Geld Verdienen: Extra Geld Verdienen Snel en Vanuit Huis (15 Ideeën)

Geld Verdienen

Meer geld verdienen? Vele wegen leiden naar Rome, maar slechts een handvol ideeen zijn de beste manier voor extra geld verdienen. Snel en makkelijk geld verdienen vanuit huis, of vanuit loondienst. Het is mogelijk. Ik kan je hierbij helpen. Op mijn 23ste heb ik drie belangrijke keuzes gemaakt. Op mijn 30ste ben ik daardoor financieel vrij. En op mijn 35ste misschien zelfs financieel onafhankelijk (maar dat duurt nog even). Mijn verhaal deel ik verderop in dit artikel, maar we gaan eerst kijken naar de beste manieren tot geld verdienen. Immers, jouw ontwikkeling staat centraal en niet die van mij.

 

Op naar de beste manieren tot (extra) geld verdienen!

 

Inhoudsopgave

 

Is makkelijk geld verdienen vanuit huis mogelijk?

makkelijk geld verdienen vanuit huis

Er zijn een aantal manieren tot makkelijk geld verdienen vanuit huis. Denk aan het (doorverkopen) van tweedehands spullen, invullen van enquêtes, werken met cashback, et cetera. Dit zijn manieren voor makkelijk geld verdienen vanuit huis. Helaas levert dit bijna niks op.

 

Waarom hard werken voor een paar euro per uur?

 

Het is veel slimmer om te kijken naar de beste manieren tot geld verdienen (vanuit huis). De beste manieren zijn minder makkelijk. Immers, als iets makkelijk is doet iedereen het. Dit levert weinig waarde, en dus verdien je niet veel geld.

 

Er zijn twee manieren voor relatief makkelijk geld verdienen vanuit huis, waarmee je een serieus inkomen kan verwerven. De eerste manier is beginnen met ondernemerschap. Ondernemen gaat niet vanzelf. Met name de eerste jaren betekenen keihard werken. Maar het is mogelijk om veel geld te verdienen vanuit huis.

 

De beste manier voor makkelijk geld verdienen vanuit huis is door te beleggen.

 

Leer succesvol kan beleggen. Laat geld voor je werken. De kracht van rendement en dividend op de lange termijn leidt ertoe dat je (heel) veel en makkelijk geld verdient vanuit huis. Uit onze ervaring is dit dé beste manier voor makkelijk geld verdienen. Er is geen betere manier.

 

Is het makkelijk?

 

Ja en nee.

 

Er is bepaalde basiskennis nodig over beleggen. Zoals beleggen in aandelen en hoe ETF beleggen werkt. Zodra je dit onder de knie hebt, is het een kwestie van geduld. Veel geduld. Laat geld voor jou werken en na 20 tot 30 jaar heb je een groot vermogen.

 

cursus-beleggen-aandelen

Hoe kan je snel geld verdienen?

snel geld verdienen ideeën

Beleggen is de beste manier tot veel geld verdienen vanuit huis. Het is alleen geen manier tot snel geld verdienen. Immers, succesvol beleggen doen wij op de lange termijn. Dit vergt geduld.

 

Wil je snel geld verdienen?

 

Snel geld verdienen met beleggen is mogelijk. Het grote nadeel is dat het risico veel hoger wordt. Snel geld verdienen met beleggen betekent ook de mogelijkheid tot snel geld verliezen. Hoe hoger het risico, hoe hoger de kans op verlies.

 

De beste manier tot snel geld verdienen is (day) trading in aandelen en/of crypto. Met trading in aandelen koop je laag, en verkoop je hoog. Je wilt een aandeel kopen op $10 en verkopen op $15. In dit geval heb je +50% winst. Soms lukt dit in één maand. En soms in enkele dagen. Op deze manier worden (day) traders snel rijk. Maar het kent ook heel hoog risico tot geld verlies. Traden is zo makkelijk niet!

 

Leren hoe je snel geld verdienen kan met trading in aandelen of crypto?

 

Volg de gratis exclusieve training van mijn collega’s die jarenlange ervaring hebben in (day) trading. Dit is een vak apart. Wij richten ons op lange termijn beleggen. Ons inziens beter en veiliger. Maar met trading kan sneller rendement worden gehaald.

