Qeld Review & Ervaringen: Laagdrempelig maar Duur in Vergelijking
Qeld Review & Ervaringen: Laagdrempelig maar Duur in Vergelijking
Zakelijk Geld Lenen
Happy Investors
Zakelijk Geld Lenen
11/18/2020
7 min

Qeld Review & Ervaringen: Laagdrempelig maar Duur in Vergelijking

11/18/2020
7 min

Beste ondernemer, als je zeer snel bedrijfskrediet nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, dan kan je overwegen om zakelijk geld te lenen via Qeld. Deze partij staat namelijk voor snel en eenvoudig krediet verschaffen aan kleine (en grote) ondernemers. Ook als je het momenteel zwaar hebt, kan je alsnog in aanmerking komen voor een zakelijke lening. Maar geld lenen kost geld. De cruciale vraag is daarom: is Qeld de beste keuze voor een zakelijke lening? In deze Qeld review & ervaringen geef ik je een eerlijk en onafhankelijk overzicht van alle voor- en nadelen. Ook gaan we Qeld vergelijken met andere zakelijke leningen.

Na het lezen van deze Qeld review weet jij of dit de beste keuze is voor jouw onderneming. Lees snel verder!

Inhoudsopgave:

Waar staat Qeld en haar zakelijke leningen voor ondernemers voor?
Review: waarom kiezen voor Qeld?
Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij Qeld?
Is er een addertje onder het gras? Alles over de voorwaarden bij Qeld
Klantenrecensies en ervaringen met Qeld
Qeld zakelijke leningen rente vergelijken
Conclusie over deze Qeld review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Waar staat Qeld en haar zakelijke leningen voor ondernemers voor?

Qeld is een bedrijf dat zakelijke leningen, oftewel bedrijfskrediet, uitleent aan ondernemers in ruil voor een vergoeding. Na een uitgebreide Qeld review mag ik het volgende concluderen: het bedrijf staat voor “geld lenen zonder gedoe”. Daarbij zijn er geen opstartkosten, geen verborgen kosten en geen vaste looptijd. Ze willen er derhalve alles aan doen om ondernemer zo eenvoudig mogelijk van een zakelijke lening te voorzien. Zo duurt het aanvragen van bedrijfskrediet enkele minuten. Tijdens kantooruren wordt er dan zelfs binnen het uur met je contact opgenomen. En als je snel handelt, kan je diezelfde dag nog het geleende geld ontvangen.

Je merkt het al. Alles draait om snelheid, zo blijkt uit mijn Qeld review. En niet alleen dat. Vrijwel iedere ondernemer met een geldig KvK-nummer kan een zakelijke lening bij Qeld aanvragen. Ook dient de leiding woonachtig te zijn in Nederland. Behoudens die twee criteria, zijn er geen aanvullende eisen. Uit de Qeld review blijkt dat vrijwel iedere onderneming, groot of klein, en jong of oud, een lening kan afsluiten. Daarbij evalueren ze ieder bedrijf op individuele basis, om te kijken naar jouw specifieke context.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Qeld

Review: waarom kiezen voor Qeld?

qeld-ervaringen-geld-lenen

Inmiddels heb ik vrij veel ervaring met zakelijke leningen vergelijken. Uit kennis en ervaring weet ik dat er altijd voor- en nadelen zijn. Zo is dat uiteraard ook bij deze Qeld review. Het mag duidelijk zijn dat je vooral moet kiezen voor Qeld als je snel bedrijfskrediet nodig hebt. Het grote voordeel van deze zakelijke lening verstrekker is dat alles draait om snelheid. Ook hebben ze relatief weinig voorwaarden. Zo kan het zelfs voorkomen dat ze ondernemingen met een betalingsachterstand financieren. Ze kijken daarbij vooral naar de context: een goed verdienmodel en betrouwbaar management.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Qeld

Uit mijn Qeld review en vergelijkingen met andere zakelijke leningen, blijkt dat er ook een groot nadeel is. Het grote nadeel is namelijk de prijs. De waarheid is dat Qeld relatief duurder is. En vrij fors ook! Zo kan je bij de beste aanbieders voor een veel lagere rente een zakelijke lening afsluiten. Wel is het zo dat je bij deze aanbieders minimaal 50.000 euro jaaromzet dient te hebben. Als jij deze criteria behaalt, dan is Qeld niet de juiste keuze voor jou.

