10 Veelbelovende Aandelen onder $100 in 2023 | Happy Investors
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
01/21/2023
3 min

10 Veelbelovende Aandelen onder $100 in 2023 | Happy Investors

01/21/2023
3 min

De analisten van Freedom24 geloven dat dalende aandelenmarkten een goed moment zijn voor beleggers om transacties te doen. In dit artikel presteren zij haar 10 veelbelovende aandelen onder $100

Veel eersteklas bedrijven lijden op korte termijn onder marktdalingen. Hierdoor zijn hoogwaardige aandelen met geweldige vooruitzichten beschikbaar tegen een ondergewaardeerde prijs. Maar de juiste keuze maken is essentieel, en dat vereist inzicht in een aantal factoren.

Een expert heeft 10 veelbelovende aandelen onder $100 geïdentificeerd waarvan de waarde het afgelopen jaar is gedaald en nog niet is hersteld. Toch heeft elk van hen tekenen van kwaliteit en waarde. Bovendien beginnen hun aandelen het beter te doen dan de markt en hebben ze recente winsten laten zien.

10x goedkope, veelbelovende aandelen in 2023

Het Amerikaanse Delta Air Lines, Inc. (DAL) exploiteert geregelde passagiers- en vrachtdiensten in de VS en daarbuiten. Het gemiddelde koersdoel van investeringsbanken is $49. Het opwaarts potentieel is 29%. Volgens Maxim Manturov zal dit worden geholpen door de hervatting van de activiteiten in China, evenals de gestage vraag naar reizen in de Amerikaanse staten.

Het volgende bedrijf, Schlumberger NV (SLB), levert technologie voor de karakterisering van reservoirs, het boren van putten, de productie en verwerking van olie en gas. De aandelenkoers kan met 11% stijgen, terwijl het gemiddelde koersdoel wordt verwacht op $62. Als reden voor de stijging noemt de analist de toegenomen boorputten en olieproductie in Noord-Amerika. Daarnaast werkt de oliedienstenorganisatie samen met de regering van Oman aan de ontwikkeling van geothermische bronnen. Ook heeft het de afgelopen drie maanden meer dan 7000 olie-, gas- en waterputten in dat land geëvalueerd.

KB Home (KBH), dat nieuwe woningen verkoopt en bouwt, waaronder eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen, stond ook op de lijst. De expert wees erop dat de inkomsten van KBH de afgelopen tien jaar met gemiddeld 8% per jaar zijn gestegen.

Het bedrijf blijft profiteren van de hoge vastgoedprijzen, terwijl de lagere inflatie de winstgevendheid van de bouw ondersteunt. De stijgende huisvestingskosten zorgen voor sterke operationele marges, die waarschijnlijk nog verder kunnen groeien.

Ondertussen bereikte de omzet van de organisatie in het derde fiscale kwartaal $1,8 miljard, een stijging van 26% ten opzichte van het voorgaande jaar. En voor het vierde kwartaal verwacht KB Home een omzet van gemiddeld $2 miljard.

Internetbedrijf Match Group, Inc. (MTCH), dat producten voor datingdiensten levert, komt ook in aanmerking voor investeringen. Haar merkenportfolio omvat Tinder, Match, Meetic, OkCupid, Hinge, Pairs, PlentyOfFish en OurTime. Volgens de heer Manturov is het gemiddelde koersdoel voor investeringsbanken $63,10 en is het groeipotentieel 40%.

MTCH heeft een marktaandeel van 65% en heeft een gestage omzetgroei en consistente winst laten zien. De winst per aandeel voor het derde kwartaal bedroeg $0,44, in lijn met de verwachtingen. Tegelijkertijd overtrof de omzet van $809,55 miljoen de verwachtingen met $15,06 miljoen.

Ondertussen zouden de aandelen van de Israëlische maker van medische hulpmiddelen InMode Ltd (INMD) met 37% kunnen stijgen, met een gemiddeld koersdoel van $50,40. Bovendien wordt eind 2022 een omzet verwacht van $445-$450 miljoen, boven de marktverwachtingen van $440,82 miljoen. Tegelijkertijd zien investeringsbanken het bedrijf als een leider in de "grote en groeiende" markt voor esthetische geneeskunde.

Ondertussen zouden aandelen van de visuele content zoek app Pinterest, Inc. (PINS) met 16% kunnen stijgen en de gemiddelde aandelenprijs op $30. Daarom behoort Pinterest tot de Freedom24 veelbelovende aandelen onder $100.

De omzet van PINS steeg met 8% tot $685 miljoen doordat sterkere binnenlandse markten de terugval in Europa dempten. De omzet in de VS en Canada steeg met 9% tot $575 miljoen. De inkomsten in de rest van de wereld stegen met 36% tot $24 miljoen.

Tegelijkertijd is het bedrijf van plan om volgend jaar zijn advertentiemarktaandeel te vergroten. Dit zou Pinterest moeten helpen, ook al is de technologie zwak.

Analisten voorspelden ook aandelen van het Amerikaanse conglomeraat Bank of America Corp. (BAC) omhoog met 20%, transportbedrijf Lyft, Inc. (LYFT) omhoog met 71%, holding Tapestry, Inc. (TPR) omhoog met 12% - en de Amerikaanse vertegenwoordiger van de fintech-industrie Block, Inc. (SQ) omhoog met 28%.

Wat denk jij van deze veelbelovende aandelen onder $100? Bekijk al onze beste aandelen en aandelen analyses voor meer inspiratie.

Disclaimer: dit artikel is geschreven door Freedom24. Bekijk haar website en het artikel voor de volledige disclaimer. Gebruikte afbeeldingen zijn gepubliceerd onder de aankooprechten van Freedom24. Dit artikel bevat op geen enkele wijze beleggingsadvies. Het kan zijn dat de analyse niet volledig is. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingen. Beleggingen in effecten en andere financiële instrumenten houden altijd het risico van verlies van uw kapitaal in. IPO beleggen, het kopen van aandelen tegen IPO-prijzen, kan extra beperkingen met zich meebrengen. De voorspellingen of prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. 

Reacties
Categorieën