Geld Investeren: Beste Manieren voor Beginners | Happy Investors

Geld Investeren

Beste Happy Investor, wat zijn de beste manieren tot geld investeren voor beginners? Hoe kunnen we geld investeren met weinig tot zonder risico? Hoe werkt geld investeren eindelijk, en waarom zouden we niet gewoon geld sparen? In dit artikel leer je alles over geld investeren. Van de basis tot aan de beste manieren van geld investeren voor beginners.

Op naar effectief geld investeren!

Geld investeren voor beginners

geld investeren voor beginners

Laten we het hebben over geld investeren voor beginners. Allereest, weet dat ik 8+ jaar ervaring met geld investeren heb. Op de leeftijd van 23 begonnen. Inmiddels 30’er en financieel vrij. Sinds enkele jaren deel ik mijn kennis over geld investeren op deze website. Tevens bieden wij cursussen en persoonlijke coaching aan om mensen te helpen naar succesvol lange termijn beleggen.

Waarom lange termijn beleggen?

Omdat dit de beste manier tot geld investeren voor beginners is. En niet alleen voor beginners overigens. Ook de beste gevorderde beleggers kiezen voor lange termijn beleggen.

Het is belangrijk om geld voor jou te laten werken. Dat het meer waard wordt op termijn. En dit doen we door geld te investeren in kwaliteit.

Eerst een paar belangrijke uitgangspunten voor beginners:

  • Beleg alleen met geld dat je 100% kan missen (op lange termijn)
  • Leg een goede basis aan met veel risicospreiding
  • Beleg altijd voor de lange termijn (5 tot idealiter 20 jaar)

Een goede basis is van groot belang bij geld investeren voor beginners. Te vaak zien we beginnende beleggers starten met individuele aandelen, zonder dat zij over de nodige kennis beschikken. Het gevolg: geld verlies.

Ja, beleggen in individuele aandelen en/of vastgoedpanden is de beste manier tot hoog rendement. Maar let wel: dit vergt kennis en ervaring, omdat het risico ook veel hoger ligt.

Begin daarom met veel risicospreiding. Kies beleggingen die lager risico bevatten. Meer hierover lees je in dit artikel over beleggen voor beginners

cursus-beleggen-aandelen

Geld investeren zonder risico

geld investeren zonder risico

Voorzichtig beginnen is niet dé beste manier voor geld investeren. Je laat namelijk rendement liggen. Maar om te beginnen is het veiliger om te kiezen voor geld investeren zonder risico. Helaas bestaat “zonder risico” niet altijd. We spreken daarom over “weinig risico”.

Geld investeren zonder risico is uiteraard een no-brainer. Helemaal zonder risico investeren bestaat niet, maar er zijn wel mogelijkheden tot investeren met (heel) laag risico.

We investeren nu kapitaal, zodat wij op latere leeftijd hier optimaal van kunnen genieten. Dit is ook hoe ik ben begonnen, en inmiddels is financiële onafhankelijkheid binnen handbereik. Ik zou, als ik dat wil, op mijn 40ste kunnen stoppen met werken. Het gaat er niet om of dit wel of niet goed is. Het gaat erom dat ik de keuze heb.

Een keuze die ook jij kan krijgen.

Om een goede basis te leggen kan je het beste kiezen voor manieren tot geld investeren zonder risico. Of met weinig risico. Zie dit als het fundament onder een huis. Een woning bouwen neemt tijd in beslag. Echter is de eerste stap om een sterke basis te creëren. We willen niet dat onze woning instort in economisch slechte tijden.

Meer weten? Lees hier verder over beleggen zonder risico

Waar kan ik het beste in investeren?

beste manieren geld investeren

En dan nu: waar kan ik het beste in investeren? Zoals aangegeven is geld investeren voor beginners in eerste instantie een goede basis aanleggen. Dit doen we dankzij gediversifieerde assets. Dit zijn beleggingsproducten die veel spreiding bieden. De drie meest populaire manieren zijn:

Om te beginnen met geld investeren zouden we ons vermogen willen spreiden over deze drie type beleggingen. Afhankelijk van leeftijd en risiconiveau kies je voor allocatiebeleid.

