Ideeën voor passief inkomen om veel geld te verdienen met meer vrijheid!
Ideeën voor passief inkomen om veel geld te verdienen met meer vrijheid!
Ondernemerschap
Happy Investors
Ondernemerschap
12/24/2018
20 min

Ideeën voor passief inkomen om veel geld te verdienen met meer vrijheid!

12/24/2018
20 min

Passief inkomen opbouwen is mogelijk, maar niet bij alles. Er is passief inkomen waar je veel geld mee kan verdienen. En er zijn ook passieve inkomsten waarmee je niet veel geld kan verdienen. In dit artikel gaan we 7 ideeën voor passief inkomen bespreken waar je veel geld mee kunt verdienen. M.a.w. dit zijn ideeën voor passieve inkomsten die ook echt werken. In onze andere blog over het opbouwen van passieve inkomstenstromen lichten we de gedachtegoed achter passief inkomen toe. In dat artikel gaat een klein gedeelte over de soorten passieve inkomstenideeën. Er zijn meerdere manieren van om passief inkomen op te bouwen, maar we zullen alleen de meest effectieve ideeën voor passief inkomen behandelen. Ik zal je de onzin besparen. We zullen onze tijd niet verspillen aan het verdienen van 5 euro per uur extra. In plaats daarvan zijn we op zoek naar echt effectieve ideeën voor passief inkomen waarbij we met minimale inspanningen (na jaren hard werken) veel geld kunnen verdienen. Dus focus en leer over 7 zeer effectieve passieve inkomstenideeën die echt werken!

Note: als je aan passief inkomen wilt werken, moet je ook doelen stellen. Zonder doelen, zal je geen passief inkomen kunnen verdienen. Zie het als een als een project, waarbij je het doel moet plannen. In ons artikel over het bereiken van doelen in 9 stappen leren we je hoe je al jouw doelen kunt bereiken. En het is niet zo moeilijk als je zou denken.

Tip: Passief inkomen is slechts 1 van de 11 manieren voor veel geld verdienen. In dit artikel lees je alle 11 manieren die echt werken en waar je serieus geld mee kan verdienen. Maar lees eerst nog even dit artikel over passief inkomen, want dit vormt de basis om meer geld in minder tijd te verdienen. Als je de basis begrijpt (van dit artikel) dan kan je overal veel geld aan verdienen.

7 ideeën om veel geld te verdienen met passieve inkomsten

In dit artikel leer je over 7 effectieve ideeën voor passief inkomen om veel geld te verdienen. Deze ideeën voor passief inkomen kunnen je leven veranderen. Althans, mits je bereidt bent er voor te werken. De onderstaande lijst van passieve inkomstenideeën omvat niet alle mogelijk denkbare ideeën voor passief inkomen. In plaats daarvan hebben we een selectie gemaakt van 7 goede passieve inkomstenideeën die ook echt werken. Niettemin moet je creatief blijven bij het vinden van andere mogelijkheden voor passief inkomen. Door te leren van de onderstaande 7 ideeën voor passief inkomen, krijg je wel een beter begrip van hoe het proces werkt. En zodra je dit proces tot passieve inkomsten begrijpt, kun je het ook toepassen op andere opkomende kansen om geld te verdienen. Zoals bijvoorbeeld nieuwe verdienmodellen toepassen binnen je huidige business.

Ideeën voor passief inkomen zijn een onderdeel van onze visie over de Happy Investors Mindset. Wij geloven er namelijk in dat meer geluk in het leven kan worden bewerkstelligd doordat mensen meer financiele vrijheid hebben. Met deze financiele vrijheid kan men als het ware extra tijd kopen. En deze extra tijd kan worden gebruikt voor waardevolle activiteiten zoals tijd spenderen met familie of het najagen van je dromen. Dit in tegenstelling tot verplicht te moeten werken als loonslaaf en het gevoel hebben dat je niet in leven bent.

