Aandelen Abonnement: Beleggen in de Beste Aandelen

Beleggen in Beste Aandelen

Je bent beginnende of zelfs gevorderde belegger in aandelen. Je doet het goed, maar je weet dat het beter kan. Je wilt hoger rendement met aandelen. Je weet wel hoe, maar dit kost tijd. Goed onderzoek kost héél veel tijd.  


Op de Happy Investors Community helpen wij lange termijn beleggers met onderzoek naar de beste aandelen op korte- en lange termijn. Wij zoeken naar de beste aandelen met potentieel x3 tot zelfs x5 rendement. Je begrijpt dat hoge kwaliteit cruciaal voor ons succes is. 


Krijg direct toegang tot wekelijks beleggingsrapporten met unieke aandelen. Laat ons het uitgebreide onderzoek doen. Selecteer zelf de beste aandelen die passen in je portfolio.


Word je ook lid worden? 235+ lange termijn beleggers zijn je voor gegaan naar exponentieel rendement.

Direct toegang
financieel onafhankelijkheid community
Kwaliteit

Hoge kwaliteit onderzoek.
Niet Tevreden = Geld Terug!

4,9 uit 5!
leden beoordelen ons met 4,9 uit 5 sterren
2 - 4 
Nieuwe Value en/of Groeiaandelen per maand
180.000+

euro aan eigen vermogen geïnvesteerd in aandelen

beste-aandelen-onderzoek

Happy Investors Methode voor de beste aandelen


Wij verrichten fulltime onderzoek naar de potentieel beste aandelen. Wij analyseren bedrijven op fundamentele analyse. Onze kracht ligt in het onderzoeken van de lange termijn strategie. Wij investeren in bedrijven met een duurzaam competitief voordeel. 

Om ons onderzoek te toetsen, filteren wij alle aandelen op basis van meerdere premium aandelen abonnementen. Zo zijn wij, bijvoorbeeld, aangesloten bij Seeking Alpha en Zacks Rank. Beide aandelen services werken op basis van een ranking systeem. Dit is een rekenmodel die aandelen analyseert op basis van Value + Groei + Winstgevendheid + Momentum + EPS Revisies. Op basis van relatieve waarde analyse kunnen we zien welke aandelen de beste in haar sector zijn. De methodes van Seeking Alpha en Zacks Rank halen historisch gezien bovengemiddeld rendement van respectievelijk 28% en 25% per jaar. Zij kennen echter het nadeel dat het vooral is gericht op korte termijn handelen. Terwijl de beste aandelen een sterk lange termijn potentieel hebben. 


Wij combineren het beste van twee werelden. We filteren al ons aandelen onderzoek op basis van beide ranking systemen én lange termijn strategie. Alleen aandelen die hoog scoren op zowel (1) lange termijn strategie als (2) ranking systemen, worden benoemd binnen het Happy Investors aandelen abonnement. 

Zo verhogen wij onze winstkans aanzienlijk.


Jij krijgt vandaag toegang tot ons onderzoek zonder te betalen voor alle andere premium aandelen abonnementen.

Recensies van Happy Investors: 4,9 uit 5 sterren (Google)

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Professionele beleggingsrapporten met unieke aandelen'

De beleggingsrapporten zijn heel uitgebreid met verschillende beoordeling op vlak van ratio's. Met het eerste rapport had ik mijn kosten er al uitgehaald en mooie winst geboekt!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Bob S.

'Veel waarde voor iedereen'

Ideale community voor beginnende beleggers die willen beginnen vanaf de basis, maar zeker ook voor meer ervaren beleggers die nog extra kennis willen opdoen. Kortom veel waarde voor iedereen.
financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Noel Wibbeke

'Lange termijn beleggen met een plan'

Binnen de community wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Het maken van het juiste plan om mee te starten staat centraal en wordt goed begeleid. Het geeft vertrouwen, motivatie en energie om de stappen naar financiële onafhankelijkheid consequent uit te voeren. En de ontwikkelaar kom je gewoon in real time in de chat tegen. Zeker een waardevolle investering in mezelf.

