Chris MacIntosh Review en Ervaringen als Belegger
chris-macintosh-review
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
05/14/2022
7 min

Chris MacIntosh Review en Ervaringen als Belegger

05/14/2022
7 min

Beste Happy Investor, dit artikel betreft een review over Chris MacIntosh. Hij is de man achter het team van Insider. Insider is een premium beleggingsservice voor aandelen. Ik heb sinds 2020 ervaring met Chris MacIntosh, zijn team, en de aandelen die zij aanbevelen. De filosofie is gebaseerd op deep Value aandelen, die de markt over het hoofd ziet. Zij investeren vóór de kudde, opdat ze asymmetrische rendementen behalen. Sommige aandelen staan inmiddels op x20. Het is een premium service, waarvan de tactiek mij een beetje doet denken aan Peter Lynch. Ook hij zocht naar bargains in de markt door het kopen van Value aandelen die aan het begin van een nieuwe bullmarkt staan.

Hieronder een volledige Chris MacIntosh review om te begrijpen hoe geniaal deze man werkelijk is.

Chris MacIntosh Review: Over de Investeerder

Een review van Chris MacIntosh is indrukwekkend. Hij is de man achter Capitalist Exploits, een beleggingsonderzoeksbureau, en de Insider Weekly nieuwsbrief. Hij is een zeer ervaren veteraan van de financiële wereld en een fulltime belegger. Volgens onze review van Chris MacIntosh is bekend van Business Insider, Zero Hedge, MarketWatch, Value Walk, Investing.com, Harvest, The National Business Review, Real Vision, en vele andere publicaties. Voordat hij Capital Exploits begon, werkte hij bij Lehman Brothers, Invesco Asset Management, JPMChase, & Robert Flemings en beheerde hij investeringen van meer dan $30 miljoen.

Chris MacIntosh Review: Ervaringen en Achtergrond

chris-macintosh-ervaringen

Volgens onze review van Chris MacIntosh is hij geboren en getogen in Zuid-Afrika. Gedurende zijn hele leven heeft hij zich gericht op het opbouwen van rijkdom. Zijn eerste carrière ervaringen waren in de wet, financiële planning, en investment banking. Hij verliet Zuid-Afrika decennia geleden toen hij profiteerde door te wedden tegen de Rand valuta. In Londen en New York werkte hij in financiën bij investeringsbanken. Kort daarna vertrok hij om een carrière voor zichzelf als belegger en manager van hedgefondsen te beginnen.

Chris begon en werkt nog steeds als een zeer gewaardeerde adviseur voor vermogende families en family offices wereldwijd. Momenteel beheert hij sinds enkele jaren het Asymmetric Opportunities Fund. Volgens onze beoordeling van Chris MacIntosh zijn gedragseconomie en wereldwijde macro-economie zijn expertise. Hij brengt tientallen jaren aan ervaring mee uit zijn werk bij bedrijven als JPMorgan, Lehman Brothers, en Robert Fleming and Company.

Een van de meest prominente producten die Macintosh vandaag aanbiedt is Capitalist Exploits. Dit is een platform en nieuwsbrief voor exclusief onderzoek naar deep Value aandelen en hoog dividend aandelen. Hij streeft naar asymmetrisch beleggen. Zijn onderzoek voor zijn hedge funds deelt hij via Insider van Capitalist Exploits, waardoor het ook toegankelijk wordt voor particulieren. Volgens onze beoordeling van Chris MacIntosh heeft hij Capitalist Exploits in 2012 opgericht, hoewel hij Insider pas jaren later is begonnen. Meer dan 30.000 beleggers hebben zijn bedrijf gesteund sinds de oprichting.

Lees onze volledige Capitalist Exploits review met onze ervaringen van deze premium beleggingsdienst.

Review van Chris MacIntosh's Capitalist Exploits Insider

Volgens onze review van Chris MacIntosh biedt hij een beleggingsadvies aan onder de naam Capitalist Exploits. Samen met zijn team werken ze op verafgelegen locaties om zeldzame kansen met een uitstekend rendement te ontdekken.

