Het beste investeren in 2021: 8 tips voor rendement
arrow_drop_up arrow_drop_down
Het beste investeren in 2021: 8 tips voor rendement
19 december 2019 

Het beste investeren in 2021: 8 tips voor rendement

Een nieuw jaar, en dus nieuwe kansen tot investeren toch? Niet echt als je het mij vraagt 😉. Investeren is een continue proces dat ook in 2021 gewoon doorgaat. De beste investeringen hebben vaak wat tijd nodig om op te bouwen. Dit geldt zeker zo bij investeren in aandelen, waarbij 2020 maar hopelijk 2021 een mooi rendement gaat opleveren. Maar goed, het kan zijn dat je nieuwe ideeën voor beste investeringen wilt, of dat je als beginner wilt starten. Super goed, want geld investeren is de beste weg naar financiële vrijheid! Dit artikel gaat over waarin je het beste investeren kan in 2021, hierbij heb ik acht goede tips voor hoog of juist stabiel rendement voor je op een rijtje gezet. Ze staan overigens op willekeurige volgorde, behalve nummer 1.

Het beste investeren in 2021:

 1. Jij
 2. Het beste vastgoedfonds van 2021
 3. Particuliere leningen
 4. Aandelen 2021: A.I. en Cybersecurity
 5. Beleggen in Indexfondsen en ETF’s
 6. Plan van aanpak voor geld besparen
 7. Investeren in een eigen bedrijfje voor hoog rendement
 8. Sociale relaties

Laten we doorgaan naar de eerste investeringstip!

970x250

1. De allerbeste investering in 2021: dat ben jij

Ja, ja, het is een open deur… Maar toch moet ik vermelden (van mijzelf) dat jijzelf de allerbeste investering bent. Zeker voor beginnende investeerders is dit belangrijk om te beseffen. Bij investeren draait alles om een hogere uitkomst te behalen in de toekomst. Immers, je offert nu iets op zoals tijd, geld of energie, met de verwachting dat je hier op een later tijdstip meer voor terugkrijgt. Wie echt succesvol wilt worden, zal aan zichzelf moeten blijven werken.

Dit begint met je gezondheid. Hoe wil je de marathon gaan lopen als je niet fit bent? Een goede gezondheid is cruciaal voor je vitaliteit en je dagdagelijkse energie. Als je mee wilt doen met de beste, en echt succesvol wilt zijn, dan zal je gezondheid een prioriteit moeten zijn. Denk hierbij aan gezonde voeding, genoeg sporten en juist ook een sterke mentale mindset. Deze mindset is cruciaal voor persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan karakteristieken zoals winnaarsmentaliteit, focus, zelfdiscipline, leergierig zijn, jezelf kwetsbaar durven opstellen, vertrouwen geven aan anderen, et cetera. Ontneem jezelf de illusie dat jij sommige van deze karakteristieken gewoon niet hebt. Zo van “het is mij niet gegeven”. Wat. Een. Bullshit. Natuurlijk is het je niet gegeven, karakter moet je bouwen. En geloof mij, dankzij het wonder van hersenplasticiteit kan je alles aanleren wat je wilt. En dat op echt iedere leeftijd. Maar wees kritisch naar jezelf, stop met smoesjes, en start met wilskracht.

Naast karakter zal je ook die interne drive aanwakkeren om altijd maar opzoek te gaan naar meer kennis. Kennisontwikkeling is fundamenteel voor succes, zowel bij investeren als in het leven. Focus je op één of maximaal twee vakgebieden tegelijkertijd bij het leren. Lees veel boeken, en volg specifieke, korte cursussen die relevant zijn voor het bereiken van je doelen en die in je kracht liggen.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

