Capitalist Exploits Review +300% Rendement Strategie | Happy Investors
Capitalist Exploits Review 2021: +300% Rendement Strategie
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
05/14/2021
10 min

Capitalist Exploits Review +300% Rendement Strategie | Happy Investors

05/14/2021
10 min

Beste Happy Investor, in dit artikel deel ik mijn volledige Capitalist Exploits review en ervaringen met je. Als gevorderde lange termijn belegger kan ik je deze partij zeer aanraden. Sterker nog, ik ben zelf ook lid van Capitalist Exploits en had gehoopt deze partij eerder te zijn tegengekomen. Inmiddels heb ik een deel van mijn portefeuille geïnvesteerd in de aanbevelingen van dit unieke abonnement.

Hieronder lees je waarom je de unieke beleggingsstrategie van Capitalist Exploits niet mag missen. Zij streven namelijk naar een zo laag mogelijk risico tegen een zo hoog mogelijk rendement. Rendementen van +300% zijn niet ongewoon.

Hoe zij dat doen? Dat lees je hieronder in mijn uitgebreide Capitalist Exploits review!

Inhoudsopgave:

Samenvatting Review Capitalist Exploits
Wat voor services bieden ze aan en hoe werkt het? Review & uitleg
Hoe is de kwaliteit van Capitalist Exploits?
Wat zijn de ervaringen van leden bij Capitalist Exploits?
Welk team heeft Capitalist Exploits?
Capitalist Exploits vergelijken met andere aandelen abonnementen
Voor wie is dit abonnement geschikt?
Welke thema’s bieden ze aan?
Conclusie over mijn Capitalist Exploits review en ervaringen

Samenvatting Review Capitalist Exploits

Capitalist Exploits is een samenstelling van zeer ervaren hedge fund managers. Het team van hedge fund managers, waarover straks meer, biedt een service aan genaamd Insiders. Dit is een abonnement met zeer uitgebreid onderzoek naar concrete beleggingen in verschillende thema’s. Belangrijk is dat het team van Capitalist Exploits zelf haar geld investeren in de beleggingen die zij presenteren.

Cruciaal om te onthouden is dat het onderzoek dat zij aanbieden erop is gericht om tegen een zo laag mogelijk risico een zo hoog mogelijk rendement te halen. Dit kan serieus oplopen van x3 tot zelfs x100 rendement. Dit noemen ze asymmetrisch beleggen.

Ik ben zelf nu anderhalf jaar member van de Insider service. Hieronder vind je mijn volledige Capitalist Exploits review en ervaringen. Ik geef het een sterke aanbeveling voor iedere lange termijn investeerder. Als je met meer dan 15.000 euro belegd, is deze service voor jou geschikt. Ze maken aanbevelingen waarbij je vroegtijdig kan instappen tot industrieën die in de komende jaren zeer sterk gaan toenemen.

Rendementen van +300% zijn niet ongewoon. Persoonlijk vind ik dit een van de beste aandelen abonnementen die ik tot op heden ben tegengekomen. Het prijskaartje lijkt hoog, maar het gaat erom hoe snel je het terugverdient. Voor wie met grotere bedragen investeert, is dit misschien wel het beste aandelen abonnement.

Meer weten over de Insider service? Klik hier voor meer informatie

Wat voor services bieden ze aan en hoe werkt het? Review & uitleg

Zoals ik hierboven aangaf is mijn Capitalist Exploits review gebaseerd op persoonlijke ervaringen met deze service waar ik reeds lid van ben. Als lange termijn belegger vind ik de service een zeer waardevolle aanvulling. Dit is ook persoonlijk, omdat ik zelf veel in groeiaandelen investeer. Dit is nogal risicovol. De strategie van Capitalist Exploits is daarentegen juist gericht op minder risico.

De Insider service van Capitalist Exploits is gericht op Value Investing en asymmetrisch beleggen. Zij voeren rigoureus onderzoek uit naar afgestrafte industrieën. Dit zijn verschillende sectoren. Denk hierbij aan uranium, koper en landbouw. En zo is de meest recente aanbeveling gericht op het thema Natural Gas. (Onderaan dit artikel vind je alle sectoren).

De Insider service deelt haar onderzoek in wat zij beschouwen als een goed instapmoment in een afgestrafte industrie die in de komende jaren zal groeien dankzij een stijgende vraag en dalend aanbod.

