Cursus Investeren in Aandelen met 100% Succes Garantie
Cursus Investeren in Aandelen met 100% Succes Garantie
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
05/16/2021
6 min

Cursus Investeren in Aandelen met 100% Succes Garantie

05/16/2021
6 min

Beste Happy Investor, zou je graag een goede cursus ‘investeren in aandelen’ willen volgen? Met hart en ziel heb ik al mijn ervaringen en kennis over de afgelopen zeven jaar samengevat in een complete online cursus ‘investeren in aandelen’. Alle leden die tot op heden zijn ingestapt, van (totaal) beginnende belegger tot meer gevorderd, beoordelen de cursus met een 5 uit 5-sterren. Zoals zij in de Happy Investors recensies aangeven, heeft de cursus hen geholpen naar meer succesvol beleggen en de weg naar financiële onafhankelijkheid.

Hieronder leg ik je uit hoe mijn cursus jou als (totaal) beginnende belegger leert hoe je succesvol kan beleggen. Daarbij is het mijn passie en persoonlijke commitment om jou op weg te helpen naar succes. Daarom bevat de online cursus ook persoonlijke coaching wanneer je dat wenst.

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave:

Online Cursus Investeren in Aandelen
Persoonlijke coaching tijdens de cursus investeren in aandelen
Happy Investors Ervaringen met de online cursus investeren in aandelen
Analyse naar hoe te investeren in aandelen: een selectie van Winstgevende aandelen
Analyse naar hoe te investeren in groeiaandelen

Online Cursus Investeren in Aandelen

cursus-aandelen-mindset

De volledige cursus investeren in aandelen bestaat uit 7 modules. Je kan eerst beginnen met module 1 en 2. Deze modules leren je de Mindset om financieel onafhankelijk te worden. Het zijn bewezen principes en praktische lessen die je in het dagelijkse leven kan uitvoeren, waardoor je meer succesvol wordt.

Na het volgen van de modules Succes- en Money Mindset, weet jij exact hoe je financieel onafhankelijk kan worden op basis van mijn bewezen strategie. Ik volg deze strategie al sinds mijn 23ste en heeft mij gebracht tot waar ik nu ben (op mijn 35ste zal ik financieel onafhankelijk zijn).

Naast de videotrainingen vind je er ook PowerPoint presentaties en je persoonlijke werkboek voor financiële onafhankelijkheid.

Daarna stappen we over naar de cursus investeren in aandelen. Dit zijn modules 3 tot en met 7 (zie afbeelding hieronder). Hier krijg je toegang tot +40 uur videotrainingen en werkboeken voor succesvol beleggen in aandelen.

We beginnen bij de basis. Dat gaat niet over simpele zaken zoals een account aanmaken (alhoewel je dat ook leert). Nee, de basis gaat over het fundamenteel goed neerzetten van jouw beleggingsstrategie. Om dit te kunnen zal je eerst moeten begrijpen hoe investeren in aandelen werkt.

Vanuit de basis gaan we al snel de diepte in. Denk hierbij aan hoe je succesvol kan investeren in aandelen, ETFs, dividend en vastgoed. Ook leer je verschillende beleggingsstrategieën en hoe je een eigen portefeuille samenstelt.

Na het volgen van alle cursussen kan jij als gevorderde gaan investeren in aandelen. Zo leer je exact hoe je een gediversifieerde beleggingsportefeuille kan samenstellen, waardoor je lager risico hebt én hoger rendement.

Het volgen van de cursus doe je in eigen tijd en op je eigen tempo. Zodra je dit klaar hebt, kan ik je garanderen dat je een beleggingsportefeuille hebt die je maandelijks maar zo’n 30 minuten hoeft bij te houden. Dit kost je niet veel tijd, maar geeft je wel hoger rendement. Dat is de kracht van mijn strategie: simpel doch gefundeerd op jarenlange ervaring en uiterst effectief voor hoger rendement.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

cursus-aandelen-investeren

Persoonlijke coaching tijdens de cursus ‘investeren in aandelen’

Je kan de cursus investeren in aandelen op eigen tempo en volledig zelfstandig volgen. Maar je staat er niet alleen voor! Bij aanmelding krijg je inloggegevens om de cursus online te kunnen volgen. Op het platform vind je ook de community. Hierin kan je vragen stellen of sparren met andere over actualiteiten rondom investeren in aandelen (en ETFs). Naast de community krijg je ook persoonlijke coaching vanuit mij.

Ik kan 100% garantie op succes aanbieden, omdat ik iedere Happy Investor-lid persoonlijk help. Sommige mensen hebben niet zoveel vragen en gaan vlot door de cursus heen. Andere hebben wel meer behoefte aan het stellen van vragen of gewoon even sparren.

Via de chatfunctie kan je tussentijds vragen aan mij stellen. Deze zal ik altijd oprecht en eerlijk antwoorden. Mijn doel is om jou te helpen naar meer succesvol investeren in aandelen. Wat je ermee doet is vervolgens aan jou.

Hoe dan ook, in ieder geval kan het sowieso goed zijn om te sparren over je beleggingsportefeuille die je zelf hebt samengesteld aan de hand van de cursus investeren in aandelen.

