Zakelijke lening vergelijken voor ondernemers

Zakelijke Lening Vergelijken

Vergelijk aanbieders voor een zakelijke lening voor ondernemers. Ontdek de beste aanbieders voor zakelijk geld lenen, met de laagste rente en de beste service

TOP 5 Zakelijke Lening Vergelijken

Hiernaast vind je de samenvatting van de onafhankelijke vergelijking voor zakelijke leningen. Van alle aanbieders komt BridgeFund als een van de beste uit zakelijke lening vergelijken. Bij hen kan een zakelijke lening afsluiten goedkoop uitvallen, met de laagste v.a. rente en geen afsluitkosten. Toch kan het zijn dat in jouw specifieke behoefte een andere zakelijke bedrijfskrediet aanbieder een betere keuze is. Daarom vind je hieronder een overzicht van alle voor- en nadelen per kredietverstrekker voor zakelijk geld lenen. Op die wijze kan je eenvoudig vergelijken!
capitalbox-vergelijken-bedrijfslening

Vergelijk de beste zakelijke lening

Let op: geld lenen kost geld! De beste lening = geen lening. 

1. BridgeFund

BridgeFund is een Nederlandse aanbieder van zakelijke leningen aan kleine- en middelgrote ondernemingen tegen gunstige voorwaarden. Je kan lenen tussen de 5.000 en 250.000 euro. Hierbij zij het laagste rentepercentage vanaf 1.3%. De aanvraagprocedure is binnen enkele minuten geregeld en het geld wordt binnen 24 uur op je bankrekening gestort. Daarbij betaal je geen verborgen kosten en geen afsluitkosten. En bij versneld aflossen krijg je zelfs een korting! De voorwaarden is minimaal 50.000 euro jaaromzet.


BridgeFund heeft 400+ klantenrecensies met een gemiddelde score van 4.8 uit 5! Deze ongekend hoge klantentevredenheidsscore toont aan hoe servicegericht BridgeFund is. En dat in combinatie met het laagste rentepercentage, maakt het met stipt op nummer 1 de beste zakelijke lening vergelijken!

zakelijke-lening-vergelijken

Voordelen BridgeFund

 • Het laagste rentepercentage op zakelijke leningen in Nederland

Voordelen BridgeFund

 • Uitstekende klantenservice, offerte aanvraag binnen 5 minuten en binnen 24 uur heb je het geld op je rekening

Voordelen BridgeFund

 • Lenen tot 250.000 euro met een looptijd tot maximaal 24 maanden. Zonder verborgen kosten en geen afsluitkosten!

2. CapitalBox

Bij CapitalBox kan je zakelijk geld lenen van 1.000 tot 350.000 euro. Nergens anders vind je zo'n kleine lening (1.000 euro) voor ondernemers. Daarbij kan je kiezen uit een looptijd tot 24 maanden. De aanvraagprocedure duurt slechts enkele minuten, en het geleende geld wordt binnen 48 uur gestort. En gaan de zaken goed? Dan mag je boetevrij versneld aflossen. De voorwaarde is minimaal 50.000 euro jaaromzet.


De gemiddelde rente is 2,9%. Dit is aanzienlijk hoger dan BridgeFund. Bovendien hanteert CapitalBox eenmalig 2,95% afsluitkosten. Daarmee is BridgeFund een meestal goedkopere keuze tegen betere voorwaarden, maar CapitalBox is wel een prima aanbieder onder zakelijke lening vergelijken. 

zakelijke-leningen-vergelijken

Voordelen CapitalBox

 • Zakelijk geld lenen vanaf 1.000 euro tot aan 350.000. Dit is al mogelijk bij een minimale jaaromzet van 50.000 euro

Voordelen CapitalBox

 • Looptijd tot aan 24 maanden, en boetevrij aflossen is mogelijk

Nadelen CapitalBox

 1. Relatief hoge rente van 2,9% en eenmalige afsluitkosten van 2,95%

3. Atlantis Financiers

Uniek aan Atlantis Financiers is de goede persoonlijke service waarbij ze met je in gesprek gaan en kijken naar de potentie van je bedrijf. Op basis daarvan komen ze met een passende zakelijke lening tegen gunstige voorwaarden. Zij bieden uitsluitend maatwerk, met diverse looptijden en geen verborgen- en afsluitkosten