Een goed voorbeeld hiervan is uranium. In december 2017 werd het thema in Uranium gedeeld. Binnen dit thema adviseerde ze een ETF en een bundeling van individuele aandelen. Wie op dat moment was ingestapt, had hoge rendementen van boven de +500% geboekt. Hieronder zie je de index vanuit het abonnement:

capitalist-exploits-review

Belangrijk is dat zij de tactiek van vroegtijdig instappen combineren met een bundeling van meerdere aandelen. Daarbij hebben ze uiteraard al een selectie gemaakt. Stel dat er 50 bedrijven actief zijn in uranium, dan gaat de aanbeveling meestal over 5 tot 7 aandelen. Daarbij geven ze wel aan dat ze niet exact weten welke van deze 5 tot 7 aandelen het beste gaat presteren.

Daarom is het advies om niet meer dan 2% van je portefeuille te investeren per individueel aandeel. En ze geven tevens het advies om niet meer dan 10% te investeren per thema.

In totaal zijn er momenteel 100+ koopadviezen verspreidt over twaalf verschillende sectoren:

aanbod-capitalist-exploits

Tip: ze hebben een wekelijkse nieuwsbrief waarin ze een tipje van de sluier laten zien. Uiterst leerzaam en geeft je tevens een indruk van hoe zij onderzoek verrichten.

Klik hier voor aanmelden gratis nieuwsbrief

Hoe is de kwaliteit van Capitalist Exploits?

Mijn ervaringen met Capitalist Exploits Review is dat de kwaliteit van de aanbevelingen zeer hoog is. Ze voeren veel onderzoek uit naar sectoren die historisch laag staan, maar in de komende jaren gaan groeien door een hogere vraag en lager aanbod.

De kwaliteit van het onderzoek is uitstekend. Ook is de service heel hoog, zoals een wekelijkse update, maandelijkse Q&A’s en persoonlijke chatfunctie. Waar ik tevens enthousiast van wordt, is de strategie die zij hanteren.

De gehanteerde strategie leidt tot minder risico van je vermogen, en verhoogt de kans tot winst. Deze regels worden gehanteerd:

 • Investeer max. 2% van je portefeuille per aandeel
 • Investeer max. 10% van je portefeuille per thema
 • Houd lange termijn vast, betekende minimaal drie tot vijf jaar afhankelijk van hoeveel rendement je reeds hebt geboekt
 • Volg de wekelijkse Inside Trading Alert voor koop- en verkoop adviezen van bestaande en nieuwe aandelen

Door het evenredig spreiden van je geld over de 12+ sectoren zal het risico afnemen. Hetzelfde geldt voor een evenredige distributie over de 60+ aandelen. Daar komt nog bij dat de aanbevelingen regelmatig, maar niet altijd, ondergewaardeerd zijn in relatie tot de toekomstige ontwikkelingen.

Op die manier spreid je het risico, terwijl zij tevens al aandelen hebben geselecteerd die mogelijk ondergewaardeerd zijn. Ondergewaardeerde aandelen geven doorgaans een lager risico.

Per thema kan je de uitgebreide onderzoeken inzien. Zo heb je per pagina een overzicht van het aanbevolen instapmoment, een actuele video met update, de aanbevolen aandelen en de uitgebreide trading alerts. Dit laatste behelst het onderzoek met argumentatie waarom zij in deze sector geloven.

Meer weten? Klik hier voor aanmelden gratis nieuwsbrief

review-capitalist-exploits

Wat zijn de ervaringen van leden bij Capitalist Exploits?

reviews-insider-capitalist-exploits

Naast mijn Capitalist Exploits review is het ook goed om te kijken naar de ervaringen van andere leden. Tot op heden heeft Capitalist Exploits 132 klantenrecensies die een gemiddelde beoordeling van 4.8 of 5 geven. Dit is een bijzonder hoge reviewscore. En dan te beseffen dat het abonnement niet goedkoop is. Het draait echter allemaal om de prijs/kwaliteit-verhouding. En voor de prijs krijg je een hele hoge premium kwaliteit.

Hieronder vind je een selectie aan ervaringen en reviews van Capitalist Exploits en haar Insider’s service.

ervaringen-capitalist-exploitservaringen-insider-capitalist-exploits

Zoals je bemerkt zijn de klantenrecensies en reviews over Capitalist Exploits razend enthousiast. Ik ben niet de enige die erkenning geeft aan de unieke hoge kwaliteit van dit aandelen abonnement.

