Strategie Geld Verdienen: BEWEZEN Stappen & Uitleg | Happy Investors
Strategie Geld Verdienen 2021: BEWEZEN Stappen & Uitleg
Geld Verdienen
Happy Investors
Geld Verdienen
07/14/2021
9 min

Strategie Geld Verdienen: BEWEZEN Stappen & Uitleg | Happy Investors

07/14/2021
9 min

Beste Happy Investor, wil je meer geld verdienen? Slim! In de basis is meer geld verdienen namelijk de tweede stap in de drietrapsraket naar meer inkomen genereren. Een goede strategie voor geld verdienen gaat ons helpen om effectiever, en dus sneller, dit doel te bereiken. In dit artikel gaan we het daarover hebben. Je leert een bewezen strategie voor geld verdienen, met 4 concrete stappen, goede tips en uitleg om jou succesvol te maken.

Aan het einde van dit artikel deel ik mijn persoonlijke plan waarin ik van een paar duizend euro op mijn 23ste uitkom op minimaal 1,5 miljoen voor mijn 50ste.

Wil je meer van dit soort inzichten? Volg mij via deze website, de nieuwsbrief en Youtube/Instagram voor updates omtrent Mindset & lange termijn beleggen naar financiële onafhankelijkheid.

Laat geld voor je werken!

Inhoudsopgave:

Hoe je een strategie voor geld verdienen uitwerkt
De vier beste manieren om te beginnen met veel geld verdienen
Hoe ik tot mijn strategie geld verdienen ben gekomen
Mijn strategie geld verdienen voor : Beleggen + Ondernemen
Conclusie over strategie geld verdienen 

Hoe je een strategie voor geld verdienen uitwerkt

strategisch-meer-geld-verdienen

Hieronder vind je concrete stappen, voorbeelden en tips voor een bewezen strategie tot geld verdienen. Maar eerst kort iets over het “saaie” gedeelte van wat een strategie inhoudt:

Een strategie is een plan van aanpak hoe je van A tot B komt. B is de stip op de horizon waar je wilt zijn over, bijvoorbeeld, drie of vijf jaar. Het is belangrijk om zowel punt B (waar wil je zijn) als punt A (waar sta je nu) te definiëren. Vervolgens dien je een set van samenhangende acties te formuleren die elkaar opvolgen in de tijd en ervoor zorgen dat je bij punt B komt. Dit betekent dat een strategie onder meer omhelst welke concrete acties je op zowel jaarlijks, maandelijks als dagdagelijks niveau gaat maken om tot punt B te komen. Denk hierbij niet alleen aan tijd, maar ook aan middelen (geld, netwerken, cursussen volgen, et cetera).

Investeer eerst in jezelf. Leer zoveel mogelijk en doe kennis op. Dit kan niemand je ontnemen.

Je hoeft niet té lang stil te staan bij een strategie voor geld verdienen. Wél is het belangrijk dat je weet hoe je gaat beginnen, en hoeveel geld je wilt verdienen.

Stel jezelf deze vragen:

  • Hoeveel geld wil ik verdienen over één, drie en vijf jaar?
  • Op welke manieren wil ik meer geld verdienen?
  • Hoe kan ik in mijzelf investeren voor veel geld verdienen?

In je strategie voor geld verdienen ga je uitwerken op welke (1) manieren je (2) hoeveel geld gaat verdienen binnen één, drie en vijf jaar. Maak hier hele concrete doelstellingen van, zoals:

  • Binnen één jaar verdien ik €…. in loondienst, €… met mijn side hustle(s) en €… met investeren

Stel ook een concreet doel voor over drie en vijf jaar. Bepaal vervolgens hoe je hier gaat komen. Hoe kan je promoties maken? Hoe kan je jouw side hustle(s) winstgevend maken en opschalen? En hoe kan je meer verdienen door in jezelf te investeren?

Leer hoe je geld kan investeren. Laat geld voor jou werken. Of blijf een leven lang hard werken voor geld, tot aan je dood.

De vier beste manieren om te beginnen met veel geld verdienen

Ik ben van jongs af aan al bezig met het vraagstuk “hoe kan ik veel geld verdienen?”. Op het Internet vind je ontelbaar veel ideeën. Uit ervaring kan ik echter een korte samenvatting geven. Dit zijn de vier beste manieren voor veel geld verdienen:

Stap 1. Investeer in jezelf en ontwikkel jouw unieke kwaliteiten
Stap 2. Wees uniek en daarin de beste, en claim promoties in loondienst
Stap 3. Werk keihard aan een side hustle
Stap 4. Begin zo snel mogelijk met lange termijn beleggen

Dit zijn de vier concrete stappen tot een bewezen strategie voor geld verdienen. Relateer deze stappen aan de vragen van hierboven en maak concrete doelen. Let op: stel maximaal drie grote doelen en richt je hier rigoureus op.

De eerste stap in een strategie voor geld verdienen is om in jezelf te ontwikkelen. Wees uniek. Waarom moeten mensen bij jou zijn? Welke unieke toegevoegde waarde lever je? Lees hier meer over in jezelf investeren.

