Crypto Cursus Vergelijken? De Beste Aanbieders op een rijtje
Crypto Cursus Vergelijken? De Beste Aanbieders op een rijtje
Beleggen in Crypto
Happy Investors
Beleggen in Crypto
03/28/2021
5 min

Crypto Cursus Vergelijken? De Beste Aanbieders op een rijtje

03/28/2021
5 min

Beste Happy Investor, wil je beginnen met of beter worden in crypto beleggen? Dit type investering is nogal risicovol als je het mij vraagt. Dit komt omdat cryptomunten geen onderliggende waarde hebben, waardoor het een spel van vraag en aanbod is. De enige manier om succesvol te worden met crypto beleggen is door goed te worden in technische analyse. Beleggen middels technische analyse leer je bij de beste crypto cursussen. Maar welke aanbieders zijn de beste? Hieronder gaan we iedere crypto cursus vergelijken en geef ik je mijn onafhankelijke mening over de beste aanbieders.

Ik doe zelf niet (meer) aan crypto beleggen. Een van mijn eerste beleggingen in 2017 waren crypto’s (vooral ethereum), en daar heb ik +1000% rendement op gepakt. Maar ik werd steeds beter in beleggen en realiseerde mij dat de hoogste kans op succes ligt in lange termijn beleggen in ETFs en aandelen. Immers, beleggen kent risico’s en deze wil je zoveel mogelijk kunnen vermijden. Volg daarom eerst een van de goede crypto cursussen.

Hieronder gaan we door met crypto cursus vergelijken

Inhoudsopgave:

Crypto cursussen vergelijken: mijn onafhankelijke review
Crypto Cursus ‘x10 met crypto’
Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker
Alternatief op risicovol crypto beleggen: lange termijn beleggen in aandelen & ETFs
Crypto Cursus vergelijken: Cryptocommunity
Crypto cursussen vergelijken: DoopieCash
Online Bitcoin & Crypto met Madelon Vos

Crypto cursussen vergelijken: mijn onafhankelijke review

Hieronder gaan we verschillende crypto cursussen vergelijken. Hierbij kijk ik vooral naar kwaliteit. Bij welke crypto cursussen krijg je de meeste waarde voor je geld? En welke zijn het meest betrouwbaar? Naast kwaliteit is ook service van belang. De beste cursussen bevatten namelijk ook persoonlijke coaching voor een langere periode (meestal een jaar). Alles moet erop gericht zijn om jou succesvol te maken.

Laten we beginnen.

Crypto Cursus ‘x10 met crypto’

De eerste in de lijst van crypto cursus vergelijken is de training ‘Crypto Cursus x10’ van de bekende belegger Harm van Wijk. Harm is al vele jaren beleggingsexpert en heeft onder meer gewerkt bij Binck Bank, Citibank en Lynx. Inmiddels is hij al even voor zichzelf begonnen en helpt particuliere beleggers met advies rondom beleggen. Een van zijn nieuwste cursussen hiervoor is de ‘x10 met crypto’ cursus.

De ‘x10 met crypto’ cursus is in samenwerking met Jan Robert Schutte. Hij is een ervaren belegger in cryptomunten en ook keynote spreker op verschillende ICO’s en Blockchain events. Het is vooral Jan Robert die ernaar streeft om unieke tips over veelbelovende cryptomunten te kunnen delen.

Interessant aan de ‘x10 met crypto’ cursus is dat de bovenstaande heren hun krachten bundelen. Zo krijg je bij aanmelding niet alleen toegang tot alle crypto beleggingen die zij zelf maken, maar ook ontvang je een complete cursus, verschillende tools, VIP toegang en twaalf maanden lang premium crypto coaching.

Juist omdat de heren samenwerken, krijg je bij deze cursus veel waarde voor je geld. Bij het vergelijken van crypto cursussen komt de ‘x10 met crypto’ als een van de betere aanbieders naar voren.

Wil je meer informatie over het aanbod en resultaten? Klik hier voor meer informatie

crypto-cursussen-vergelijken

Hoger Rendement en Lager Risico? Tip: Asymmetrisch Beleggen!

Wat als je hoger rendement kan halen terwijl je minder risico loopt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet, met dank aan asymmetrisch beleggen. Dit zijn investeringen waarbij de potentiële winst groter is dan het potentiële verlies. De enige manier voor asymmetrisch beleggen is als je heel veel kennis en ervaring hebt. Dit is voor gevorderde professionals en wordt ook wel toegepast bij de grootste beleggingsfondsen met een minimale inleg van miljoenen.