Ben je boven de 50 jaar? In dat geval is het verstandig om >50% in obligatie- en vastgoedfondsen te investeren.

Ben je begin 20 of 30 jaar? Dan zou je meer in aandelen kunnen investeren.

Op onze website vind je veel kennisartikelen over beleggen in fondsen. Doorgaans gebruiken we hier de term Exchange Traded Funds (ETF) voor. Lees hier meer over ETF beleggen.

De hoeveelheid om te investeren is ook afhankelijk van hoeveel geld je hebt en hoeveel je nodig hebt. Verderop in dit artikel lees je de basisprincipes tot geld investeren en hoeveel dit alles kan opleveren.

Zodra je meer kennis en ervaring opdoet, is het goed om over te stappen naar individuele aandelen en vastgoedobjecten. Met name aandelen kunnen op termijn een hoog rendement opleveren. Laten we hier eens dieper op in gaan.

gratis-aandelen-kopencommissievrij-beleggen-etf

Geld investeren in aandelen

geld investeren in aandelen

Mijns inziens is de beste manier voor geld investeren om te beleggen in aandelen. Ook vastgoedpanden zijn een uitstekende lange termijn investering. Er zijn wel belangrijke verschillen, en derhalve gaat mijn voorkeur uit naar aandelen.

Als gevorderde belegger kunnen we ons vermogen verdubbelen of zelfs vertienvoudigen met aandelen. Met name wanneer wij lange termijn investeren in sterke, gezonde bedrijven. In dit soort gevallen zijn rendementen van x5 of hoger niet ondenkbaar. Dit is ook hoe ik financieel vrij ben geworden: geld investeren in unieke aandelen van kwalitatieve bedrijven. Besef goed dat aandelen worden uitgegeven door bedrijven. Investeer daarom in bedrijven. Diegene waar je in gelooft en waarvan je weet dat zij in de toekomst gaan groeien.

Het is wel noodzakelijk om de juiste kennis op te doen. Zo heb ik in de beginjaren veel fouten gemaakt. Zelfs vandaag de dag maak ik nog wel eens kostbare fouten. Dit is oké. Hier leren we van. Zo worden we beter. Maar het is natuurlijk wel fijn als je de beginnersfouten kan vermijden. Leer hoe je bedrijven kan analyseren op strategisch niveau. Leer ook hoe je aandelen kan analyseren op financiële waardering. Combineer de twee voor het beste resultaat.

Samengevat: koop kwalitatieve bedrijven met duurzaam competitief voordeel tegen een gunstige aandelenprijs.

Kan je inspiratie gebruiken? Bekijk ons aandelen abonnement voor meer informatie. Wij publiceren wekelijks uitgebreid onderzoek naar sterke of unieke aandelen die potentieel x3 of meer rendement bieden. Tevens leer je, dankzij de rapporten, hoe je aandelen kan analyseren.

beste-aandelen-laag-risico

Tips bij Geld Investeren (voor beginners)

tips-geld-investeren

Geld investeren als beginner kan moeilijk zijn. De kans tot fouten is groot wat kan leiden tot geld verlies. Als jij een beginner bent die graag wilt investeren, kan je de tips van hieronder beslist gebruiken. Laten we eens beginnen met voorbeelden en tips over wat foute of slechte investeringen zijn. En daarna kijken we naar drie tips voor goede investeringen.
 

value-aandelen

3 voorbeelden van wat niet investeren is (slechte investeringen)


Auto: een auto is de slechtste investering die je kan maken. Een nieuwe auto daalt tot 10% in waarde wanneer je de garage uitrijdt. En iedere auto kost alleen maar geld in plaats van dat het iets oplevert. Denk aan de dure verzekering, de aanschafwaarde en benzine. Natuurlijk moet je van punt A naar punt B komen, maar waarom zou je een dure auto kopen? Dat is een emotionele keuze (sociale druk, zelfperceptie). Geld investeren is echter een rationele keuze (en dus moeilijker). Nee, het is veel slimmer om zoveel mogelijk te besparen op auto.