 • Leer succesvol lange termijn beleggen. Sluit je aan bij de Happy Investors Community en ontvang 1-on-1 persoonlijke coaching voor 100% garantie op leren hoe je financieel onafhankelijk wordt (en dus met vervroegd pensioen). Klik hier voor meer informatie over financieel onafhankelijk worden
 • Begin op het beste en meest goedkope beleggingsplatform. Klik hier voor de beleggingsplatformen vergelijker en ontdek wat de beste keuze is om op te starten met beleggen
 • Spreid je kansen en investeer een deel van je geld in vastgoedfondsen voor 100% passief inkomen en jaarlijks 6 tot 8% dividend. Klik hier voor de vastgoedfondsen vergelijker voor de beste keuze
 • Let op: day trading en crypto beleggen is extreem risicovol en leidt vaker tot verlies dan winst. Wil je toch hiermee starten? Volg dan een cursus, omdat dit je een hoop geld verlies kan besparen. Klik hier voor het vergelijken van de beste day trading cursus in Nederland.
 • Nog beter is om te kiezen voor succesvol lange termijn beleggen. Klik hier voor de Happy Investors beleggen leerplatform + 1-op-1 coaching voor succesvol lange termijn beleggen met gemiddeld 8 – 14% jaarlijks rendement.

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

2. Investeren in aandelen 2021: Kunstmatige Intelligentie en Cybersecurity

Als je vaker mijn kennisartikels over geld verdienen leest dan weet je inmiddels dat ik fanatiek ben met beleggen in aandelen. Daarbij durf ik best wat risico te nemen door te beleggen in individuele aandelen. Dat is niet wat ik jou adviseer, want het geeft serieuze risico. Toch doe ik het zelf wel, waarbij ik mijn achtergrond (organisatie & strategie) gebruik om bedrijven te analyseren binnen hun industrie. Dan kijk ik niet alleen naar hun jaarbalans, maar ook naar de organisatie, het product, de concurrentiepositie, de winstgevendheid en de lange termijn strategie. Even een persoonlijke tip: juist omdat ik hier kennis van zaken heb, vormt dit een valkuil waarbij ik eerder geneigd ben om te investeren in individuele aandelen. Iets wat kan leiden tot hele hoge rendementen, maar ook tot hele grote verliezen. Het houdt het in ieder geval wel spannend 😉. Hieronder twee van mijn favoriete groeiaandelen voor 2021.

Aandeel 2021: Nvidia – Chips, Gaming & Artificial Intelligence

Nvidia is de absolute marktleider wanneer het aankomt op computer chips. Deze chips fabrikant is alleen meer dan dat. Ze zijn ook aan het diversifiëren naar Gaming en chips voor Artificial Intelligence (A.I.). De laatste jaren was er nogal een hype rondom A.I. Dit is nu wat aan het afkoelen, wat betekent dat het de komende jaren dus echt gaat gebeuren. Een hype komt namelijk vaak voor er echte resultaten worden geboekt. Maar dat is voor de toekomst. Juist in 2021 is Nvidia een goed aandeel om in te investeren door de optrekkende cyclus in de chips industrie. Ook trekt het Gamen weer verder aan. Nvidia heeft in 2019 een flinke daling gehad, maar de stijging zet zich sinds maanden weer door. En dat heeft alles te maken met de oplevende chips & gaming industrie, wat tot een van de snelstgroeiende groeimarkten behoort.

 

goedkoop-aandelen-beleggen

Aandeel 2021: Zscaler – Cybersecurity in the Cloud

Zscaler is een echt groeiaandeel. Dit relatief kleine bedrijf is gespecialiseerd in Cybersecurity voor de Cloud. Dit zijn beide twee booming industrieeen die zich nog net niet aan de top van hun kunnen bevinden. Daarmee zal Zscaler in de komende jaren beslist nog verder groeien. Het is alleen wel een erg risicovol aandeel. Maar eind 2019 heeft Zscaler een enorme dip meegemaakt, en staat de aandelenprijs ongeveer gelijk met begin 2019. Echter… eind 2019 heeft Zscaler aanzienlijk hogere omzet en een betere P/E-ratio dan begin 2019. Daarmee is de koers dus goedkoper geworden.

