord beleggen voor financiële vrijheid en zelfs vervroegd pensioen. Alles wat wij doen is gericht op duurzaam vermogensopbouw. Wij willen juist helpen met het vermijden van risico en het voorkomen van grote, dure fouten.

Met Happy Aandelen combineren wij de kracht van fundamentele- én financiële analyse. Dit doen we op basis van data en rekenmodellen, om neerwaarts risico te verlagen en opwaarts rendement te verhogen.

Voor wie is Happy Investors geschikt?

Voor ieder die financieel vrij en onafhankelijk wilt zijn. Jong, of oud. Professional of student. Er is geen leeftijdsrestrictie en geen bijzondere kennis vereist. Met Happy Investors leer je succesvol beleggen op de lange termijn. Dit geldt voor zowel de beginnende belegger als de gevorderde belegger in aandelen.

Hoe werkt het abonnement?

Met het Happy Aandelen abonnement krijg je direct toegang tot wekelijks onderzoek naar Happy Value, Happy Dividend en Happy Groeiaandelen. Ook ontvang je updates en Q&A's in de community, en online coaching via de privé chatfunctie.

Het abonnement wordt per jaar verlengd. Je ontvangt 10 dagen van te voren een e-mail hierover. Je kan op dit of ieder ander moment opzeggen. Opzeggen kan via e-mail, whatsapp, of via de community. Je zit nergens aan vast.

Wat zijn Happy Value aandelen?

Happy Value aandelen worden geselecteerd op basis van lage financiële waardering en toekomstige winstgroei. We onderzoeken ondergewaardeerde aandelen. Zij bieden relatief lager risico, doch potentieel hoog opwaarts rendement.

Wat zijn Happy Dividend aandelen?

Happy Dividend aandelen worden net als de Happy Value aandelen geselecteerd op lage financiële waardering. Bijkomend is de focus op consistente dividenduitkering en -groei. Wij beoordelen dit type aandeel op basis van een Dividendscore.

Wat zijn Happy Groei aandelen?

Happy Groei aandelen bieden een aanzienlijk hoger risicoprofiel, maar kunnen in potentie op de lange termijn hoog rendement bieden. Wij onderzoeken (unieke) groeibedrijven die de dominante spelers over de komende 5 - 10 jaar kunnen zijn.

Welk rendement mag ik verwachten?

Beleggen kent risico's tot geld verlies. Er is geen garantie op winst. Wel is het zo dat wij gebruik maken van betaalde diensten die een aantoonbare trackrecord hebben, met respectievelijk 25% en 28% gemiddeld rendement per jaar. Dit is echter bijzonder hoog. Wij streven zelf naar een gemiddeld rendement van 12 - 15% per jaar op basis van de Happy Aandelen. Dit is 6 tot 9% méér rendement dan het marktgemiddelde van S&P 500 en de AEX.

Wat is Happy Investors Exclusief?

Binnen dit abonnement krijg je ook toegang tot alle Happy Investors cursussen. Hierdoor raak je bekend met de Happy Investors Methode. Met onze methode kan je een beleggingsportfolio samenstellen die je in 30 minuten per maand beheerd en leidt tot financiële vrijheid. Dit is een combinatie van verschillende beleggingen.

Heb ik iets bijzonders nodig?

Nee. Je krijgt direct toegang tot ons leerplatform en kan per direct starten. Wij bieden kennis en ervaring, maar bieden geen persoonlijk beleggingsadvies. Ook bieden wij geen beleggingsproducten aan. Je dient zelf een account aan te maken bij een beleggingsplatform.