Wel is de rode draad dat je een lange termijn belegger dient te zijn. Het kan soms twee tot drie jaar duren alvorens het rendement (exponentieel) groeit. Zo geeft een van de Capitalist Exploits reviews van hierboven ook aan dat hij naast deze lange termijn beleggingen ook een kleinere portefeuille heeft voor groeiaandelen.

Persoonlijk hanteer ik dezelfde strategie. Ik blijf investeren in unieke groeiaandelen, maar neem ook een positie in de verschillende thema’s uit de Insider service.

Als jij ook een lange termijn belegger bent die voorkeur geeft aan Value Investing, dan mag je dit abonnement niet missen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Welk team heeft Capitalist Exploits?

management-review-capitalist-exploits

Chris MacIntosh and Brad McFadden zijn de masterminds achter Capitalist Exploits. Beide heren hebben tientallen jaren aan professionele ervaring bij meerdere top investeringsbanken. Daarbij worden ze ondersteunt door een team van onderzoekers met eveneens meerdere jaren aan ervaring. Chris en Brad zijn degene die de wekelijkse updates schrijven en de maandelijkse Q&A leiden.

De expertise van het Capitalist Exploits team ligt vooral in commodities. Ze zijn hier echter niet aan gebonden en zoeken unieke investeringsmogelijkheden in verschillende sectoren. De quote van hieronder spreekt voor zich:

waarom-beleggen-capitalist-exploits

Belangrijk is dat hun onderzoek gebaseerd is op subject-matter experts. Dit zijn experts uit de sectoren die exact kunnen aangeven hoe vraag- en aanbod zich ontwikkelen. Daarmee verkrijgen ze informatie uit eerste hand, wat meer betrouwbaar is dan informatie vanuit het Internet (desk research).

Meer weten over de Insider service? Klik hier voor meer informatie

Capitalist Exploits vergelijken met andere aandelen abonnementen

Een essentieel onderdeel van de Capitalist Exploits review is om het te vergelijken met andere aandelen abonnementen. Als we kijken naar de prijs is Capitalist Exploits namelijk een van de duurste. De kosten bedragen 2000 dollars per jaar. De kwaliteit is echter dusdanig hoog dat het een uniek aanbod.

Andere aandelen abonnementen die ik goed vind zijn:

 • Motley Fools
 • Zacks Stock Rank
 • Seeking Alpha

Bovenstaande aandelen abonnementen zijn goedkoper dan Capitalist Exploits. Zo kan je bij Motley instappen vanaf 100 tot 300 dollars voor een basisabonnement. Bij Zacks Stock Rank en Seeking Alpha ligt dit tevens rond de 300 – 400 dollars per jaar.

Er is echter een essentieel verschil in vergelijking tot Capitalist Exploits: de kwaliteit.

Het aanbod van de Insider service is werkelijk uniek. Dit zijn aandelen die je nergens anders hoort. Het geeft je de gelegenheid tot vroegtijdig instappen, nog voor de hype. En zodra de hype er is, kan jij +300% rendement boeken.

Ik spreek uit ervaring omdat ik zowel een abonnement bij Motley Fool als Capitalist Exploits heb. Bij Motley Fool kan je ook toegang krijgen tot meer exclusieve aandelen, alleen stijgt dan de prijs naar een vergelijkbare 2000 tot zelfs 5000 dollar. In vergelijking vind ik Capitalist Exploits een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs.

Meer weten? Klik hier voor aanmelden gratis nieuwsbrief

Voor wie is dit abonnement geschikt?

Uit mijn Capitalist Exploits review en ervaringen kan ik garanderen dat dit een exclusief aandelen abonnement is. Het is echter niet voor iedereen geschikt. Zo raden ze aan pas in te stappen indien je meer dan circa 20.000 euro aan vermogen hebt. Deze richtlijn is mijns inziens wel belangrijk, zodat je voldoende geld kan spreiden over de 60+ beleggingen.

Spreiding is essentieel, en zeker bij asymmetrisch beleggen.

Ten tweede is het abonnement alleen geschikt voor lange termijn beleggers. Sommige aanbevelingen stijgen met +100% rendement in twaalf maanden. Dat is een bijzonder goed resultaat. Maar het kan ook voorkomen dat we drie of vier jaar moeten wachten op hogere rendementen.