Zscaler kan in 2021 leiden tot 20% koersverlies, of tot misschien wel 100% koerswinst. Dit is afhankelijk van hoe ze het gaan doen qua groei in het komende jaar. Mijn advies voor beleggers in individuele aandelen is om Zscaler eens goed te bekijken. Ik geloof in het verdienmodel van Zscaler, als ook in de industrieën waarin ze zich bevinden. Dit aandeel heb ik gekocht voor de lange termijn (minimaal 5+ jaar). Ik verwacht dat ze op de lange termijn een mooie groei zullen doormaken.

Tip: groeiaandelen hebben een hoog risicogehalte, waardoor ze enorme koersverliezen of koerswinsten kunnen genereren. Niettemin is korte termijn gedachte sowieso meer risicovol dan lange termijn beleggingen. Kijk naar de strategie en de industrie van het groei aandeel. Als hun een heel goed verdienmodel hebben, met hoge winstgevendheid, in een booming industrie, dan kan een lange termijn investering van 3 tot 10 jaar zeer hoge rendementen opleveren. Maar verdiep je eerst heel goed, want gokken is geen beleggen.

ETF’s voor 2021 als beste investering

Zoals aangegeven zijn individuele aandelen nogal risicovol. Als je meer risicomijdend bent, maar wel gelooft in de bovenstaande logica, dan kan je ook in ETF’s investeren. Klik hier voor mijn artikel met daarin de meest actuele status over de beste ETFs.

Beginnen op de beste beleggingsplatformen is het halve werk

Wil jij weten wat de allerbeste beleggingsplatformen zijn? Klik dan nu op deze link naar de beste beleggingsplatformen vergelijken. Hierin lees je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste online brokers voor aandelen, en ook voor vastgoed en particuliere leningen. Want spreid je kansen over meerdere markten en beleg dus niet enkel in alleen de aandelenmarkt. Ook is het goed om je geld te spreiden over meerdere beleggingsplatformen voor bescherming van je geld (wat tot 100.000 euro is beschermd bij faillissement). Mis deze onafhankelijke vergelijking dus niet! Voorkom dat je een slechte keuze maakt, en klik op de link hierboven voor de uitgebreide vergelijking.

3. Beleggen in Indexfondsen en/of ETF’s

Hierboven haalde ik het al eerder aan. Ik ben van mening dat je beter kan investeren in beleggingen met een relatief stabiel rendement tegen een relatief lager risico. Als je veel risico neemt, kan je veel extra geld verdienen maar ook veel geld verliezen. Een van de gouden regels bij beleggen voor wie minder risico wilt is spreiding. Het spreiden van je investeringen brengt het risico omlaag. Dus niet alleen beleggen in aandelen, maar ook investeren in vastgoedfondsen en P2P Lending zal je een stabieler rendement geven. Maar ook binnen deze beleggingscategorieën kan je veel spreiden.

Wat betreft aandelen kan je gemakkelijk spreiden door te investeren in Indexfondsen en ETF’s. Zo is de S&P 500 een verzamelmandje van de 500 grootste Amerikaanse bedrijven. Hierin zitten grote bedrijven zoals McDonalds, Bank of America, maar ook Nvidia die ik hierboven al benoemde. Bekende beleggers zoals Warren Buffet geven aan beginnende beleggers hetzelfde advies om je geld te investeren in de S&P 500. Want mits je niet fulltime bezig bent met individuele aandelen, heb je alleen maar meer risico. Bij een indexfonds of ETF blijft dit probleem je bespaart. Alles hierover lees je in dit uitgebreide artikel over beleggen in ETF.

970x250

4. Beste investering in vastgoedfondsen: Synvest, Exporo en Corum Invesment

De volgende tip is de beste investering voor vastgoedfondsen. Rijk worden met vastgoed is zeer interessant. Een vorm hiervan is het vastgoedfonds. Juist deze fondsen hebben het voordeel dat je al kan instappen vanaf een heel klein bedrag (bijvoorbeeld 100 euro per maand). Dit maakt het een zeer interessante belegging voor beginnende investeerders die nog niet zoveel eigen vermogen hebben. Hierbij in het specifiek is er een beste keuze onder de vastgoedfondsen, namelijk Synvest.