1. Een (volledig) geautomatiseerd bedrijf

De beste manier om meer geld te verdienen is om als zelfstandige te werken. Let op: we zeggen niet dat dit de gemakkelijkste weg is. Werken als een medewerker is veilig en lekker makkelijk. Maar hoe verhoog je je inkomen als je in loondienst bent? Je kunt niet zomaar promotie maken (elk jaar), noch kan je elk jaar een significante loonsverhoging aanvragen.

Maar wanneer je een eigen bedrijf start, kun je jouw vaardigheden inzetten voor winstgevende activiteiten. Hiermee bepaal je zelf dus je inkomsten. Want wie gedreven en creatief is, zal meer geld verdienen als zelfstandige dan als loonslaaf. Maar hierbij komt een goede vraag: hoe kan mijn bedrijf een vorm van passief inkomen zijn? Dat wil zeggen, eerst moet je lang en hard werken om de basis van je eigen bedrijf te bouwen. En daarna zou je het nog eens moeten omtoveren tot passief inkomen. Het is hierbij heel belangrijk dat je begint met automatisering en bottlenecks in gedachten. Dus wanneer je jouw organisatie ontwerpt, moet u er rekening mee houden dat het einddoel is om het geautomatiseerd te krijgen. Het liefst met zo min mogelijk bottlenecks.

Onderneming automatiseren en bottlenecks verwijderen

Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Het belangrijkste is dat het bedrijf zonder jou kan voortbestaan. Het advies is dus
om zelf niet het knelpunt van je eigen bedrijf te worden. Dit zowel niet in de vaardigheden die nodig zijn binnen het bedrijf, noch in de besluitvorming. Zorg ervoor dat je bedrijf volledig is geautomatiseerd in processen, mensen en vooral in het ontwerp (organisatie). Zo kan je het bedrijf dermate instellen en controleren via KPI’s / key figures, en de rest moet worden uitbesteedt aan je werknemers. Als je het helemaal alleen doet, verdien je ongetwijfeld meer geld met hetzelfde bedrijf. Want je kunt alle verdiensten zelf opstrijken. Echter, je zal dan ook 60 in plaats van 10 uur moeten werken per week. Door te automatiseren zorg je er dus voor dat je zelf niet fysiek nodig bent binnen het bedrijf om toch geld te verdienen.

Als je geïnteresseerd bent in het opbouwen van een geautomatiseerd bedrijf, kan je veel leren van de meester die zijn lessen deelt in zijn boek genaamd de 4-urige werkweek.

HIM Tip: online website/business opstarten met >5.000 euro per maand aan winst

Wil je weten hoe ik een succesvolle online business heb opgericht? Dit begint met keihard werken. Dat is alleen niet genoeg. Je moet ook de beste software hebben die jouw online business exponentieel laat groeien. Hieronder vind je de software die ik gebruik. Voor mij heeft het geleidt tot een fulltime online onderneming waar ik van kan leven. Dit kan ik je 100% aanbevelen:

  • Lees mijn Phoenix review en ervaringen over hoe ik +2296% meer bezoekers kreeg in twee jaar
  • Lees mijn Huddle review en ervaringen over hoe ik een winstgevende online cursus en community heb opgericht
  • Lees mijn Plug & Pay review en ervaringen over hoe ik 25% conversie behaal met geoptimaliseerde betaalpagina’s

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevend online verdienmodel wilt hebben. Zo heb ik dankzij de software +2296% groei in twee jaar gerealiseerd. En mijn winstgevendheid is +382% gestegen dankzij hogere conversie.

Meer weten over de kwaliteit van alle IMU software? Lees hier al mijn IMU Reviews en Ervaringen

Ook kan je via deze link gratis cursussen downloaden voor SEO marketing, conversie,  community building en Affiliate Marketing downloaden.

imu-software-review

#2 Drop shipment als passief inkomen idee

Drop shipment is een manier om een ​​passieve inkomstenstroom te creëren via de verkoop van producten. Het idee is dat je een eigen webshop start en dat je producten aan klanten aanbiedt. Maar in plaats van het houden van fysieke voorraad, zorg je ervoor dat iemand anders de voorraad aanhoudt. Dit werkt als volgt: een klant bezoekt je website. Deze klant koopt product X op je website en jij ontvangt de bestelling. Elke avond besteed je 30 minuten aan het controleren van de bestellingen die je hebt ontvangen. Zo zie je bijvoorbeeld dat product X, Y en Z zijn verkocht aan klanten. Deze producten ga je leveren, maar dit doe je niet zelf. Dit doet namelijk de dropshipment partij.

