Value Beleggen: Value- en Dividendaandelen Kopen 2023 | Happy Investors
happy-value-portfolio
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
08/27/2023
2 min

Value Beleggen: Value- en Dividendaandelen Kopen 2023 | Happy Investors

08/27/2023
2 min

Value beleggen in 2023? In deze video delen wij onze beleggingsportefeuille voor value beleggen. In de video bespreken we exact in welke value aandelen wij beleggen. Naast waardeaandelen beleggen wij ook in dividendaandelen. Bekijk hieronder de volledige video over value beleggen in 2023. (Note: naast DEGIRO hebben wij ook beleggingsaccount bij eToro en MEXEM. Vergelijk zelf de beste beleggingsplatformen om te achterhalen welke broker het beste bij jou past).

Hieronder volgt een summiere samenvatting van de bovenstaande video over value beleggen in 2023. Let op: het is een summiere samenvatting en voor alle details zal je de video willen bekijken.

 Het is al een tijdje geleden sinds we voor het laatst een video hebben gemaakt. Dit komt voornamelijk door alle gebeurtenissen in de afgelopen tijd. Het team is druk bezig met investeringen en ik concentreer me meer op productontwikkeling en aandelendeskundigheid. Gelukkig behalen we momenteel geweldige rendementen, waar we erg trots op zijn.

We hebben ook een nieuwe cursus toegevoegd aan ons aanbod, waaronder alles van beginnen met beleggen tot dividend- en pensioen beleggen. Voor slechts €199 krijg je toegang tot meer dan 25 lessen en begeleiding van ons team en de community

Laten we het nu hebben over mijn Happy Value Portfolio. Dit is mijn persoonlijke portefeuille, geen aanbeveling, maar eerder een inspiratiebron voor jullie. Hierin richten we ons voornamelijk op waardeaandelen en dividendaandelen van goede bedrijven met een sterke dividendhistorie.

We hebben enkele aanpassingen gemaakt in deze portefeuille en nieuwe transacties uitgevoerd. Binnen deze portefeuille houden we aandelen als Mueller Industries, Coca Cola Femsa. En hebben we zelfs een nieuw Happy Value-aandeel toegevoegd, Sterling Infrastructure, waarvan we denken dat het gunstig gewaardeerd is en potentieel heeft.

We hebben ook enkele aandelen verkocht, waaronder Suncor Energy en Warrior Met Coal. We hebben deze verkocht met positieve rendementen, wat fantastisch is gezien de korte tijdspanne.

Om onze portefeuille te diversifiëren, hebben we enkele nieuwe aandelen gekocht, zoals UniCredit en United Airlines. Ons doel is altijd om een gevarieerde mix te behouden om het rendement te optimaliseren.

Binnen de sector van waardeaandelen blijven we investeren in bedrijven zoals Pampa Energia, scheepvaartmaatschappijen en de energiesector, omdat we denken dat ze momenteel aantrekkelijk zijn gewaardeerd. Als je wilt kan je toegang krijgen tot onze analyses naar beste aandelen.

Kortom, ons Happy Value Portfolio doet het goed, en we blijven geduldig en zorgvuldig te werk gaan. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen en maandelijks updates geven over de prestaties van deze aandelen.

Samengevat hebben we de volgende keuzes gemaakt omtrent value beleggen in 2023:

Wij verkopen deze value aandelen in 2023:

Merck & Co: Dit aandeel is verkocht met een positief rendement van ongeveer 3%. Hoewel het geen uitzonderlijk resultaat was, was het niet slecht vanwege het dividend dat het uitkeerde.

Suncor Energy: Suncor Energy werd verkocht met een rendement van ongeveer -8%. Dit was geen geweldig resultaat, maar het verlies was niet enorm.

Warrior Met Coal: Warrior Met Coal werd verkocht met een indrukwekkend rendement van ongeveer 20%. Dit was een van de positievere resultaten.

Wij kopen deze value aandelen in 2023:

UniCredit: UniCredit is een nieuw aandeel dat aan de portefeuille is toegevoegd. De verteller lijkt vertrouwen te hebben in de vooruitzichten van dit aandeel.

United Airlines: United Airlines is ook nieuw in de portefeuille. Er lijkt een overtuiging te zijn dat dit aandeel potentieel heeft.

Sterling Infrastructure: Sterling Infrastructure is een ander nieuw aandeel dat is gekocht. De verteller deelt dat ze denken dat dit aandeel gunstig gewaardeerd is en potentieel heeft.

Bekijk de video voor het hele verhaal over onze keuzes omtrent value beleggen in 2023.

Reacties
Categorieën