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7

Evander Sneek

'Bij Jorik ben je aan het juiste adres om te leren beleggen'

Ik heb een lidmaatschap afgesloten bij de HIM en tot volle tevredenheid. De vele modules en trainingen spraken mij erg aan. Met name het enthousiasme en de openheid van Jorik vind ik super! Jorik was zelfs bereid tot een 1 to 1 online meeting om kennis te maken en zijn kennis met mij te delen. Kortom ik ben super tevreden en enthousiast. Het maakt niet uit of je net begint of al verder gevorderd bent!

financiele-onafhankelijkheid-bereiken-7
Martin Rischen

Iedere week: hoge kwaliteit onderzoek naar de beste aandelen

unieke-aandelen-abonnement

Happy Value Aandelen

Wil je hoog rendement behalen met minder risico? Kies dan voor Value Investing. Krijg toegang tot maandelijks onderzoek naar Happy Value aandelen. De selectie gebeurt op basis van diepgaand onderzoek naar sterke, winstgevende bedrijven én gunstige aandelenprijs.


Hoge kwaliteit staat voorop. Wij streven naar hoger rendement en minder neerwaarts risico.


Alle aandelen worden daarom gefilterd op basis van ranking systemen en rekenmodellen. Dit is dé manier om hoger dan gemiddeld rendement te behalen (beat the market).

beste-aandeel

Voorbeeld: Mosaic (MOS)

Begin 2022 hebben we Mosaic als Value aandeel aangekaart. Sindsdien is de koers met meer dan 80% gestegen in slechts enkele maanden. Wat ons betreft is het momentum nog niet voorbij en we verwachten sterke winstgroei op de korte termijn.
leren-beleggen-groeiaandelen

Happy Groei Aandelen

Ben je bereidt hoger risico te nemen in ruil voor exponentieel rendement? Krijg toegang tot unieke groeiaandelen met een potentieel van x5 - x 10 op de lange termijn, maar ook hoog risico.


De selectie van Happy Groei aandelen gebeurt op basis van uitgebreide strategische en financiële analyse. We speuren naar unieke groeiaandelen die schaalbaar zijn en beschikken over duurzaam competitief voordeel. Dit zijn de aandelen die exponentieel rendement kunnen geven, maar bevatten ook hoger risico. 

De Happy Groei aandelen geven je niet alleen potentieel hoog rendement. Je leert tevens veel van de uitgebreide analyses op strategie en financiën. 

beste-aandelen

Voorbeeld: InMode (INMD)

Medio 2021 hebben wij InMode aanbevolen als Groeiaandeel. Sindsdien is de koers met +136% toegenomen binnen 5 maanden. Tevens heeft er 2:1 stocksplit plaatsgevonden. Op basis van onze strategie hebben we onze inleg verkocht op 100%. InMode is nu gedaald tot hetzelfde niveau als in 2021. Ons inziens een kans.

Happy Cursussen

Online cursus voor succesvol beleggen voor 2022 én financiële vrijheid. Met 75+ uur aan cursusmateriaal over: 

 • Mindset & Succes
 • Bewezen strategie & tools
 • Succesvol beginnen met beleggen
 • Gevorderd beleggen in aandelen, ETFs & meer
 • Kant-en-klare (ETF) beleggingsportefeuilles
 • + Beleggingsstrategie voor >14% rend.
 • + Nieuwe cursus 2022 'Value Beleggen' (gevorderd)
 • + Nieuwe cursussen krijg je er gratis bij

Na de online cursus beleggen kan jij een lange termijn beleggingsportefeuille samenstellen die je met 30 minuten beheert. Leer hoger dan gemiddeld rendement halen én/of lager risico. 

Hoe het werkt

1. Meld je aan en krijg direct online toegang

2. Bekijk de onderzoeken op eigen tempo

3. Ontvang iedere maand nieuwe beleggingsrapporten

4. Selecteer de beste aandelen voor hoger rendement

5. Vragen? Gebruik de community en/of 1-op-1 coaching

6. Geduld. Laat geld voor je werken. Word financieel vrij

Direct toegang


Klaar voor hoger rendement? Word Lid!