De drop shipment partner is een bedrijf dat de voorraad bijhoudt van de producten die jij verkoopt. Dit kan bijvoorbeeld een groothandel zijn. Op hun website bestel je dan producten X, Y en Z en deze laat je rechtstreeks bezorgen aan de klanten die ze hebben besteld. Totale werktijd = 30 minuten. Inkomsten = % marge op product X, Y en Z. Vaak zijn de marges bij dropshipment lager, en heb je veel verkoopvolume nodig om het interessant te maken.

Vanzelfsprekend zijn er een paar interessante voordelen van het starten van een webshop voor drop-shipment. Zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf voorraad aan te houden. Hierdoor kan je dus een klein bedrijf starten met slechts 100 euro (voor de website). Ten tweede hoef je zelf geen bestellingen in te pakken en te verzenden. Dit wordt allemaal gedaan door uw partner voor dropshipment.

Strategie drop verzending voor passief inkomen

Dus, als het zo eenvoudig is, waarom doet niet iedereen het dan? Dat heeft een reden: omdat je in feite een wederverkoper bent, ligt jouw eigen waarde in het aantal bezoekers dat je op je website haalt en hoeveel van deze bezoekers je omzet in klanten (conversie). De hoeveelheid marge die je op de verkopen krijgt, is lager dan wanneer je eigen voorraad aanhoudt. Hierdoor heb je dus veel orders nodig om een ​​interessant bedrag aan inkomsten te genereren. Dit is van toepassing wanneer je jezelf in een concurrerende markt bevindt, zoals boeken of FMCG. Maar gelukkig is er een andere manier, een meer winstgevende manier.

Het beste advies om een ​​webshop voor drop-shipment te starten, is om je te specialiseren in een heel specifieke niche. Een niche is een klein marktsegment met specifieke behoeften. Deze specifieke behoeften zijn moeilijk te vervullen door grote bedrijven vanwege de complexiteit. Hierdoor is er schaarste voor dit soort goederen. Schaarste betekent kansen. Het betekent dat er meer waarde in zit. Mensen in een niche zijn bereid meer te betalen voor een product en dit stelt je dus in staat om een ​​hoger percentage van de marge te vragen. Een heel eenvoudig voorbeeld van een specifieke niche is de webshop die zich specialiseert in bv. mokken met een persoonlijke tekst erop.

Het eerste idee voor passief inkomen is dus om een website voor drop-shipment in een specifieke niche te starten. Zelfs als dit betekent dat je je eigen producten voor die niche moet ontwerpen (en dus meer waarde kan genereren).

Commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen & meer

Wil je commissievrij beleggen in CFD’s aandelen, cryptomunten, indexfondsen, forex, commodities en meer? Bekijk dan eens het platform van Skilling. Zij hebben professionele trading tools voor CFD handelen als een pro. Meer hierover lees je in deze Skilling review.

skilling-aandelen-cfd-review

#3 Bouw een blog-kanaal en pas Affiliate Marketing toe

Een blogkanaal, of ook wel bekend als contentplatform, is
een uitstekend idee om ​​passief inkomen op te bouwen. Het principe is als
volgt: je hebt een blog met relevante inhoud. Bezoekers vinden de inhoud via
zoekmachines, omdat ze opzoek zijn naar antwoorden. Via jouw blog geef je
waardevolle antwoorden op de vragen van je doelgroep. Hoe meer bezoekers je krijgt,
hoe meer van die bezoekers kunnen worden omgezet in geld. Dit kan gedaan worden
via onder meer Affiliate Marketing. De essentie is dat je oplossingen voor
klanten aanbiedt door producten of oplossingen van derden te presenteren. Je doet
dit via een koppeling naar de derde partij. Wanneer bezoekers op die link
klikken en een product kopen op de website van de derde partij, ontvang je een
commissie. Het is ook mogelijk om display-commercials op je website te vertonen.
Dit kan gedaan worden via Affiliate-netwerken of via Google Adsense.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

