Reisaandelen 2023: Beleggen in Reisbranche met Aandelen in Tourisme
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
03/01/2023
2 min

Reisaandelen 2023: Beleggen in Reisbranche met Aandelen in Tourisme

03/01/2023
2 min

De reismarkt zal gedurende 2022-2026 naar verwachting groeien met een CAGR van 451,19 miljard dollar bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 13,86% gedurende deze periode. De analisten van makelaar Freedom24 deelden de lijst van de prominente activa uit de reissector die nog steeds ondergewaardeerd zijn en een solide fundamentele upside hebben. 

Deze analyse is gemaakt en geschreven door Freedom24. In een samenwerking delen we nieuws over aandelen en aandelen analyses ter inspiratie voor beleggers. Houdt er rekening mee dat dit artikel op geen enkele wijze persoonlijk beleggingsadvies is. Dit is geen koopadvies over reisaandelen kopen. Het is puur een analyse van interessante aandelen binnen de reisbranche ter inspiratie. 

Reisaandelen voor 2023 - een analyse

2022 was een bewijs van de veerkracht van de luchtvaartindustrie. Na de grootste omwenteling in de luchtvaartgeschiedenis is het herstel goed op gang gekomen. Naar verwachting zal het verkeer in 2022 in een recordtempo groeien en in 2023 en daarna in een trager tempo blijven toenemen. Een analyse van de zoekmachine toont een toename van zoekopdrachten in verband met het boeken van vluchten en reispakketten. Dit zijn allemaal geweldige tekenen voor de reisindustrie. Als het gaat om specifieke Amerikaanse aandelen om in te beleggen, is het de moeite waard om te kijken: 

Reisaandeel 1. Booking Holdings (BKNG)

Booking Holdings (BKNG) is 's werelds grootste online reisbureau naar omzet en biedt boekings- en betalingsdiensten voor hotelkamers, vliegtickets, autoverhuur, cruises en andere reispakketten. De transactiekosten voor online boekingen vormen het grootste deel van de inkomsten en winst. Het gemiddelde koersdoel is $2900 (34% stijging).

Reisaandeel 2. Delta Airlines (DAL)

Delta Air Lines uit Atlanta is een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen met een netwerk van meer dan 300 bestemmingen in meer dan 50 landen. Delta's verkoop van frequent flyer miles, vooral aan American Express, is de belangrijkste bron van inkomsten van het bedrijf. Het gemiddelde koersdoel is $51 (33% upside).

Reisaandeel 3. Southwest Airlines (LUV) 

Southwest Airlines (LUV) is de grootste binnenlandse luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten, gemeten naar het aantal ingestapte passagiers. De luchtvaartmaatschappij richt zich op korteafstandsvluchten voor vrijetijdsbesteding via een point-to-point-netwerk. Southwest hanteert een low-cost carrier business model. Het gemiddelde koersdoel is $46 (33% upside).

Reisaandeel 4. Expedia (EXPE) 

Expedia (EXPE) is 's werelds op één na grootste online reisbureau op basis van boekingen en biedt accommodatie, vliegtickets, autoverhuur, cruises, bestemmingen, enz. aan. Transactiekosten voor online boekingen vormen het leeuwendeel van de omzet en winst. Het gemiddelde koersdoel is $133 (24% upside).

Reisaandeel 5. TripAdvisor (TRIP)

TripAdvisor (TRIP) is 's werelds grootste reismetasearchbedrijf. De website biedt 1 miljard beoordelingen en informatie over 8 miljoen hotels, restaurants, ervaringen, luchtvaartmaatschappijen en cruises. In 2021 kwam 74% van de inkomsten van het bedrijf uit zijn kernsegment, dat hotelinkomsten omvat die door advertenties op zijn metasearchplatform worden gegenereerd. Het gemiddelde koersdoel is $30 (27% upside).

Naast bovenstaande stock picks, biedt Freedom24 broker de unieke mogelijkheid om te investeren in nieuwe aandelen tegen de IPO prijs, gratis wekelijkse investeringsideeën met een gemiddeld rendement van 21% en geen makelaarscommissie voor de eerste 30 dagen in aandelen, ETF's en Amerikaanse aandelenopties. 

Let op: beleggingen in effecten en andere financiële instrumenten houden altijd het risico van verlies van uw kapitaal in. De prognoses en prestaties uit het verleden zijn geen betrouwbare indicatoren voor toekomstige prestaties. Het is essentieel dat u uw eigen analyse uitvoert voordat u een belegging doet. Indien nodig dient u zorgvuldig onafhankelijk beleggingsadvies in te winnen bij een erkende professional. Het kopen van aandelen tegen IPO-prijzen kan extra beperkingen met zich meebrengen.  

Reacties
Categorieën