 

Meer informatie? Klik hier voor het vergelijken van de beste day trading cursussen.

 

Let wel op de hoge risico’s tot geld verlies! Neem beleggen in crypto als ander voorbeeld tot snel geld verdienen.

 

Dankzij crypto beleggen is het mogelijk om snel geld te verdienen. Soms verdubbelen we ons geld binnen 24 uur. Maar andersom is ook waar: soms verliezen we 50% binnen één dag. Wil je snel geld verdienen met crypto? Bereid je dan heel goed voor. Investeer eerst in een goede cursus. Dit is het waard. Beter goed beginnen, dan al je geld verliezen.

 

Klik hier voor crypto cursussen vergelijken.  

 

trading-cursus-vergelijk

Thuis geld verdienen: ideeën & Tips

thuis geld verdienen tips

Thuis geld verdienen is makkelijker dan ooit. Zoals aangegeven is het leren beleggen het beste idee voor thuis geld verdienen. Daarnaast zijn er nog ander ideeën en tips, zoals bijvoorbeeld:

 • Online consultancy bureau oprichten (binnen jouw passie)
 • SEO/SEA expert worden
 • Websites bouwen
 • Tekstschrijver op basis van copy writing (ga voor kwaliteit)
 • Vertaler
 • Schrijven van (e-)boeken en deze publiceren via Kindle Books, Bol.com, et cetera

 

Nog meer ideeën? Lees hier alle ideeën voor geld verdienen vanuit huis.

 

De beste manieren voor thuis geld verdienen hebben twee dingen in gemeen, namelijk (1) snel opstarten zonder hoge kosten en (2) veel toegevoegde waarde leveren.

 

Idealiter begin je een online services waarbij je zonder geld kan beginnen. Of met weinig geld, als minimale investering. Zo kan je een gratis website beginnen en jouw services aanbieden.

 

Om succesvol te zijn in thuis geld verdienen zal je toegevoegde waarde moeten leveren. Hoe beter de kwaliteit, hoe meer geld mensen ervoor willen betalen. Kies daarom altijd voor kwaliteit. Zorg ervoor dat je uniek bent. Volg trainingen en verdiepende cursussen om een expert te worden binnen je passie. Dit laatste is net zo belangrijk. Werken binnen je passie geeft je de nodige motivatie en energie om iedere dag te knallen. Want ook bij thuis geld verdienen zal je veel moeten geven. Althans, als je veel geld wilt verdienen. En dat is leuk. Want hoe beter je wordt, hoe meer plezier je eruit haalt. En mensen betalen er graag extra voor. Win-Win!

gratis-aandelen-kopen commissievrij-beleggen-etf

10+ Beste Ideeën voor Extra Geld Verdienen

content artike ‘extra geld verdienen’ bijwerken en naar categorie verplaatsen + redirect van url 

Laten we nu dieper in gaan op de beste ideeën voor extra geld verdienen. Ik kan jou hier wel iets over vertellen. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van Happy Investors. Toen ik 23 jaar was had ik mijn beste jaar ooit. Heb jij ook zo’n jaar? Een die levensbepalend is? In dat jaar had ik mijn drie van mijn beste keuzes ooit gemaakt.  


23 jaar. Ik besloot het volgende:

 • Ik blijf continue leren en kennis opdoen. Ik heb nu mijn HBO afgerond maar ben nog niet klaar: ik ga naar de universiteit voor de masteropleiding Strategie & Management
 • Ik wil niet afhankelijk zijn van loondienst: ik besluit om extra geld te verdienen
 • Ik wil niet afhankelijk zijn van geld: ik besluit om mij te verdiepen in beleggen, omdat dit de beste manier naar financiële vrijheid is. 


Dit was mijn beste jaar ooit. Vanaf nu werd ik serieus. Ik ging serieus werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Was altijd wel fanatiek met sporten, maar niet met kennis en ervaringen. Dit moet anders. 