Kies voor Atlantis Financiers als je een zakelijke lening op maat wilt afsluiten, met daarbij persoonlijk advies en begeleiding. Let op: je hebt een minimale jaaromzet van 250.000 euro nodig om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening.

bedrijfsleningen-vergelijken

Voordelen Atlantis Financiers

 • Persoonlijke service met uitsluitend maatwerk, waarbij zij zich verdiepen in jouw onderneming

Voordelen Atlantis Financiers

 • Flexibel en klantgericht. Diverse looptijden zijn mogelijk, bij leningen vanaf 5.000 euro

Voordelen Atlantis Financiers

 • Geen verborgen kosten en geen afsluitkosten. 

4. Pinvoorschot

Pinvoorschot is een Nederlands kredietverstrekker met een unieke vorm van zakelijk geld lenen. Bij hen kan je een bedrag van 2.000 tot 50.000 euro lenen. Het terugbetalen gebeurt op basis van pintransacties. bij iedere pintransactie in je winkel of webshop, zal een % naar keuze worden overgeboekt naar Pinvoorschot als terugbetaling op de lening. Daarbij hanteren ze een relatief lage rente van 2,25 tot 2,5%


Kies voor Pinvoorschot als je automatisch je zakelijke lening wilt aflossen. Unieke werkwijze qua zakelijke lening vergelijken!

zakelijk-geld-lenen-vergelijken

Voordelen Pinvoorschot

 • Relatief laag rentepercentage tussen de 2,25% en 2,5% en geen afsluitkosten

Voordelen Pinvoorschot

 • Lening terugbetalen gebeurt via pintransacties (een % van iedere transactie), waarbij je korting krijgt bij versneld aflossen 

Nadelen Pinvoorschot

 1. De looptijd is redelijk kort met 3 tot 6 maanden

5. Qeld

Als laatste in de TOP 5 zakelijke lening vergelijken komt Qeld. Qeld staat voor snel en eenvoudig bedrijfskrediet. Zo kan je op letterlijk dezelfde dag het geleende geld al ontvangen. Haar slogan is "bedrijfsleningen zonder gedoe", met geen opstartkosten, geen verborgen kosten en geen vaste looptijd. Daarbij kan je geld lenen van 1.000 tot 100.000 euro. Een uniek voordeel aan Qeld is dat er geen minimale jaaromzet benodigd is. 


Bij Qeld betaal je maandelijks een vast bedrag voor het lenen van geld. Dit vast bedrag is relatief hoog in vergelijking tot de lage rente bij BridgeFund. Om die reden behoort Qeld ons inziens niet tot de beste zakelijke lening. Wel is het een prima keuze voor snel en probleemloos geld lenen.

leningen-ondernemer-vergelijken

Voordelen Qeld

 • Zeer snel en eenvoudig een zakelijke lening aanvragen. Ontvang het geleende geld nog op dezelfde dag

Voordelen Qeld

 • Uniek aan Qeld is dat je geen minimale jaaromzet nodig hebt om geld te mogen lenen

Nadelen Qeld

 1. De maandelijkse vaste kosten voor het lenen van geld zijn relatief hoog in vergelijking tot andere aanbieders

Wil je alle zakelijke leningen vergelijken? Probeer de gratis vergelijkingswebsite van Creddo

zakelijke-leningen-vergelijken

5in5

Naast de TOP 5 van zakelijke lening vergelijken zijn er nog andere kredietverstrekkers. 5in5 is een nieuwkomer die binnen 5 minuten een overbruggingskrediet tot maximaal €5000 voor 5 termijn aanbiedt. De voordelen van deze partij is dat iedere ondernemer een kans krijgt. Ze stellen geen eisen aan de omzet of hoelang je ondernemer bent. Ook hoef je geen boekhouding of business plan te overhandigen. De kosten bestaan uit een (1) afsluitpremie en (2) dagelijkse rente. De hoogte is afhankelijk van jouw risicoprofiel. Dit kan je vrijblijvend opvragen via een online aanvraag. 

5in5-zakelijke-lening-vergelijken