Beste Tips Beleggen voor Beginners

Mijn Beste Tips voor Beleggen

Voor iedereen die Financiële Vrijheid wilt bereiken


Beleggen is de beste weg naar zowel Financiële Rijkdom als een Gelukkiger Leven

Uit Jarenlange Ervaring: mijn Beste Tips voor Beleggen

1. Vastgoedfondsen

Een van mijn favoriete beleggingen zijn vastgoedfondsen. Vastgoedfondsen bieden het voordeel dat ze minder risicovol zijn, mits je het juiste fonds kiest. Je kan vaak al starten met een klein maandelijks bedrag, waardoor het toegankelijk en laagdrempelig. Het geld wordt verspreidt over alle huurpanden binnen het fonds, waardoor je belegging weinig risico loopt. Een van de favoriete vastgoedfondsen is Exporo. Hier kan je beleggen in grote huurpanden met 100% huurbezetting voor minimaal risico. En je hoeft er niks voor te doen! Een ware bron voor passief inkomen waarmee je meer vrijheid voor jezelf kan creëren.
Beleggen in Vastgoedfonds

Voordelen Exporo

 • Een van de meest betrouwbare en transparante vastgoedfondsen voor Nederlandse beleggers

Voordelen Exporo 

 • Relatief laag risico tegen hoog rendement dankzij veel spreiding binnen het grote vastgoedportefeuille en 100% huurbezetting

Voordelen Exporo

 • Maandelijks of per kwartaal voorschot dividend, waardoor je dividend op dividend laat groeien

2. Indexfondsen & ETF's

Aandelen zijn heel interessant, met hoge rendementen. Maar het kan ook erg risicovol zijn voor beginnende beleggers. Daarom is mijn advies: profiteer van de groeiende aandelenmarkt via Indexfondsen & ETF's, voor maximale spreiding, Hierdoor verkleint het risico. Kies voor de aandelenmarkt van de United States, want die groeit het meest. Zodra je meer kennis krijgt over beleggen kan je jouw portefeuille aanvullen met individuele (dividend)aandelen. Via de onderstaande button "meer aandelen advies" vind je een evaluatie en lessons learned van mijn persoonlijke beleggingsportefeuille. 


Via onderstaande button ontdek je mijn onafhankelijke vergelijking van de beste beleggingsplatformen voor een goede start!

Tips voor beleggen aandelen

Voordelen Flatex

 • Verspreid beleggen in Indexfondsen en ETF's om te profiteren van de groeiende aandelenmarkten van de United States en de gehele wereld. 

Voordelen Flatex

 • 0,- euro transactiekosten bij aan- en verkoop van aandelen. Zo kan je maandelijks structureel kleine bedragen inleggen, zonder hoge transactiekosten. 

Voordelen Flatex

 • Gratis aanmelden en nu tijdelijk tot 175 euro welkomstbonus voor nieuwe leden. 

3. P2P-Lending

P2P-Lending is een manier voor beleggen in particuliere leningen. Middels beveiligde P2P-platformen kan je veilig en beschermd investeren in particuliere leningen. Het verwachte rendement ligt tussen de 9 en 13%. Het risico wordt beperkt dankzij maximale spreiding over verschillende leningen en terugkoop & geld terug garanties vanuit het P2P-platform. Van alle platformen biedt Fast Invest NL de meeste voordelen, met de beste garanties voor zo beschermd mogelijk beleggen

Tips voor beginnende beleggers

Voordelen Fast Invest P2P

 • MoneyBack Garantie biedt de mogelijkheid om binnen 24 uur je geld terug te krijgen uit je leningen

Voordelen Fast Invest P2P

 • BuyBack Garantie biedt het grote voordeel dat je als belegger altijd je geld krijgt in het geval dat de lener zijn lening niet kan terugbetalen

Voordelen Fast Invest P2P

 • Investeer een klein bedrag (vanaf 1 euro) in heel veel leningen, waardoor je nog minder risico loopt

4. Spaardeposito

Deze beleggingstip is vooral voor mensen die zo weinig mogelijk risico willen. Als je spaargeld op je bankrekening laat staan, word je langzaam armer dankzij de inflatie. Kies in plaats hiervan voor een veilige spaardeposito. Bij een veilige spaardeposito geniet je van dezelfde zekerheden als een bank, maar dan met een aanzienlijk hogere rentevergoeding. Deze tip voorkomt dat je armer wordt, en zelfs dat je een klein beetje rijker wordt. Daarmee is dit een uitstekende beleggingstip voor wie heel veilig wilt beleggen voor eigen pensioen opbouw.

Veilig Beleggen Tips

Voordelen Spaardeposito

 • Geen risico! Je kan met zeer gerust hart je geld op een deposito laten staan en veilig rendement verdienen

Voordelen Spaardeposito

 • Vergelijking van alle spaardeposito's is mogelijk zodat jij de beste keuze voor jezelf kan maken

Voordelen Spaardeposito

 • Dezelfde bescherming als bij normale banken, maar dan met aanzienlijk hogere rente

5. Geld Laten Beleggen

Zelf beleggen is heel leuk om te doen. De bovenstaande tips zijn eenvoudige manieren van beleggen met weinig risico. Toch weten we uit ervaring dat het heel vaak misgaat wanneer mensen zelf gaan beleggen, en dan met name bij aandelen. Als jij naast de veiligere keuzes Indexfondsen en ETF's ook wilt gaan beleggen in aandelen, dan kan je dit misschien het beste laten uitbesteden. Laat je geld beleggen door bedrijven zoals BinckBank en Centraal Beheer die er fulltime mee bezig zijn. Zo voorkom je de vele valkuilen voor beginnende beleggers. Bovendien heb je er geen omkijken naar en laat je het geld voor jou werken i.p.v. andersom!  Een andere optie is Fondsbeleggen. Zo kan je bij Centraal Beheer heel snel en gemakkelijk je geld beleggen in  mixfondsen. Daarbij kan je kiezen tussen heel voorzichtig, of heel ambitieus beleggen. Met rendementen tot wel 19%. 

Benieuwd naar mijn beleggingsportefeuille & aandelen?