Ook ben ik dat jaar begonnen met extra geld verdienen. Niet via een kansloos bijbaantje, maar door het oprichten van een eigen bedrijf. Dit begon heel klein. Met een webshop. Dit werd niks, maar ik leerde er heel veel van. Een paar jaar later is Happy Investors uitgegroeid tot een van de grootste beleggingswebsites in Nederland. Op mijn 29ste, ondanks een flinke promotie in loondienst (en €65.000 bruto verdiende), ben ik fulltime gaan ondernemen. 


Deze inzet op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap (naast een fulltime job), heeft mij gemaakt tot wie ik ben. 

Update: ik ben nu inmiddels 31 jaar. Verdien nu het drievoudige dan op mijn 29ste. En dat in twee jaar. Vertrouw in jezelf, en geef vervolgens 100% toewijding aan je doelen. 

Financieel gezien was mijn derde keuze het beste: beginnen met beleggen. Dit is dé manier om geld 24/7 voor jou te laten werken. Dit is waarom ik fulltime aan de Happy Investors werk: om mensen zoals jou te helpen naar financiële vrijheid. 


Meer inspiratie nodig? Lees hieronder de beste ideeën voor extra geld verdienen.

Idee 1. Extra Geld Verdienen met Vastgoed

Een relatief veilige manier voor extra geld verdienen is vastgoed. Alleen, hiervoor heb je wel centen nodig. Vastgoed is namelijk een interessante optie wanneer je al een behoorlijk vermogen hebt. Denk aan een bedrag vanaf 35.000 euro wat je kan investeren. In principe is het heel eenvoudig om extra geld bij te verdienen dankzij vastgoed. 


Hierbij heb je een aantal opties:

 • Vastgoed kopen en verhuren: denk aan een appartementje, een huis of een bedrijfspand.
 • Vastgoed kopen, opknappen en doorverkopen: denk aan het renoveren van een oud huis dat op een mooie locatie staat
 • Panden kopen en doorverkopen: dit is voor experts die goed de werkelijke waarde van een pand of huis kunnen inschatten. Als je dan een koopje tegenkomt, kan je extra geld verdienen door het huis laag in te kopen en hoog te verkopen.
 • Beleggen in vastgoedfondsen: denk aan grote investeringsmaatschappijen die je een gegarandeerd dividend uitkeren en je geld gebruiken voor het bouwen van commerciële panden zoals supermarkten en kantoren.
 • Beleggen in REIT’s: REIT staat voor Real Estate Investment Trust. Dit is hetzelfde idee als een vastgoed fonds, alleen dan als verschil dat een REIT beursgenoteerd is. Je kan daarmee snel je aandelen weer verkopen en je winst cashen.


Met vastgoed zijn er dus behoorlijk wat manieren om een riant bedrag bij te verdienen naast je huidige job. Wanneer je een relatief groot vermogen hebt, is dit een interessante optie. Het is relatief veilig in vergelijking tot andere soorten beleggingen zoals groei aandelen. Wanneer iets met minder risico is, betekent dat ook een lager rendement. Maar een laag rendement op een groot bedrag geeft alsnog grote bedragen. 


vastgoedfondsen-vergelijker laten-beleggen-vergelijker-2022

Idee 2. Extra Geld Verdienen met Beleggen

Een van de makkelijkste manieren om extra geld te verdienen is door te beleggen. Toch durven veel mensen dit niet aan omdat ze bang zijn voor het risico. Maar heb je je wel eens goed verdiept in beleggen? Want dat is vaak het tweede struikelblok: gebrek aan kennis. 

 

Gelukkig heb je helemaal niet veel kennis nodig van beleggen. Je kan beginnen met weinig tot geen kennis. Dit doe je door te kiezen voor een zo laag mogelijk risico. Natuurlijk is het wel beter om je te verdiepen. Niet alleen zodat je weet wat je doet, maar ook omdat er hoger rendement te behalen valt.  