Huis: je eigen woning is geen investering. Een investering is een doelbewuste actie om in de toekomst rendement te ontvangen. Op je eigen huis kan je zeker wel (veel) meerwaarde krijgen, maar dit is eigenlijk geen investering. Beschouw je huis om in te wonen. Slimme tips bij een huis is om te investeren in zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en ook aflossen van hypotheek. Dit zijn voorbeelden van geld besparen, of minimaliseren kosten dankzij investeringen. En ook dat is geld investeren.

Luxe producten of diensten: dure televisie, dure merkkleding, dure restaurants. Mensen gooien bizar veel geld weg aan luxe producten of diensten. En dit alles om zichzelf te belonen en zich goed te voelen. Wat een bullshit. Wat wel slim is, is om in jezelf te investeren. Zo kan je meer geld verdienen door in jezelf investeren. Voorbeelden hiervan zijn een thuisstudie, boeken of cursussen. Hierdoor krijg je meer kennis, en kennis vergaren is een van de beste investeringen die je kan doen!

gratis-aandelen-kopen

3 voorbeelden van wat goede investeringen zijn


 Er zijn tal van voorbeelden over wat goede investeringen zijn. Maar om het kort en bondig te houden wil ik er drie uitlichten. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten bij geld investeren voor beginners, namelijk investeren in kennis, in vastgoedfondsen en in beleggingen met weinig risico.
 

1. Investeren in kennis

leren-geld-investeren 

Een persoonlijke favoriet is geld investeren in kennis. Kennis is macht, zeggen ze. Maar kennis levert ook bakken met geld op, en belangrijker: plezier en voldoening. Als jij ergens veel kennis van hebt, dan ben je er goed in. Ergens goed in zijn is leuk en geeft voldoening (zelfwaardering). Zeker wanneer je specialistische kennis hebt, kan je heel veel geld verdienen mits in de juiste industrie. Dit is dan ook het geval bij experts. Wie een expert in zijn vakgebied is, verdient sowieso veel geld. Dit kan dankzij een hoog salaris, of doordat hij of zij interessante verdienmodellen kan toepassen dankzij de kennis. Denk aan publicaties, spreken op conferenties, promotie van goederen, et cetera.

Investeren in kennis is altijd goed. En ook voor jou kan dit leiden tot een veel hoger inkomen of simpelweg meer geld verdienen. 

Naast meer geld verdienen is investeren in kennis ook nodig wanneer je juist wilt gaan investeren. Bij het doen van investeringen heb je wel kennis van zaken nodig. Want, hierdoor verklein je het risico op slechte investeringen en verhoog je de kans op hele goede investeringen. Hiervoor heb ik een simpele doch effectieve tip: lees veel boeken over investeren, en lees verder alle artikels op mijn website en schrijf je in op mijn nieuwsbrief 😉.

2. Investeren in vastgoed- en aandelenfondsen

Een hele goede investering is die in vastgoed- en aandelenfondsen. Rijk worden met vastgoed en aandelen is en blijft een van de beste manieren. Maar zeker als je beginner bent, is dat niet zo gemakkelijk. Allereerst heb je, bij vastgoed, veel geld nodig om een tweede huis te kopen, zeker in Nederland. Denk aan een startkapitaal van minimaal 40.000 euro.

Ten tweede loop je toch risico wanneer je al je spaargeld investeert in slechts een enkel huis of appartement. Ook aandelen kennen hoog risico. 

In plaats daarvan is het veiliger om te investeren in een vastgoed- en aandelenfondsen. En dan het liefst een fonds met een grote portefeuille aan verhuurde panden of spreiding over duizenden bedrijven.

