Opleiding Aandelen: Leer Succesvol Beleggen in Aandelen
Opleiding Aandelen: Leer Succesvol Beleggen in Aandelen

Opleiding Aandelen: Leer Succesvol Beleggen in Aandelen

Beste (toekomstige) belegger, wil je leren hoe je succesvol kan beleggen in aandelen? Wellicht is een van onze opleiding voor aandelen beleggen iets voor jou. Hieronder vind je een korte omschrijving van alle opleidingen voor aandelen beleggen wij aanbieden. Dit is geheel online, waardoor we een veel lagere prijs dan normaal kunnen hanteren. Waar sommige opleiding aanbieders tot 500 euro vragen, kan je bij ons eenzelfde kwaliteit cursus voor 50 euro aanschaffen.

Belangrijk: onze cursussen zijn gericht op het behalen van financiële vrijheid. Naast praktische videolessen ontvang je ook onderzoeken naar unieke aandelen en ETF’s. Tevens krijg je toegang tot onze community én persoonlijke coaching wanneer je wilt. Het is onze missie om jou succesvol te maken met beleggen in aandelen!

Wil je direct het aanbod bekijken? Klik hier voor onze cursussen beleggen.

Inhoudsopgave:

[[show index]]

Wil je leren beleggen in Value aandelen? Binnen onze aandelen opleiding hebben wij een aparte module voor Value Investing. De module bevat praktische videolessen voor het beleggen in Value aandelen voor gevorderden. De theorie is leuk, maar bij ons ligt de focus op de praktijk. Derhalve bevatten de videolessen veel praktijkvoorbeelden over hoe je zelf Value Investing kan aanpakken.

Wij weten dit doordat wij zelf beleggen in Value aandelen. Ervaring is belangrijker dan theorie uit een boekje.

Naast de online videolessen kan je ook toegang krijgen tot maandelijkse beleggingsrapporten. In die beleggingsrapporten vind je unieke aandelen die potentieel hoog rendement kunnen realiseren. In een rapport vind je een complete analyse naar één bedrijf/aandeel. We analyseren vanuit Value, maar ook vanuit groei en winstgevendheid. Bovendien is de strategische bedrijfsanalyse van groot belang voor ons succes.

De complete opleiding voor aandelen beleggen vind je op de Happy Investors Community. Je vindt er 75+ uur aan cursusmateriaal + maandelijkse beleggingsrapporten met unieke aandelen + community + persoonlijke coaching/begeleiding ter opleiding aandelen beleggen.

Naast Value Investing krijg je binnen de opleiding voor aandelen ook toegang tot videolessen omtrent dividend beleggen. Dit gaat vanuit de basis tot gevorderde dividend beleggingsstrategieën. Dit kan je combineren met de praktische videolessen over het analyseren van aandelen. Zodoende kan je de beste dividendaandelen selecteren en een succesvolle dividend portefeuille opbouwen.

Naast de opleiding voor dividendaandelen krijg je ook iedere maand een nieuwe TOP 5 met dividendaandelen. Deze aandelen worden geselecteerd op een combinatie van Value, Momentum en Dividend. Sommige bieden laag dividend (2%) en anderen bieden hoog dividend (10%).  

Leuk weetje: bij aanschaf van deze module krijg je ook toegang tot de complete cursus ETF beleggen. Naast praktische videolessen krijg je toegang tot voorbeeldportfolio’s met de beste ETF’s (uit ons onderzoek). Derhalve kan je goede ETF’s combineren met de beste dividendaandelen 😉.

Meer weten over deze opleiding voor aandelen? Lees hier meer informatie over de cursus dividend beleggen.

Tot slot hebben we nog een opleiding voor beleggen in groeiaandelen. Groeiaandelen zijn uiterst risicovol en enkel geschikt voor gevorderde beleggers. Dit zijn aandelen van bedrijven die meestal nog verliesgevend zijn. Zij investeren veel geld in maximale groei. Dit kan resulteren in snelle marktexpansie, of in faillissement. In het laatste geval verlies je geld.

Succesvol beleggen in groeiaandelen is interessant. Het kan leiden tot exponentieel rendement. Een jaarlijks gemiddeld rendement van 15 – 20% is haalbaar. Er kunnen echter ook uitschieters zijn die in korte tijd veel rendement bieden.

Binnen onze aandelen opleiding kan je kiezen voor de module ‘aandelen analyseren’. In die module leer je alles over zowel Value- als groeiaandelen.

En dat niet alleen. Wij bieden ook een abonnement aan. Binnen dit abonnement ontvang je iedere maand onderzoek naar unieke groeiaandelen. Dit zijn er één of twee, afhankelijk van de kansen die er zijn. Het zijn er bewust niet meer, omdat kwaliteit voorop staat. Immers, wij streven naar unieke groeiaandelen die potentieel x5 – x10 rendement realiseren.

Meer weten? Lees hier alles over het aandelen abonnement

Over de schrijver
Happy Investors streven naar gelukkig leven op basis van financiële vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaam leven. Wij genieten van het nu, en beleggen voor de lange termijn. Wij helpen je met financieel onafhankelijk worden. Van beginnend tot gevorderd beleggen in aandelen, ETF's, vastgoed en meer, tot aan persoonlijke groei voor duurzaam succes!
Reactie plaatsen

Wil je succesvol beleggen?

Wil je graag beginnen met beleggen en wil je leren van onze 8+ jaar beleggersexpertise? 

Plan een gratis adviesgesprek in

Voorkom fouten die 80% van alle beleggers maken. Download onze gratis boeken en cursussen voor succesvol beleggen. Van het e-boek 'Succesvol ETF Beleggen' tot aan gratis beleggingsstrategie en rekentools. Bekijk alle downloads.
gratis-boek-etf-beleggen
Heb je nog geen beleggingsaccount? Kies voor een beleggingsaccount met lage kosten voor beleggen in aandelen & ETF's. Dit bespaart ieder jaar tot honderden euro's (of meer) aan transactiekosten. Wij beleggen via DEGIRO & eToro. Bezoek de brokers voor meer informatie omtrent het actuele aanbod.
periodiek-beleggen-vergelijking