Er zijn drie soorten van diensten die hij aanbiedt:

 1. Een gratis nieuwsbrief en een blog met adviezen over handel, opinies, marktanalyses, et cetera
 2. De tweede dienst heet Weekly Insider. Dit is een wekelijkse nieuwsbrief met diepgaande research over marco-economische ontwikkelingen. De nieuwsbrief bevat ook de Big Five. Dit zijn 5 diepe Value aandelen die x3 of meer kunnen renderen, en vaak ook hoge dividenden leveren. Lees meer over Weekly Insider.
 3. Het derde niveau is de Insider service, dit is een premium service voor onderzoek naar de beste aandelen. Dit omvat de wekelijkse insider en nog veel meer. Het omvat ook een volledige portefeuillebegeleiding met 100+ asymmetrische beleggingsopportuniteiten, inclusief 10+ thema's met diepe Value-aandelen die x10 of meer kunnen opbrengen. Lees meer over Insider.

Welke service je ook kiest, het idee is om te leren hoe je deze krachtige asymmetrische handelsmogelijkheden kunt identificeren en er je voordeel mee kunt doen. Je zal zien hoe je de transacties kunt uitvoeren die Chris en zijn team aanbevelen terwijl ze je door het proces leiden. Het is belangrijk te begrijpen dat zij lage risico's op lange termijn investeringsmogelijkheden bieden. Je zal geduldig moeten zijn, maar volgens onze ervaringen en review van Chris MacIntosh hebben de aandelen die ze tot nu toe hebben genoemd geleid tot zeer hoge rendementen van x2, x5 en zelfs een paar aandelen van x20. Dus een investering van 500 euro kan veranderen in 10.000 euro. Hieronder leggen we uit hoe dat mogelijk is.

beste-aandelen-laag-risico

Chris MacIntosh Review en Filosofie over Beleggen

In de afgelopen vijftien jaar heeft Chris meermaals winst gemaakt, verloren en weer miljoenen dollars verdiend. Terwijl hij speculeerde in landen die voor veel beleggers onbekend zijn, ontwikkelde hij onderweg contacten en unieke beleggingsexpertise. Volgens onze review van Chris MacIntosh beschouwt hij zichzelf in de eerste plaats als een investeerder. Zijn investeringsplan is altijd gericht op het vinden van de beste locaties voor zijn kapitaal om de potentiële rendementen te maximaliseren. Om dit te doen, gelooft Chris dat een wereldwijd perspectief noodzakelijk is. Hij beschouwt het als plezier in plaats van werk.

Chris zoekt met name naar aandelen in sectoren waar niemand aan wil komen en die daardoor zeer ondergewaardeerd zijn. Dat zijn de zogenaamde asymmetrische beleggingskansen. Je zal hem daar vaak over horen praten als je jezelf aanmeldt voor een van zijn diensten. In feite jaagt hij op trends, maar wel voordat de rest van de wereld erachte komt. Naast zijn levenservaring en opleiding heeft Chris herhaaldelijk gewezen op het belang van het leggen van goede contacten op hoog niveau in allerlei bedrijfstakken over de hele wereld.

Zijn blog over beleggen, die hij gratis aanbiedt aan beleggers, is een andere passie van hem. Via deze blog heeft hij zijn netwerk en contacten kunnen verbreden en verdiepen. Zijn nieuwsbriefdiensten gaan in op de wereldwijde macro-economie vanuit een wereldwijd beleggingsperspectief. De reden hiervoor is volgens hem dat hij "al op jonge leeftijd gedoopt is in de wereld van zakendoen en reizen".

Chris MacIntosh Ervaringen: Aanbevolen Aandelen

Volgens onze review van Chris MacIntosh richten de aandelen die hij aanbeveelt bij Capitalist Exploits zich meestal op sectoren die op de rand van een bullmarkt lijken te staan. Je kan de aanpak van hem en zijn team beter begrijpen door te kijken naar de aandelen die zij niet aanbevelen.

Capital Exploits vermijdt:

 1. Cryptoprojecten (niet allemaal, gewoon de meeste)
 2. Groeiaandelen (te riskant)
 3. Startups (te volatiel)
 4. Marihuana aandelen (te veel flops)
 5. Aandelen genoteerd aan de S&P (het team acht de potentiële winst laag)

Chris en zijn team vermijden beleggingen die speculatieve winsten kunnen opleveren of aandelen die een kleine groei kunnen vertonen, omdat ze willen dat je het meeste uit je geld haalt. In plaats daarvan richten ze zich op aandelen met een hoge waarde, die een minimaal risico maar een potentieel hoog rendement bieden omdat ze ver onder hun huidige en toekomstige intrinsieke waarde worden verhandeld. Dat noemen ze deep Value.