Naast fondsen hebben we uiteraard ook individuele aandelen. Deze leveren hoger rendement, maar vergen meer kennis. In eerlijkheid is dat de beste investering. Het nadeel is dat het risico hoger is. Begin daar niet aan zonder eerst in eigen kennis te investeren. laten-beleggen-vergelijker-2022 vastgoedfondsen-vergelijker

3. Investeren met weinig risico

Rijk worden dankzij geld investeren is makkelijk voor wie geduld heeft. Wanneer je gaat investeren met weinig geduld, zal je (on)bewust kiezen voor beleggingen met hoog risico. Maar hoog risico betekent dat je meer kans hebt op het verliezen van je geld. Beleggingen met weinig risico daarentegen, zoals het vastgoedfonds van hierboven, verkleinen de kans op geld verliezen. Doorgaans is het zo dat hoe hoger het risico, hoe hoger het verwachte rendement. Maar mijn advies is om op safe te spelen. Kies voor beleggingen met weinig risico. Deze leveren jaarlijks een lager rendement op, maar bieden wel meer zekerheid op het langzaam doch stabiel opbouwen van samengestelde interest op je investeringen.

Een andere vuistregel is dat hoe ouder je bent, hoe minder risico je dient te nemen. Neem nu de aandelenmarkt. Dit kan een prima belegging zijn, maar het risico is groter. Zo kan het zijn dat je net aandelen koopt voor een crisis. Daarom zijn er twee zaken die je kan onthouden bij beleggen. De eerste is door je geld langzaam te spreiden over de tijd. Koop niet direct alle aandelen, maar koop iedere maand bijvoorbeeld voor 200 – 500 euro aandelen bij. En het tweede is om altijd te gaan voor lange termijn beleggingen met geld dat je kan missen. Je moet er rekening mee houden dat je misschien wel 10 of 15 jaar moet wachten, vanwege een economische crisis, alvorens je positief rendement haalt. 


Als je dit begrijpt, snap je ook direct dat jonge mensen meer risico kunnen nemen dan ouderen.

Principes van Geld Investeren

geld-investeren-principes

Stel dat je 1 euro hebt. Je mag deze euro maar één keer uitgeven. Daarbij heb je de keuze tussen A of B. Bij keuze A lever je de 1 euro in, en krijg je vroeg of laat méér dan 1 euro terug. Bij keuze B krijg je vroeg of laat minder dan 1 euro terug. Zo simpel is investeren. Iedere euro die je investeert, wordt vroeg of laat meer waard. Dit is het principe achter dat geld maakt geld. Niets voor niets is investeren dé beste manier voor extra geld verdienen. Want niet alleen zorg je ervoor dat jouw spaargeld méér waard wordt, ook gebeurt dit terwijl je inkomen gewoon blijft binnenstromen. Dat is een zeer gewenst gevolg van geld investeren. Als je doet investeren, dan creëer je meerdere inkomstenstromen. Hierdoor komt op verschillende manieren geld binnen, dus naast je salaris heb je dan ook je investeringen lopen.

Het principe van investeren is dat je geld investeert in activiteiten die méér geld genereren, in plaats van geld kosten. Door het maken van slimme keuzes bij investeren, waarover straks meer, kan je jouw spaargeld (exponentieel) laten groeien. Op langere termijn krijg je hierdoor meer financiële vrijheid, waardoor je minder stress zal hebben.

Waarom Geld Investeren, en niet gewoon sparen of uitgeven?

Nu je weet wat investeren is, kunnen we doorgaan over het waarom. De waarom is niet zo voor de hand liggen als je denkt. Want je denkt nu wellicht: geld investeren doe je omdat je wilt rijk worden, of meer geld wilt hebben. Maar waarom heb je meer geld nodig? Wat is nu de echte reden dat je meer geld wilt creëren dankzij investeren? De waarom is voor iedereen verschillend. En als je ermee wilt beginnen, is het goed om voor jezelf te achterhalen wat jouw waarom is. 

Dit is belangrijk, omdat de waarom voor houvast zorgt. Het herinnert je eraan waarom je het doet. Investeren is namelijk zo makkelijk nog niet. Het vergt veel zelfdiscipline omdat je op korte termijn minder leuke dingen kan doen of kopen. Immers, iedere euro die je investeert kan je niet gebruiken om iets te kopen of om leuke activiteiten te doen.