Hier help ik je dan ook graag verder mee. Vooral om te kijken of er de mogelijkheid is om het risico te verlagen en het rendement gelijk te houden of eventueel te verhogen. Wat ik bijvoorbeeld vaak zie voorkomen, is te veel overlap in ETFs. Hierdoor gaat het diversificatie-effect verloren. En het komt ook vaak voor dat er te veel gewicht (%) gegeven is aan bepaalde industrieën.

Omdat ik met je meekijk naar je beleggingsportefeuille, zal je praktische tips ontvangen om het risico te kunnen verlagen en daarmee een lagere kans tot geld verlies lopen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Happy Investors Ervaringen met de online cursus investeren in aandelen

Hieronder vind je een overzicht van recensies en ervaringen met de cursus investeren in aandelen. Zij allen hebben de cursus succesvol afgelegd, en zijn nu in staat om betere resultaten te behalen met beleggen.

ervaringen-cursus-aandelen

ervaring-aandelen-cursus-volgen

online-cursus-aandelen-ervaringen

Analyse naar hoe te investeren in aandelen: een selectie van Winstgevende aandelen

De cursus investeren in aandelen komt met een community en met persoonlijke coaching. Daarnaast kan je als upgrade ook kiezen voor een abonnement op winstgevende aandelen.

Op de Happy Investors Community, waarin je de volledige cursus vindt, deel ik maandelijks nieuwe beleggingsrapporten. In ieder rapport vind je een winstgevend aandeel, waarvan ik vermoed dat deze op de lange termijn (5 – 15 jaar) een rendement van +200% kan opleveren. Dit betekent dat iedere investering x3 gaat. Dus €500 kan €1500 (of meer) worden.

Waar vind ik deze aandelen? Allereerst doe ik zelf veel onderzoek naar unieke aandelen. Ik investeer mijn eigen geld in deze aandelen, en wil er zeker van zijn dat dit goede investeringen zijn. Mijn onderzoek is uiteraard gebaseerd op mijn jarenlange ervaring van het maken van financiële en strategische analyses.

Een uniek aandeel vinden is goed. Maar een uniek aandeel op het juiste moment kopen (ondergewaardeerd), is nog veel beter.

Naast mijn eigen onderzoek ben ik aangesloten op een paar zeer goede aandelen abonnementen. Hier betaal ik jaarlijks zo’n €5000 voor. Deze kosten hoef jij niet meer te maken. Vanuit die abonnementen selecteer ik namelijk de beste aandelen, die ook overeen komen met mijn eigen onderzoek.

Ieder beleggingsrapport bevat derhalve een uniek aandeel die voortkomt uit zowel mijn onderzoek als die van professionele abonnementen. Het is aan jou om te bepalen welke aandelen je wilt opnemen in je beleggingsportefeuille voor potentieel hoger rendement.

Tot slot, de beleggingsrapporten zijn dusdanig opgesteld dat je zelf kan leren hoe je financiële- en strategische analyses kan uitvoeren. Daarmee wil ik jou oprecht een betere belegger maken. Iets waar je jarenlang profijt van hebt.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Analyse naar hoe te investeren in groeiaandelen

cursus-investeren-in-groeiaandelen

Een laatste aanvulling op de cursus ‘investeren in aandelen’ is om te kiezen voor beleggingsrapporten naar groeiaandelen.

Hierboven heb ik je mijn methodiek uitgelegd. Daarbij zoek ik naast winstgevende aandelen ook unieke groeiaandelen.

Het verschil zit in het type bedrijf. Winstgevende aandelen zijn bedrijven die geschiedenis hebben waarin ze stabiele omzet- en winstgroei hebben gerealiseerd. Dit soort bedrijven hebben al een sterke naamsbekendheid en een bewezen verdienmodel. De kans dat zij in de toekomst zullen groeien, is met meer zekerheid te bepalen (op basis van mijn financiële- en strategische analyse).

Investeren in winstgevende aandelen is minder risicovol, waar deze bedrijven al reeds sterke financiële resultaten boeken.

Groeiaandelen daarentegen zijn meer risicovol. Specifiek zoek ik hier naar kleine bedrijven die enorme omzetgroei realiseren. Dit zijn nieuwkomers die een nieuwe technologie, nieuw product of een nieuw verdienmodel hebben. Cruciaal hierbij is dat zij onderscheidend zijn en zich bevinden in grote groeimarkten.

Investeren in groeiaandelen geeft een hoog risico. Je weet immers niet zeker of zij überhaupt ooit winstgevend gaan worden. Maar als je geld investeert in de juiste groeiaandelen, dan zijn rendementen van +500% tot zelfs +1000% op de lange termijn niet ongewoon.

Gezien het hoge risico is het raadzaam om niet meer dan 20% van je totale portefeuille in groeiaandelen te investeren. Dit hangt ook af van jouw risicoaversie. Wie weinig risico wilt, kan beter niet beleggen in groeiaandelen.

Voor de gevorderde belegger zou dit een prima upgrade zijn bovenop de cursus investeren in aandelen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Reacties
Categorieën