Vastgoedfonds Synvest is al jarenlang achter elkaar verkozen tot Cashcow Award Winnaar voor beste belegging in vastgoedfonds (in Nederland). Niet alleen omdat ze een heel interessant rendement hebben. Zo hebben ze sinds 2011 tot nu een gemiddeld rendement van 8,3% gerealiseerd, met een maandelijks voorschotdividend van 6,2%. Maar vooral de beleggingstactiek die deze investeringsmaatschappij aanhoudt is heel interessant. Zo investeert Synvest uitsluitend in vastgoed voor supermarkten en discounterwinkels zoals de Action. Dit doen ze in kleinere steden die rondom de grote steden zijn gevestigd, en dat in Duitsland. Duitsland is een echt huurland voor supermarkten en discounterwinkels, waarbij lange termijn huurcontracten van 10 tot 15 jaar niet ongewoon zijn. Bovendien zijn supermarkten en discounterwinkels bestendig tegen economische crisissen. Juist als het slecht gaat met de economie, neemt hun omzet toe.

Een ander heel goed vastgoedfonds die investeert in het huurland van Duitsland, is Exporo. Exporo heeft een vrij unieke beleggingstactiek waardoor ze beginnen met beleggen heel toegankelijk hebben gemaakt. De tactiek van Exporo is door hun investeerders te laten beleggen in zeer grote woningen met huurappartementen. Uniek hieraan is, is dat deze woningen een hele hoge huurbezetting hebben van boven de 95%. Dit betekent dat de vaste lasten van de woning ruimschoots worden gedekt. Hierdoor loop je als belegger relatief heel weinig risico.

Zelf heb ik hele positieve ervaringen (en rendement) met met zowel Synvest, Corum Investments als Exporo. Zo lees je alles over Corum Investments in deze review over Corum Investments. En voor iedereen die liever weinig tot geen risico wilt lopen met beleggen, adviseer ik Exporo als veiligere keuze voor vastgoed investeren. Alles hierover lees je in deze uitgebreide review over Exporo. Je kan al beginnen met een kleine inleg van slechts 1.000 euro. Als je een beginnende belegger bent, is Exporo de meest slimme keuze.

 

vastgoed beleggen met weinig geld

5. Rendement op particuliere leningen

Een relatief nieuw beleggingsconcept is ontstaan dankzij het Internet en wordt P2P Lending genoemd. Dit staat voor Pear-2-Pear, of in het Nederlands Particulier-2-Particulier. Tegenwoordig zijn er enkele betrouwbare platformen waarbij je geld kan investeren in particuliere leningen. Dit zijn mensen over de gehele wereld, die geld nodig hebben en hiervoor in ruil rente betalen. Dit is niks nieuws en gebeurt al decennialang, alleen dan zijn het de banken en microfinancieringen die het geld uitlenen. Bij P2P Lending zijn het juist particulieren die hun geld uitlenen aan andere particulieren, en in ruil hiervoor krijg je een serieus hoog rendement van 9 tot wel 16%. Klik hier als je meer wilt weten over beleggen in P2P Lending.

Toen ik voor het eerst in aanmerking kwam met beleggen in particuliere leningen had ik wel wat vraagtekens. Je geld uitlenen aan iemand in Polen of Denemarken (waar de meeste “leners” zitten), klinkt nou niet super veilig. Maar goed, scepticisme voert wel vaker de boventoon bij nieuwe beleggingsconcepten. En dat is maar goed ook, want als investeerder ben ik eerder opzoek naar stabiel rendement dan heel hoog rendement met hoog risicogehalte. Rijk worden is immers eenvoudig mits je geduld hebt (iets wat voor mij overigens lastig is 😉). Gelukkig hebben de bestaande P2P platformen zich over de jaren heen positief ontwikkeld om het risicogehalte bij P2P Lending om laag te brengen. Let op: voor alles in dit artikel telt wel dat je altijd risico loopt bij investeren, je kan je inzet verliezen dus beleg alleen met geld dat je kan missen.

Hoger Rendement en Lager Risico? Tip: Asymmetrisch Beleggen!

