Day Trading Cursus Vergelijken: Beste Trading Cursussen | Happy Invest

Day Trading Cursus Vergelijken

Met Day Trading kan je veel geld verdienen. Maar Day Trading is ook zeer risicovol en de kans tot geld verliezen is heel hoog. 


Beginnen met Day Trading? Volg dan eerst een cursus! Hieronder kan je de beste Day Trading cursus vergelijken

Iedere maand nieuwe aandelentips ontvangen met potentieel x5 - x10 rendement?

Vergelijk de beste day trade cursussen in 2022

Trading Navigators

Deze bijzondere trading cursus leert je gebruik te maken van de Trading Navigators software. Dit is een software die koop- en verkoopmomenten aangeeft voor individuele aandelen. De software vertelt je exact wanneer je moet kopen, en wanneer je moet verkopen. Dit is geen day trading, maar eerder traden op wekelijks niveau. En met succes: 20,6% gemiddelde rendement over de afgelopen 20 jaar. In het beste jaar was het rendement zelfs 76%. En niet alleen krijg je direct toegang tot de Trading Navigator software. Bij aanmelding krijg je ook meer dan 12.000 euro aan bonusmateriaal, zoals uitgebreide trainingen, 2 jaar lang LIVE coaching en 500 euro transactietegoed. Een unieke software met hoog gemiddeld rendement met 30 dagen lang gratis uitproberen.


Nieuw 2022: met deze cursus kan je nu ook x10 rendement halen in Bitcoins en cryptomunten. 

day-trading-cursussen-vergelijken

Voordelen Trading Navigators

 • Unieke trading software die per aandeel aangeeft wanneer je moet aan- en verkopen.

Voordelen Trading Navigators

 • Je krijgt bij aanschaf aan meer dan 12.000 euro bonusmateriaal, waaronder uitgebreide trainingen en 2 jaar LIVE coaching

Voordelen Trading Navigators

 • De software heeft over de afgelopen 20 jaar een gemiddeld jaarlijks rendement van 20,6% gehaald

Day Trading Masterclass

Een van de beste Nederlandse Day Trading cursussen uit vergelijk is die van Kevin Timmer. Kevin is in 2014 begonnen met daytraden en inmiddels verdient hij hier meer dan zijn brood mee. Als professioneel day trader & mentor leert hij je hoe je succesvol kan day traden zodat je extra inkomen kan genereren. De Day Trading Masterclass 2.0 bevat goede videotrainingen. Ook krijg je toegang tot Kevin's persoonlijke day trading tools & strategieën. En met name de LIVE trading sessies zijn van unieke toegevoegde waarde
day-trading-cursus-vergelijken

Voordelen Day Trading Masterclass 2.0

 • Unieke LIVE day trading sessies samen met professional Kevin, zodat je kan nabootsen wat hij doet en hiervan kan leren

Voordelen Day Trading Masterclass 2.0

 • Grote community met traders en toegang tot videotrainingen voor professioneel day traden

Voordelen Day Trading Masterclass 2.0

 • Toegang tot Kevin's persoonlijke day trading strategieën & tools voor de hoogste kans op geld verdienen met traden

Crypto Masterclass

Waar de Day Trading Masterclass zich vooral richt op aandelen, leer je binnen de Crypto Masterclass hoe je succesvol kan (day) traden met cryptomunten en Bitcoin. Dit zijn hele volatiele investeringen waarbij dagelijks soms wel rendementen van +30% worden gerealiseerd. Helaas is het omgekeerde ook vaak waar, en kan je zomaar -30% van je geld kwijt zijn. Gelukkig is daar de Crypto Masterclass. Binnen deze cursus leert iedere beginner hoe je kan beleggen in cryptomunten en Bitcoin. De Crypto Masterclass heeft goede recensies.

day-trading-cursus-bitcoin-vergelijken

Voordelen Crypto Masterclass

 • Je leert als beginner hoe je als gevorderde kan beleggen in crypto's en Bitcoin. Meer dan 50.000+ leden zijn angesloten

Voordelen Crypto Masterclass

 • Je krijgt waarde voor je geld. De cursus bevat 8 modules met 30 uur lesmateriaal, inclusief persoonlijke begeleiding en tools. 

Voordelen Crypto Masterclass

 • Goede cursus in Nederland wat betreft day traden in cryptomunten en Bitcoins.

De beste cursussen voor aandelen

Insider

Een van de beste cursussen voor aandelen op internationaal vlak komt van Capitalist Exploits. Dit is een team van hedge fund managers die $100 mln. beheren. Zij publiceren hun aandelen onderzoek en persoonlijke beleggingen binnen het Insider-lidmaatschap voor asymmetrische beleggingen.

Met Insider krijg toegang tot uniek aandelen onderzoek en portfolio begeleiding om je vermogen te positioneren, van professionele hedge fund managers die streven naar 3x - 100x rendement, met minimaal risico, in de komende jaren. Leden beoordelen met 4.9/5 sterren.

beste-day-trade-cursus-aandelen

Voordelen Insider

 • Premium aandelen onderzoek tot asymmetrische beleggingen wereldwijd voor x3 - x100 returns

Voordelen Insider

 • Portfolio begeleiding en 24/7 support van een zeer ervaren team van hedge fund managers die $100 mln. beheren

Voordelen Insider

 • Wekelijkse updates met deep Value aandelen voor minimaal risico en hoog rendement of hoog dividend 

HIM Exclusief

Day trading is heel risicovol. De kans om veel geld te verdienen is aanwezig, maar je kan ook veel geld verliezen. Persoonlijk ben ik daarom geen voorstander van day trading. Ik vind het te risicovol. Waar ik zelf al jarenlang in ben gespecialiseerd is lange termijn beleggen. Hierbij doe ik zeer uitgebreid onderzoek naar goede bedrijven, die in potentieel met meer dan 300% rendement kunnen toenemen. Dit noemen we Value aandelen. Daarbij gebruiken we de technieken van bekende beleggers zoals Warren Buffet. Wil je winnen met beleggen en structureel hoger rendement halen met lager risico? Leden beoordelen ons met 4.9/5 sterren.

cursus day traden vergelijken

Voordelen HIM Exlusief

 • Persoonlijke 1-on-1 coaching voor het opstellen van een risico-arme beleggingsstrategie met jaarlijks hoog rendement

Voordelen HIM Exlusief

 • Onbeperkt toegang tot maandelijkse beleggingsrapporten met unieke aandelen voor potentieel x5 - x10 rendement

Voordelen HIM Exlusief

 • Onbeperkt online toegang tot meer dan 70 uur lesmateriaal over hoe je succesvol lange termijn beleggen kan.

Day Trading CFD Platformen

NAGA

NAGA kan je commissievrij crypto's, forex, indexen en aandelen aan- en verkopen, waarbij je gebruik kan maken van hefbomen / CFDs. Let wel op de hoge risico's: meer dan 85% van alle CFD beleggers verliest geld. Naga staat bekend om haar uitgebreide trading tools. Ook is het mogelijk om een demoaccount aan te maken, zodat je kan oefenen met fictief geld.

eToro

eToro biedt commissievrij beleggen in aandelen aan. Tevens kunnen we er ETF's en cryptomunten kopen. Wat betreft day traden bieden ze meerdere functies aan, waaronder CFD's. Aandelen, valuta, ETF's, crypto, et cetera, kan worden aangekocht met een hefboom tot x5. Ook short-gaan is mogelijk. Let wel op de hoge risico's: meer dan 85% van alle CFD beleggers verliest geld. 

Iedere maand nieuwe aandelentips ontvangen met potentieel x5 - x10 rendement?