Pin Voorschot Review, Ervaringen en Betrouwbaar?
Pin Voorschot Review, Ervaringen en Betrouwbaar?
Zakelijk Geld Lenen
Happy Investors
Zakelijk Geld Lenen
11/01/2020
9 min

Pin Voorschot Review, Ervaringen en Betrouwbaar?

11/01/2020
9 min

Beste ondernemer, in deze Pin Voorschot review en ervaringen gaan we diepgaand in op deze aanbieder voor zakelijke bedrijfsleningen. Niet alleen gaan we bekijken of Pin Voorschot een betrouwbare aanbieder is. In deze review gaan we ook uitgebreid onderzoeken of zij de beste aanbieder tot bedrijfsleningen zijn. Bieden zij de laagste rente? De beste voorwaarden? En wat zijn andere aantrekkelijke redenen om te kiezen voor Pin Voorschot? Of is het wellicht helemaal geen interessante keuze, en zijn er betere keuzes dan deze partij?

In dit artikel geef ik je het antwoord op de centrale vraag: is Pin Voorschot de beste aanbieder voor zakelijk geld lenen voor ondernemers?

Inhoudsopgave:

Waar staat Pin Voorschot en haar bedrijfsleningen voor ondernemers voor?
Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij Pin Voorschot?
Review: waarom kiezen voor Pin Voorschot?
Voor- en nadelen Pin Voorschot zakelijke leningen voor ondernemers
Is Pin Voorschot betrouwbaar?
Klantenrecensies en ervaringen met Pin Voorschot
Pin Voorschot zakelijke leningen rente vergelijken
Conclusie over deze Pin Voorschot review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Waar staat Pin Voorschot en haar bedrijfsleningen voor ondernemers voor?

pin-voorschot-ervaringen

Het in 2015 opgericht Pin Voorschot heeft inmiddels meer dan 2000 ondernemers geholpen met bedrijfsfinanciering. Hedendaags hebben ze meer dan 14 medewerkers in dienst. Zij staan allemaal in dienst van de ondernemer die opzoek is naar een zakelijke lening. Als jij opzoek bent naar meer krediet omdat je (sneller) wilt groeien, dan kan je bij Pin Voorschot terecht. In principe maakt je reden niet uit. Of je nu meer kapitaal zoekt om te investeren in je voorraad, nieuwe machines of om je bedrijfspand te verbouwen, het kan allemaal.

Er is wel een praktische vereiste om zakelijk geld te kunnen lenen bij dit bedrijf. Je hebt namelijk een pinautomaat nodig. De naam heet niet voor niets Pin Voorschot. Dit is dan ook precies wat het bedrijf uniek maakt. Als je als ondernemer tijdelijk meer geld nodig hebt, dan kan je dat lenen bij Pin Voorschot. Vervolgens kan je de lening automatisch terugbetalen via pintransacties van je klanten. Dit betekent dat bij iedere klant die betaald met de pin, je een klein bedrag automatisch laat overboeken naar Pin Voorschot om zo je lening terug te betalen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Pin Voorschot

Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij Pin Voorschot?

Uit de review blijkt Pin Voorschot te staan voor het geheel automatisch aflossen van je zakelijke lening dankzij slim gebruik te maken van je pin automaat. De werkwijze is eveneens bijzonder simpel. Stel dat je een zakelijke lening bij Pin Voorschot wilt aanvragen, dan gaat dit snel en effectief in 5 stappen:

 1. Vraag een zakelijke lening aan. Dit kan via e-mail, appen, bellen of via een online formulier.
 2. Intake op locatie. Ze willen graag langskomen voor een persoonlijk gesprek om te kijken hoe ze je het beste kunnen helpen voor een zo optimaal mogelijke bedrijfslening
 3. Binnen twee werkdagen hoor je of je zakelijk geld mag lenen, en tegen welke rente
 4. Na goedkeuring ontvang je het geld binnen twee werkdagen op je rekening
 5. Het aflossen van de zakelijke lening verloopt geheel automatisch via pintransacties van je klant. Iedere dag gaat er een vast percentage van je pinomzet naar Pin Voorschot. Het vaste percentage bespreek je onderling tijdens het intake gesprek

Meer weten over hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie over Pin Voorschot review en ervaringen. Veel simpeler dan dit kan het haast niet 😉.

Review: waarom kiezen voor Pin Voorschot?

Er zijn meerdere aanbieders voor bedrijfsleningen. Uit mijn vele ervaringen en reviews heb ik eerder al een complete, onafhankelijke vergelijking opgesteld. Hieruit blijkt dat Pin Voorschot een vrij uniek aanbod heeft. Dit wijkt kenmerkend af van andere aanbieders. Daarbij kan het voor jou als ondernemer betekenen dat Pin Voorschot de beste keuze is, ofwel totaal niet interessant. Dit laatste kan zijn wanneer je opzoek bent naar andere soort voorwaarden tot de bedrijfslening.

