5x Beste NFT + Hoe de Beste NFT’s Vinden [2022]
beste-nfts
Beleggen in Crypto
Happy Investors
Beleggen in Crypto
05/10/2022
8 min

5x Beste NFT + Hoe de Beste NFT’s Vinden [2022]

05/10/2022
8 min

Beste Happy Investor, de beste NFT's leveren veel geld op. De meest populaire NFT's worden momenteel verkocht voor letterlijk honderden miljoenen euro’s. Dat is veel geld voor een digitale afbeelding. Het is vanwege deze gekte dat veel speculanten ernaar streven om de beste NFT's te vinden. Maar hoe vind je de beste NFT's en waar herken je ze aan? In dit artikel leggen we het uit en geven we inspiratie.

Inhoudsopgave

Hoe de beste NFT's vinden?

hoe-beste-nft-vinden

Het vinden van de beste NFT's kan een moeilijke en lastige taak zijn, omdat er veel factoren zijn om rekening mee te houden bij het bepalen welke NFT's de beste kunnen zijn. Enkele zaken waar je rekening mee wilt houden zijn de volgende:

  • Use Case

Waar ben je van plan de NFT voor te gebruiken? Als je opzoek bent naar een NFT die je kan gebruiken om digitale activa zoals cryptocurrency te vertegenwoordigen, dan zal je de beste NFT willen vinden die compatibel is met potentievolle blockchain technologie waarop uw digitale activa zijn opgeslagen.

  • Prijs

Hoeveel ben je bereid uit te geven? Houd in gedachten dat de beste NFT's erg duur kunnen zijn, terwijl het risico op geld verlies enorm hoog is. Je moet alleen beleggen met kleine bedragen die je kan missen.

  • Schaarste

Hoe zeldzaam is de NFT die je overweegt? Als er slechts een beperkt aantal van een bepaalde NFT beschikbaar zijn kan deze waardevoller zijn en dus een betere investering betekenen. Elke NFT is uniek, maar de beste NFT is uniek in haar soort binnen een bepaald onderwerp of domein.

  • Team achter het project

Wie zit er achter het NFT project? Hebben ze ervaring in de sector en een track record van succes? Een sterk team met relevante expertise kan een NFT-project geloofwaardigheid geven en de kans op succes vergroten.

  • Populariteit van de NFT

Is de NFT die je overweegt populair onder andere gebruikers? Zo ja, dan is het mogelijk dat de waarde ervan in de loop der tijd zal blijven toenemen. Omdat er (nog) geen echte intrinsieke waarde is, wordt vaak de beste NFT gevonden op basis van zijn populariteit. Vooral de Fear Of Missing Out (FOMO) kan erg sterk zijn. En in sommige unieke gevallen kan het gebeuren dat u de beste NFT koopt en verkoopt aan een zeer rijke klant (zoals Snoop Dogg...)

  • De onderliggende waarde

Wat is de onderliggende waarde van de NFT? Is het gedekt door een fysiek actief, zoals goud of land, of is het volledig digitaal? Inzicht in de activa die aan een NFT ten grondslag liggen, kan helpen om de stabiliteit en het lange termijn potentieel ervan te beoordelen.

Door met deze factoren rekening te houden kan je het aanbod van beschikbare NFT's beperken en de beste NFT’s vinden die meer kans bieden op een waardevol rendement. Natuurlijk is het altijd belangrijk om eigen onderzoek te doen voordat je investeert in wat voor activa dan ook, inclusief het vinden van de beste NFT's.

Tenslotte is er ook een hoge mate van geluk betrokken bij het vinden van de beste NFT. Op dit moment is het een zeer prille markt met veel speculatie. De risico's zijn zeer hoog.

300x250

5x Beste NFT's van 2022

beste-nft

NFT's hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen en de verwachting is dat hun populariteit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Met de groeiende populariteit van NFT's, willen steeds meer mensen erin beleggen. Als je overweegt om in NFT's te investeren, zijn hier enkele van de beste NFT's om op dit moment te overwegen.