Weten wat wel de beste keuze voor je is? Klik hier voor zakelijke lening vergelijken. Via die link ontdek je mijn onafhankelijke review.

Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen bij Qeld?

Zoals hierboven al aangehaald draait het bij Qeld allemaal om geld lenen zonder gedoe. Het is dus zo laagdrempelig mogelijk gehouden. In principe kan je geld lenen met een paar eenvoudige stappen:

  1. Vraag gratis en vrijblijvend een lening aan binnen 1 minuut
  2. Binnen 1 uur wordt er contact met je opgenomen
  3. Indien goedgekeurd, ontvang je dezelfde dag het gewenste leenbedrag op je rekening
  4. Afhankelijk van de gewenste lening en looptijd, betaal je een maandelijks bedrag ter vergoeding voor het feit dat je geld mag lenen
  5. Als je de lening binnen twaalf maanden aflost, betaal je een vast maandelijks bedrag over die twaalf maanden. Als je versnelt kan aflossen in bijvoorbeeld vijf maanden, betaal je slechts voor vijf maanden het vaste bedrag

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Qeld

Let er wel op dat wanneer je geld leent, je een BKR-registratie krijgt. Tevens kost geld lenen altijd geld.

Is er een addertje onder het gras? Alles over de voorwaarden bij Qeld

Er zijn geen bijzondere voorwaarden blijkt uit mijn Qeld review. Hierboven heb ik al aangegeven waar je aan moet denken. Het opvragen van een zakelijke lening is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Bovendien is het gratis en vrijblijvend. Wat Qeld hierbij onderscheidt is de snelheid en minimale voorwaarden om geld te lenen. Daarmee kan het vooral een geschikte keuze zijn voor startende ondernemers die snel willen groeien. Let daarbij wel op dat de vergoeding aanzienlijk hoger ligt dan bij andere aanbieders.

Ik zie Qeld vooral als een “laatste toevluchtsoord” voor ondernemers die bedrijfskrediet willen maar niet aan het criteria van 50.000 euro jaaromzet komen. Er zijn zelfs voorbeelden van ondernemers die een zakelijke lening vanuit Qeld hebben gekregen, terwijl zij een negatieve BKR-registratie hadden. Wat mij verbaast tijdens deze Qeld review is dat zij, ondanks de hoge kosten, een zeer hoge klantenscore krijgen. Laten we eens kijken naar de ervaringen met Qeld.

Klantenrecensies en ervaringen met Qeld

Van alle reviews over zakelijke leningen, is het deze Qeld review die mij het meeste verrast. Het is voor mij namelijk wel duidelijk dat Qeld vooral een dure oplossing is. De rente die je in de vorm van een vast maandelijks bedrag betaald, is relatief hoog. Ze zijn dus behoorlijk duurder dan andere zakelijke lening verschaffers. En toch heeft dit bedrijf enorm hoge reviews, met vrijwel louter positieve ervaringen.

Hieronder vind je een greep uit de positieve ervaringen met Qeld. Een korte samenvatting hiervan is wat ik in principe hierboven al heb aangehaald. Bij Qeld kan je vooral heel snel geld lenen, en dat is voor iedere ondernemer mogelijk. Je hoeft niet te voldoen aan een omzetcriteria of iets dergelijks. Sterker nog, zelfs als je een startende ondernemer bent, of een als je betalingsachterstanden hebt, kan je nog steeds in aanmerking komen tot een lening. Voor sommige ondernemers is dit achteraf een redding van haar bedrijf gebleken. Immers, zoals een van de onderstaande Qeld reviews het al aangeeft “de basis van groei is kapitaal”.

qeld-ervaringen-ondernemers

qeld-review-ondernemers

Qeld review & ervaringen: vergelijken met andere zakelijke leningen

qeld-vergelijken

Voor startende ondernemers en voor ondernemers die momenteel slechte bedrijfsresultaten hebben, is Qeld een snelle, eenvoudige en laagdrempelige keuze. Niet voor niets heeft Qeld veel positieve reviews en ervaringen. Aan de andere kant hebben zij wel een groot nadeel. Ze zijn namelijk relatief duur in vergelijking met andere zakelijke leningen. Hierboven zie je het totaal overzicht. In het bijzonder wil ik er drie uitlichten die in mijn optiek een betere keuze dan Qeld zijn.

