TOP 10 Nieuwe ICO Crypto Kopen in 2023 | Happy Investors
Beleggen in Crypto
Happy Investors
Beleggen in Crypto
02/11/2023
8 min

TOP 10 Nieuwe ICO Crypto Kopen in 2023 | Happy Investors

02/11/2023
8 min

Wilt u beleggen in veelbelovende, nieuwe cryptomunten? Een manier om dit te doen is door te investeren in ICO's. Het kopen van nieuwe ICO crypto is een hoog-risico belegging. Anderzijds kan het leiden tot expontentieel rendement, bij het vroegtijdig kopen van nieuwe, potentievolle cryptomunten. Het ICO-proces is hiervoor bij uitstek geschikt. U kunt hierdoor nieuwe ICO kopen vóórdat zij naar de cryptobeurs gaan. U bent er dus als eerste bij. Indien de cryptomunt aanslaat, zal u profiteren van lange termijn groei.

In dit artikel leest u over 10 nieuwe ICO crypto in 2023 die potentie hebben.

Wat is een ICO?

Een ICO staat voor Initial Coin Offering. Het is de eerste keer dat een nieuwe cryptovaluta naar de cryptobeurs gaat. Het is een manier om kapitaal op te halen via cryptocurrency. Het is vergelijkbaar met een initial public offering (IPO), behalve dat bedrijven direct geld ophalen door hun tokens (vroegtijdig) te verkopen. En aangezien veel aspecten van de cryptomarkt ongereguleerd blijven, hebben nieuwe ICO's een voordeel ten opzichte van IPO's. ICO's zijn de laatste tijd populair geworden omdat ze startups kunnen helpen sneller geld op te halen dan traditionele middelen.

Je kunt een ICO kopen via ICO brokers.

Een onderdeel van ICO's is ook de investeringsmogelijkheid van IPO's. IPO staat voor Initial Public Offering. Het is de eerste keer dat een bedrijf naar de beurs gaat. Via IPO brokers kunt u investeren in nieuwe aandelen tegen hun IPO-prijs met groeipotentieel op lange termijn.

TOP 10 Nieuwe ICO crypto om te kopen in 2023

nieuwe-ico-crypto-kopen

Ondanks de aanhoudende bearmarkt presteerden ICO's uitzonderlijk goed in 2022. Er waren veel spraakmakende projecten die vorig jaar miljoenen dollars ophaalden, en beleggers die de token vroeg kochten, zagen aanzienlijke rendementen. Nu wordt voorspeld dat ICO's ook in 2023 goed gaan presteren.

Er worden echter dagelijks veel nieuwe cryptoprojecten aangekondigd, dus het is moeilijk voor cryptobeleggers om bij te houden wat er van de grond gaat komen. Om je te helpen op de hoogte te blijven van de beste crypto ICO's en voorverkopen voor 2023, hebben we een lijst samengesteld van 10 om in de gaten te houden. Deze lijst bevat projecten met een groot potentieel die in 2023 zullen exploderen.

Laat, let op! Investeren in nieuwe ICO crypto is een zeer riskante investering / speculatie. Naar schatting zal 85% van de beleggers geld verliezen met cryptocurrency in het algemeen.

ICO Crypto 1. Meta Masters Guild (MEMAG)

Het Meta Masters Guild project is een mobiel-gecentreerde P2E (play-to-earn) Web3 applicatie. Het doel van het platform is om een gedecentraliseerd ecosysteem te bouwen voor crypto gaming. Met het potentieel om in de toekomst te exploderen, zal het project in 2023 tot de top ICO's van het jaar behoren.

Het project zal $MEMAG gebruiken als belangrijkste valuta. Momenteel zijn MEMAG-tokens beschikbaar voor slechts $0,007. In de volgende fase zal de prijs van de tokens stijgen, zodat vroege investeerders de kans krijgen om te profiteren van de voorverkoop. In fase twee van de voorverkoop zullen $MEMAG tokens $0,01 per stuk kosten. In elke volgende fase zullen de tokenprijzen stijgen.