Wees ervan bewust dat dit potentieel beste NFT's zijn omdat ze op dit moment populair zijn. Dit wil echter niet zeggen dat ze een goede investering zijn. Zoals uitgelegd in ons artikel over NFT voor dummies, is dit een zeer prille en speculatieve markt.

Speculeren is niet hetzelfde als investeren. Beleggen betekent investeren op lange termijn in activa die waarde creëren. Bijvoorbeeld de beste aandelen van sterke bedrijven die voortdurend meer winst genereren. Of beleggen in vastgoed op toplocaties, waarmee je een mooie cashflow kunt genereren en potentiële kapitaalwinst.

NFT's creëren geen economische waarde. Het is puur een spel van vraag en aanbod. Als je gelijk heeft, en de vraag naar de NFT stijgt, maak je winst. Als je ongelijk hebt sta je met lege handen. Een NFT heeft namelijk geen intrinsieke waarde. In dat opzicht kun je het vergelijken met een baseballkaart of zelfs een Pokémonkaart: als je een zeldzame kaart in handen krijgt, sla je “homerun”. Maar daarvoor moet je wel aan de zeldzame kaarten zien te komen.

gratis-cursus-beleggen

Potentieel beste NFT 1. Bored Ape Yacht Club

Dit project werd in 2017 gelanceerd door een groep kunstenaars die een nieuwe manier wilden creëren voor mensen om te investeren in en eigenaar te worden van digitale kunst. Het project heeft veel aandacht gekregen en heeft in tal van publicaties gestaan. Het platform is ook gebruikt door enkele van 's werelds beroemdste kunstenaars, waaronder Damien Hirst en Banksy.

Waarom behoort Bored Ape Yacht Club tot een van de beste NFT (in potentie)?

De Bored Ape Yacht Club is een exclusieve club voor rijke baasjes. Het is alleen toegankelijk op uitnodiging en het lidmaatschap kost maar liefst 100 miljoen dollar. Maar wat krijg je voor dat geld?  Om te beginnen mogen leden hun jacht aanleggen in de privéjachthaven van de club. Ze hebben ook toegang tot een vloot van privéjets en helikopters, en een team van professionele medewerkers die 24/7 klaar staan om in al hun behoeften te voorzien.

De werkelijke reden waarom mensen lid worden van de Bored Ape Yacht Club is voor de feestjes. Elk jaar organiseert de club een aantal van de meest uitbundige en extravagante feesten ter wereld, waar beroemdheden, royalty's en rijke mensen van over de hele wereld op af komen.

Er zijn slechts 100 leden in de club, dus er zijn slechts 100 NFT's beschikbaar. Dat maakt het tot een waardevol verzamelobject dat in de loop der tijd in waarde kan stijgen.

Maar meer dan dat, het bezit van een NFT van de Bored Ape Yacht Club geeft je een stukje geschiedenis. Dit is de eerste NFT ooit gemaakt voor een privé club, en het is waarschijnlijk de meest gewilde en duurste NFT ooit gemaakt. Daarom zou het de beste NFT kunnen zijn op de lange termijn.

300x250

Potentieel beste NFT 2. CryptoPunks

Dit is een enigszins zeldzame en zeer gewilde NFT omdat er slechts 10.000 van bestaan. Ze zijn gemaakt in 2017 door een kunstenaar genaamd Matt Hall, en ze hebben elk een uniek punk-geïnspireerd ontwerp. Wat meer is, ze kunnen worden gekocht en verkocht op een aantal verschillende platforms, waaronder de blockchain van Ethereum.

De reden waarom CryptoPunks zo populair zijn en tot de beste NFT's behoren, is omdat ze worden gezien als een goede investering. Dit komt omdat hun waarde aanzienlijk is gestegen sinds ze voor het eerst werden vrijgegeven. Onlangs werd een CryptoPunk NFT verkocht voor meer dan $100.000! Dit toont aan dat als je nu investeert in de beste NFT's, je in de toekomst veel geld zou kunnen verdienen (of verliezen).

Echter, CryptoPunks hebben nu al veel aan waarde gewonnen. Ook zijn het er "slechts" 10.000. Vanuit een ander perspectief is dat best veel.

