7x Fiverr Ideeën voor Geld Verdienen (Side Hustle)
fiverr-geld-verdienen-ideeen
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
04/27/2022
6 min

7x Fiverr Ideeën voor Geld Verdienen (Side Hustle)

04/27/2022
6 min

Beste Happy Investor, wil je wat extra inkomen verdienen met een leuke side hustle? Waarom niet jouw kennis en ervaring als dienst aanbieden via Fiverr? In dit artikel vind je 7 Fiverr ideeën voor geld verdienen. Snel, makkelijk, online en eigen werktijden bepalen. En wie weet: welllicht groeit een Fiverr idee tot side hustle wel uit tot een fulltime onderneming!

Op naar financiële vrijheid!

7 Ideeën Fiverr side hustle voor extra geld verdienen

geld verdienen fiverr

In dit artikel staan Fiverr ideeën centraal voor geld verdienen. Fiverr is een online platform die vraag- en aanbod creëert tussen freelancers en klanten. Je hebt geen certificaat of diploma nodig. Als jij een specialist bent, kan je jouw kennis en ervaring aanbieden op Fiverr. Veel Fiverr ideeen beginnen als side hustle voor meer geld verdienen. Meestal voor erbij. Maar soms groeit het uit tot een serieuze business.

Het voordeel aan Fiverr is dat zij een wereldwijd platform zijn. Maandelijks bereiken ze miljoenen klanten die opzoek zijn naar freelancers om taken uit te werken. Hierdoor kan je een snelle start maken en een eigen side hustle beginnen. Een account aanmaken is gratis.

Ook als jij werknemer, ZZP’er of ondernemer bent is Fiverr handig. Je kan via dit platform van alles kopen: van presentaties en photoshop tot aan Google Ads inrichten en virtuele assistenten.

Meer weten over Fiverr? Klik hier voor meer informatie.

Idee 1. Virtuele Assistent

Een Fiverr idee voor meer geld verdienen. Dit is een van de beste methoden om met mensen van over de hele wereld samen te werken. Het goede nieuws is dat de vraag naar en de populariteit van dergelijke banen jaar na jaar toeneemt. Dit gebied omvat een breed scala van vaardigheden en banen, zoals onderzoek, data entry, e-mail creatie, lesplanning, virtuele computer reparatie en reiniging, en ga zo maar door.

Een virtuele assistent baan is ook in grote vraag op Fiverr, omdat het meestal vrij eenvoudig en vereist geen educatieve ervaring of achtergrond. Als virtueel assistent moet je korte taken uitvoeren op websites waar je geld kunt verdienen door kleine taken online uit te voeren. Dit werk is vergelijkbaar met micro jobs en freelance projecten.

De kosten variëren afhankelijk van het werk en de hoeveelheid tijd die je biedt. Je kan in eerste instantie zo’n $5 tot $15 per uur verdienen met dit Fiverr idee. Het is echter afhankelijk van ervaring, de hoeveelheid tijd, het soort werk, en een verscheidenheid aan andere overwegingen.

In eerste instantie is dit een klein bedrag, maar hoe meer positieve recensies je ontvangt hoe hoger het uurtarief tot >$40 per uur.

300x250

Idee 2. Advertentie Campagnes

Ben je gevorderd in het maken van marketingcampagnes voor bedrijven? Een lucratief Fiverr idee voor geld verdienen als side hustle is het opzetten van advertentie campagnes. Het is een van de meest winstgevende gigs Fiverr. Google Adwords en Facebook Ads campagnes zijn twee advertentieplatformen die een bedrijf kunnen helpen bij het genereren van meer leads.

Als het gaat om reclame, kunnen er verschillende soorten eisen zijn. Het kan zo eenvoudig zijn als het dragen van een horloge en het nemen van een foto van jezelf het dragen van het. Of er kan een vraag naar een geschikte campagne of model voor te bereiden waarvoor je moet komen met innovatieve ideeën.

Online adverteren is een van de belangrijkste instrumenten van een bedrijf omdat het marketeers uit verschillende beroepen aantrekt. Instagram en Facebook zijn het meest populair in de afgelopen jaren omdat zij de grootste locaties zijn om promotie of reclame te maken.

Wil je meer weten over Fiverr? Klik hier voor meer informatie.

Idee 3. Digitale Marketing

Deze term is al een paar jaar populair, en zo ook de vraag ernaar. Als gevolg daarvan zijn er veel particulieren die digitale marketingdiensten voor hun bedrijf willen aanschaffen en bereid zijn om er veel geld aan uit te geven. Als freelancer kan je met dit Fiverr idee een serieus inkomen verdienen. En dat zonder een duur kantoor.

In de wereld van vandaag verwijst digitale marketing naar reclame die wordt verspreid via digitale kanalen zoals e-mail, webtoepassingen, sociale media, mobiele toepassingen, enzovoort. Je hebt dit waarschijnlijk al veel gezien bij het gebruik van sociale media netwerken.