BridgeFund

Uit mijn vele reviews en vergelijkingen kan ik concluderen dat BridgeFund verreweg de beste keuze is. Zij bieden namelijk de meeste voordelen, waaronder (1) de laagste rente, (2) flexibele looptijd, (3) geen verborgen en/of bijkomende kosten, en (4) boetevrij aflossen. Bovendien kan er geld geleend worden vanaf 5.000 tot 250.000 euro. Dat is een brede marge waarmee vrijwel iedere ondernemer terecht kan. Het enige waar BridgeFund minder goed op scoort in vergelijking tot Qeld, is dat je bij Qeld kan lenen vanaf 1.000 euro.

BridgeFund is de beste keuze, zonder twijfel. Meer weten over de voorwaarden? Lees hier de BridgeFund review.

Pin Voorschot

Voor kleinere ondernemers die snel bedrijfskrediet willen tot 50.000 euro, is Pin Voorschot een betere keuze in vergelijking tot Qeld. De primaire reden hiertoe is dat Pin Voorschot de op een na goedkoopste is. Zij hanteren een rente van 2,25 tot 2,5%, wat bijzonder laag is. In vergelijking is Qeld soms tot wel 10% duurder! De enige “maar” aan Pin Voorschot is dat je een pinautomaat dient te hebben. Het terugbetalen van de lening gebeurt namelijk automatisch via pintransacties. Mocht je geen pinautomaat hebben, dan zou Qeld toch een optie kunnen zijn.

Meer weten? Lees hier de Pin Voorschot review.

CapitalBox

Aangezien uit de Qeld review blijkt dat zij duur zijn, is het niet verstandig om grote bedragen bij deze partij te lenen. Als je veel bedrijfskrediet nodig hebt, namelijk vanaf 50.000 euro, dan kan je beter voor BridgeFund kiezen. Een alternatief tot BridgeFund is CapitalBox. Alhoewel CapitalBox relatief duurder is, kan er bij hen wel tot 350.000 euro geleend worden. Voor bedrijven die behoefte hebben aan een groot kapitaal, is CapitalBox een prima keuze.

Meer weten? Lees hier de Capitalbox review.

Conclusie over deze Qeld review en ervaringen: zijn ze de beste keuze voor een zakelijke lening voor ondernemers?

Qeld staat voor “geld lenen zonder gedoe”. Dit motto is wat zij zeker nakomen! Je kan er heel snel en eenvoudig geld lenen. Er zijn amper voorwaarden, en vrijwel iedere ondernemer kan er terecht. Ook als je bedrijf tijdelijk in slechte omstandigheden bevindt, kan je vaak bij Qeld toch terecht voor een zakelijke lening. Het laagdrempelige karakter van Qeld is absoluut een uniek voordeel. Dit alles blijkt ook uit de hoge reviews en positieve ervaringen met Qeld.

Dit is echter een onafhankelijke vergelijking. Derhalve is ook, helaas voor Qeld, de conclusie dat zij relatief duur zijn. Soms scheelt dit wel duizenden euro’s die je kan besparen door te kiezen voor een andere partij. Zo vind je hierboven de summiere vergelijking, waarbij BridgeFund en Pin Voorschot beslist betere alternatieven zijn. Mijn advies is daarom om voor een van deze partijen te kiezen in plaats van Qeld. Althans, mits je daarvoor in aanmerking komt uiteraard. Gelukkig is het aanvragen van een offerte vrijblijvend en gratis.

Reacties
Categorieën