Verdien passief inkomen via het schrijven van blogs

Een andere manier om geld te verdienen via blogs is om
gesponsorde artikelen te schrijven (sponsored content). Bedrijven zijn bereid
om geld te betalen voor linkbuilding en naamsbekendheid. Een manier om dit te
bereiken, is door bloggers te betalen om een ​​artikel over hun producten te
schrijven en dit op de bloggerswebsite te publiceren. Als je meer dan 10.000
maandelijkse bezoekers per maand hebt, kan je vrij eenvoudig tot 150+ euro per
artikel verdienen. Je kan dit gemakkelijk omzetten tot passief inkomen, door
het aannemen van een freelance blogger. Deze blogger schrijft dan de blogs voor
jou. Misschien ken je iemand die graag blogs schrijft als bijbaantje? Je geeft
ze bijvoorbeeld 75 euro voor het hele proces: van acquisitie tot publicatie. Je
hoeft hier niets voor te doen, maar ontvangt wel minimaal 75 euro per blog (bij
verkoopwaarde > 150 euro).

Vergeet niet dat het bouwen van een contentplatform in de eerste
jaren een zeer tijdrovende bezigheid is. Echter, in 3 of 4 jaar, wanneer je 10
uur per week op een blog met pure focus zit, kun je 10.000+ maandelijkse
bezoekers per maand bereiken. Natuurlijk moet je creatief zijn. Vraag bijvoorbeeld
je vrienden om een keertje een artikel te schrijven dat relevant is voor je
blogplatform. Of benader andere bedrijven om artikelen te schrijven die ze
gratis op jouw website kunnen publiceren. En schrijf af en toe zelf een aantal
blogs. Door slim te werken, kun je met minder moeite veel inhoud krijgen.

Geld verdienen met SEO op je blog

Naast het vergaren van content is ook het SEO-aspect cruciaal.
SEO staat voor Search Engine Optimalization en stelt je instaat om hoog te
scoren in Google met jouw content. Dit is belangrijk omdat je niet alleen goede
content nodig hebt, maar je ook moet weten hoe je deze content dusdanig moet
aanleveren zodat Google hier prioriteit aangeeft. Hoe hoger je in Google
scoort, hoe meer zichtbaar je content is waardoor je meer bezoekers kan
aantrekken.

BlueOrange banner 300x250

Hoeveel geld kan ik verdienen met een blog?

Het antwoord hangt af van het type blog dat je hebt en, nog
belangrijker, het aantal maandelijkse bezoekers. Het meeste geld kan verdiend
worden door je te richten op een niche. En over het algemeen verdienen websites
gerelateerd aan geld het hoogste bedrag per klik of conversie.

Als je een passie hebt voor sport, zoek dan jouw niche
hierin. Een voorbeeld: je houdt van voetbal. En je vindt het vooral leuk om de
Premier League in het Verenigd Koninkrijk te volgen. Richt je blog dan op puur
de Premier League. Of misschien nog meer specifiek, door te schrijven over de
keepers in de Premier League. Dit is misschien niet het beste voorbeeld, maar
de boodschap is om jouw specifieke gebied te vinden en hierover te schrijven.
Zo word je de specialisatiekoning van dat onderwerp.

Maandelijkse bezoekers zijn de belangrijkste driver voor
geld verdienen met blogs. Hoe meer maandelijkse bezoekers, hoe meer geld je kan
verdienen. Geld kan verdiend worden via Affiliate Marketing, via Google
Adsense, via partnerschappen, via Display Marketing of een ander type, en via
gesponsorde inhoud.

