Dit is Hoe Law of Attraction Toepassen voor Meer Geld Aantrekken
law-of-attraction-meer-geld
Persoonlijke Ontwikkeling
Happy Investors
Persoonlijke Ontwikkeling
10/11/2021
6 min

Hoe je de Law of Attraction kan toepassen voor meer geld (aantrekken)

10/11/2021
6 min

Beste Happy Investor, heb je ooit gehoord van de Law of Attraction (wet van aantrekking)? Wist je dat je die kunt gebruiken om meer geld aan te trekken? In dit artikel leert gastblogger Eleana ons hoe wij de Law of Attraction toepassen voor meer geld (aantrekken).

De wet van aantrekking is de universele wet die ervoor zorgt dat we dingen aantrekken die op ons lijken. Kijk naar je vrienden, je levenspartner, je woonruimte. Lijken deze dingen niet heel erg op jou? Of op zijn minst, weerspiegelen ze niet een deel van wie jij bent?

Als je bewust je manier van denken en voelen verandert, kun je je uiterlijke realiteit veranderen.

En natuurlijk kun je hetzelfde principe gebruiken om meer geld aan te trekken in je leven.

Klinkt het interessant? Laten we er meteen in springen!

Inhoudsopgave:


Waarom je Law of Attraction wilt toepassen voor meer geld en beter leven

De wet van aantrekking leert je om je innerlijke wereld te veranderen om je realiteit te creëren. Degenen die werken aan hun zelfontplooiing zijn veel succesvoller dan degenen die dat niet doen. Je kunt daar zitten en geloven dat je perfect bent of je realiseren dat je kunt verbeteren en er iets aan doen. De keuze is aan jou.

Wat je ook doet in het leven, je succes hangt af van jezelf.

Natuurlijk zijn er externe omstandigheden, maar waar het vooral om gaat is hoe je op die gebeurtenissen reageert. Wanneer je je bewust wordt van dit feit, kun je de Law of Attraction bewust toepassen voor meer geld en beter leven.

"What you focus on grows, what you think about expands, and what you dwell upon determines your destiny." — Robin S. Sharma

Begrijp dat gelijken gelijk aantrekken

meer-geld-aantrekken-law-of-attraction

Het belangrijkste principe van de wet van aantrekking is dat gelijken gelijk aantrekken. Met andere woorden, je zoekt en trekt dingen aan die op jou lijken. Dat is waarom we banen, mensen, situaties en gebeurtenissen in ons leven aantrekken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen hun hele leven vast blijven zitten in dezelfde baan of hetzelfde geld verdienen?

Dat gebeurt omdat die mensen weigeren te veranderen. Ze zijn nog steeds dezelfde mensen. Ze maken geen interne veranderingen.

Als je meer geld wilt aantrekken, moet je je gedragen als iemand die veel geld verdient.

Heb je jezelf ooit tegengehouden om een bedrijf te beginnen uit angst dat je niet genoeg geld zou hebben om te beginnen? Heb je ooit vermeden jezelf te verwennen uit angst om je huur niet te betalen? Die angst houdt je gevangen op dezelfde plaats zonder vooruit te komen.

Dit betekent niet dat je al je geld moet gaan verspillen. Maar als je meer geld wilt aantrekken, moet je doen alsof je dat bedrag al verdient. Investeer, spaar en geniet van het leven zoals een rijk persoon dat zou doen, en je zult er uiteindelijk een worden.

Hieronder lees je praktische tips voor het toepassen van Law of Attraction voor meer geld verdienen.

Verander je (Geld) Mindset met de Law of Attraction

hoe-law-of-attraction-toepassen-voor-geld

Heb je gemerkt dat wanneer je in een slechte bui bent, er ergere dingen beginnen te gebeuren? En aan de andere kant, als je gelukkig bent, trek je meer goede dingen aan. Dat komt omdat je buitenwereld een weerspiegeling is van je binnenwereld. Je trekt aan wat je bent, niet wat je wilt. Wanneer je vreugde en vrede voelt, stel je jezelf open om meer geluk te ontvangen. Je begint de schoonheid in het leven te zien, en je trekt er meer van aan.

Dit principe is onderdeel van de Law of Attraction, en als je het bewust toepast, kun je het gebruiken om rijkdom aan te trekken. Het draagt bij aan het ontwikkelen van jouw Geld Mindset.

En hoe kan je de wet van aantrekking toepassen?

Het gaat meer om voelen dan om denken. Het gaat er niet om dat je denkt dat je veel geld hebt. In plaats daarvan gaat het om een overvloedig gevoel. Wanneer heb je bijvoorbeeld voor het laatst de tijd genomen om dankbaar te zijn dat je eten op je bord hebt? Door dankbaarheid te beoefenen kun je je afstemmen op het gevoel van overvloed. Wees dankbaar voor het feit dat je eten hebt, familie, vrienden, en een dak boven je hoofd. Wees dankbaar voor het geld dat je hebt, maakt niet uit hoeveel.