Mijn waarom bij geld investeren is zodat ik meer kan genieten voor het leven. Geld is voor mij een middel. Het is geen doel op zich. Het middel gebruik ik om te investeren, zodat ik meer geld kan maken zonder te werken. Mijn focus ligt momenteel op het investeren in aandelen. Dit vul ik aan met aandelenfondsen (ETF’s). Over een paar jaar wil ik hier vastgoed aan toevoegen. 

Mijn doel voor de langere termijn is om meer financiële vrijheid te hebben. Want als ik meer geld heb, hoef ik bijvoorbeeld minder te werken zodat ik meer tijd overhoudt voor waardevolle zaken zoals familie, hobby, sport en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien geeft het mij meer vrijheid om te bepalen wat ik doe. Als mijn maandelijkse kosten worden gedekt door mijn maandelijkse inkomsten uit investeringen, dan heb ik alle vrijheid om te bepalen wat ik doe. 

Bedenk voor jezelf: wat is jouw reden om te investeren? Wat is jouw waarom?

Gratis leven dankzij investeren: zo werkt dat

Wanneer mensen mij vragen hoe geld investeren werkt vertel ik ze vaak een van de leukste voorbeelden. En dat is namelijk dat je dankzij geld investeren voor een deel gratis kan leven. Gratis leven? Tja, dat spreekt tot de bewondering, want wie wilt dat nu niet. Met investeren werkt het echt zo, en dat zal ik je uitleggen aan de hand van een simpel voorbeeld:

Stel, je maandelijks loon komt op de gebruikelijke dag binnen. Je weet dat je na aftrek van alle kosten zo’n 1000 euro kan sparen. Nu heb je twee opties (zie hierboven), waarbij persoon A en persoon B. Persoon A investeert de 1000 euro tegen een jaarlijks rendement van 10%. Persoon B geeft de 1000 euro uit aan producten en diensten, waarvan 100 euro aan een etentje met je partner. Persoon B is zijn geld kwijt, maar heeft wel voldoening op de korte termijn. Hij of zij heeft lekker gegeten en veel mooie, nieuwe spullen in huis.

Persoon A daarentegen moet een jaarlang wachten, totdat hij over een jaar 100 euro aan rendement krijgt (10% van 1000). Op dit eenvoudige moment, waarvoor hij alleen maar geduld heeft moeten hebben, krijgt hij 100 euro gratis bovenop de 1000 euro die hij heeft geïnvesteerd. Persoon A kan nu gratis naar het restaurant en ook nog eens dezelfde spullen kopen als persoon B. Het enige verschil is dat persoon A de zelfdiscipline heeft om een jaar te wachten, en daar wordt hij voor beloond. Bovendien kan hij de 1000 euro ook heel lang laten vastzetten. Hij krijgt dan dividend op dividend, of rendement op rendement. Dit principe noemen we samengestelde interest en werkt als volgt.
 

Wat is samengestelde interest?


Samengestelde interest is een proces waarbij je ieder naar interest op interest krijgt. Interest kan rente, dividend of rendement zijn. Het principe is dat je dankzij samengestelde interest rente op rente krijgt, oftewel rendement op rendement. Dit werkt zo: stelt je krijgt jaarlijks 10% rendement op een rekening van 1000 euro. Je besluit om het rendement iedere keer terug te storten naar diezelfde rekening. Het is niet zo dat je dan ieder jaar 100 euro rendement krijgt. Het wordt steeds meer en meer, dankzij de samengestelde interest. Want in jaar 1 krijg je 100 euro, en heb je in totaal 1100 euro. In jaar 2 krijg je 10% over 1100 euro, wat 110 euro is. En in jaar 3 krijg je 10% over 1210 euro, wat 121 euro is. Dankzij samengestelde interest krijg je ieder jaar hogere opbrengsten uit je investering. En juist dit principe is hoe mensen rijk worden.