Onbeperkt 1-on-1 coaching over succes, rijker worden en beleggen?

Wil jij meer succesvol worden?
Wil jij rijker worden?
Wil jij leren beleggen als gevorderden?

Klik hier voor SILVER & GOLD Membership. Dit is waar jij direct toegang tot kan krijgen:

  • Onbeperkt 1-on-1 coaching over succes, rijker worden en beleggen
  • Onbeperkt toegang tot Silver en/of Gold Community
  • Meer dan 70 uur trainingvideo’s en worksheets voor rijker worden en succesvol beleggen
  • En nog veel meer…

Wat heb je te verliezen? Investeer vijf minuten in jezelf om meer informatie over het membership te lezen.

Voorbeeld over hoe u geld kunt verdienen met bloggen

Een voorbeeld: je hebt 10.000+ maandelijkse bezoekers per
maand. Ongeacht de niche waarin u zich bevindt, is het veilig om aan te nemen dat
je tot 500 euro per maand kunt verdienen met Affiliate Marketing. Het is ook
veilig om aan te nemen dat je gemakkelijk vijf blogs per maand kunt schrijven
voor 150 euro per artikel. Dat is nog eens 750 euro extra. Google Adsense geeft
je nog eens 50 euro per maand. En als je geluk hebt, heb je een speciale
contentmarketing deal met een derde partij voor 500 euro per maand. In totaal:
1500 euro per maand met minimale tijd is mogelijk. In deze situatie kun je 2-5
uur per week werken om 1500 euro per maand te verdienen. Houd er rekening mee
dat dit voorbeeld aan de veilige kant is. Als je er echt goed in bent, kun je
10.000 euro per maand verdienen via louter Affiliate Marketing!

Het bovenstaande klinkt veelbelovend en daarom presenteren
we een blogplatform als een van de ideeën voor passief inkomen. Je moet echter
niet vergeten dat het een paar jaar hard werken kost om het bovenstaande als passieve
inkomen te bereiken. De grote les is om jarenlang hard en consistent te blijven
werken. Zodra het bedrijf is gegroeid, kan je het in een passieve
inkomstenstroom omzetten.

Meer weten? In dit artikel leer je alles over hoe je kan geld verdienen met bloggen.

# 4 Start een YouTube-kanaal en deel waardevolle videocontent

Waarom is een YouTube-kanaal een van de ideeën voor passief
inkomen? Wel, dat is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer je een account op
YouTube maakt, kan je beginnen met het publiceren van video’s. Youtube (Google)
plaatst automatisch advertenties op je video. En in ruil krijg je betaald door
het aantal views per video. Is het zo gemakkelijk? Niet echt om eerlijk te
zijn. Om van je YouTube-kanaal een inkomstenstroom te maken, moet je veel
weergaven / bezoekers krijgen. Video’s met miljoenen weergaven zorgen ervoor dat
je geld kan verdienen met Youtube. Maar om een ​​miljoen views te krijgen, of
zelfs duizend views, is nog best lastig. Al helemaal in het begin. En het wordt
moeilijker met het steeds groter wordende aantal video’s dat op Youtube wordt
gepost. Want, dit betekent meer concurrentie.

Dus hoe kan ik veel geld verdienen met YouTube-video’s? Het
belangrijkste antwoord is om waardevolle video-inhoud te delen voor een
specifieke niche. De inhoud, dat is de informatie die u aanbiedt, is cruciaal
om een ​​kanaal met abonnees te bouwen. Hoe meer abonnees u ontvangt, hoe meer
weergaven u zult ontvangen van uw video’s. Hoe meer weergaven een video heeft,
hoe meer deze door niet-abonnees wordt bekeken. Het is dus een opwaartse
spiraal van kansen.