Als je op zoek bent naar een unieke investering, dan zijn CryptoPunks wellicht interessant. Deze digitale verzamelobjecten worden elk vertegenwoordigd door een uniek "punk" personage, en ze worden gegenereerd met behulp van blockchain-technologie. Dat betekent dat er maar een beperkt aantal van bestaan, en dat elk exemplaar volledig uniek is. Het zou interessant kunnen zijn om de beste NFT te vinden onder de CryptoPunks "kunst".

periodiek-beleggen

Potentieel beste NFT 3. Axie Infinity

Axie Infinity is een digitaal universum waar spelers schattige kleine wezentjes, Axies genaamd, kunnen verzamelen, fokken en bevechten. Er zijn momenteel drie soorten Axies beschikbaar in het spel: Land, Zee, en Lucht. Elk type heeft zijn eigen unieke kenmerken en stats.

Spelers kunnen beloningen verdienen door minigames te spelen, deel te nemen aan gevechten en quests te voltooien. Het spel bevat ook een NFT marktplaats waar spelers Axies en andere items kunnen kopen en verkopen met de in-game valuta genaamd SLP (Synthetic Life Points).

De populariteit van Axie Infinity is gestaag gegroeid sinds de lancering in 2018. Het spel heeft momenteel meer dan 100.000 geregistreerde gebruikers en is een van de populairste spellen op de Ethereum blockchain. De prijs van Axies is ook gestaag gestegen als gevolg van de toenemende vraag van spelers.

De redenen om te investeren in NFT's van Axie Infinity zijn legio. Het spel is goed ontworpen en heeft een sterke gemeenschap van ondersteunende spelers. Het team achter het spel voegt voortdurend nieuwe functies en inhoud toe, wat gebruikers betrokken houdt. Er wordt ook verwacht dat de prijs van Axies zal blijven stijgen naarmate het spel aan populariteit wint.

Investeren in Axie Infinity is een manier om betrokken te raken bij de groeiende wereld van blockchain gaming. Het spel biedt een leuke en lonende ervaring voor spelers, en de prijs van Axies zal alleen maar blijven stijgen naarmate meer mensen dit digitale dierenuniversum ontdekken en er verliefd op worden (tja, mensen…).

Axie zou een van de beste NFT voor de lange termijn kunnen zijn. Het hangt er allemaal vanaf of de populariteit van het spel in de loop der tijd toeneem.

Potentieel beste NFT 4. Cryptomines Reborn

Een van de meest veelbelovende projecten en potentieel beste NFT is Cryptomines Reborn. Cryptomines Reborn is gemaakt door een team van ervaren game-ontwikkelaars. Het is een expansieve en meeslepende online wereld die spelers in staat stelt om te mijnen naar crypto-activa en deze te verhandelen op een gedecentraliseerde beurs.

Wat Cryptomines Reborn onderscheidt van andere cryptogames is de focus op het leveren van een unieke spelervaring. Van 3D-graphics tot de enorme open wereld tot de diepe en complexe gameplay, er is voor ieder wat wils in dit spel.

Als je opzoek bent naar een manier om betrokken te raken in de spannende wereld van NFT's en crypto metaverse games, dan is Cryptomines Reborn zeker de moeite waard om te bekijken. Dit is iets voor de jongere generatie.

beste-nederlandse-vastgoedfondsen

Potentieel beste NFT 5. Decentraland NFT's

Decentraland behoort mogelijk tot de beste NFT's van dit moment. Decentraland is een cryptowereld waarin land kan worden gekocht. Dit is virtueel onroerend goed. Door middel van een NFT wordt deze grond vastgelegd. Ondertussen worden er binnen Decentraland stukken grond verkocht voor duizenden euro's. Hoe meer grond er wordt gekocht, hoe minder er beschikbaar komt. En als de vraag blijft toenemen, zal de prijs stijgen. Daarom behoort Decentraland misschien wel tot de beste NFT.

Lees hier meer over de real estate metaverse.

Reacties
Categorieën