Top 3 Beste Cursus Beleggen in Aandelen & ETFs
Top 3 Beste Cursus Beleggen in Aandelen & ETFs
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
04/01/2021
8 min

Top 3 Beste Cursus Beleggen in Aandelen & ETFs

04/01/2021
8 min

Heb je interesse in het volgen van een goede cursus voor beleggen in aandelen en ETFs? Slim! Immers, beleggen kent risico’s zoals het verliezen van geld. Een goed begin is letterlijk het halve werk, en dat leer je niet in je eentje. In dit artikel vind je de top 3 beste cursussen beleggen in aandelen en ETFs. Daarmee zal jij ongetwijfeld een beter begin maken en zo jouw kans op succes verhogen. En belangrijker: de kans op geld verlies verkleinen!

Laten we snel doorgaan

Inhoudsopgave:

#1 Beste cursus: succesvol lange termijn beleggen in aandelen & ETFs
#2 Beste cursussen beleggen in aandelen: Trading Navigator
#3 Beste cursussen beleggen in aandelen: Day Trading Masterclass
Overige aanbieders van cursussen beleggen in aandelen

#1 Beste cursus: succesvol lange termijn beleggen in aandelen & ETFs

beste cursus beleggen aandelen lange termijn

De beste cursus beleggen in aandelen is diegene die het meeste waarde voor je geld biedt. Hier behoort de cursus van Happy Investors Mindset beslist bij. Het gaat hier om de meest uitgebreide cursus in Nederland voor lange termijn beleggers. Bij aanmelding op het platform krijg je een volledig jaar lang toegang tot meer dan 50+ uur aan video-, worksheets en ander cursusmateriaal zodat jij succesvol kan gaan beleggen in aandelen en ETFs. Dit is vanaf de basis tot aan gevorderd lange termijn beleggen in aandelen & ETFs.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de volledige cursus ‘Mindset voor Financieel Onafhankelijk Worden’. Dit is een Mindset cursus met 20+ uur video-, worksheets en meer cursusmateriaal zodat je de juiste Mindset leert om een financieel gelukkiger en beter leven te krijgen.

En dat niet alleen. Zolang je lid bent geniet van je meegroeigarantie. Dit betekent dat je gratis toegang krijgt tot nieuwe cursussen. Tevens krijg je toegang tot de community en ontvang je iedere maand nieuwe beleggingsrapporten met daarin uitgebreid onderzoek naar winstgevende aandelen voor de lange termijn. Door het toevoegen van dit type aandelen aan je portefeuille, kan je het rendement verhogen tot jaarlijks gemiddeld 14% of zelfs hoger.

Bovendien krijg je gedurende je lidmaatschap ook nog eens online coaching op al jouw vragen omtrent beleggen. Twijfel je over de gekozen ETFs? Of dat ene aandeel waarin je wilt investeren? Stel je vragen aan de beleggingsexpert op Happy Investors Community om te sparren.

Dit aanbod is ongekend uitgebreid en je krijgt enorm veel waarde voor je geld. Hier vind je meer informatie over de online cursus beleggen.

Vergelijkbare cursussen vragen 1.000,- euro of zelfs 2.000,- euro voor deze kwaliteit aan cursussen, inclusief aandelen tips, community en inclusief online coaching.

Maar de visie van Jorik Vermeulen als oprichter van de Happy Investors Community is om ieder gedreven mens te helpen naar financiële onafhankelijkheid. Sterker nog, bij aanmelding op het cursusmateriaal geeft hij zelfs een 100% garantie dat jij leert hoe je financieel onafhankelijk wordt.

In plaats van €1000 of €2000 te vragen, kan je al lid worden op de Happy Investors Community vanaf slechts €199. Daarbij krijg je onbeperkt toegang gedurende een geheel jaar.

Verreweg de meeste waarde voor je geld krijg je bij deze beste cursus beleggen in aandelen & ETFs

Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Reviews & Ervaringen over de Happy Investors Community als beste cursus beleggen in aandelen

review-beste-cursus-beleggen-aandelen

Hierboven zie je een verzameling reviews en recensies van klanten tot de Happy Investors Community. De reden dat alle leden 5-sterren geven, is omdat zij maximaal worden geholpen bij meer succesvol lange termijn beleggen voor financieel onafhankelijk worden.

Het is niet zomaar een cursus. Deze cursus leert jou een (Happy Investors) Mindset om voor de rest van je leven meer succesvol te zijn in zowel beleggen als meer financieel onafhankelijk worden.

Financiële vrijheid geeft je de luxe om je tijd anders in te richten. Meer tijd besteden aan waar jij waarde aan hecht, en minder aan dingen moeten doen je die je niet wilt (zoals een vervelende baan). Op de Happy Investors Communty leer je 100% zeker hoe jij financieel onafhankelijk wordt. En hoe je meer succesvol kan lange termijn beleggen zonder meer, of zelfs minder, risico te nemen!

Voorkom geld verlies bij beleggen, en wordt eens en voor altijd meer succesvol

Meer weten? Bekijk hier alle cursussen beleggen

#2 Beste cursussen beleggen in aandelen: Trading Navigator

beste-aandelen-cursus-vergelijken

Een van de andere beste cursussen voor beleggen in aandelen is die van Trading Navigator. Ook hier krijg je veel waarde voor je geld. In vergelijking tot de Happy Investors Community is het aanbod van Trading Navigator minder gericht op het leren beleggen. In het aanbod zit wel een cursus. Ook krijg je veel bonussen zoals VIP toegang en online coaching. Maar als je echt wilt leren hoe je succesvoller kan beleggen, dan kan je beter voor de Happy Investors Community kiezen.