YouTube-strategie voor passief inkomen

Na een paar jaar van hard werken wordt je YouTube-kanaal een
interessante passieve inkomstenstroom die maandelijks cash geld naar je
bankrekening overmaakt. Afhankelijk van je passie en kennis, moet je je richten
op een specifieke niche. Bied deze nichewaarde aan door unieke video-inhoud te
maken met relevante informatie. Voeg waarde toe door problemen op te lossen.
Hoe meer waarde je biedt, hoe meer volgers je krijgt. En als je echt een
meester bent, kan je binnen een paar jaar miljoenen verdienen. Er zijn veel
voorbeelden hiervan op YouTube, maar dat zijn de “special few”.

Een laatste stap presenteert zich wanneer jouw
YouTube-kanaal veel abonnees en een groeiende inkomstenstroom heeft. Op dit
moment zou je kunnen beslissen om een ​​deel van dit inkomen te investeren in
het uitbesteden aan iemand die video’s maakt. Op deze manier kun je meer
professionele video’s maken en het kost je helemaal geen tijd! Dit is de
ultieme fase van het idee van passief inkomen via YouTube: het uitbesteden van
je videomateriaal en toch veel geld verdienen dankzij je abonneebasis. De
YouTube-strategie is een van de passieve inkomstenideeën die echt werken zoals
bewezen in de echte wereld.

Bovendien heeft de oplettende lezer al geconstateerd dat een
Youtube-kanaal en een blogplatform hand-in-hand gaan. Door beide kanalen met
elkaar te verbinden, ontstaat een synergie effect. Hierdoor zul je exponentieel
meer geld verdienen middels passief inkomen. Maar let op: focus in het begin op
een van de twee kanalen. Pas nadat het ene kanaal, bijvoorbeeld de blog, staat
als een huis, kun je dit aanvullen met videocontent.

# 5 Start een Influencer Channel over je passie

Hierboven hebben we gesproken over bloggen en een
YouTube-kanaal als twee potentiële passieve inkomstenideeën. Een ander idee van
passief inkomen dat hier sterk mee samenhangt, is een Influencer-kanaal. Door
een eigen Influencer-kanaal te beginnen, kun je de kracht van bloggen en een
YouTube-kanaal combineren, maar ook uitbreiden naar Instagram of andere
groeiende Social Media-kanalen. Met andere woorden. Je kunt bizar veel geld
verdienen door de combinatie van Influencer zijn + eigen blogplatform +
Youtube-kanaal. Deze mix aan passief inkomen zal echter wel veel tijd in beslag
nemen, maar de consequentie is miljoenen verdienen. (dan is het dus geen
passief inkomen meer, maar wel een behoorlijk goede business!)

Maar waarom beschouwen we een Influencer-kanaal als een idee
van passief inkomen? Welnu, denk eens aan de volgende vraag: beschouw je het
als hard werken om één foto per te posten? Hoeveel tijd kost dit je? Hooguit
vijf minuten. Als je echter een serieus Influencer-kanaal hebt dat bijvoorbeeld
alleen op Instagram actief is, kun je eenvoudig geld vragen voor een foto. Bij
duizenden volgers kun je al veel geld verdienen via Instagram. Hoe? Dat lees je
hieronder.

Hoe verdien je geld als een Influencer

Met een Instagram-account kun je veel geld verdienen als
Influencer. Bedrijven zijn bereid om serieus geld te betalen voor advertenties
via Influencers op Social Media. Dat komt omdat bedrijven hun merk willen
verbinden met bepaalde beïnvloeders van de maatschappij die hun merkwaarden
weerspiegelen. Laten we aannemen dat je 10.000 actieve volgers op Instagram
hebt. Op elke post krijg je “slechts” ongeveer 1000 likes en elke post heeft
8000 views. Welke waarde denk je dat je bedrijven kunt bieden?

Met de bovenstaande statistieken kun je gemakkelijk 150 euro
per post in rekening brengen. En dat is slechts een berichtje op Instagram.
Stel je nu voor dat je je blogplatform kunt combineren met video’s en
Instagram-afbeeldingen. Er is serieus geld te verdienen in dit bedrijf!
Instagrammers met meer dan 50.000 volgers verdienen een maandelijks gemiddeld
inkomen met slechts een paar posts per week. Het is echt ongelooflijk.