Je zou kunnen kiezen voor Pin Voorschot indien je opzoek bent naar zakelijk geld lenen op de korte termijn tot maximaal zes maanden. Daarbij gaat het om een bedrag van minimaal 2000 euro tot maximaal 50.000 euro. Hoger dan dit bedrag kan je niet lenen. Daarvoor zal je moeten kiezen voor een andere kredietverstrekker. Naast het limiet blijkt uit de Pin Voorschot review nog een andere unieke kenmerk. Namelijk de manier van terugbetaling. Dit gebeurt geheel automatisch per pintransactie van iedere klant. Hierdoor kan je structureel een klein bedrag terugbetalen zonder dat je daar zelf echt “last” van hebt.

Tot slot blijk uit de Pin Voorschot review en ervaringen dat zij een aantrekkelijke rente hanteren voor ondernemers. Deze ligt namelijk tussen de 2,25 en 2,5%. Daarmee bieden zij een van de laagste rentes aan, maar ze zijn niet de allergoedkoopste 😉. Welke dat is, vind je in de link van hieronder voor de vergelijking.

Meer weten over de vergelijking? Klik hier voor zakelijke leningen vergelijken. Ontdek wat de beste keuze voor jou is!

Voor- en nadelen Pin Voorschot zakelijke leningen voor ondernemers

zakelijke-lening-pin-voorschot-voordelen

In iedere review kijk ik altijd naar de voor- en nadelen. Hierdoor zien we snel en overzichtelijk waarom we zouden kunnen kiezen voor Pin voorschot, en ook waarom juist niet. Uit mijn review over Pin Voorschot concludeer ik de volgende voor- en nadelen.

Voordelen Pin Voorschot:

 • Betrouwbaar: Pin Voorschot is heel transparant en betrouwbaar in het verlenen van bedrijfskrediet. Er zijn geen verborgen kosten en je krijgt zelfs korting bij versneld aflossen. Ook zijn ze betrouwbaar in de afspraken, die je kan vastleggen tijdens een intake gesprek
 • Een lage rente: de gehanteerde rente varieert tussen de 2,25 en 2,5%. In vergelijking tot andere aanbieders heeft alleen BridgeFund een lagere rente. Meer daarover in de BridgeFund review. Maar Pin Voorschot biedt wel enkele unieke voordelen
 • Automatisch aflossen met de pinautomaat: een uniek voordeel uit de Pin Voorschot review is dat je de bedrijfslening automatisch kan aflossen via pintransacties. Dit maakt terugbetalen minder pijnlijk
 • Zakelijk geld lenen vanaf een klein bedrag: je kan al vanaf 2.000 euro zakelijk geld lenen bij Pin Voorschot. Bij andere aanbieders kan je pas lenen vanaf 5.000 euro.
 • Boetevrij aflossen is mogelijk: je krijgt zelfs korting bij sneller aflossen

Nadelen Pin Voorschot:

 • Maximaal 50.000 euro lenen: als je behoefte hebt aan meer zakelijk geld lenen, dan is Pin Voorschot niet de juiste keuze. Bij andere aanbieders kan je tot 250.000 en zelfs 350.000 euro lenen.
 • Korte looptijd: omdat je kleinere bedragen leent bij Pin Voorschot, is de looptijd ook korter. Namelijk tot 6 maanden. Bij andere aanbieders is het tot 24 maanden.
 • Bij iedere bedrijfslening is het zo dat: geld lenen kost geld

Uit de voor- en nadelen van deze Pin Voorschot review kunnen we concluderen dat het vooral een hele interessante keuze is voor Nederlandse ondernemers die behoefte hebben aan snel zakelijk bedrijfskrediet tot 50.000 euro.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Pin Voorschot

Is Pin Voorschot betrouwbaar?

Sinds 2015 heeft Pin Voorschot meer dan 2000 ondernemers geholpen aan bedrijfskrediet. In al die jaren hebben zij inmiddels meer dan 156 reviews ontvangen op Trustpilot. Ze hebben een gemiddelde review van 4,7 uit 5. Dat is echt heel erg hoog voor een bedrijf dat zakelijk krediet verstrekt. Niet alleen blijkt uit de klantenervaringen dat Pin Voorschot een zeer betrouwbare partij is. Ook uit de werkwijze blijkt dat ze vertrouwen willen wekken door eerst persoonlijk contact te hebben alvorens ze een bedrijfslening verstrekken.

Bovendien is Pin Voorschot ook betrouwbaar op het vlak van voorwaarden. Zo zijn er geen verborgen kosten en geen addertjes onder het gras. Je mag het geleende geld gebruiken voor al je zakelijke activiteiten. Of dat nu een verbouwing is, het aankopen van meubels, of om te investeren in nieuwe producten of software. Alles is mogelijk voor ondernemers die willen groeien dankzij een bedrijfslening via het betrouwbare Pin Voorschot.