Bijgevolg zullen beleggers die ervoor kiezen om tijdens fase twee in te stappen bijna 43% minder betalen dan degenen die nu tokens kopen.

ICO Crypto 2. C+Charge (CCHG)

C+Charge (CCHG) is een nieuwe milieuvriendelijke cryptocurrency die is ontworpen om bestuurders van elektrische voertuigen (EV) te stimuleren. In wezen is dit een nieuw bedrijfsmodel dat nog nooit eerder is geprobeerd, waardoor C+Charge een pionier in de industrie is.

Het peer-to-peer oplaadsysteem van C+Charge laat EV-bestuurders voor het opladen bij stations betalen met $CCHG. Telkens wanneer een bestuurder een elektrisch voertuig oplaadt, ontvangt hij koolstofkredieten, wat vergunningen zijn die kunnen worden gebruikt om zijn koolstofvoetafdruk te compenseren.

Het bedrijf heeft net fase 1 van zijn voorverkoop gelanceerd, waarin $CCHG-tokens beschikbaar zijn tegen een prijs van $0,013. De prijs zal gedurende de vier fasen van de voorverkoop stijgen tot $0,0235 in de laatste fase, een stijging van 80% ten opzichte van de initiële prijs.

Met een beperkt aantal tokens beschikbaar tijdens de initial coin offering (ICO), 40% van de maximale voorraad van 1 miljard, wordt verwacht dat de vraag naar CCHG sterk kan stijgen als de rest van de markt zich haast om de resterende tokens te verwerven. Dit is dus het moment om te investeren in CCHG, aangezien ze nog steeds in voorverkoop zijn.

Deze ICO zal mogelijk genoteerd worden via eToro of andere populaire cryptomakelaars.

ICO Crypto 3. FightOut (FGHT)

FightOut is een move-to-earn platform dat zijn gebruikers beloont voor het leiden van een actief en gezond leven. In tegenstelling tot de meeste ecosystemen deelt het beloningen uit voor stappen en bewegingen tijdens krachttraining, workoutlessen en lichaamsgewichtoefeningen.

Tijdens de voorverkoop haalde FightOut in een paar dagen tijd meer dan 2 miljoen dollar op. En door deel te nemen aan de vroegtijdige fondsenwerving kunnen investeerders nog steeds lage prijzen voor activa bedingen.

FightOut bevindt zich momenteel in fase 1 van zijn voorverkoop en biedt $FGHT aan tegen $0,016, zijn eigen token. Vroege investeerders kunnen eigenaar worden van een token dat in waarde toeneemt naarmate de voorverkoop vordert. REPS wordt toegekend voor het voltooien van workouts, het voltooien van uitdagingen en het verdienen van badges. U kunt uw beloningen inwisselen voor merchandise, abonnementen of trainingen op afstand.

Door zijn recente CertiK-audit en KYC-certificaat (know your customer) van CoinSniper is FightOut ook een van de veiligste crypto-voorverkopen om in te investeren.

ICO Crypto 4. RobotEra (TARO)

RobotEra is een nieuw P2E-spel dat de laatste tijd de aandacht heeft geoogst. Het doel van het spel is het herbouwen van Planet Taro. De voorverkoop voor TARO, het eigen token van RobotEra, loopt in drie fasen met oplopende prijzen. TARO-tokens zijn geprijsd op $0,02 tijdens de eerste fase van de voorverkoop, $0,025 tijdens de tweede fase en $0,032 tijdens de derde fase. Tot nu toe heeft de voorverkoop meer dan $785.000 opgebracht.

Het team achter RobotEra wil een wrijvingsloze P2E-ervaring creëren en laat spelers verdienen via verschillende methoden zoals het verkopen van NFT's, adverteren, het runnen van communities en het deelnemen aan quests en uitdagingen. Het unieke aspect van RobotEra is het gedeelde multiversum, waarbij P2E-gaming en NFT-eigendom worden gecombineerd met het bouwen en te gelde maken van land.