 

Extra geld verdienen met beleggen kan bijvoorbeeld met:

 • Beursindexen zoals de Nederlandse beurs AEX: zo beleg je in de economie van een land en lift je mee op de groei van deze economie
 • Beleggen in aandelen: je kan aandelen kopen van beursgenoteerde bedrijven. Ken je een bedrijf heel goed, en verwacht je dat deze de komende jaren zal groeien? Dan kan direct beleggen in dit aandeel interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf waarvoor je werkt.
 • Beleggen in dividend aandelen: dit zijn aandelen die je ook dividend geven. Dividend is een rendement dat je ieder kwartaal ontvangt. Dit kan je opnemen of herinvesteren. Dividend aandelen staan erom bekend minder risicovol te zijn dan normale aandelen.
 • ETF beleggen: dit zijn “mandjes” waarin veel aandelen verzameld zijn. Zodoende beleg je in 1000+ aandelen tegelijkertijd. Veel risicospreiding. Geschikt voor beginners die extra geld verdienen willen zonder inspanning
 • Overige opties: obligaties, beleggingsfondsen, grondstoffen, crypto, forex, et cetera


Het grote voordeel aan laag-risico beleggen is dat je er niks voor hoeft te doen. Wil je gemakkelijk extra geld verdienen zonder te werken? Laat dan je vermogen voor jou werken en kies voor beleggingen met een laag risico. Met name (obligatie) ETF’s en grote beleggingsfondsen zijn hiervoor de beste keuze.


Of nog beter: word een gevorderde belegger in aandelen. Zo ben ik ook begonnen met weinig geld en kennis. Door continue te leren word je alsmaar beter. Op mijn 30ste ben ik financieel vrij (mede door lage vaste lasten).

Idee 3. Bijverdienen met Side Hustle

extra-geld-verdienen-tips

 

Side hustle is een Engelse term dat staat voor een klein eigen bedrijfje dat je naast je fulltime werk doet (vandaar “side”). Vaak zie je dat zo’n side hustle begint vanuit passie. Iets dat je van nature heel erg leuk vindt en wat je graag wilt opstarten naast je huidige werk. Het is dan juist goed als wanneer dit iets (totaal) anders is dan je huidige werk. Want zo leer je weer extra vaardigheden die later van pas kunnen komen, of misschien ook nuttig zijn binnen je huidige werk. 

 

Een side hustle meerdere voordelen: extra geld verdienen, meer kennis, meer vaardigheden, sterkere Mindset, en meer purpose.

 

Vaak zie je dat een side hustle in de loop der jaren alsmaar groter wordt. Dat is ook best logisch, want een side hustle begint met iemand zijn of haar hobby of passie. Dit werkt heel motiverend. En als je dan ook nog wat successen boekt, kan het zomaar zijn dat een side hustle verandert in een kleine onderneming. Daardoor krijg je opties, en ben je minder afhankelijk van loondienst. Zo kan je bijvoorbeeld drie of vier dagen bij je werkgever gaan werken, en extra dagen vrijmaken voor je eigen onderneming. En wie weet word je een fulltime ondernemer!

 

Maar er is ook nog een andere bijkomstigheid waardoor je meer geld kan verdienen dankzij een side hustle. Want als je minder afhankelijk wordt van je werkgever, dan vergroot dit je machtspositie. Stel dat je kan terugvallen en kan leven op het inkomen van een side hustle (wanneer je er fulltime aan gaat werken). Waarom zou je dan niet meer eisen bij je huidige werkgever? Je bent immers minder bang om je baan te verliezen. En dat stelt je in staat om vaker of om hogere promoties te vragen.

 

gratis-aandelen-kopen commissievrij-beleggen-etf

Idee 4. Bijklussen met een Bijbaantje

Een logische manier om snel extra geld te verdienen is door het nemen van een bijbaantje. Dit is dan ook direct het voordeel: met een bijbaantje kan je direct extra geld verdienen. Ook bouw je extra ervaring op. Kies een bijbaantje in de richting waartoe je wilt groeien voor een eventuele carrière switch.

 

Zelf ben ik alleen geen voorstander van bijbaantjes. Ik vind het grote nadeel hieraan dat het meestal een korte termijn gedachte is. Als je een bijbaantje kiest voor het opbouwen van ervaring die je klaarstoomt voor een carrière switch, dan begrijp ik het. Maar behalve ervaring bouw je niet echt iets op. Het is niet van jou. Je krijgt betaalt per uur, en dat is het dan. Je werkt niet aan iets voor jezelf dat je kan opbouwen en wat ieder jaar groter en groter wordt. Neem nu de side hustle van hierboven. In het begin zal je per uur minder verdienen dan een bijbaantje, maar als je het goed doet verdien je binnen enkele jaren zeer waarschijnlijk het driedubbele ten opzichte van dat bijbaantje.

