arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe krijg ik een hoger loon? Mis deze salaris tips niet!

Een hoger loon krijgen is niet altijd even gemakkelijk. Dus hoe krijg je dan een hoger loon? Er bestaat een prachtig fenomeen dat zichzelf presenteert als het stellen van doelen. Het stellen van doelen heeft bijzonder veel voordelen ten opzichte van geen doel stellen. En begin nu niet te denken “ik ben niet goed in doelen stellen”, want dat is pure onzin. Zo lees je in deze blog alles wat je moet weten over het stellen en bereiken van doelen. In deze blog wil ik slechts een van de voordelen van een doel stellen aankaarten. Dat is namelijk het effect van een hoger loon krijgen door (hogere) doelen te stellen.

Wil je weten wat ik hiermee bedoel? Lees dan verder.

Meer salaris door het stellen van doelen op het werk

Waar ik sterk in geloof is het stellen van doelen. De relatie tussen doelstellingen en een hoger loon is niet zo evident, en benodigd wat uitleg. Het is namelijk zo dat je niet altijd je doel bereikt door daar op te focussen. Soms moet je juist ergens anders oprichten, om het gewenste resultaat te bekomen. Wat ik hiermee bedoel is dat wanneer jij als doel stelt om meer salaris te verdienen, dat dit nogal eens teleurstellende resultaten kan geven. Er zijn manieren om meer geld te verdienen, maar als het aankomt op meer salaris op het werk dan is een indirecte manier meer duurzaam.

Zo kan je bijvoorbeeld van baan wisselen. Dit kan je om de twee jaar doen, en na iedere hop een mooie loonsverhoging pakken. Maar als je dit structureel doet, hoelang houd je dit vol? En op welk moment vellen recruiters het oordeel dat je geen loyale medewerker bent, en die zij daarom beter kunnen mijden. Laat staan in jouw te investeren qua training en ontwikkeling?

Als je een hoger loon wilt, dan is mijn advies om dit juist niet als doel te stellen. Mijn advies is om hogere doelen te stellen die gericht zijn op jouw werk. Stel als verkoper het doel om 20% meer omzet te genereren dan normaal. Stel jezelf als doel om 2 extra cursussen te voltooien, zelfs als je dit uit eigen zak moet betalen. En stel jezelf als doel om meer de leiding te nemen tijdens vergaderingen, om altijd voorbereid te zijn, en om creatieve ideeën aan te dragen die je hebt gelezen uit kennisboeken.

Master Your Money Super Bundle

He! Even een onderbreking tussendoor. Ik wil je graag een geniale tip doorgeven die mijn leven heeft verandert. En dat is namelijk de Master Your Money Super Bundle. Dit is een mega verzameling van meer dan 45 e-boeken, cursussen en meer les materiaal. De totale waarde van deze bundel is 1200 dollar. Ja, dat lees je goed. Maar ik heb zelf de bundel gekocht en kan deze ook aan jullie aanbieden via mijn affiliate link. In plaats van 1200 dollar heb ik deze super bundel gekocht voor slechts 49,97 dollar. Dat is 97% Korting! Gewoon via Pay Pal of Creditcard. Het is echt waar, en daarom wil ik deze super aanbieding met jullie delen. Want dankzij de Master Your Money Super Bundle leer je hoe je beter geld kan sparen en budget kan maken, maar ook het managen van geld, geld mindset en hoe je je inkomen kan verhogen dankzij het leermateriaal uit deze bundel. Alles is wel in het Engels, maar dat is voor jou geen probleem neem ik aan.

Als je ook maar een klein beetje geeft om meer geld verdienen of meer geld sparen, dan mag je deze bundel echt niet missen. Klik nu op de banner hieronder!

Pay off debt. Budget like a boss. Reach your financial goals.

Hoge doelstellingen leiden tot hogere resultaten, grotere beloningen en dus een hoger loon

Wanneer jij een hogere lat legt voor jezelf op het vlak van werkprestatie, persoonlijke ontwikkeling en kennis, dan is een bijkomstig effect dat je op een duurzame manier een hoger loon naar werken zult krijgen. En het beste van alles? Je zult ook veel meer voldoening en plezier uit je werk halen, want wie durft te groeien zal worden beloond door de omgeving.

Naast het stellen van hogere doelen kan je ook hoger loon krijgen door effectief te werken. Dit gaat dan ook samen, want iemand die zijn of haar doelen behaalt is effectief. Iemand die niet effectief is, boekt geen vooruitgang of behaalt zijn of haar doelen niet. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blog over meer succes dankzij effectief werken. En meer succes betekent ook een hoger loon!

Wat is jouw ervaring met het stellen van hogere doelen op het werk? En wat voor effect heeft dit voor jou gehad tot nu toe? Laat het mij weten in een reactie hieronder zodat we kunnen sparren over je huidige situatie en hoe we hier samen beter van kunnen worden.

En vergeet mij niet te volgen @happyinvestorsmindset of schrijf je in op mijn nieuwsbrief voor meer blogs en tips over geld verdienen, persoonlijke ontwikkeling of praktische management kennis.

Over de schrijver
Opgevoed door een ondernemer, afgestudeerd in Masteropleidingen over Management en Strategie, en een passie voor beleggen en investeren. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van de Happy Investors Mindset community. Sluit jij je aan bij onze reis naar Financiële Vrijheid?
Onderhandelen voor loonsverhoging met of zonder promotie - H.I.M.
Reactie plaatsen

Voorkom dat je het gratis boek "Meer Geld Verdienen in Minder Tijd" misloopt!

Mijn boek Meer Geld Verdienen in Minder Tijd telt bijna 100 pagina's met duidelijke en concrete tips over hoe je veel meer geld in minder tijd kan verdienen. Dit is inclusief stappenplan en, uit onderzoek bewezen, de beste tactieken om dit te bereiken. Om mijn kennis en ervaringen met jou te delen, mag je het boek gratis downloaden via onderstaande button. Enjoy!
50%
Download Gratis