Door veel geld te investeren in combinatie met samengestelde interest, is het mogelijk om je maandelijkse kosten te dekken met de maandelijkse inkomsten uit je investeringen. Dit is het punt waarop je eigenlijk met pensioen kan gaan. Immers, voor je investeringen hoef je niet te werken. Dit punt is voor iedereen verschillend, en hangt af van je maandelijkse uitgaven. Stel dat je 500.000 euro aan investeringen tegen 6% netto rendement hebt. Dan ontvang je jaarlijks 30.000 euro aan rendement. In principe is dit het moment waarop je met pensioen zou kunnen gaan. Maar belangrijker is dat dit het moment is waarop je 100% vrij bent. Vanaf dat moment bepaal jij 100% wat je doet en waarom. Dus als jij op dat moment besluit om 0, 2 of 5 dagen in de week te gaan werken, dan doe je dat omdat je dat wilt. Niet omdat het moet.

Maar als het zo goed en slim is, waarom doet dan niet iedereen geld investeren?

Lang niet iedereen investeert. Dit heeft een aantal redenen, waaronder gebrek aan zelfdiscipline, gebrek aan kennis, gebrek aan visie en de angst voor risico. Laten we beginnen met zelfdiscipline en de Marshmallow test. Zie youtube voor filmpjes met uitleg.

De Marshmallow test is een experiment waarbij de onderzoeker wilt aantonen dat kinderen die het geduld kunnen bewaren tot de tweede marshmallow, meer succesvol zijn in het leven. 

Denk nu niet direct aan je kind als het aankomt op de Marshmallow test. Want nieuw onderzoek wijst uit dat niet zelfdiscipline, maar de sociaaleconomische achtergrond van het kind belangrijk is voor schoolprestaties. Maar toch, hoe je het went of keert, bij investeren speelt zelfdiscipline wel een cruciale rol. Want je kan je geld maar 1x uitgeven. En als je het investeert, zal je jaren moeten wachten totdat je de vruchten kan plukken. Dit vergt veel geduld en dus zelfdiscipline. En ook klopt het dat de sociaaleconomische achtergrond ook een belangrijke rol speelt bij geld investeren. Want een tweede reden dat mensen niet investeren, is een gebrek aan kennis.

Gebrek aan kennis over geld investeren gaat vaak gepaard met de angst voor risico bij investeren. Mensen weten gewoon niet hoe ze moeten investeren. Ze weten niet welke investeringsopties zij hebben en welk risico ze nu echt lopen. Want waarom denk je dat mensen opeens veel zonnepanelen leasen?

Dit is omdat de media hier de bekendheid aan heeft gegeven dat het een veilige investering is. En mensen begrijpen het ook, omdat ze weten hoe het werkt. Maar hetzelfde geldt voor beleggen in de aandelenmarkt, vastgoed of vastgoedfondsen. Ook deze investeringsopties leveren (veel meer) rendement op en de risico’s zijn beheersbaar.

vastgoedfondsen-vergelijker

Hoe je Slimme Investeringskeuzes maakt, en waarom dat van groot belang is


Mensen die niet geld investeren laten veel geld liggen. Zo simpel is het. Geld investeren is makkelijk geld verdienen. Maar je moet inderdaad wel weten hoe dat moet, want er zijn verschillende manieren om te investeren. Bij sommige manieren kan je jouw geld snel en veel laten groeien (door hoog rendement), maar daar loop je ook meer kans op fouten maken (door hoog risico). Andere manieren van investeren zijn dan weer meer stabiele en veilige keuzes (laag risico), maar bijgevolg ook met lagere opbrengsten waardoor je vermogen minder snel groeit (laag rendement). Niettemin is deze laatste manier de beste keuze voor wie geen kennis van zaken heeft, maar wel zijn geld wilt investeren zodat hij of zij daar later meer van kan genieten.

Je hebt geen oneindige pot met geld. Je zal dus de juiste keuzes moeten maken over waarin en hoeveel van je geld je investeert. Mijn persoonlijke advies is dat hoe meer, hoe beter. En dan het liefst tegen investeringen van een laag risico. Sparen hoort daar niet bij, want bij sparen word je juist armer. Nee, je hebt een hoger rendement nodig dan de inflatie.