Capitalist Exploits beleggingssectoren zijn onder andere:

 1. Mijnbouw en zeldzame aardmetalen
 2. Energie
 3. Scheepvaart
 4. Bitcoin (aangemoedigd toen het slechts $450 per munt was in 2014)
 5. En nog veel meer

Als je het onderzoeksmateriaal van Chris MacIntosh en zijn team bekijkt, wordt het duidelijk waarom deze sectoren de voorkeur krijgen boven meer traditionele aandelenselecties die je online zou kunnen tegenkomen. Zij investeren vóór de kudde. En dat is hoe zij zeer hoge rendementen realiseren.

Zij bieden hun volledige onderzoek en wekelijkse updates (nieuwsbrief + Q&A’s), inclusief portefeuillebegeleiding en dividendaandelen, aan binnen de Insider-dienst. Dit is een premium service voor lange termijn aandelenbeleggers. Het enige nadeel is de prijs van $2500 per jaar. Echter, Happy Investors heeft een partnership en wij zijn in staat gesteld om een exclusieve korting van $1000 aan te bieden aan onze lezers.

Klik voor meer informatie over Insider en onze $1000 korting.

beste-aandelen-laag-risico

Chris MacIntosh Review: een team van Hedge Fund Managers

Volgens onze review van Chris MacIntosh werkt hij met een team dat bestaat uit voormalige hedge fund managers en handelsexperts, die allemaal onafhankelijk van elkaar enorme winsten hebben gegenereerd voor hun respectievelijke bedrijven. Zij combineren nu hun individuele expertise met de expertise van Chris om x10 investeringen te ontdekken die nog ontdekt moeten worden.

Hierna volgt een review van Chris MacIntosh zijn team met zeer ervaren beleggers.

Brad McFadden Review

Brad is de head trader bij Capitalist Exploits. Hij zit al meer dan 20 jaar in de handelsmarkten. Brad beheerde fondsen van vermogende klanten bij Henry Ansbacher, een van zijn vroegere functies. Hij beheerde ook een handelsportefeuille voor Rand Merchant Bank in Zuid-Afrika, waar zowel Chris als Brad vandaan komen maar waarschijnlijk niet zullen terugkeren vanwege politieke en economische redenen. Brad is ook medeoprichter van Right Path Investing, dat beleggingseducatie en community aanbiedt.

Jamie Keech Review

Jamie Keech is een onderzoeker bij Capitalist Exploits, wat een passende positie is gezien zijn achtergrond. Hij is een ingenieur die een dealmaker is geworden. Hij begon zijn carrière in de mijnbouw. Na het behalen van een bachelor's degree in minerale exploratie aan de Universiteit van Toronto, werkte hij in het veld in het zuidwesten van de VS en Canada voordat hij terugkeerde naar school in het Verenigd Koninkrijk aan de Camborne School of Mines.

Naast het hosten van Resource Insider en het geven van gratis advies op podcasts, Youtube, et cetera, heeft Keech ook een inleiding tot de mijnbouwcursus gegeven aan de Universiteit van Nanjing in China en seminars gegeven over enkele technische aspecten van de mijnbouw voor PWC. Momenteel beheert hij ook een private investeringsmaatschappij die hij in 2018 oprichtte, Ivaldi Ventures.

beste-aandelen-laag-risico

Nick D'Onofrio Review

Nicholas is een van Chris' teamleden bij Resource Insider. Zijn eerste baan was het handelen in Euro/Dollar, en later ging hij een handelsstrategie ontwikkelen op basis van markt microstructuur bij Eldorado Trading Group. Daarna werkte Nick voor Mariner Wealth Advisors, waar hij handelsstrategieën bestudeerde die gericht waren op de wereldwijde macro-markt. Daarna ging hij naar de Colorado School of Mines voor een mastergraad.

Harris Kupperman Review

Harris is de vriend van Chris en collega hedge fund manager. Hij richtte Praetorian Capital op, een hedgefonds dat wild succesvolle rendementen heeft behaald (x26 in de eerste vijf jaar). Hij heeft ook Mongolia Growth Group opgericht, een beursgenoteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop, het beheer, de verhuur, de renovatie en de ontwikkeling van onroerend goed.

Lucas Gianello Review

Hij beheert de marketing kant van Capitalist Exploits. Daarnaast zal je hem zien deelnemen aan de uitgebreide Insider Q&A webinars (die vaak zo’n 2,5 uur duren en je kan terugkijken). Hij houdt de motor draaiende voor de klanten. Als je vragen hebt zal Lucas je helpen.

Wij investeren een deel van ons geld in de Insider service. Wil je ook deel uitmaken van dit team? Klik dan voor meer informatie over Insider en onze $1000 korting.

Reacties
Categorieën