In jezelf investeren is de basis voor het maken van promoties en opbouwen van een succesvolle side hustle. Wat betreft promoties: werk hard en zorg ervoor dat je promotie verdient. Maar je moet het ook claimen. ‘Nee’ heb je. ‘Ja’ kan je krijgen. Lees hier meer over onderhandelen om loonsverhoging.

Bovenstaande is belangrijk om te beginnen met meer geld verdienen. Maar een strategie tot geld verdienen kijkt naar de lange termijn. In jezelf investeren, promoties claimen, een side hustle uitbouwen, al deze bewezen manieren zijn een vorm van hard werken. In het begin moet je hard werken, dat is een must. Als je succesvol wilt worden moet je ervoor werken. Maar dat wilt niet zeggen dat we ook slim kunnen zijn.

Maar wil je een heel leven lang hard werken, tot aan de dood?

Geld investeren is de beste manier om op de lange termijn exponentieel veel geld te verdienen zonder hard te moeten werken. Daarom is de beste strategie voor geld verdienen die waarin je geld gaat beleggen.

HIM Tips voor winstgevende online business beginnen >5000,- euro per maand

>> SEO Website Maken
>> E-Learning Community Maken
>> Gratis E-Boeken SEO, Conversie, Affiliate Marketing
>> Abonnement & Affiliate betaalplatform

De links van hierboven zijn producten van IMU. Deze gebruik ik zelf ook voor mijn website, community en betaalpagina’s. Mijns inziens de beste aanbieder voor iedereen die een winstgevende website wilt lanceren

Leer hoe je geld voor jou laat werken, of blijf hard werken tot aan de dood

strategie-voor-geld-verdienen

Geld investeren is het allerbelangrijkste. Investeer in jezelf en leer hoe je geld voor jou kan laten werken. Zo leer je in deze online cursus beginnen met beleggen exact hoe je succesvol kan beleggen voor hoger rendement.

Wist je dat als je NU start met €500 maandelijks beleggen tegen 14% rendement, dat je na dertig jaar een vermogen van 1,5 miljoen euro (!) hebt?

Op de Happy Investors Community leer ik mensen hoe je hoger dan gemiddeld rendement kan halen. Wij streven naar 14% rendement in vergelijking tot het gemiddelde 6 – 8%. Hoger dan 14% is ook mogelijk, maar dan komt er meer risico bij kijken.

Ik richt mij enkel op lange termijn beleggen, omdat dit dé hoogste kans tot duurzaam succes biedt. Dit is de reden waarom ik op mijn 29ste financieel vrij ben. En hoe ik vóór mijn 40ste met pensioen zou kunnen gaan (als ik dat wil).

Ik heb 100% het beste met je voor en ik ben uiterst serieus wanneer ik aangeef dat lange termijn beleggen cruciaal is wanneer je meer geld wilt verdienen zonder er een heel leven lang hard voor te moeten werken. En als je het geld eenmaal hebt, kan je doen wat je wilt (passie) en daar maximaal plezier, voldoening en vrijheid uit halen.

Lees hier verder over Happy Investors Community.

Hieronder zal ik je mijn strategie voor geld verdienen delen. Daarbij leg ik ook uit waarom geld investeren zo ontzettend belangrijk is voor wie financieel vrij wilt zijn. Laat geld voor je werken!

Hoe ik tot mijn strategie geld verdienen ben gekomen

strategie-meer-geld-verdienen

Ik vertelde je al hoe ik van jongs af aan al veel bezig was met geld verdienen. Het liefst wilde ik zo snel mogelijk cashen. Maar mijn liefhebbende vader leerde mij al vroeg een wijze les:

“Zoon, investeer eerst in jezelf. Leer zoveel mogelijk en doe kennis op. Jouw vrienden verdienen nu veel geld, maar hun salarisplafond is snel bereikt. Maar als jij blijft leren, kan je oneindig veel verdienen”.

In een notendop is dit wat ik heb gedaan:

0 – 21 jaar: lang leven de lol. HBO afgerond, maar vooral veel genoten van het leven en veel gesport.

21 – 25 jaar: bewuste keuze gemaakt om het maximale uit mijzelf te halen. Vanaf dit moment ben ik héél veel kennisboeken gaan lezen. Tevens begonnen aan de universiteit en afgerond met onderscheiding. Op mijn 23ste ondernam ik de eerste aanzet tot beleggen.

25 – 29 jaar: tijdens het laatste jaar van de universiteit ben ik een side hustle gestart (webshop). Tot mijn 29ste heb ik dit verder uitgebouwd en het resultaat is deze website en de HIM community. Tevens ben ik vanaf mijn 25ste in loondienst gegaan. Ik werkte 40 uur, was gedreven en fanatiek. Mijn startsalaris was €2800 bruto p.m. en toen ik uit loondienst ging op mijn 29ste verdiende ik €4500 bruto p.m. (exclusief 8,5% vakantiegeld, 10% winstuitkering en €300 netto p.m. pensioenopbouw).

