Hof van Salland Review & Ervaringen als goede investering?
Hof van Salland Review & Ervaringen als goede investering?
Beleggen in Vastgoed
Happy Investors
Beleggen in Vastgoed
06/07/2020
8 min

Hof van Salland Review & Ervaringen als goede investering?

06/07/2020
8 min

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen op zoek naar manieren om hun geld te investeren. Dit komt voornamelijk door het feit dat de rente op de spaarrekeningen op dit moment nagenoeg nul is. Alleen dat is al een reden waarom beleggen in plaats van sparen. Nu zijn er vele soorten beleggingen, waaronder vastgoed. Binnen de vastgoed is een van de opkomende aanbieders voor het maken van investeringen in vakantieparken het Hof van Salland. In onze Hof van Salland review hebben we de Hof van Salland ervaringen voor je op een rijtje gezet. Aan de van de ervaringen van voorgaande klanten is het een stuk eenvoudiger om te zien of dit platform ook voor jou geschikt is. Zo kom je in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan!

De centrale vraag is of Hof van Salland een interessante vastgoed investering in vakantieparken is. Is het rendement en risico aantrekkelijk? En hoe verhoudt zich dat tot de beste investeringen? Hieronder de onafhankelijke Hof van Salland review als antwoord.

Note: dit is een gastblog geschreven door Indy

Hoe werkt investeren bij Hof van Salland (review)?

hof van salland review

Voordat we je meer laten zien over de Hof van Salland ervaringen is het handig om eerst stil te staan bij de manier van investeren via deze aanbieder. Zoals je wellicht al hebt gezien is het mogelijk om te investeren in een villa op het Hof van Salland.  Deze villa’s staat geheel op een eigen stukje grond. Hierdoor heb je dus zelf het eigendom over de woning die je aan hebt gekocht. Door deze woning te kopen ben je in staat om op een eenvoudige manier te beleggen. Naast het feit dat je een aanzienlijk rendement kunt boeken volgens de Hof van Salland ervaringen is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

Je kunt het dus zien als een vastgoedinvestering. Echter is het geen reguliere vastgoedwoning, de woningen van het Hof van Salland zijn namelijk bedoeld voor de verhuur aan recreanten. Hierdoor liggen de inkomsten op een ander niveau dan bij de reguliere huurwoningen. Het beleggen via Hof van Salland staat niet onder het toezicht van AFM. Dit houdt in dat er gehandeld wordt zonder dat er sprake is van een vergunningsplicht. Hier komen we straks nog even op terug.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

Wat zijn de mogelijke investeringen bij Hof van Salland?

Denk je er over na om te investeren in een van de woningen na het lezen van deze Hof van Salland review dan wil je natuurlijk wel weten wat de voordelen zijn van deze aanbieder. Een groot voordeel is dat je een woning kunt kiezen die volledig aansluit bij wat jij zoekt. Binnen het aanbod van Hof van Salland zijn er verschillende soorten villa’s te koop, deze lopen sterk uiteen op het gebied van het rendement en uitstraling. Dit varieert van zo’n 800.000 euro tot aan woningen van 200.000 euro. De woningen van Hof van Salland staan bekend om hun hoge mate van duurzaamheid. Deze duurzaamheid brengt met zich mee dat er relatief lage onderhoudskosten gemoeid zijn met de woningen. Dit maakt het een investering die zichzelf ruimschoots terug zal laten verdienen.

Daarnaast weet je met de Hof van Salland woningen vrij zeker dat je te maken hebt met een waardevast en betrouwbare investering. Het beleggen in vastgoed brengt uiteraard risico’s met zich mee, maar deze risico’s zijn lager dan het beleggen in aandelen of in andere markten. Door deze vele voordelen is het beleggen in Hof van Salland uitstekend weggelegd voor de mensen die op een toegankelijke manier zoeken naar wat meer rendement.

Uit praktijk weten we echter wel dat het rendement van vakantiewoningen doorgaans tussen de 5 tot 7% ligt. Dit is lager dan andere investeringen, zoals bijvoorbeeld online beleggen in vastgoedfondsen en ook beleggen in ETF’s. Daartegenover staat uiteraard wel dat vakantiewoningen worden gezien als een relatief “veilige” investering, daar waar er altijd vraag zal blijven naar verblijf in een vakantiepark. Echter, blijf altijd je investeringen spreidingen. Immers hebben we van de Covid-19 crisis geleerd dat we nooit mogen aannemen dat een “veilige” investering ook daadwerkelijk veilig is.

Commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen & meer

Wil je commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen, forex, commodities en meer? Bekijk dan eens het platform van Skilling. Zij hebben professionele trading tools voor CFD handelen als een pro. Meer hierover lees je in deze Skilling review.

skilling-aandelen-cfd-review

Welk rendement levert Hof van Salland investeren op?

hof van salland review

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zijn er verschillende woningen te vinden in het assortiment van Hof van Salland. Dit brengt met zich mee dat ook de rendementen uiteen zullen lopen, dit is iets wat ook blijkt uit de vele Hof van Salland ervaringen die er te vinden zijn. wanner je bijvoorbeeld kiest voor een 4 persoons woning zal het rendement waarschijnlijk lager liggen dan bij een 20 persoons woning. Doordat de woningen ideaal zijn om te verhuren zal je in staat zijn om te zorgen voor een vrij vast rendement op je investeringen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de huurders, deze worden namelijk door Hof van Salland zelf geregeld.

