BridgeFund Review & Ervaringen bedrijfskrediet ondernemers
BridgeFund Review & Ervaringen bedrijfskrediet ondernemers
Zakelijk Geld Lenen
Happy Investors
Zakelijk Geld Lenen
10/24/2020
11 min

BridgeFund Review & Ervaringen bedrijfskrediet ondernemers

10/24/2020
11 min

Beste ondernemer, als echte ondernemer weet jij dat geld investeren in je bedrijf soms een van de beste investeringen kan zijn. Op de aandelenmarkt behaal je jaarlijks gemiddeld zo’n 8% rendement. Als je hoger dan 8% rendement kan behalen door in je bedrijf te investeren, dan doe je slimme zaken. En bovendien geeft het super veel voldoening om je bedrijf te laten groeien (ik kan het weten 😉). Juist daarom kan zakelijk geld lenen een prima keuze zijn, mits je er groei en positief rendement uit haalt. Het is daarbij noodzaak dat je een zo laag mogelijke rente en kosten ontvangt op het bedrijfskrediet. Immers, hoe goedkoper de bedrijfslening, hoe meer rendement je kan maken. Nu is BridgeFund een zeer goede aanbieder wat betreft zakelijke leningen. Maar hoe goed zijn ze? In deze BridgeFund review staat de volgende vraag centraal: is BridgeFund de beste keuze voor een zakelijke lening?

Naast een review over BridgeFund met al haar voor- en nadelen, gaan we deze partij ook vergelijken met andere aanbieders voor bedrijfsleningen. Tevens gaan we kijken naar de ervaringen van ondernemers die al reeds bedrijfskrediet hebben ontvangen bij deze partij.

Laten we snel doorgaan!

Inhoudsopgave

Waar staat BridgeFund en haar zakelijke leningen voor ondernemers voor?
Review: waarom kiezen voor BridgeFund?
Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij BridgeFund?
Voor- en nadelen BridgeFund zakelijke leningen voor ondernemers
Is er een addertje onder het gras? Alles over de voorwaarden bij BridgeFund
Klantenrecensies en ervaringen met BridgeFund
BridgeFund zakelijke leningen rente vergelijken
Beleggen bij BridgeFund
Conclusie over deze BridgeFund review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Waar staat BridgeFund en haar zakelijke leningen voor ondernemers voor?

bridgefund-review

Als ondernemer én belegger heb ik direct een positieve associatie met BridgeFund. Haar slogan is namelijk “de brug tussen geld van en voor ondernemers”. Het betreft hier een Nederlandse onderneming die snel, gemakkelijk en zo goedkoop mogelijk bedrijfsleningen aan ondernemers wilt aanbieden. Wat hier bijzonder aan is, is dat het uitgeleende geld afkomstig is van Nederlandse ondernemers die willen investeren in BridgeFund. Hoe dat precies werkt leg ik helemaal op het einde van dit artikel uit. We gaan namelijk eerst kijken naar een review over BridgeFund voor zakelijk geld lenen.

Straks gaan we zien dat BridgeFund enkele unieke voordelen ten opzichte van andere aanbieders voor bedrijfsleningen. Los van deze feiten is het goed om te weten dat BridgeFund echt voor de ondernemers staat. Zo hebben zij naar eigen zeggen een “klantobsessie”, waarbij alles start bij de behoefte van de klant. Ze streven naar “uitmuntende” service, en daar voegen ze daad bij woord. Dit is alleen al te merken aan de positieve klantenrecensies. Zo heeft BridgeFund meer dan 368 reviews met een gemiddelde score van 4,8 uit 5. Dat is echt enorm hoog voor een aanbieder van bedrijfskrediet! En waar deze positieve ervaringen met BridgeFund vandaan komen? Daar gaan we het straks over hebben, maar eerst werpen we een blik op de vele voordelen van hun aanbod.

Spoiler: uit vergelijkingen blijkt BridgeFund de beste keuze voor bedrijfsleningen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over BridgeFund,

Review: waarom kiezen voor BridgeFund?

Na het uitvoeren van diepgaand onderzoek naar alle aanbieders van bedrijfskrediet in Nederland, heb ik een onafhankelijke vergelijking opgezet. Uit deze vergelijk en reviews blijkt dat BridgeFund oprecht de beste keuze is voor zakelijk geld lenen. Wil je de vergelijking zelf bekijken? Klik dan hier voor zakelijke leningen vergelijken.