Als je over digitale marketingvaardigheden beschikt zoals e-mailmarketing, SEO, advertentiecampagne, contentmarketing en socialemediamarketing, zal je een aanzienlijk voordeel hebben. Het uurtarief kan oplopen tot boven de 50 euro per uur.

gratis-cursus-beleggen

Idee 4. Website / App optimaliseren

Veel mensen zetten een website of blog op, maar weten niet zeker of deze goed functioneert. Als gevolg daarvan zijn ze op zoek naar mensen die hun website kunnen testen op zaken als navigatie, on-page SEO, enzovoort. Websites optimaliseren is een winstgevend Fiverr idee als side hustle. Met name oudere ondernemers kunnen hier help bij gebruiken.

Er zijn talloze ondernemers die willen dat hun apps up-to-date zijn, maar niet in staat zijn de trends bij te houden. Daarom willen ze de diensten van mensen die dat voor hen kunnen doen. Daarom betalen ze mensen om dit voor hun website te doen. Je kan hier gebruik van maken op Fiverr als je kennis hebt van websites en apps en hoe deze te maken.

Het is een vrij eenvoudige taak die niet veel technische kennis vereist. Je kunt er goed van leven, en het verbetert ook je vaardigheden omdat je bij elke test nieuwe onderwerpen leert.

300x250

Idee 5. WordPress probleemoplosser

WordPress is een eenvoudig stukje software, maar er zijn momenten dat het moeilijk wordt. WordPress wordt tegenwoordig door veel mensen gebruikt en is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn echter gevallen waarin mensen vast komen te zitten en niet weten hoe ze de oplossing moeten vinden.

Als je website technische aanleg hebt en bekend bent met WordPress, maak dan gebruik van dit Fiverr idee voor geld verdienen. Er zijn serieus veel ondernemers op zoek zijn naar WordPress Troubleshooters. Dit is een leuke kans om geld te verdienen terwijl je ook mensen in nood helpt. Het kan een groot probleem voor hen zijn, maar het kan ook slechts een paar minuten kosten om het op te lossen.

Hier is veel vraag naar omdat het oplossen van problemen een moeilijke taak is, en de meeste mensen niet weten hoe ze het probleem moeten oplossen. Meestal kan je tussen de $50-$70 hanteren, afhankelijk van de complexiteit van het probleem en uw ervaring.

Wil je meer weten over Fiverr? Klik hier voor meer informatie.

Idee 6. Photoshop bewerken

Dit is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire side hustle ideeën op Fiverr voor extra inkomen. Met Photoshop kan je achtergronden uit afbeeldingen verwijderen, afbeeldingen een digitale make-over geven, afbeeldingen bewerken en wat u maar wilt. Het heeft een groot bereik, maar je moet eerst aan alle voorwaarden voldoen voordat je aan de slag gaat met de foto's.

Als beginner is er een gratis versie van Photoshop die je online kunt downloaden.  En als je hier je werk van wilt maken, is het raadzaam om voor de premium versie te gaan, omdat er veel functies zijn die je kunnen helpen bij het bewerken van de foto's. Er is ongekend veel vraag naar en het zou een mooie side hustle idee zijn voor op Fiverr.

Het verdient de voorkeur om een portfolio van je werk te maken zodat klanten het kunnen bekijken en erop kunnen vertrouwen. Als ze op zoek zijn naar hetzelfde soort werk dat je hebt gedaan, kan je veel geld verdienen. Mensen betalen vaak $10 tot $15 voor elke bewerkingssessie. Efficiëntie is derhalve ook belangrijk.

beste-nederlandse-vastgoedfondsen

Idee 7. Video tutorials maken

Je hebt waarschijnlijk een overvloed aan tutorials gezien op YouTube, Facebook of WhatsApp. Er zijn veel mensen die tutorials maken in elke niche waarin ze een expert zijn, zoals koken, make-up, het in elkaar zetten van een product, enzovoort. Een Fiverr idee voor geld verdienen is om dergelijke video tutorials te maken.

Je kunt deze video's gebruiken om mensen te begeleiden bij acteerideeën, stressverlichting en andere onderwerpen. Dit lijkt misschien een geweldige methode om geld te verdienen op Fiverr, maar je moet een groot netwerk hebben om het te doen.

Veel bedrijven huren mensen in om video tutorials te maken voor het gebruik of de montage van hun goederen. Met dit Fiverr idee kan je zo’n $20 tot $25 verdienen voor iedere video tutorial. Hoe meer reviews je hebt, hoe hoger de prijs.

Zoals gezegd is het een leuke side hustle. Een die je kan opstarten als student of als ervaren medewerker. Hoe meer kennis je hebt, hoe meer extra inkomen je kan realiseren. En dat alles online, wanneer jij dat wilt.

Vragen of opmerkingen over Fiverr ideeën voor geld verdienen? Stel ze hieronder in de reacties.

Reacties
Categorieën