Wat als je hoger rendement kan halen terwijl je minder risico loopt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet, met dank aan asymmetrisch beleggen. Dit zijn investeringen waarbij de potentiële winst groter is dan het potentiële verlies. De enige manier voor asymmetrisch beleggen is als je heel veel kennis en ervaring hebt. Dit is voor gevorderde professionals en wordt ook wel toegepast bij de grootste beleggingsfondsen met een minimale inleg van miljoenen.

Ik ben zelf geen specialist in asymmetrisch beleggen, maar ken wel een zeer goede partij. Ik ben aangesloten bij hun Membership. Dat heeft een hoog prijskaartje, maar de kwaliteit is zeer hoog en geeft unieke kansen tot winstgevende investeringen. Dit zijn echte professionals. Daarbij hebben ze ook een gratis nieuwsbrief waarin ze één keer per week meesterlijke tips en onderzoeken voor asymmetrisch beleggen met ons delen.

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie en de gratis nieuwsbrief.

6. Investeren in een plan van aanpak voor geld besparen (en dat geld vervolgens weer investeren)

Misschien is dit niet een tip waar je naar opzoek bent wanneer je terecht komt op een artikel over het beste investeren in 2021. Maar investeringen hoeven niet alleen maar te gebeuren in geld. Juist het mooie aan deze tip is dat het je geen geld kost. Je hoeft alleen maar wat tijd te investeren, waardoor je duizenden euro’s per jaar kan besparen. Is dat het niet waard? Bovendien kan je dit extra kapitaal weer investeren in een van de beleggingstips van hierboven 😉.

Financiële onafhankelijkheid bereiken gebeurt door enerzijds meer geld te verdienen en anderzijds je kosten laag te houden. Het verschil hiertussen geeft je spaargeld, en dit spaargeld zou je moeten investeren voor rendement. Mijn advies hierbij is om zoveel mogelijk focus te hebben op geld verdienen. Dit is niet alleen de leukste bezigheid van de twee, maar geeft ook de beste resultaten. Er is namelijk geen limiet aan hoeveel geld je kan verdienen. Bij geld besparen is er wel een limiet, je kan je vaste lasten niet oneindig verlagen. Maar toch kan het aardig lonen om wat tijd te investeren in een plan van aanpak voor geld besparen. Geld besparen is namelijk heel interessant om op korte termijn extra geld vrij te maken. Geld dat je weer kan investeren.

Een plan van aanpak maken is redelijk simpel (via de link van hierboven lees je het in detail). Kijk naar je totale budgettering aan vaste maandelijkse lasten. Selecteer de top 5 grootste vaste lasten, en probeer daar zoveel mogelijk op te besparen. Dit lukt vaak al in een dag, en bespaart je doorgaans per jaar enkele duizenden euro’s. Om je wat meer inspiratie te geven kan je een van mijn kennisartikels over geld besparen lezen:

7. Investeren in een eigen bedrijfje

Geld investeren doe je om rendement te halen. Uiteindelijk wil je dat om of rijker te worden ofwel nooit meer te willen werken. Vaak denkt men bij een beste investering direct aan beleggen. Hetzij in aandelen, hetzij in een andere soort belegging. Maar als je kijkt naar het doel van rijker worden, waarom zou investeren in een eigen bedrijf geen optie zijn. Als je het mij vraagt, kan het een van de beste investeringen in 2021 zijn. Want een eigen bedrijfje kan niet alleen zeer hoge rendementen opleveren, maar is ook erg goed voor je persoonlijke ontwikkeling en meer plezier in het leven. Niet voor niets is een van mijn tips voor rijk worden in loondienst om naast je fulltime baan ook een eigen bedrijfje op te richten. Het heeft ongekend veel voordelen. Persoonlijke voordelen die veel belangrijker zijn dan het extra geld dat het gaat opleveren.