Dat ik zo positief ben in deze review is niet zonder reden. Als we alleen al kijken naar de positieve klantenervaringen, begrijp je waarom deze partij een betrouwbare keuze is. Laten we daar maar eens naar kijken.

goedkoop-aandelen-beleggen

Klantenrecensies en ervaringen met Pin Voorschot

Dat Pin Voorschot betrouwbaar is en tevens een goede keuze is voor kleinere ondernemers die tot 50.000 euro willen lenen, kunnen we ook herleiden uit de klantenervaringen. Zelf kijk ik altijd op Trustpilot om te bepalen wat de ervaringen en reviews zijn. Wanneer we de reviews en recensies opzoeken voor Pin Voorschot, dan zien we louter positieve berichtgeving. Sterker nog, uit alle 156 reviews ontvangen ze een gemiddelde score van 4,7 uit 5. Dat is super hoog. Laten we eens kijken naar een selectie uit deze ervaringen.

pin-voorschot-klantervaringen

is-pin-voorschot-betrouwbaar

pin-voorschot-recensies

ervaringen-pin-voorschot

geld-lenen-ervaringen-pin-voorschot

In principe spreken de ervaringen met Pin Voorschot voor zichzelf. Het is een prima en betrouwbare partij voor wie snel en eenvoudig een zakelijke lening wilt afsluiten. Zoals ik eerder al aanhaalde is in vergelijking met andere aanbieders de rente van 2,25 – 2,5% aan de lage kant. Het is de op een na laagste rente. Maar rente is niet alles. De wijze van terugbetaling is ook belangrijk, en dat gebeurt geheel automatisch bij Pin Voorschot. Hierdoor heb je er nauwelijks omkijken naar.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bedrijfslening? Klik hier voor meer informatie en voer de quickscan uit.

vastgoed beleggen met weinig geld

Pin Voorschot zakelijke leningen rente vergelijken

Tot dusverre hebben we in deze Pin Voorschot review gekeken naar de unieke voordelen en de positieve ervaringen. Daarbij mogen we concluderen dat ze zeer goed uit de test komen op zowel service, betrouwbaarheid als prijs. Maar zijn ze ook de allerbeste keuze? Om dat te bepalen zullen we Pin Voorschot vergelijken met andere aanbieders tot zakelijk geld lenen.

pin-voorschot-vergelijken-rente

De tabel van hierboven heb ik zelf samengesteld om Pin Voorschot te vergelijken met andere aanbieders voor bedrijfsleningen. Belangrijk hierbij is de rente en het bedrag dat je kan lenen. Bij Pin Voorschot ligt de rente tussen de 2,25 – 2,5%. Dit is in vergelijking aan de lage kant. Alleen BridgeFund biedt een lagere rente aan, maar dat is wel afhankelijk van hoe goed je financiële bedrijfsgegevens zijn.

Om een lang verhaal kort te houden zien we dat Pin Voorschot vooral interessant is voor ondernemers die voor een korte tijdsperiode een bedrag tot 50.000 euro willen lenen. In ruil hiervoor krijg je een in vergelijking lage rente bij Pin Voorschot. Nadeel is dan weer wel dat de looptijd tot 6 maanden gaat, wat korter is in vergelijking tot andere aanbieders. Hierbij geldt wel de unieke manier van terugbetalen, want bij Pin Voorschot gebeurt dat geheel automatisch via pintransacties van je klanten. Op die wijze heb je nauwelijks in de gaten dat je aan het aflossen bent.

Als je meer dan 50.000 euro wilt lenen, is je beste keuze om te gaan voor BridgeFund of CapitalBox. Hier lees je de volledige CapitalBox review.

Conclusie over deze Pin Voorschot review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een extra kapitaalinjectie. Dit kan om verschillende redenen zijn. Bij Pin Voorschot kan je een bedrijfslening gebruiken voor iedere zakelijke activiteit. Of dat nu een verbouwing is, of het aankopen van een grotere voorraad om je klaar te maken voor de kerstaankopen. Het kan allemaal, en zelfs tegen gunstige voorwaarden. Immers, zo blijkt uit mijn Pin Voorschot review en ervaringen dat zij een relatief lage rente aanbieden zonder verborgen kosten. Je krijgt zelfs korting bij versneld terugbetalen. Hierdoor kan je nog meer rendement maken op het extra kapitaal dat je investeert.

Al met al is Pin Voorschot een uitstekende keuze voor leningen tot 50.000 euro. Wil je zien of jij in aanmerking komt voor een bedrijfslening om je bedrijf te laten groeien? Klik hier voor meer informatie

Reacties
Categorieën