goedkoop-aandelen-beleggen

Hof van Salland ervaringen van huidige investeerders

Het Hof van Salland staat bekend als een betrouwbare aanbieder. Dat blijkt ook uit mijn Hof van Salland review. Als we kijken naar de huurders die de huisjes huren zien we dat zij dit park gemiddeld met een 9,7 beoordelen. Dit zegt natuurlijk nog niets over de Hof van Salland ervaringen van investeerders, maar het laat wel zien dat mensen het een prettige plek vinden om op te verblijven. Uit ons onderzoek naar de Hof van Salland ervaringen blijkt dat mensen de dienst van Hof van Salland zien als een prima optie voor het investeren. Uiteraard liggen de rendementen niet zo hoog als bij andere soorten investeringen. Zo is vooral beleggen in aandelen meer interessant, mits je minder risico-avers bent. Ook is het in mijn optiek slimmer om te beleggen in vastgoedfondsen, in plaats van een groot deel van je vermogen te investeren in een enkele vakantiewoning.

Echter zien we dat veel mensen in hun Hof van Salland review vermelden dat zij dit niet zo erg vinden. Zij zien het namelijk als een groot voordeel dat het Hof van Salland zorgt voor de huurders. Wanneer je zelf een pandje hebt in een reguliere stad zal je zelf je best moeten doen om de huurders naar je woning te halen. Daar komt bij dat mensen de toegankelijkheid van het platform erg op prijs stellen. Los van het verschaffen van het kapitaal is er namelijk niet zo veel wat je als investeerder hoeft te doen om te beginnen op het platform. Dit maakt het dan weer wel een hele toegankelijke manier tot het structureel meer inkomen genereren. Daarbij mag je echter niet vergeten dat het risicovol is om een groot deel van je vermogen te investeren in een enkele vakantiewoning.

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. De voor- en nadelen zal je voor jezelf moeten afwegen aan de hand van je beleggingsstrategie en mate van risico-aversie. Daarom vind ik het slimmer om te investeren in een groot vastgoedfonds, zoals Corum Investment of Synvest. In plaats van dat je dan een groot kapitaal investeert in een enkele vakantiewoning, kan je jouw geld spreiden over meerdere vastgoedobjecten. Lees hier meer over in de Corum Investment review.

Gratis beleggen in crypto’s en aandelen met 0,- euro transactiekosten?

Als je interesse hebt in crypto (en aandelen) beleggen dan mag je NAGA niet missen. Dit is namelijk het nieuwe en trending crypto beleggingsplatform waarop je commissievrij (dus 0 euro transactiekosten) kan traden in crypto’s. Een account aanmaken is gratis. En bovendien krijg je toegang tot heel veel voordelen. Daarbij is het belangrijkste voordeel dat NAGA een alles-in-een beleggingsplatform voor cryptomunten en aandelen is, en dat commissievrij. Ook hebben ze unieke functies, zoals bijvoorbeeld autocopy. Autocopy houdt in dat je snel en eenvoudig alle beleggingen van een professionele belegger kan overnemen. Kortom, op die wijze kan je rendement halen zonder er zelf iets voor te doen. Inmiddels zijn meer dan 600.000 crypto beleggers aangesloten bij het revolutionaire NAGA. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over gratis crypto beleggingsaccount aanmaken en commissievrij handelen met 0,- euro transactiekosten. Of klik op onderstaande banner voor een gratis account zolang dit nog kan

728x90

Ook investeren met Hof van Salland?

Mocht je nog meer te weten willen komen over Hof van Salland of wil je meer Hof van Salland ervaringen zien dan kan je altijd een kijkje nemen op de site zelf. Hier staat alle mogelijke informatie op die je maar nodig kunt hebben voor het maken van een afweging. Door de prima rendementen is het investeren via Hof van Salland een goede keuze om te maken als je jouw geld voor je wilt laten werken. Weet dat er aan het investeren in vastgoed altijd bepaalde risico’s zitten, dit maakt nu eenmaal onderdeel uit van het beleggen. Uiteraard kan het team van Hof van Salland je middels een afspraak meer laten zien over deze risico’s en over het gehele aankoopproces van de woning via Hof van Salland.

Een paar laatste woorden

Top dat je dit artikel over hof van salland review hebt gelezen! Ik hoop dat je er veel van hebt kunnen leren. Voor meer van dit soort artikels kan je mij volgen via de nieuwsbrief en/of Social Media. Dagelijks schrijf ik over het bereiken van financiële onafhankelijkheid, met onderwerpen zoals geld verdienen en -besparen, beleggen, investeren, en ook over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Begin jij samen met mij de reis naar financiële onafhankelijkheid? Schrijf je dan vrijblijvend in op de nieuwsbrief, samen met meer dan 3.665 mensen die net als jij financiële vrijheid willen bereiken.

Aangezien ik over beleggen schrijf is er een wettelijke verplichte disclaimer: Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen. Er kunnen geen rechten worden verleend aan dit artikel. Mocht je nu nog meer advies willen, stel dan je vragen via een reactie onderaan dit artikel! En het delen van dit artikel met je vrienden zal zeer gewaardeerd worden door mij.

Reacties
Categorieën