 

Mijn advies is daarom niet te kiezen voor een bijbaantje (tenzij je het doet voor een zeer specifieke reden). Bij extra geld verdienen is het slim om lange termijn te denken. Denk na over hoe je de toekomst gaat opbouwen. Doe dit bijvoorbeeld met een eigen onderneming of een side hustle. Naast het extra geld verdienen geeft voor jezelf werken ook veel meer voldoening. Zo haal je meer plezier uit het leven.

Idee 5. Veel geld verdienen als ZZP’er

extra-geld-verdienen-ideeen

 

(Parttime) ZZP’er worden is een alternatief op het nemen van een bijbaan zoals hierboven besproken. Als ZZP’er werk je nog steeds voor een uurtarief, net als bij een bijbaan. Het grote voordeel bij ZZP’er is wel dat je werkt aan je eigen bedrijfje. In dit geval je naamsbekendheid als professional binnen je vak gebied. En dit is nodig, want bij ZZP’er draait alles om naamsbekendheid en netwerken. Mond-tot-mond reclame is daarbij essentieel.

 

Starten als ZZP’er is gemakkelijker dan je denkt. Natuurlijk, er komt wel extra werk bij kijken zoals administratie, verzekeringen, en stukje verkoop qua nieuwe klanten binnenhalen. Maar je hoeft ook niet direct de overstap van loonslaaf, uh sorry… medewerker, naar ZZP’er te maken. Je kan ook bijvoorbeeld starten met vier dagen fulltime als medewerker en één dag als ZZP’er. En als het goed gaat, en je naamsbekendheid en relaties opbouwt, kan je steeds meer werk op ZZP-basis gaan doen. Of je kan extra geld bij verdienen door ZZP werk te doen in de avond- en weekenduren.

 

Een goede manier om als ZZP’er te starten is als je al in een project zit. Ben je bijvoorbeeld project leider of engineer bij je huidige werkgever? Mooi. Dan kan je ook een aanbieding aan je werkgever doen om jou in dienst te nemen als ZZP’er, in plaats van als medewerker op de loonlijst. Dit is een ideale basis om de eerste stappen als ZZP’er te maken. Denk dan alleen wel goed na over je uurtarief, want daarin moeten al je onkosten zitten (waaronder je pensioen en vakantiedagen!). 

 

Ook handig: als ZZP’er kan je zakelijke kosten van je onderneming aftrekken (zoals bijvoorbeeld je auto). Zo kan je extra geld verdienen zonder te werken.

Idee 6. Hoger Inkomen op je Huidige Werk

Veel extra geld verdienen kan op vele manieren. Maar het hoeft niet altijd iets nieuws te zijn. Je kan ook gewoon heel veel geld verdienen met je huidige baan. Namelijk door promotie te maken, opslag te vragen of van werkgever te wisselen. Nog niet zo bedacht? Niet gek. Want veel mensen gaan werken en stoppen met groeien. Is dat bij jou ook zo? Heb je nu een huisje, boompje, beestje, en ben je lekker tevreden? Fijn, dat zeker. Maar met tevredenheid kom je niet verder. Als je meer geld wilt verdienen moet je hongerig zijn. Hongerig naar het verdienen van meer geld, en dat kan ook gewoon met je huidige baan. 

 

ipo-beleggen

Tip 7. Geld verdienen met Bloggen / Teksten schrijven

hoe-meer-geld-verdienen

 

Een eigen blog opstarten is een duurzame manier om extra geld te verdienen. Dit is absoluut iets voor de lange termijn, want op korte termijn (binnen 1 jaar) zal je niet veel verdienen wanneer je een eigen blog opstart. Het opbouwen van een blogplatform heeft namelijk tijd nodig, en vooral heel veel artikels (content). Ook is het belangrijk om een fan base op te bouwen, zoals mensen die inschrijven op je nieuwsbrief of je volgen via Social Media.