Om te begrijpen waarom BridgeFund de beste keuze is, dienen we te kijken naar haar kernwaarden en principes. Waarom opereert BridgeFund op de manier zoals zij dat doen? En hoe kan het dan dat zij het beste aanbod bieden voor ondernemers opzoek naar bedrijfskrediet om groei ambities te realiseren?

Kernwaarden & Principes

bridgefund-voordelen

Hierboven vind je een overzicht van de kernwaarden. In een review over BridgeFund is het belangrijk om te kijken naar waar ze voor staan. De kernwaarden vinden we terug in uitspraken op hun website zoals die van “we helpen bedrijven met het realiseren van groei-ambities door eenvoudig en flexibel kapitaal ter beschikking te stellen”. Deze gedachtegang zien we terug in de kernwaarden van simpel & snel, investeren in groei, en afspraak is afspraak. Dit laatste heeft met de betrouwbaarheid van BridgeFund te maken.

Nu klinkt dat allemaal leuk en aardig, maar komen ze hun woord ook na? De beste maatstaf om dit te concluderen zijn de klantenrecensies van BridgeFund. Zoals eerder aangegeven hebben ze meer dan 368 reviews ontvangen met een score van 4.8 uit 5. Hieruit mogen we wel concluderen dat ze hun woord na komen!

Naast kernwaarden hanteren ze ook enkele principes. De combinatie van de twee zorgt voor een bepaalde cultuur bij BridgeFund. Als klant is het goed om te weten wat voor soort cultuur er heerst. Daarbij is het goed om te weten dat zij een “klantobsessie” als principe hanteren. In praktijk komt dit erop neer dat zij de beste service aan iedere klant willen verlenen. Iets wat ze keurig doen, aangezien ze de beste service bieden in vergelijking tot andere aanbieders voor bedrijfskrediet.

Spoiler: uit vergelijkingen blijkt BridgeFund de beste keuze voor bedrijfsleningen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over BridgeFund.

Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij BridgeFund?

bridgefund-ervaringen

Zoals aangegeven is het motto om snel en eenvoudig een zakelijke lening te kunnen aanvragen. Uit mijn ervaring in het vele vergelijken van zakelijke leningen kan ik bevestigen dat het aanvraagproces bij BridgeFund heel snel gaat. Binnen vijf minuten kan je al een aanvraag indienen. Je hebt hiervoor geen businessplan of -presentatie nodig. Ze werken namelijk puur op basis van data en cijfers. Maar dat niet alleen, ze verdiepen zich ook in jou en je onderneming. Indien je ervoor in aanmerking komt, krijg je binnen 24 uur het geld op je rekening gestort.

Eenmaal een zakelijke lening afgesloten, wordt deze iedere werkdag een beetje afgelost. Althans, dat is de methode van BridgeFund. Het is echter ook mogelijk om het per week te laten aflossen. Het voordeel van deze frequentie is dat het kleinere bedragen zijn, waardoor het aflossen minder “zwaar” ervaren wordt. Tevens blijkt uit de BridgeFund review dat je geen boete krijgt indien je sneller wilt aflossen. Sterker nog, je krijgt zelfs korting als je eerder dan verwacht gaat terugbetalen. Op die wijze word je beloond voor de goede prestaties van je bedrijf. Altijd fijn!

Qua kosten heb ik al aangegeven dat deze partij de beste keuze is. Kijk, ik vind het super interessant om vergelijkingen en reviews te maken. Hieruit blijkt dat BridgeFund gewoon simpelweg de laagste rente hanteert. Bovendien zijn er ook geen afsluitkosten, geen verborgen kosten en ook geen aflosboete. Natuurlijk kost geld lenen wel geld. Het is niet gratis… Maar als je het wilt doen om je bedrijf te laten groeien, dan het liefst zo goedkoop mogelijk. (Zie de vergelijking onderaan dit artikel, daar kom ik zo op terug).

Meer weten over het aanvragen van een bedrijfslening bij BridgeFund? Klik hier voor meer informatie.