Het kost echter veel tijd, energie en focus om een
​​succesvol Influencer-kanaal te bouwen. Het is net hetzelfde als het bouwen
van een blogplatform en het bouwen van een YouTube-kanaal. De beste strategie
is om ze te combineren, zodat je bedrijven een Multi-Channel benadering kan
bieden. Nogmaals, ons advies is om een ​​niche te kiezen en binnen je kennis
& competenties te blijven (je sterke punten en passie).

Uiteindelijk, wanneer je veel volgers hebt, kun je jouw
business passief maken. Een Influencer-kanaal kan passief worden gemaakt door
het schrijven van inhoud uit te besteden, door alle contacten met bedrijven uit
te besteden (zoals FAQ), enzovoort. Het enige dat overblijft als je een
persoonlijk merk hebt, is dat je een paar keer per week een paar foto’s van
jezelf moet maken. Geschatte tijd per week: 30 minuten. De geschatte tijd om
deze fase te bereiken kan echter variëren van één tot tien jaar. Vergeet echter
niet dat met constante focus en inspanning het mogelijk is.

# 6 Investeer in aandelen voor passief inkomen

Beginnen met beleggen in aandelen is een gemakkelijk toegankelijk idee van passief inkomen. Dit is een van de enige passieve inkomstenideeën die in het begin niet veel tijd en geld hoeven te kosten. Sterker nog, je kan op elke leeftijd beginnen met beleggen, met ieder hoeveelheid geld en met elke vorm van financiële educatie.

Wees ervan bewust dat de bovenstaande factoren van invloed
zijn op de mate van je succes binnen het beleggen in aandelen als passief inkomen.
Zo heeft bijvoorbeeld iemand die nog jong is meer tijd om de jaarlijkse
samengestelde rente voor zichzelf te laten werken dan iemand die rond de
leeftijd van 60 is. Ook kan iemand met veel geld kiezen voor veilige
beleggingen met een laag percentage rendement tegen een laag risico. Dit is
heel anders dan een persoon die veel geld wil verdienen, terwijl hij maar 1000
euro te investeren heeft. Deze persoon moet een zeer riskante investering doen
die een grote kans geeft op het verliezen van al zijn geld, en maar een hele
kleine kans heeft om er een miljoen van te maken. En tot slot, de mate van je
eigen financiële educatie zal een grote invloed hebben op jouw succes op de
aandelenmarkt.

Beginnen op de beste beleggingsplatformen is het halve werk

Wil jij weten wat de allerbeste beleggingsplatformen zijn? Klik dan nu op deze link naar de beste beleggingsplatformen vergelijken. Hierin lees je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste online brokers voor aandelen, en ook voor vastgoed en particuliere leningen. Want spreid je kansen over meerdere markten en beleg dus niet enkel in alleen de aandelenmarkt. Ook is het goed om je geld te spreiden over meerdere beleggingsplatformen voor bescherming van je geld (wat tot 100.000 euro is beschermd bij faillissement). Mis deze onafhankelijke vergelijking dus niet! Voorkom dat je een slechte keuze maakt, en klik op de link hierboven voor de uitgebreide vergelijking.

Beleggen in aandelen als passief inkomen

Als je meer wilt weten over beleggen in aandelen, dan kan je
mijn artikel over beleggen met weinig risico lezen. Voor dit hoofdstuk gaan
we niet dieper in op hoe we in beleggen in aandelen. In plaats daarvan zullen
we slechts kort de verschillende soorten aandelen uitleggen en hoe aandelen een
passief inkomen kunnen worden.

In wezen zijn er een paar verschillende soorten aandelen. We
hebben groeiaandelen, dividendaandelen, ETF’s, indexfondsen, obligaties en
alternatieven zoals crypto’s, marihuana en goud. Ja, we weten dat obligaties en
alternatieven geen aandelen zijn, maar omwille van de eenvoud zullen we ze toch
meenemen als zijnde aandeel. Wat echter relevanter is, is dat afhankelijk van
de hoeveelheid risico die je bereid bent te nemen, je een type aandeel kiest
als belegging.