 

Als je goed bent in schrijven en je vindt het leuk om te bloggen over je passie, dan heb je een goede kans van slagen om veel geld te verdienen met bloggen. Dit kan absoluut een fulltime job worden waarmee je rijk kan worden. Hierbij zijn een aantal factoren van belang: wees een expert, leer hoe je een vlotte en enthousiaste schrijfwijze toepast, ga voor waardevolle blogs die mensen echt verder helpen en behaal kennis over SEO & Social Media. Verder is het van cruciaal belang dat je nooit opgeeft. Alles heeft tijd nodig, en bij bloggen / influencer is dat absoluut het geval. 

Tip 8. Geld Verdienen met Youtube, Instagram en Twitter

Het moet je liggen: graag in de spotlight staan. Maar je kan absoluut veel geld verdienen met Social Media kanalen zoals Youtube, Instagram en Twitter. Ieder platform vraagt een andere set van vaardigheden om te slagen. Zo moet je bij Youtube goed kunnen spreken (vloggen) of toffe video’s kunnen maken (bv. met gamen). Met goede video’s kan je serieus geld verdienen met Youtube. Bij Instagram draait het juist (nog) meer om mooie foto’s maken en inspiratie. Zo is Instagram een geschenk voor hele mooie mensen die er goed uitzien (en tegelijkertijd is dit een illusie van de realiteit waarbij men denkt dat Insta models een representatieve weergave zijn van de gemiddelde vrouw (of man) ...).

 

Je kan Youtube, Instagram en ook Twitter en Facebook combineren. Want alle kanalen hebben iets gemeenschappelijk: naamsbekendheid. De key hierbij is dat succes begint bij focus. Focus je eerst op een van deze Social Media platforms, en zorg ervoor dat je daar heel goed in wordt. Op deze manier bouw je veel naamsbekendheid op. Dan begint de groei (in volgers), en daarna kan je de fans ook uitnodigen voor je andere Social Media kanalen. Ga dus niet gelijk all-in. Dat is verleidelijk, maar je bereikt er het minste door. Focus leidt tot succes, niet verstrooidheid.

Tip 9. Extra Geld Verdienen met Social Media Management


 

Wanneer je zelf niet graag in de spotlight staat maar wel wilt profiteren van de Social Media trend, dan is er een alternatief. Een nieuwe manier om extra geld te verdienen kan via Social Media Management. Zo kan je een Social Media Manager bedrijfje opstarten waarbij je de Social Media kanalen van opkomende Social Media Sterren en/of grote bedrijven beheert. Zij besteden dan alles aan jou uit. Een voorbeeldje hiervan is dat je alle content post op Facebook en ook klanten van reactie voorziet. Maar de echte winst valt te behalen wanneer je alle Social Media kanalen van een bedrijf of persoon kan managen. Dit kan je namelijk snel en eenvoudig doen via Later.com of vergelijkbare tools. Dat is een tool waarbij je een afbeelding in één keer op alle Social Media kanalen kan publiceren .Dat bespaart je een hoop tijd! Later.com is begonnen als Instagram marketing platform maar inmiddels uitgegroeid naar alle kanalen. Ook handig om te gebruiken voor je eigen bedrijf.

ipo-beleggen

Tip 10. Meer Geld in Minder Tijd Verdienen

Qua ideeën zijn er heel veel manieren om extra geld te verdienen. Zo vind je op Google lijsten met wel meer dan 100 ideeën om meer geld te verdienen. Zeker wel handig, maar het is veel belangrijker om te kijken naar de basis. Dat wil ik je dan ook graag meenemen wanneer je de bovenstaande of andere mogelijkheden leest om meer geld te verdienen. En de basis is voor mij een bepaalde mindset. Ik noem het de Happy Investors Mindset (vandaar de naam van mijn website). En de essentie en het doel van deze mindset is heel simpel, namelijk het behalen van een gelukkiger leven met meer voldoening en meer financiële vrijheid met minder stress.