Waar je je op richt groeit. Als je je richt op schulden en schaarste, is dat wat je zal vinden


Als je je overvloedig voelt en je richt op welvaart, open je jezelf voor de verschillende manieren om meer geld aan te trekken in je leven.

Werk aan je relatie met geld: meer geld verdienen door anders denken

wet-van-aantrekking-toepassen-meer-geld

Als je meer geld in je leven wilt aantrekken met de Law of Attraction, moet je nadenken over je relatie met geld. Zie je geld als je vriend of als je vijand? Als je iemand niet mag, doe je onbewust je best om niet in de buurt van die persoon te komen. Hetzelfde geldt voor geld.

Ben je constant gefrustreerd omdat je niet genoeg geld hebt? Zie je geld als een probleem?

Als dit het geval is, zal je niet veel geld aantrekken in je leven.

Het tegenovergestelde is ook waar. Geobsedeerd zijn door geld zal je niet ver brengen. Het is net als wanneer je met iemand uitgaat, en je te aanhankelijk bent.

Zie geld als een vriend. Je bent niet wanhopig om meer geld te krijgen, maar je ziet hoe het je helpt om je leven beter te maken. We hebben de neiging om veel beperkende overtuigingen over geld opgeslagen in ons onderbewustzijn. We hebben ze overgenomen van onze familie of de omgeving waarin we zijn opgegroeid. Bijvoorbeeld, misschien is je verteld dat geld de wortel van alle kwaad is of dat de rijken slechte mensen zijn. Maar waarom? Bovendien kan ook jij net als de rijken investeren.

Of kies voor beheerd beleggen, waarbij experts voor jou geld beleggen en jij kan genieten van het leven terwijl je meer vermogen opbouwt.

Deze overtuigingen beïnvloeden je relatie met geld en je vermogen om er meer van te hebben.

Als je ze wilt veranderen, moet je ze eerst ontdekken.

Meditatie stelt je in staat om zelfbewustzijn te hebben, en het is een uitstekende oefening voor persoonlijke groei. Het kan je helpen om die angsten te ontdekken die in je onderbewustzijn leven.

Je kunt je onderbewustzijn herprogrammeren met behulp van positieve affirmaties. Bijvoorbeeld, je kunt zeggen: "Ik ben een geldmagneet," "Geld komt gemakkelijk naar me toe," of "Ik sta open voor alle rijkdom die het leven me brengt”.

Herhaal deze affirmaties elke dag. Vooral nadat je 's ochtends wakker wordt. Op deze manier sta je meer in contact met je onderbewustzijn. Klinkt misschien gek of onwennig, maar het werkt echt.

Leef met intentie voor meer geld verdienen

Het aantrekken van geld, of wat dan ook in je leven, met de wet van aantrekking vereist dat je specifiek bent. Je wilt een intentie zetten en je daarop richten. Als je meer geld wilt verdienen, zul je altijd meer geld willen krijgen. In plaats daarvan, stel een intentie. Wees duidelijk en specifiek.

Stellen dat "ik wil meer geld" is te breed. Stel in plaats daarvan het doel om een specifiek bedrag te verdienen of meer geld te ontvangen van een bepaald bedrijf.

Zeg bijvoorbeeld: "Ik verdien X bedrag per maand." Schrijf het op, bevestig het hardop, zeg het tegen jezelf. Doe dit in tegenwoordige tijd. Alsof je het al hebt. Geloof erin!

Zonder een duidelijke intentie, is het gemakkelijk om tijd te verspillen door doelloos te leven. Je gedachten dwalen af, en je verliest al je energie zonder er iets productiefs mee te doen. Als je eenmaal die intentie hebt, kun je er je energie in steken. Uiteindelijk zal je het manifesteren in je leven.

Hecht er niet te veel waarde aan. Ja, je wilt meer geld verdienen. De Law of Attraction gaat je daarbij helpen. Zet een intentie en werk er iedere dag aan. Maar laat je huidige resultaten niet afleiden van wat je wilt. In alle gevallen zal je er eerst veel energie in moeten stoppen. Zonder werk, geen resultaat.

Wil je meer geld aantrekken? Begin met beleggen. Laat geld voor jou werken en word financieel vrij. Op de Happy Investors Community leer je succesvol lange termijn beleggen.

Meer geld aantrekken met de Law of Attraction: conclusie en laatste woorden

Het is makkelijk om ons hele leven iemand anders de schuld te geven van ons gebrek aan succes.

Wat als we onszelf verantwoordelijk houden voor ons leven?

De wet van aantrekking is eenvoudig: je gedachten beïnvloeden je emoties, je emoties beïnvloeden je acties, en je acties bepalen je realiteit.

Als je dat begrijpt en in praktijk brengt, zal je jezelf op het pad naar succes zetten. Dat was het voor dit artikel. Nu weet je hoe je geld kunt aantrekken met behulp van de wet van aantrekking.

Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer!

Reacties
Categorieën