Degenen die op zoek zijn naar een echt passief inkomen,
kunnen hun heilige graal vinden in ETF’s, dividendaandelen, indexfondsen of
obligaties. Het is heel gemakkelijk om in dit soort investeringen te beleggen.
Ze kunnen je een jaarlijks rendement van circa 3 – 6% geven, afhankelijk van je
portfolio. En het enige dat je hiervoor nodig hebt, is geld en een uur de tijd
om de aandelen te kopen. Eenmaal aangekocht, zullen dergelijke aandelen een
passief inkomen voor je zijn.

Houd er rekening mee dat het bovenstaande een zeer eenvoudige uitleg is van beleggen in aandelen. Ga naar dit artikel voor uitgebreide uitleg over beleggen in ETF.

# 7 Investeer in onroerend goed

Investeringen in onroerend goed kan op zowel een passieve als
een actieve manier worden gedaan. Wanneer je actief betrokken bent bij
vastgoedinvesteringen, doe je dit haast als werk. Je zoekt actief naar woningen,
sluit zelf de deals, je beheert de huurders zelf, enzovoort. Investeren in
onroerend goed kan zeer winstgevend zijn, maar het vereist geld in de vorm van
een hoog startkapitaal. Ook vereist het enige ervaring en enkele competenties
(zoals kennis van hoe je een huis kan waarderen).

Passief beleggen in vastgoed

Actief beleggen in onroerend goed kan geweldig zijn. We zijn
echter nu op zoek naar passieve investeringen in onroerend goed. Het verschil
is dat je niet al het werk zult doen. De essentie van passief beleggen in
onroerend goed is het vinden van huurklare woningen die direct na de aankoop
van de woning cashflow zullen produceren. Om dit te doen, heb je hiervoor
minder geld en ervaring nodig. Tegenwoordig is het gemakkelijk om huurklare
deals op internet te vinden. Zoek naar een woning die niet hoeft te worden gerepareerd
tegen hoge kosten. Een kleine investering zoals het schilderen van het huis zou
het maximum moeten zijn. Ten tweede zoek je naar een betrouwbare huurder die op
tijd betaalt, zonder dat je deze huurder iedere keer moet vragen om betaling.
Ten derde kun je een portfoliomanager inhuren als je groter wordt en een paar woningen
in eigen beheer hebt. Je krijgt in dit geval minder inkomsten, maar het vereist
geen managementtijd omdat je dit hebt uitbesteed aan de portfoliomanager.

Beleggen in onroerend goed is een vak apart. In dit artikel zullen we dit niet diepgaand bespreken. Als je meer kennis wilt opdoen, kan je dit allesomvattende artikel lezen over hoe je kan rijk worden met vastgoed. Als je onroerend goed wilt kiezen als uw idee van passief inkomen, raden wij ten sterkste aan om jezelf eerst goed in te lezen in de materie (zelfstudie).

Advies over passieve inkomensideeën om geld te verdienen

Er zijn veel ideeën voor passief inkomen die kunnen werken. De technologie vordert snel en met wat creativiteit kun je nieuwe bedrijfsmodellen ontwerpen voor wederkerend inkomen. Voor alle bovengenoemde passieve inkomensideeën geldt hetzelfde: in de vroege stadium van het maken van passief inkomen moet je hard werken. Er is geen snelle weg of eenvoudige manier om meer geld te verdienen. Wie meer geld wilt verdienen zal ervoor moeten werken. Dit is echter geen negatief iets. Als het gemakkelijk was, zou iedereen het doen. Grijp dus de kans om je eigen idee van passief inkomen werkelijkheid te laten worden. Maar voordat je verder gaat, raden we je ten zeerste aan om je leerervaring voort te zetten door dit artikel te lezen over het ideen voor passief inkomen. In dit artikel leert je hoe u wederkerend inkomen om kan zetten tot passief inkomen.

Reacties
Categorieën