Ik ben zelf geen specialist in asymmetrisch beleggen, maar ken wel een zeer goede partij. Ik ben reeds 2,5 jaar aangesloten bij hun Membership. Dat heeft een hoog prijskaartje, maar de kwaliteit is zeer hoog en geeft unieke kansen tot winstgevende investeringen. Dit zijn echte professionals. Daarbij hebben ze ook een gratis nieuwsbrief waarin ze één keer per week meesterlijke tips en onderzoeken voor asymmetrisch beleggen met ons delen. En met trots mag ik delen: wij zijn vanaf nu officieel partner met deze partij (zie banner hieronder). De enige in Nederland!

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie en de gratis nieuwsbrief.

beste-aandelen-laag-risico

Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker

cursus-crypto-beleggen-vergelijken

Momenteel is de Crypto Masterclass een van de meest populaire crypto cursussen binnen Nederland. De crypto cursus is opgesteld door Derek Westra en Patrick Suiker. De heren geven aan meer dan 8 jaar ervaring te hebben met beleggen in Bitcoin en crypto’s. Op basis van deze ervaring hebben ze een redelijk uitgebreide community gebouwd.

De crypto cursus geeft je toegang tot zo’n 10 uur aan videomateriaal op basis van 29 video’s. Deze zijn verspreidt over 7 modules, zodat je stap voor stap leert hoe je meer succesvol kan investeren in cryptomunten. Naast de cursus krijg je ook vele extra’s. Dit zijn vooral handige tools die je kan gebruiken.

Wat ik persoonlijk goed vind aan de Crypto Masterclass is dat je levenslang toegang krijgt. Daarbij kan je te allen tijde Derek en Patrick om advies vragen wanneer je iets niet begrijpt of over twijfelt.

Meer weten? Klik hier voor gratis training

Alternatief op risicovol crypto beleggen: lange termijn beleggen in aandelen & ETFs

cursus-lange-termijn-beleggen

Ik kan het toch niet laten om nogmaals te benoemen dat crypto beleggen uiterst risicovol is. Het probleem met cryptomunten is dat ze geen onderliggende waarde hebben. Het zijn geen bedrijven die ook echt geld verdienen en kunnen groeien. Nee, crypto’s zijn een spel van vraag en aanbod. En dat maakt het extreem risicovol omdat dit meer op gokken lijkt. Wel is het zo dat je technische analyse kan toepassen om je winstkans te verhogen. Alleen geeft technische analyse minder zekerheid, en dus meer risico, dan fundamentele analyse. Bij dit laatste onderzoek je de financiële waarde van een bedrijf om zo de kans in te schatten of deze in de toekomst gaat stijgen of dalen.

Ik doe niet aan gokken. Ik neem berekende risico’s op basis van gefundeerd onderzoek naar de beste aandelen en ETFs. Dit geeft mij een veel hogere succeskans op positief rendement. En daarom word ik financieel onafhankelijk voor mijn 40ste.

Beleggen is een spel waarbij je dankzij kennis, ervaring en vooral onderzoek jouw winstkansen kan verhogen.

Op de Happy Investors Community heb ik een volledige online cursus beleggen samengesteld. Deze cursus leert je succesvol lange termijn beleggen naar financiële onafhankelijkheid. Naast 70 uur aan videomateriaal, vind je ook vele worksheets en zelfgemaakte tools. Tevens vind je er kant-en-klare ETF beleggingsportefeuilles en beleggingsstrategieën. En als dat nog niet genoeg is krijg je van mij ook onbeperkte online coaching op al je vragen omtrent beleggen.

De cursussen van hierboven vragen 1000 of zelfs 2000 voor hun programma. Mijn cursus voor lange termijn beleggen biedt meer cursusmateriaal terwijl de prijs vanaf slechts 100 is. Een fractie van hetgeen anderen vragen. Waarom de prijs zo laag is? Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen naar financiële onafhankelijkheid

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

De voordelen van de Happy Investors Community:

  • 100% garantie op leren financieel onafhankelijk worden
  • Onbeperkte online coaching voor succesvol beleggen
  • 70+ uur cursusmateriaal, ETF portefeuilles en beleggingsstrategieën
  • Community & netwerk
  • Unieke tips voor winstgevende aandelen voor x2, x3 of zelfs x5 rendement
  • Unieke tips voor groeiaandelen voor x3, x5 of zelfs x10 rendement
  • En dit alles aanzienlijk goedkoper dan risicovolle crypto cursussen
  • Niet tevreden = geld terug

Hieronder gaan we door met crypto cursus vergelijken.

Crypto Cursus vergelijken: Cryptocommunity

Reacties
Categorieën