Jaarabonnement

€316,-

199,-

Je bespaart 37%

        • 1-jaar lang onbeperkte toegang tot:
        • Wekelijks Happy Value Aandelen - t.w.v. €197,-
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen - t.w.v. €449,-
        • Community beleggen - t.w.v. €97,-
        • + Speciale edities
        • + Video analyses
        • + Gratis Research Tool Aandelen Analyseren t.w.v. €200
        • + Online coaching - t.w.v. €97,-
        • Totale waarde t.w.v. €1290,-

Kwartaalabonnement

79,-
per kwartaal opzegbaar
      • 1-kwartaal lang onbeperkte toegang tot:
      • Wekelijks Happy Value Aandelen - t.w.v. €197,-
      • Wekelijks Happy Groei Aandelen - t.w.v. €449,-
      • Community beleggen - t.w.v. €97,-
      • + Speciale edities
      • + Video analyses
      • + Gratis Research Tool Aandelen Analyseren t.w.v. €200
      • + Online coaching - t.w.v. €97,-
      • Totale waarde t.w.v. €1290,-

0% Risico

Niet goed? Geld terug! Wij willen alleen tevreden klanten.

Over de oprichter van Happy Investors

100% commitment

Aangenaam, mijn naam is Jorik Vermeulen, Msc. Een fanatieke ondernemer. universitair geschoold in Strategie & Management (met onderscheiding), en een passie voor en 8+ jaar ervaring met succesvol lange termijn beleggen.

Op jonge leeftijd besloot ik om geld voor mij te laten werken. De reden: keuzevrijheid. Ik wil doen wat ik écht wil, zonder restrictie van geld. Meer tijd met vriendin en familie, eigen doelen nastreven, persoonlijk ontwikkelen en bijdragen aan duurzaamheid.

Op mijn 23ste begon ik met beleggen. Op mijn 30ste financieel vrij. Waarschijnlijk rond mijn 40ste financieel onafhankelijk. Op dit punt kan ik al doen wat ik wil: jou helpen naar financiële vrijheid als middel naar gelukkiger leven en duurzaam succes.


Na 8+ jaar beleggen volg ik een bewezen strategie voor duurzaam succes. Dit is geen geheim, maar een samengestelde methode van wat wél werkt op basis van onderzoek. Mijn commitment is om jou te helpen met een succesvol begin in beleggen en financiële vrijheid.


Een van de pilaren is het beleggen in hoge-kwaliteit aandelen. Met de Happy Aandelen werk je aan jouw financiële vrijheid. Op de Happy Investors Community krijg je toegang tot wekelijkse beleggingsrapporten met uitgebreid onderzoek naar de potentieel beste aandelen. Zowel Value- als groeiaandelen.

Community financieel onafhankelijk worden

Trackrecord beleggen

Leuk en aardig zo'n verhaal. Maar wat zijn mijn resultaten tot nu toe? Zie hieronder:

Op mijn 23ste: begonnen met €3000. Veel fouten gemaakt. Geen strategie.
Op mijn 30ste: >€180.000 aan beleggingsvermogen

Trackrecord beleggen: gemiddeld jaarlijks rendement: +13,7%. Minimaal streven is 12% per jaar, maar let op: bij beleggen kan je nooit garanties geven dus dat doe ik ook niet. Wel geef ik je mijn 100% commitment!

Aanmelden


leren-beleggen-groeiaandelen-1
aandelen-onderzoek-uniek

Happy Insider

Happy Investors is officieel partner van Capitalist Exploits en haar Insider-lidmaatschap. Insider geeft u toegang tot persoonlijke beleggingen van hedge fund managers. In deze bijzondere tijd willen zij niet alleen hun vermogen beschermen, maar vermenigvuldigen. 


U krijgt toegang tot uniek aandelen onderzoek en portfolio begeleiding om uw vermogen te positioneren, van professionele hedge fund managers die streven naar 3x - 100x rendement, met minimaal risico, in de komende jaren. Geschikt voor wie meer dan 20.000 euro vermogen heeft.