Voor- en nadelen BridgeFund zakelijke leningen voor ondernemers

Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de voordelen, en ook de nadelen van BridgeFund bedrijfsleningen.

Voordelen:

 • Uit mijn review blijkt BridgeFund de goedkoopste bedrijfsleningen aan te bieden met (de laagste) rente vanaf 1,3% tot 3,2%
 • Je kan een variabele looptijd tot 24 maanden kiezen voor de bedrijfslening
 • Er zijn geen verborgen kosten noch afsluitkosten
 • Boetevrij aflossen is mogelijk, je krijgt er zelfs korting op
 • De BridgeFund ervaringen van ondernemers zijn ongekend hoog. Deze partij is zeer klantgericht en dat zien we terug in de vrijwel uitsluitend positieve reviews

Nadelen:

 • Hoe goedkoop het ook is, geld lenen kost geld
 • Financiering vanaf 5.000 tot 250.000 euro. Er zijn aanbieders waarbij je vanaf 1.000 euro en/of boven de 250.000 euro geld kan lenen (bij grote groei ambities).

Uit vergelijkingen blijkt BridgeFund de beste keuze voor bedrijfsleningen. Meer weten? Klik hier voor zakelijke leningen vergelijken.

Is er een addertje onder het gras? Alles over de voorwaarden bij BridgeFund

recensies-bridgefund

Sinds de komst van online aanbieders voor bedrijfskrediet lenen, is deze markt heel transparant geworden. Immers, je kan alles gemakkelijk online vergelijken. Derhalve zijn er gelukkig geen addertjes onder het gras. Er zijn geen verborgen kosten of bijzondere voorwaarden. Hierboven zie je er nog een aantal op een rij staan.

Uiteraard is er wel een voorwaarde tot het ontvangen van geld. Niet ieder bedrijf komt in aanmerking tot zakelijk geld lenen. Dit is ook ter bescherming van de aanbieders zelf. Toch zijn deze voorwaarden niet schokkend. Als jij aan onderstaande punten voldoet, kom je al in aanmerking voor bedrijfskrediet bij BridgeFund:

 • Ingeschreven bij de KvK
 • Minimaal 1 jaar lang in business
 • Je hebt een zakelijke bankrekening
 • Minimaal 50.000 euro jaaromzet

Voldoe jij aan deze voorwaarden? Mooi, want dan kom je ervoor in aanmerking. Wil je een gratis aanvraag doen om te zien hoeveel geld je kan lenen tegen een zo laag mogelijke rente? Klik hier voor gratis aanvragen.

Klantenrecensies en ervaringen met BridgeFund

bridgefund-ervaringen-klanten

Hierboven vind je de samenvatting van alle klantenrecensies op Trustpilot. Zoals eerder aangegeven zijn de 368 ervaringen en reviews over BridgeFund ongekend positief. Met een score van 4,8 uit 5 is dat een hele hoge positieve klantenervaring. Laten we eens kijken naar een selectie uit de klantenrecensies om te zien waarom deze ondernemers zulke positieve ervaringen hebben.

reviews-bridgefund

bridgefund-bedrijfskrediet-ervaringen

bridgefund-reviews

ervaringen-bridgefund

review-bridgefund

Uit de vele BridgeFund reviews zien we goed de kernwaarden van dit bedrijf terug. Ze staan echt voor hun klanten (de ondernemers) om ze een optimale ervaring aan te bieden. Dat doen ze door uitstekende service en heel snel en gemakkelijk bedrijfskrediet op maat te verschaffen. Daarbij kijken ze naar de behoeften van jou als ondernemer. Dit stukje advisering is uiteraard gratis, het hoort bij de service. En dat deze goed is blijkt wel uit de recensies waarbij ondernemers voor de tweede keer een zakelijke lening bij BridgeFund afsluiten.

BridgeFund zakelijke leningen rente vergelijken

bridgefund-vergelijken

Uit de vele reviews over bedrijven zoals BridgeFund die zakelijke leningen aanbieden, heb ik een onafhankelijke vergelijking gemaakt. De samenvatting vind je hierboven in de tabel. Altijd fijn, zo’n duidelijk overzicht niet waar. Daarbij is ook in een oogopslag te zien wat een alternatief kan zijn qua bedrijfslening.