Als je gaat beleggen, dan is een rendement tussen de 5-15% te verwachten. Waarbij boven de 10% al behoorlijk hoog is. Maar stel nu dat je een eigen bedrijfje hebt, bijvoorbeeld een webshop. Je koopt voor 1000 euro aan producten in. Als je deze producten binnen een jaar kan verkopen voor netto 1500 euro, dan heb je aan het einde van het jaar 1500 euro op je bankrekening. Op 1000 euro is dit een rendement van 50% in slechts een jaar. Ziek he? Bij het opstarten van een bedrijfje zal je de eerste jaren wel even moeten ploeteren, maar als je een goed verdienmodel toepast in de juiste industrie dan kan je al snel hoge rendementen halen. En belangrijker: veel meer passie en plezier! Een webshop is geen goed voorbeeld meer in 2021. In plaats daarvan kan je beter een van deze ideeën voor online geld verdienen (in 2021) opstarten.

8. Het beste investeren doe je in sociale relaties

Een laatste beste investering is in relaties. Netwerken is belangrijk voor je carrière, en hoort er zeker bij. Maar met sociale relaties bedoel ik de privé omgeving. Weet je wat het is. Als je een beetje geduld en wilskracht hebt en bereidt bent om aan jezelf te werken (zie tip nr. 1), dan is carrière maken en rijk worden echt niet zo moeilijk. Dat is meer een kwestie van tijd. Maar waarom wil je carrière maken en/of waarom wil je rijk worden? 9 van de 10 keer is dit toch om gelukkiger te worden? Welk ander einddoel in het leven is er dan gelukkig zijn? (daag mij uit in een reactie hieronder, dat is leuk en leerzaam). Paradoxaal genoeg blijkt uit wetenschappelijk onderzoek naar geluk dat wij als mens niet zozeer gelukkiger worden door een mega succesvolle carrière of enorme bergen met geld. We worden gelukkiger door betekenisvolle sociale relaties.

Te allen tijden een van de beste investeringen die je kan doen is daarom in betekenisvolle sociale relaties. Gelukkig zijn deze snel te vinden, want de mensen die er echt toe doen zijn (meestal) dichtbij. Dan heb ik het over je beste vrienden, je familie (soms dan), en vooral je partner en kinderen. Ook tijd investeren in vrijwilligershulp kan leiden tot meer passie, geluk en zingeving.

Een persoonlijke note over investeren, geld verdienen en persoonlijke relaties

Uit ervaring weet ik dat het bovenstaande niet altijd eenvoudig is. Mijn persoonlijke doel van financiële vrijheid bereiken (de bestaansrede van deze website) conflicteert soms echt wel met tijd investeren in mijn sociale relaties. Daarom heb ik een duidelijke eindstreep ingezet, met enkele richtlijnen waarbij ik mijn relatie, familie en vriendschap op nummer 1 zet. De eindstreep is met pensioen kunnen gaan op mijn 40ste. Ik ben nu 28, met een netto inkomen van circa 3800 euro. Ik zou volgend jaar al parttime kunnen gaan werken. Mogelijk 4, misschien zelfs 3 dagen. Ik verdien immers genoeg om mijzelf dat te kunnen veroorloven. Want naast mijn inkomen uit loondienst, heb ik ook inkomen uit eigen ondernemingen en inkomen uit mijn investeringen (passief inkomen). En dan nog houd ik maandelijks genoeg geld over om te investeren in mijn beleggingen en passief inkomen. Dit is mijn succesformule voor structureel meer inkomen genereren.

Ik zeg dit alles niet om op te scheppen. Er valt namelijk nog niet zo veel om op te scheppen. Wel ben ik op de juiste koers, en ik wil jou helpen om ook op de juiste koers te komen. Dit begint bij jezelf. Investeren in jezelf is echt de allerbeste investering van allemaal. Vlak daarna volgt investeren in sociale relaties, maar dit is ook met elkaar verweven.  Daarnaast zou ik je echt willen adviseren om zoveel mogelijk geld te investeren (en te besparen). Gebruik de beleggingstips van hierboven. Dat is in ieder geval waar ik zelf ervaring mee heb en weet dat ze positieve rendementen opleveren. En als je eenmaal op de weg naar financiële vrijheid zit, kan je geld inruilen voor tijd. Want tijd is het meest kostbare van allemaal, en kan je gebruiken voor verdere persoonlijke ontwikkeling als ook ontwikkeling van je sociale relaties.