Zoals je wellicht weet ben ik gespecialiseerd in groeiaandelen. Dit type van beleggen is veel meer riskant, en geeft tevens hogere volatiliteit. Zo vind je in mijn online cursus beleggen iedere maand nieuwe beleggingsrapporten met daarin unieke groeiaandelen die potentieel hoog rendement kunnen geven. Maar ook bij deze aandelen is het zo dat we soms enkele jaren moeten wachten alvorens het rendement fors toeneemt. En inde tussentijd kan het best voorkomen dat je -50% staat. Hier moet je wel tegenkunnen!

Gelukkig is de volatiliteit bij Capitalist Exploits minder. Daarmee is dit wellicht een betere keuze voor jou als lange termijn belegger die minder risico wilt nemen, maar wel de kans tot exponentieel rendement wilt behouden.

Welke thema’s bieden ze aan?

Sinds haar oprichting in 2016 bieden ze op de Insider momenteel twaalf thema’s aan. Dit zijn alle thema’s op een rij.

Let op: ze bevelen zeer specifieke beleggingen aan per sector. Het is niet verstandig om zonder research in zo’n sector in te stappen, zonder dat je weet om welke aandelen het gaat!

Capitalist Exploits Insider Thema’s:

 • Koper
 • Scheepsvaart
 • US dollar
 • Japan
 • Battery Metals
 • Zuid-Afrika
 • Offshore olie & gas
 • Rare Earths
 • Russisch olie & gas
 • Uranium
 • Goud
 • Coal
 • Self Defence
 • Zilver
 • Landbouw
 • Natural Gas

Meer weten over de Insider service? Klik hier voor meer informatie

Sommige sectoren werden reeds aanbevolen in 2017 en 2018. Anderen zijn meer recente aanbevelingen uit 2019, 2020 en 2021. Daarom is het belangrijk om lid te blijven, zodat je direct kan instappen bij een nieuwe aanbeveling. Op die wijze hoef je nooit meer unieke instapmomenten te missen, en kan je profiteren van de jarenlange ervaring van professionele hedge fund managers.

Dat is ook voor mij de reden om lid te blijven. De Value Investing-strategie die zij hanteren is een uitstekende aanvulling op mijn risicovolle strategie van groeiaandelen. Alles draait om balans van een gediversifieerde beleggingsportefeuille. En wie daarbij een lange termijn horizon aanhoudt, kan beslist hoge rendementen behalen.

Conclusie over mijn Capitalist Exploits review en ervaringen

Ik hoop dat na mijn Capitalist Exploits review en ervaringen duidelijk mag zijn dat deze partij een echte aanrader is. Ik ben zelf nu enkele jaren lid, en kan de hoge kwaliteit van onderzoek beslist aanraden. Eigenlijk had ik gehoopt eerder mijn vermogen te beleggen in de aanbevelingen vanuit het Insider lidmaatschap.

Had ik eerder ingestapt, dan zou mijn rendement hoger zijn geweest terwijl het risico lager is dan mijn risicovolle groeiaandelen. Natuurlijk is de combinatie sterker, omdat beide werelden (growth vs. value investing) elkaar aanvullen.

Capitalist Exploits biedt werkelijk unieke voordelen voor zowel de beginnende als gevorderde belegger.

In mijn ogen is er maar één nadeel, en dat is het prijskaartje. De jaarlijkse kosten bedragen 2000 dollar. Desalniettemin heb ik zojuist aangegeven dat de kwaliteit ongekend is, en de prijs meer dan waard. Als je een lange termijn belegger bent met meer dan 15.000 euro aan vermogen, dan gaat dit abonnement jou helpen naar financiële zekerheid. Wel zou ik beginners willen adviseren om niet 100% van je portefeuille hieraan toe te wijden. In termen van risicospreiding is het altijd raadzaam om een setje van wereldwijde ETFs in je portefeuille te nemen.

Mijn advies is tevens om je sowieso in te schrijven op de gratis nieuwsbrief. Dit kost je niks, maar je ontvangt wel iedere week interessante stof tot nadenken. Alleen daardoor zal je al een betere belegger worden!

Klik hier voor aanmelden gratis nieuwsbrief

Reacties
Categorieën