In deze periode hield ik mijn vaste lasten laag. Al mijn geld wat ik verdiende (loondienst + side hustle) heb ik belegd in aandelen en ETFs. op mijn 29ste, heb ik een belegd vermogen van €180.000. Op mijn 31ste is dit nog meer geworden. Note: dit is verre van zonder risico, je moet weten wat je doet bij beleggen.

De boodschap is dat je vooral hard moet werken aan dingen die je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je geld mee kan verdienen. Daarna moet je geld voor jou laten werken.

In Juli 2021 heb ik mijn veilige en goedbetaalde loondienstfunctie opgezegd. Mijn hart ligt bij ondernemen. Ik ga fulltime werken aan de Happy Investors en richt mij volledig op lange termijn beleggen voor hoger rendement.

Met ondernemen zal ik in ieder geval de eerste jaren aanzienlijk minder verdienen, maar met mijn beleggingen zal ik héél veel geld verdienen. Ik zal je uitleggen hoe dit werkt, zodat jij dit ook kan! 😊

vastgoed beleggen met weinig geld

Mijn strategie geld verdienen: Beleggen + Ondernemen

Op jonge leeftijd heb ik veel geld verdient. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt doordat ik ben begonnen met in mijzelf te investeren. Door het opdoen van veel kennis uit studies, boeken, video’s en specifieke cursussen. Daardoor had ik een goede basis om een goede startersfunctie te bemachtigen. In de jaren daarop heb ik gemiddeld ieder jaar circa 12% loonsverhoging gekregen. Dit kwam door twee grote promoties binnen korte tijd, maar ook om tijdens mijn jaarevaluaties aan te tonen wat mijn resultaten waren, hoeveel geld dit binnenbracht, en waarom ik een mooie loonsverhoging verdien.

Ook mijn side hustle, die ik in de avond- en weekenduren heb opgebouwd, ging steeds beter lopen. Ik investeerde 10K in een webshop. Deze faalde (al heb ik wel mijn inleg eruit kunnen halen). Maar deze faling leidde tot veel leermomenten. Vanuit daar heb ik twee websites opgericht, waaronder die van Happy Investors. Mijn inkomen uit de side hustle groeide van €250 p.m. naar €2000 p.m. terwijl ik hier alleen in mijn vrijetijd aan werkte. Dit is niet schokkend, maar wel beter dan niks 😉.

De boodschap is dat je vooral hard moet werken aan dingen die je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je geld mee kan verdienen. Daarna moet je geld voor jou laten werken.

Als je niet hard werkt, mag je ook geen mooie resultaten verwachten.

Ik zou je willen uitdagen om minimaal vijf jaar hard te werken aan drie grote doelen. Ik durf te wedden dat je na vijf jaar ongekende resultaten hebt behaald. Want als ik het kan, kan jij het zeker!

Ik ga nu fulltime ondernemen. Ik heb omzetdoelen gesteld, maar het is belangrijk om te begrijpen dat mijn strategie voor geld verdienen vooral berust op lange termijn beleggen.

Hieronder zie je mijn prognose van vermogensgroei in de komende jaren. Wil je weten hoe ik dit doe? Lees verder in dit artikel over mijn lange termijn beleggingsstrategie.

plan-maken-geld-verdienen

Bron: strategie geld verdienen met lange termijn beleggen

plan-van-aanpak-geld-verdienen

Bron: strategie geld verdienen met lange termijn beleggen

Conclusie over strategie geld verdienen

In dit artikel hebben we ons verdiept in een strategie voor geld verdienen. Je weet nu dat het nodig is om maximaal drie grote doch concrete doelen voor jezelf te stellen. Hoeveel geld wil je verdienen in één, drie en vijf jaar? En hoe ga je dit bereiken (de drie doelen)?

Een goede strategie voor geld verdienen berust niet op één inkomensbron, maar op meerdere. Om je daarmee op weg te helpen hebben we vier stappen geformuleerd. Dit zijn mijn bewezen stappen voor een succesvolle strategie voor geld verdienen:

Stap 1. Investeer in jezelf en ontwikkel jouw unieke kwaliteiten
Stap 2. Wees de beste en claim veel promoties in loondienst
Stap 3. Werk keihard aan een side hustle
Stap 4. Begin zo snel mogelijk met lange termijn beleggen

Zoals aangegeven zal je minimaal de eerste vijf jaar heel hard moeten werken. Geef jaar in, jaar uit, het maximale. Iedere dag weer. Ook in de avonden en weekenden (zonder jezelf kapot te werken). Als je vijf jaar lang in jezelf investeert, werkt aan promoties en side hustle(s) en begint met beleggen, dan zal je aan het einde van de rit veel geld verdienen.

Het belangrijkste component in mijn bewezen strategie voor geld verdienen is om in jezelf te investeren. De tweede belangrijkste is om geld voor jou te laten werken door middel van lange termijn beleggen. Hoe je dit laatste succesvol doet leer je op de Happy Investors Community.

Vergeet niet van de reis te genieten. Het leven draait uiteindelijk om voldoening, plezier, liefde en vrijheid. Geld is slechts een middel om dit te ondersteunen.

En, wat vind je van mijn strategie voor geld verdienen? Heb je vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten in een reactie onderaan dit artikel.

Reacties
Categorieën