Hoe denk jij hierover? Laat het mij weten in een reactie hieronder. Ook zou ik het heel tof vinden als je dit artikel wilt delen met je vrienden die het kunnen gebruiken, en je kan mij via de nieuwsbrief blijven volgen.

Over de schrijver
Opgevoed door een ondernemer, een master in Organisatiekunde en Strategie, en een passie voor beleggen en investeren. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van de Happy Investors Mindset. Al jarenlang deel ik mijn filosofie over een gelukkiger leven met meer vrijheid, voldoening en financiele onafhankelijkheid. Daarbij help ik mensen om (financieel) meer succesvol te worden in Mindset & Rijkdom, met een specialisatie in lange termijn beleggen in aandelen en ETFs
BK
Door

BK

op 29 January 2020

Heel hartelijk dank voor alle informatie Jorik! Ik moet nog heel veel lezen en leren! Investeren in relaties is absoluut het mooiste wat je kunt doen, we hebben de tijd die we krijgen namelijk niet zelf in de hand.

Jorik-Vermeulen
Door

Jorik-Vermeulen

op 3 February 2020

Dat is zeker waar Erna. Vaak jagen we onze dromen na, om te vergeten dat we in het hier en nu leven. Dat wil niet zeggen dat we het niet kunnen combineren: strategisch nadenken over de toekomst door te investeren in zowel je zelf als in beleggingen, met als doel wat meer financiele vrijheid die je kan gebruiken om meer in het hier en nu te leven. Kortom, om meer te kunnen genieten van het leven en de kleine momenten, wat makkelijker wordt bij minder financiele stress ;). Wat vind je tot nu toe de leukste investeringen, en hoe ga je hiermee om? Ik help je graag verder mocht je vragen hebben!

Martin
Door

Martin

op 24 May 2020

Hi Jorik, Ik vind je site erg informatief en je deelt heel veel interessante info, dank daarvoor! Ik krijg steeds de pop up om een e book te downloaden " Beginnen met beleggen" echter deze pagina bestaat niet meer. Goed om dit aan te passen! Vraagje: zit jij ook in een groepje met beleggers die regelmatig info delen? Ik zou nl graag als beginnend belegger van anderen willen leren en vice versa. Thanks! Martin

Jorik-Vermeulen
Door

Jorik-Vermeulen

op 29 May 2020

Hi Martin, Dank voor je complimenten en goede feedback waar ik direct iets mee gedaan heb! Je vraag is qua timing heel goed: ik werk achter de schermen al enkele maanden voor het opbouwen van een online community waarin mensen zoals jij en ik kunnen sparren over het bereiken van financiele vrijheid. Uiteraard is beleggen daar een cruciaal onderdeel van. Bovendien bevat deze community ook tientallen trainingen via zowel video als worksheets. Naar verwachting gaat de community over 2 tot 3 maanden LIVE, en kunnen we met een select groepje samen werken aan financiele vrijheid en mooie, duurzame rendementen middels beleggen / investeren. Als je op de hoogte wilt blijven van wanneer de community gereed is, kan je inschrijven op de nieuwsbrief. Ik hoop dat je dit doet, Martin! Met vriendelijke groet, Jorik

Marike
Door

Marike

op 5 September 2020

Goed artikel hoor, maar wel erg jammer van de taal- en spellingsfouten. Tip: Lees het zelf goed na, Of laat het nog eens door iemand anders lezen.

Jorik-Vermeulen
Door

Jorik-Vermeulen

op 9 September 2020

Hoi Marike, dankjewel voor je complimenten over dit artikel met de beste investeringen. Ook dank voor je tip. Uiteraard nog eens doorgelezen ter check ;)

Reactie plaatsen

Mis het niet: download gratis 

E-boek & Trainingen

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken

Mis nooit meer unieke groeiaandelen

Sluit je aan op de Happy Investors Community en krijg direct toegang tot al mijn exclusieve beleggingsrapporten met unieke groeiaandelen voor (potentieel) 300% rendement of hoger