 

Het doel is dus niet bakken met geld verdienen. Veel geld verdienen is slechts een middel tot financiële vrijheid bereiken. Er is nog iets veel meer kostbaarder dan geld, namelijk tijd. Tijd kan je niet kopen. Niemand ontkomt aan de tijd. De beste resource die je dus kan hebben is tijd.

 

Voor mij is dus de basis om meer geld in minder tijd te verdienen. Ik bedoel, als je 80 uur gaat werken zal (laten we zeggen) dubbel zoveel verdienen. Maar waar is dan je vrijheid? Je sociale leven gaat hieraan kapot. Dus waarom niet dubbel zoveel geld verdienen in 20 uur in plaats van 40 of zelfs 80 uur? 

 

Ook hier is het antwoord: beleggen.

Tip 11. De Oorzaak van Extra Geld Verdienen: Kennis

makkelijk-extra-geld-verdienen

 

Je hebt vast wel eens gehoord van het gezegde kennis is macht. Dit is een onweerlegbaar feit. Weet je wat het is, wanneer je ergens in wilt groeien dan zal je naar de oorzaak moeten kijken. Wat is het fundament, de oorzaak, dat je groeit? Of je nu heel rijk wilt worden, of heel succesvol wilt worden, dit alles gebeurt op eenzelfde fundament. Zo hadden we hierboven al gesproken over dat mindset fundamenteel is. Hetzelfde geldt voor motivatie en ook kennis.

 

Het hebben van kennis is echt cruciaal wanneer je veel geld wilt verdienen. Enerzijds heb je kennis nodig over hoe je slim omgaan met geld, zoals financiele zaken en vooral omtrent beleggen. Maar ook heb je kennis nodig van het vakgebied waarin je zit. Of dat nu je eigen onderneming is, het hebben van een fulltime job of het najagen van je passie. Hoe meer kennis je opdoet, hoe meer succesvol je zal worden met geld verdienen. 

 

Een laatste advies: extra geld verdienen is leuk. Met deze ideeën is snel en makkelijk geld verdienen mogelijk. Ook voor jou. Dit vergt actie. Zet de eerste stap. De rest komt vanzelf. Maar onthoud: het leven draait niet om geld. Geld verdienen geeft extra financiële ruimte, maar niet extra leven. Gebruik deze financiële vrijheid om je leven te beteren. Doe meer met vrienden en familie. Geniet van het leven. Gun jezelf rust. Streef naar voldoening. En draag bij aan het beter maken van andermans leven. Dat is leven.

Berichten over Geld Verdienen:
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
0
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
Passief Inkomen Opbouwen Mindset | Deel 5 Cursus FIRE | Happy Investors
0
Passief Inkomen Opbouwen Mindset | Deel 5 Cursus FIRE | Happy Investors
Passief Inkomen Opbouwen Mindset | Deel 5 Cursus FIRE | Happy Investors
Hoe Meer Inkomen Genereren | Gratis Cursus Financieel Onafhankelijk
0
Hoe Meer Inkomen Genereren | Gratis Cursus Financieel Onafhankelijk
Hoe Meer Inkomen Genereren | Gratis Cursus Financieel Onafhankelijk
Geld Besparen | Deel 3 Gratis Cursus Financieel Vrij Worden | Happy Investors
0
Geld Besparen | Deel 3 Gratis Cursus Financieel Vrij Worden | Happy Investors
Geld Besparen | Deel 3 Gratis Cursus Financieel Vrij Worden | Happy Investors
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
0
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
0
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
Investeren in een directe lening aan mkb-ondernemers
0
Investeren in een directe lening aan mkb-ondernemers
Investeren in een directe lening aan mkb-ondernemers
Freedom24 Review en Ervaringen 2023: Voordelen vs. Nadelen | Happy Investors
0
Freedom24 Review en Ervaringen 2023: Voordelen vs. Nadelen | Happy Investors
Freedom24 Review en Ervaringen 2023: Voordelen vs. Nadelen | Happy Investors
Wat is Ikigai: Hoe vind ik mijn Ikigai? 3 Stappen | Happy Investors
0
Wat is Ikigai: Hoe vind ik mijn Ikigai? 3 Stappen | Happy Investors
Wat is Ikigai: Hoe vind ik mijn Ikigai? 3 Stappen | Happy Investors