Waarom behoort de Trading Navigator dan tot de beste cursus beleggen in aandelen? Welnu, omdat je naast alle bonussen ook toegang krijgt tot de Trading Navigator software. Deze software analyseert trends van aandelen en geeft op basis daarvan een koop- of verkoopsignaal. Het principe is om altijd volgens de trend te beleggen en meeliften op de winst. Zodra er groene pijlen op je scherm verschijnen, adviseert de software je om het aandeel te kopen en vasthouden. Zodra er een rode pijl verschijnt, adviseert de software je om het aandeel te verkopen.

Het gehele principe is erop gebaseerd om de trend te volgen. Volg het spoor van de grote beleggers en volg het grote geld. Het enige wat de software doet, is aangeven wanneer te kopen of verkopen.

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie + 50% korting

Hoger Rendement en Lager Risico? Tip: Asymmetrisch Beleggen!

Wat als je hoger rendement kan halen terwijl je minder risico loopt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet, met dank aan asymmetrisch beleggen. Dit zijn investeringen waarbij de potentiële winst groter is dan het potentiële verlies. De enige manier voor asymmetrisch beleggen is als je heel veel kennis en ervaring hebt. Dit is voor gevorderde professionals en wordt ook wel toegepast bij de grootste beleggingsfondsen met een minimale inleg van miljoenen.

Ik ben zelf geen specialist in asymmetrisch beleggen, maar ken wel een zeer goede partij. Ik ben aangesloten bij hun Membership. Dat heeft een hoog prijskaartje, maar de kwaliteit is zeer hoog en geeft unieke kansen tot winstgevende investeringen. Dit zijn echte professionals. Daarbij hebben ze ook een gratis nieuwsbrief waarin ze één keer per week meesterlijke tips en onderzoeken voor asymmetrisch beleggen met ons delen.

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie en de gratis nieuwsbrief.

#3 Beste cursussen beleggen in aandelen: Day Trading Masterclass

Waar de bovenste beste cursussen beleggen in aandelen vooral zijn gericht op de lange termijn, kan het natuurlijk ook zijn dat je liever kiest voor day traden. Persoonlijk ben ik geen liefhebber van day traden, omdat het mijns inziens onnodig risicovol is. De kans op succes is bij lange termijn beleggen hoger dan bij die van day trading. Dat is een feit. Maar dat wilt niet zeggen dat een selecte groep aan day traders succesvol kan zijn.

Uit een eerder artikel voor day trading vergelijken kwam ik al tot de conclusie dat het volgen van een goede day trading cursus cruciaal voor je is als je succesvol wilt leren day traden. Day trading is moeilijker dan lange termijn beleggen. De enige manier om te winnen, is door het hebben van de juiste kennis en skills.

Als beste cursus beleggen in aandelen voor day trading kom ik zelf uit bij de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. Kevin is in 2014 begonnen en verdient inmiddels zijn boterham met day traden. Daarnaast heeft hij zijn kennis vastgelegd in complete cursus voor day trading. De cursus bevat onder meer heldere trading video’s, trading tools en strategieën.

Het meest unieke aan de Day Trading Masterclass zijn de dagelijkse LIVE day trading sessies. Gedurende deze LIVE sessies doet Kevin zijn ding met day traden. Uiteraard kan je hier veel van leren, omdat hij veel tekst en uitleg geeft tijdens deze sessies. En niet alleen dat, je kan ook zijn trades kopiëren. Als hij dan een goede dag heeft, haal jij de kosten van de cursus er al uit. Maar let wel: day trading is serieus risicovol en de kans tot geld verlies is groot. Ga niet op eigen houtje beginnen met day trading maar volg eerst de cursus!

Meer weten over Day Trading Masterclass? Klik hier voor meer informatie.

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

Blijf leren, blijf groeien. Dat is de manier om succesvol en rijk te worden!

Overige aanbieders van cursussen beleggen in aandelen

Hieronder vind je voor de volledigheid van vergelijking nog enkele andere aanbieders. Zij komen qua kwaliteit en kwantiteit echter niet in de buurt van de top 3. De top 3 is overduidelijk de beste keuze.

goedkoop-aandelen-beleggen

Blondjes beleggen beter

De auteur van het boek ‘Blondjes beleggen beter’ heeft een cursus opgesteld voor “super simpel beleggen”. De essentie van deze cursus is dat je in de basis leert hoe en in welke ETFs je moet beleggen. De eenvoud ervan is wel goed, alleen het aanbod is wel zeer beperkt. Zo betaal je 100 euro voor een zeer beperkte cursus.

Bij de Happy Investors Community, zie boven, krijg je ook toegang tot een complete ETF cursus waarbij je zelfs een kant-en-klare selectie aan ETFs krijgt die geschikt zijn om op de lange termijn 6 – 9% rendement te halen. Naast deze complete ETF cursus krijg je ook toegang tot meer dan 70+ uur aan video- en cursusmateriaal voor succesvol lange termijn beleggen (aandelen, ETFs en vastgoed) en een complete cursus voor financieel onafhankelijk worden.

De beste cursus beleggen in aandelen is mijns inziens daarmee duidelijk. Kies voor de aanbieder die de meeste waarde geeft voor een lage prijs.

vastgoed beleggen met weinig geld

Samen starten met beleggen

Een andere kleinere online cursus beginnen met beleggen is die van ‘samen starten met beleggen’. Deze cursus is opgesteld door onder meer Bart. Hij is relatief ervaren in beleggen en deelt in de cursus zijn ervaringen. Ook deze cursus is veel beperkter in vergelijking tot de Happy Investors Community. Wel is de community meer actief en is het een concrete start met als je een eerste begin wilt maken. Wat ik tevens goed vind aan deze aanbieder is dat zij zelf met een groter vermogen beleggen.

Reacties
Categorieën