Tegen het einde van de voorverkoop kunnen vroege investeerders een waardestijging van 60% van TARO verwachten. Er wordt verwacht dat de verhoogde blootstelling van TARO zal resulteren in een aanzienlijke vraag. En dit zal de prijs verder opdrijven wanneer het bedrijf eenmaal op de beurs is genoteerd. Met slechts 3% van de totale TARO token voorraad toegewezen voor liquiditeit op beurzen, zou investeren in deze ICO Crypto verstandig kunnen zijn voor degenen die geïnteresseerd zijn in het project.

ICO Crypto 5. IMPT (IMPT)

Dit nieuwe cryptoproject, IMPT, wil de klimaatverandering oplossen, een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Het zal dat doen door particulieren en bedrijven in staat te stellen koolstofkredieten te verdienen of te kopen om hun koolstofvoetafdruk te compenseren.

De koolstofkredieten zullen worden gebruikt om milieuvriendelijke projecten te financieren die de klimaatverandering bestrijden. Deze credits hebben waarde en kunnen worden verkocht, gehouden of afgeschreven voor een unieke NFT en score op een volgsysteem dat door het IMPT wordt ontwikkeld. Het volgsysteem is bedoeld om particulieren en bedrijven aan te moedigen hun koolstofvoetafdruk te beheren en meer te doen om klimaatverandering tegen te gaan.

IMPT heeft een sterke voorverkoop met meer dan 20 miljoen dollar geïnvesteerd en staat nu genoteerd op beurzen als Gate.io, Uniswap, LBank en BitMart. Met partnerschappen met meer dan 10.000 retailbedrijven, waaronder Microsoft en Amazon, en een team met senior ervaring in telecom en handel, is IMPT een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor 2023 en zal het naar verwachting aan waarde winnen als de markt zich herstelt.

ICO Crypto 6. Calvaria (RIA)

Calvaria is een aankomende crypto ICO die naar verwachting P2E-gamers zal aantrekken in 2023. Het bevat een collectible kaartspel genaamd Duels of Eternity, waarbij spelers NFT's kunnen gebruiken om tegen elkaar te strijden. Het platform biedt een reeks voordelen, zoals een P2E-marktplaats, gratis gameplay, een mobiele app, een beurssysteem, 3D-personages en een verhaalmodus.

Het Calvaria-universum is verdeeld in drie facties, Miaqilia, Void en Archilla Divina, die met elkaar in oorlog zijn. Spelers moeten een krachtige set kaarten samenstellen en strategische beslissingen nemen om het spel te winnen en de top van het klassement te bereiken.

Het spel is gratis te spelen. Spelers moeten echter NFT's kopen om tijdens het spelen gratis eRIA-munten te verdienen. RIA tokens ondersteunen het Calvaria ecosysteem, en vroege investeerders kunnen ze kopen voor $1 per 30,77 RIA. De Presale-bijdragen van Calvaria hebben al de $2,7 miljoen overschreden en zijn voor meer dan 80% door fase vijf, dus om deel te nemen aan zijn ICO is het nu tijd om te handelen.

ICO Crypto 7. Tamadoge (TAMA)

Tamadoge is een uniek NFT-project dat zich onderscheidt van de rest door zowel beloningen als nut aan te bieden. In het spel kunnen spelers digitale huisdieren grootbrengen, fokken en voeden om TAMA-tokens te verdienen, die inwisselbaar zijn voor fiatvaluta.

Ondanks de dalende markt blijft Tamadoge aan populariteit winnen en heeft het beleggers bijna 2.000% winst opgeleverd. Een factor die de waarde van TAMA zou kunnen verhogen is het beperkte aanbod. Na verloop van tijd zullen de transactiekosten van dierenwinkels worden verbrand, wat deflatie veroorzaakt.

Naar schatting zullen er 2 miljard TAMA in omloop zijn. Daarvan zal één miljard (50%) van de tokens te koop worden aangeboden, 20% zal worden gereserveerd voor beursliquiditeit en 30% zal over een periode van 10 jaar worden vergrendeld & vrijgegeven. Met een herstel van de cryptomarkt in 2023 voorspellen experts een doorbraak voor TAMA.