Dat is een kwestie van slim omgaan met geld en de juiste investeringen kiezen zoals de opties onderaan dit artikel. Laten we dan nu gaan kijken naar slimme tips bij geld investeren (voor beginners).

Conclusie over wat investeren is en hoe het werkt

Wat is investeren? Nu je dit artikel hebt gelezen ben ik benieuwd hoe jij antwoord geeft op deze vraag. Laat je het mij weten in een reactie hieronder? Zo hebben we gezien wat het principe achter investeren is. Investeren betekent om op dit moment geld te stoppen in activiteiten die op een later moment meer geld opleveren. Dit kan van alles zijn. Zo hebben we in dit artikel het ook gehad over slimme tips voor investeren en hoe het werkt. En we hebben ook gezien wat slechte investeringen zijn. Wellicht de meest krachtige conclusie over dit alles, is dat investeren een rationele actie is. Rationeel zijn is moeilijker dan emotioneel zijn. Wees je daarvan bewust. Want wie wilt investeren heeft zelfdiscipline, kennis, visie en geduld nodig. 

Investeer NU, zodat je LATER meer uit het leven kan halen dankzij meer financiële vrijheid.

Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen over investeren? Hoe kijk jij aan tegen investeren en heb je al investeringen gedaan of lopen? Deel zeker je ervaringen met mij en anderen in een reactie hieronder. Zo kunnen we van elkaar leren en samen beter worden!

Berichten over Geld Investeren:
Beginnen met Beleggen | ETF en Aandelen (DEGIRO) | Happy Investors
0
Beginnen met Beleggen | ETF en Aandelen (DEGIRO) | Happy Investors
Beginnen met Beleggen | ETF en Aandelen (DEGIRO) | Happy Investors
DEGIRO Uitleg: Hoe Werkt DEGIRO? | DEGIRO Beleggen Ervaringen, Review en Tips voor Beginners
0
DEGIRO Uitleg: Hoe Werkt DEGIRO? | DEGIRO Beleggen Ervaringen, Review en Tips voor Beginners
DEGIRO Uitleg: Hoe Werkt DEGIRO? | DEGIRO Beleggen Ervaringen, Review en Tips voor Beginners
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
0
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
Investeren voor Financieel Onafhankelijk | Deel 6 Gratis Cursus Financiele Onafhankelijkheid
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
0
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
Financiele Onafhankelijkheid Bereiken in 6 Stappen | Deel 2 Stappenplan | Happy Investors
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
0
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
Wat is Financiële Onafhankelijkheid? Deel 1 Cursus Financieel Onafhankelijk Worden
Welke ETF's Kopen en Wanneer? Zo bepaal ik welke Exchange Traded Fund (niet) te kopen
0
Welke ETF's Kopen en Wanneer? Zo bepaal ik welke Exchange Traded Fund (niet) te kopen
Welke ETF's Kopen en Wanneer? Zo bepaal ik welke Exchange Traded Fund (niet) te kopen
DEGIRO Portfolio 2024: Welke Aandelen Kopen voor DEGIRO Portfolio
0
DEGIRO Portfolio 2024: Welke Aandelen Kopen voor DEGIRO Portfolio
DEGIRO Portfolio 2024: Welke Aandelen Kopen voor DEGIRO Portfolio
Pensioen Beleggen in 2024 | Portfolio Voorbeelden ETF, Vastgoed en Meer
0
Pensioen Beleggen in 2024 | Portfolio Voorbeelden ETF, Vastgoed en Meer
Pensioen Beleggen in 2024 | Portfolio Voorbeelden ETF, Vastgoed en Meer
DEGIRO Portfolio Dividend en Waarde Aandelen (Oktober 2023)
0
DEGIRO Portfolio Dividend en Waarde Aandelen (Oktober 2023)
DEGIRO Portfolio Dividend en Waarde Aandelen (Oktober 2023)