Als officieel partner mogen wij $1000 korting aanbieden. Klik op de button hieronder voor het aanbod en meer informatie, inclusief onze korting.

Klaar voor hoger rendement? Word Lid!

Jaarabonnement

€316,-

199,-

Je bespaart 37%

        • 1-jaar lang onbeperkte toegang tot:
        • Wekelijks Happy Value Aandelen - t.w.v. €197,-
        • Wekelijks Happy Groei Aandelen - t.w.v. €449,-
        • Community beleggen - t.w.v. €97,-
        • + Speciale edities
        • + Video analyses
        • + Gratis Research Tool Aandelen Analyseren t.w.v. €200
        • + Online coaching - t.w.v. €97,-
        • Totale waarde t.w.v. €1290,-

Kwartaalabonnement

79,-
per kwartaal opzegbaar
      • 1-kwartaal lang onbeperkte toegang tot:
      • Wekelijks Happy Value Aandelen - t.w.v. €197,-
      • Wekelijks Happy Groei Aandelen - t.w.v. €449,-
      • Community beleggen - t.w.v. €97,-
      • + Speciale edities
      • + Video analyses
      • + Gratis Research Tool Aandelen Analyseren t.w.v. €200
      • + Online coaching - t.w.v. €97,-
      • Totale waarde t.w.v. €1290,-

Niet tevreden? Laat het ons weten binnen 14 dagen en je krijgt de investering terug

Waarom Happy Investors?

Happy Investors-leden werken aan financiële vrijheid. Zij laten geld voor hen werken op basis van een bewezen beleggingsstrategie. Zij voelen zich blij en dankbaar, omdat zij weten hoe ze financieel vrij worden. Vanaf dat moment hebben ze meer vrijheid en controle. Ze beginnen met leven op eigen voorwaarden. Leven met meer kwaliteit: meer tijd met het gezin, voor vrienden, voor hobby's en het najagen van passie.


De ware essentie van Happy Investors is een gelukkiger leven. Ik geloof in de juiste balans tussen plezier, voldoening, liefde, geld en vrijheid. Tevens staan ik voor duurzaamheid, zowel in duurzaam financieel succes als bijdragen aan een schonere wereld. 


Voor mij is het streven naar financiële vrijheid de eerste stap die alles gemakkelijker maakt. Tevens kan letterlijk iedereen financieel onafhankelijk worden. Tot op een zekere hoogte is geld noodzakelijk. Vanaf dat moment geeft het je keuzevrijheid. Met de Happy Investors leer ik je aan de hand van een bewezen strategie om financieel vrij te worden.  Het doel is niet om miljonair te worden (al leer je wel hoe). Het doel is om een gelukkiger leven te krijgen waarbij je financieel onafhankelijk bent en meer voor jezelf kan kiezen.


Doen wat je écht diep van binnen wilt.

Wat zou jij doen als je financieel onafhankelijk bent? Genieten van het leven? Mensen/dieren helpen? Jij bepaalt!


Begin vandaag je reis naar financiële onafhankelijkheid. 

Lid worden 
online leren beleggen

The best investment you can make, is an investment in yourself. The more you learn, the more you'll learn

Warren Buffet

aandelen-onderzoek-uniek

Happy Insider

Happy Investors is officieel partner van Capitalist Exploits en haar Insider-lidmaatschap. Insider geeft u toegang tot persoonlijke beleggingen van hedge fund managers. In deze bijzondere tijd willen zij niet alleen hun vermogen beschermen, maar vermenigvuldigen. 


U krijgt toegang tot uniek aandelen onderzoek en portfolio begeleiding om uw vermogen te positioneren, van professionele hedge fund managers die streven naar 3x - 100x rendement, met minimaal risico, in de komende jaren. Geschikt voor wie meer dan 20.000 euro vermogen heeft.

Als officieel partner mogen wij $1000 korting aanbieden. Klik op de button hieronder voor het aanbod en meer informatie, inclusief onze korting.