Indien we kijken naar de rente dan biedt BridgeFund de laagst mogelijke rente vanaf 1,3%. Dit betekent dat zij in principe de goedkoopste bedrijfslening aanbieden. Maar let wel dat dit afhankelijk is van je onderneming. Als jij prima resultaten boekt en de lening eenvoudig kan terugbetalen, dan kom je beslist in de buurt van die 1,3%. Als dat niet het geval is, dan zal de rente hoger zijn. In dat geval kan het overigens ook verstandig zijn om eens kritisch te kijken naar je verdienmodel. Welke kosten kan je reduceren om meer winstgevend te worden? Maar goed, dat ter zijde…

Concurrenten van BridgeFund zijn er genoeg. De meest competitieve op het gebied van rente zijn Atlantis Financiers, CapitalBox en Pin Voorschot. Deze laatste biedt een vrij interessante rente aan van circa 2,3%. CapitalBox is in iets duurder, maar biedt wel de mogelijkheid om grotere bedragen boven de 250K te lenen. Alles hierover lees je in de CapitalBox review.

Al met al kijkende naar de onafhankelijke vergelijking blijkt BridgeFund de beste keuze voor bedrijfsleningen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over BridgeFund

Beleggen bij BridgeFund

Als ondernemer en investeerder vind ik het ook leuk om te benoemen dat je tevens kan beleggen bij BridgeFund. We begonnen dit artikel al met de slogan dat dit bedrijf “van en voor ondernemers is”. Als ondernemer en investeerder kan je vanaf 100.000 euro starten met beleggen. Het rendement kan oplopen tot 5,75% met de mogelijkheid om geld te spreiden over verschillende bedrijfsleningen. Ieder kwartaal wordt de rente overgemaakt naar je beleggingsaccount.

Leuk, maar is het ook interessant?

Om dat te bepalen zal je het moeten vergelijken met goede investeringen. Een goede investering levert een hoog rendement tegen een zo laag mogelijk risico. Puur kijkende naar het rendement kan je bij bekende P2P platformen een hogere winst behalen. In principe is BridgeFund ook een P2P lening. P2P staat voor Peer-2-Peer, waarbij het mogelijk is om als particulier geld te lenen aan andere particulieren en/of ondernemers / bedrijven. Bij de beste P2P platformen kan je een rendement tussen de 8 tot 14% behalen, wat aanzienlijk hoger is dan bij BridgeFund. Wil je hier meer over weten? Lees dan eens mijn uitgebreide artikel over P2P beleggen. Daar vind je alles wat je moet weten 😉.

Let wel dat P2P beleggen meer risicovol is dan bijvoorbeeld beleggen in indexfondsen. Zelf beleg ik al vele jaren met succes. De sleutel tot succes is om een lange termijn beleggingsportefeuille te maken waarbij je veel spreiding in groeiende assets hanteert. Meer daarover vind je terug in dit artikel over online cursus beginnen met beleggen.

Conclusie over deze BridgeFund review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Ja, uit mijn review over BridgeFund en op basis van diepgaande vergelijkingen met andere aanbieders blijkt dat dit beslist de beste keuze is voor een bedrijfslening. Met name de rente is zeer aantrekkelijk waarbij je nergens anders zo goedkoop bedrijfskrediet kan afsluiten. En niet alleen de rente, maar ook het feit dat er geen verborgen kosten en afsluitkosten zijn. Bovendien word je ook beloond met korting indien je de bedrijfslening versnelt aflost.

Verder blijkt uit deze review over BridgeFund wel hoe servicegericht dit bedrijf is. Ze hebben een monsterscore qua klantenrecensie. Met een score van 4,8 uit 5 op basis van 368 reviews mag je beslist concluderen dat klantgerichtheid en service is opgenomen in de cultuur van deze aanbieder tot zakelijk geld lenen. Met name de snelheid waarmee je geholpen wordt is enorm fijn voor ons als ondernemer. Tijd is geld, niet waar 😉.

Ja, ik durf je beslist aan te raden om BridgeFund te overwegen als partij waarbij je een bedrijfslening kan afsluiten. Wil je weten tegen welk laag rentepercentage je zakelijk kan lenen? Klik hier voor meer informatie en laat je business next-level groeien!

Reacties
Categorieën