Begeleiding met Beleggen? Voorkom Dure Fouten!
begeleiding-beleggen
Persoonlijke Ontwikkeling
Happy Investors
Persoonlijke Ontwikkeling
11/06/2021
4 min

Begeleiding met Beleggen? Voorkom Dure Fouten!

11/06/2021
4 min

Beste beginnende belegger, heb jij interesse in begeleiding met beleggen? Verstandig. Het voorkomen van grote fouten is van groot belang. Niet voor niets stelt s’ werelds beste belegger Warren Buffet als belangrijkste regel: never lose money. Wanneer je 50% verliest, heb je namelijk 100% winst nodig! En aangezien het gemiddelde jaarlijks rendement op 6 – 8% ligt, is 100% erg veel.

Begin in één keer goed, voorkom dure fouten.

Wij kunnen je helpen met begeleiding bij beleggen.

Hieronder lees je hoe.

Waarom begeleiding bij beleggen tot hoger rendement leidt en dure fouten voorkomt

begeleiding

Wanneer je net begint met beleggen is begeleiding belangrijk. Immers, beleggen kent reële risico’s tot geld verlies. Hoe risicovoller je gaat beleggen, hoe hoger de kans op veel geld verlies. De makkelijke weg is om te kiezen voor relatief veilige investeringen. Dan heb je nauwelijks tot geen begeleiding nodig, omdat deze kennis gratis online verkrijgbaar is (zoals het lezen van onze artikelen).

Wel je echter hoger rendement halen van 10% of meer? Als beginner heb je in dit geval begeleiding met beleggen nodig.

Hoger rendement behaal je enkel door meer risico te nemen. Beginnende beleggers starten dan vaak met individuele aandelen. Of nog erger: met cryptomunten, opties of day trading. Omwille gebrek van kennis en ervaring worden vervolgens grote fouten gemaakt.

Dure fouten kosten veel geld. Jouw zuurverdiende centen.  

Met de juiste begeleiding bij beleggen hoef je geen grote fouten te maken. Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Dankzij begeleiding bij beleggen krijg je hoger rendement door onder meer:

  1. Minder fouten
  2. Betere beleggingen in aandelen, ETF’s, vastgoed, et cetera
  3. Beleggen volgens een strategie (zonder emoties)
  4. Wij weten wat werkt (en wat niet)

In eerste instantie maakte ik zelf ook erg veel fouten. Zo kocht ik de verkeerde aandelen. Of ik kocht de juiste, maar op een te hoog prijsniveau. Het klinkt allemaal zo logisch, maar de praktijk is veel moeilijker dan je denkt.

Na 7 jaar finetunen beleg ik nu volgens een bewezen strategie. Een die emoties vermijdt en werkt op basis van feiten, data en vuistregels die leiden tot hoger rendement. Nu ben ik 30 jaar, heb het financieel goed voor elkaar, en werk nu fulltime om beginnende beleggers succesvol te maken.

Begin 2020 heb ik de Happy Investors Community opgericht. Met de juiste begeleiding bij beleggen kan ook jij financieel vrij worden. Wij tonen je enkel de beste weg.  

Persoonlijke coaching bij beleggen

Op de community vind je veel onderzoek naar de beste beleggingen. Het belangrijkste element is de persoonlijke coaching bij beleggen. Dit is voornamelijk online, via de chatfunctie. Als je dit wilt kan het ook telefonisch en via een online video call. En als je dichtbij West-Brabant woont kan het ook op locatie, dat praat net iets makkelijker 😊.

Tijdens de persoonlijke coaching geven we geen persoonlijk beleggingsadvies noch koopadviezen. Wel kunnen we aangeven wat vanuit onze ervaring werkt. En wat je beter niet kan doen om dure fouten te voorkomen.

Door het volgen van de Happy Investors beleggingsstrategie zal je duurzaam succes boeken. Hoe? Omdat wij werken op basis van diepgaand onderzoek naar de beste beleggingen. Vervolgens delen wij dit op de community. Dit gaat van individuele aandelen tot de beste ETF’s. En van vastgoed investeringen tot aan alternatieve beleggingen. Alles om ons risico te verlagen en eventueel rendement te verhogen.

Cursussen beleggen voor kennisbegeleiding bij beleggen

goede-begeleiding-beleggen

De persoonlijke coaching is de beste vorm van begeleiding bij beleggen. Hier haal je het meeste uit als je de basis begrijpt. Daarom vind je op de community een zeer uitgebreide cursus met meer dan 70+ videolessen. Dit is dé grootste cursus in Nederland, en je krijgt het voor een goedkopere prijs… (vergelijk zelf maar).

De cursussen kan je op eigen tempo volgen. Je leert de basis tot beginnen met beleggen. Vervolgens gaan we stap voor stap naar een hoger niveau, tot aan gevorderd beleggen in individuele aandelen. Dit omvat onder meer hoe je aandelen kan analyseren op Value en Groei.

Natuurlijk is dit optioneel. Voor veel mensen is het beter om bij ETF’s te blijven. Ook daar vind je cursussen over. En aanvullend daarop krijg je toegang tot ons onderzoek naar de beste ETF’s. Welke dan bij jouw passen? Daar helpen we je bij tijdens de begeleiding bij beleggen.

Meer weten? Hier vind je alle cursussen beleggen

Begeleiding bij beleggen in aandelen

Aanvullend op de cursussen kan je ook toegang krijgen tot ons aandelen onderzoek. Wij doen fulltime onderzoek naar de beste aandelen. We zoeken naar Value. Dit betekent dat je unieke bedrijven koopt tegen een gunstige aandelenprijs, opdat zij in de toekomst meer omzet en/of winst realiseren.

Met de Happy Value- en Happy Groei aandelen streven we naar een gemiddeld rendement van +15% per jaar. Dit ligt 7% hoger dan het marktgemiddelde (8% rendement bij S&P 500). Op de lange termijn betekent een 7% extra dat je letterlijk honderden duizenden euro’s extra vermogen genereert. En ook hier is het belangrijk om onze strategie te volgen zodat we risico zoveel mogelijk verkleinen.

Wil je begeleiding bij beleggen in aandelen? Lees hier meer over het Happy aandelen abonnement.

Community van lange termijn beleggers

Begeleiding met beleggen betekent ook elkaar helpen. Op de community, waar jij toegang tot krijgt, helpen we elkaar met succesvol lange termijn beleggen. Honderd beleggers weten meer dan één belegger. Dat is niet alleen effectief, het is ook nog eens erg leuk. Om samen naar een doel te werken. Uiteraard willen we financieel vrij worden, maar het is slechts een middel. Het doel is een leuker leven, en financiële vrijheid dankzij succesvol beleggen helpt daar bij 😊.

Wil je begeleiding met beleggen? We helpen je graag verder. Klik op de blauwe linkjes van hierboven voor meer informatie.

Reacties
Categorieën