ICO Crypto 8. Battle Infinity

Battle Infinity is een zeer populair Metaverse-spel, dat spelers aantrekt met zijn P2E-functies. Spelers kunnen iBAT-munten verdienen door mee te doen aan de IBAT Premier League via NFT-passen en door hun virtuele land te gelde te maken.

Het spel biedt een unieke, realistische ervaring met compatibiliteit met VR-headsets, realtime spelersinteractie en aanpasbare avatars.

In slechts 25 dagen was de voorverkoop van IBAT uitverkocht, wat resulteerde in een prijsstijging van 700% toen het op PancakeSwap verscheen. Ondanks de huidige terugval van de markt blijft de prijs van IBAT hoog in vergelijking met de voorverkoopwaarde van $0,0015.

Aangezien IBAT in de toekomst op verschillende cryptobeurzen zal noteren, zien beleggers het potentieel voor zijn groei. De markttrend suggereert dat ICO's meestal leiden tot prijspompen als gevolg van verhoogde blootstelling, waardoor IBAT een veelbelovende cryptobeleggingskans is.

ICO Crypto 9. EstateX

EstateX wil in 2023 een revolutie teweegbrengen in vastgoedinvesteringen door het gemakkelijk, betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen wereldwijd. Door middel van fractioneel eigendom zullen individuen in staat zijn om te investeren in onroerend goed met slechts $100. EstateX elimineert de noodzaak voor kredietcontroles, aanzienlijke deposito's, of financiële risico's in verband met de aankoop van onroerend goed.

Investeerders hebben volledige controle over hun portefeuille, en het EstateX-team beheert elk eigendom, wat resulteert in passieve inkomsten uit huurbetalingen en meerwaarden op het onderliggende eigendom.

Het ESX-token, de utility token van het platform, is de sleutel tot het kopen van vastgoed op EstateX. De voorverkoop van de token is gepland voor februari, en alleen deelnemers op de witte lijst kunnen deelnemen aan de ICO.

ICO Crypto 10. ASTL (ASTL)

Het in Hongkong gevestigde tokenproject ASTL laat beleggers investeren in gefragmenteerde mijnbouwinstallaties. Als alternatief voor de aankoop en exploitatie van dure mijnbouwinstallaties kopen beleggers in plaats daarvan ASTL-tokens. Deze ASTL-tokens voorzien hen van maandelijkse beloningen terwijl het project cryptocurrency ontgint.

Er zijn drie investeringsniveaus van ASTL - Light, Classic en Rich - met verschillende ROI. De Light-tier biedt tot 9,5% ROI voor investeringen tot $1.499, met maandelijkse uitbetalingen in USD. Het Classic-niveau biedt een vaste ROI van 11% voor investeringen van meer dan $5.000, met dagelijkse uitbetalingen in USDT.

Het Astol mijnbouwcentrum is gevestigd in Tver, Rusland, in de buurt van een elektriciteitscentrale die consistente stroom kan leveren en is bemand met geverifieerde teamleden. De prijs van ASTL tokens is momenteel $0,25, maar in de eindfase zullen ze naar verwachting stijgen naar $0,30.

Is een ICO Crypto een goede investering?

Een ICO kent zeer hoge risico's. Wat is een goede investering? Is dat een investering die exponentieel rendement biedt? Of een investering die een hoge zekerheid biedt op een laag doch zeker rendement? Een ICO kan waarschijnlijk leiden tot groot verlies. Het is daarom verstandig om alleen hele kleine bedragen te beleggen in ICO's. Doe dit alleen met geld dat u kunt missen, en doe dit alleen als u zeker bent dat het een veelbelovende ICO is.

Disclaimer: Dit artikel bevat op geen enkele wijze beleggingsadvies. Het kan zijn dat de analyse niet volledig is. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingen. Beleggingen in effecten en andere financiële instrumenten houden altijd het risico van verlies van uw kapitaal in. IPO beleggen, het kopen van aandelen tegen IPO-prijzen, kan extra beperkingen met zich meebrengen. De voorspellingen of prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor toekomstige resultaten.

Reacties
Categorieën