10x Nieuwste Cryptomunten met Use Case [2022]
nieuwste-cryptomunten
Beleggen in Crypto
Happy Investors
Beleggen in Crypto
06/02/2022
8 min

10x Nieuwste Cryptomunten met Use Case [2022]

06/02/2022
8 min

Beste Happy Investor, de risicovolle cryptomarkt daalt keihard in 2022. Logisch ook: weinig nieuwe cryptomunten hebben daadwerkelijk een use case. Dat wil zeggen: ze lossen een probleem op en creëren daarmee waarde. Zijn er in 2022 nieuwe cryptomunten die wél waardevol zijn? Wellicht. In dit artikel omschrijven we 10 van de nieuwste cryptomunten met (enige) use case.

Is het een goede investering? Mogelijk niet. Beschouw nieuwe, kleine crypto als een asymmetrische belegging. Asymmetrisch beleggen houdt in dat het neerwaarts risico klein is, terwijl het opwaarts potentieel hoog kan zijn. Naast kleine crypto zijn potentievolle small cap aandelen een ander voorbeeld. Klinkt goed, maar het risico op geld verlies is erg hoog. Houd daar rekening mee.

Op naar de nieuwste crypto in 2022!

10x Nieuwste crypto van 2022 met (enig) potentieel

nieuwste-crypto-2022

Aangezien de tweede helft van 2022 ten einde loopt, is het een goede gelegenheid om eens te kijken naar enkele van de nieuwste cryptomunten die tot nu toe in 2022 zijn gelanceerd.

Hieronder volgen de 10 nieuwste cryptomunten van 2022 die een concrete use case hebben en (enig) potentieel om in de toekomst te groeien. Aangezien de cryptowereld in een oogwenk verandert, moet je echter verwachten dat sommige munten waarschijnlijk hun sterke of zwakke punten zullen veranderen op korte termijn:

  1. Lucky Block
  2. SeeSaw Protocol
  3. Ape Coin
  4. The VIX Token
  5. X2Y2 Token
  6. KASTA
  7. TENKA Coin
  8. DEPO
  9. SHRK
  10. OME Token

Een aantal van deze nieuwe crypto kan je kopen via Bitvavo of andere crypto brokers.

Zijn dit goede investeringen voor een lange termijn belegger? De tijd zal het leren. De onzekerheid is erg hoog. Neem niet te veel risico: investeer alleen met kleine bedragen die je kan missen op basis van uitgebreid onderzoek.

Onze mening: waarom onnodige risico’s nemen als je ook kan investeren in de beste aandelen voor hoog rendement? Of voor de meer passieve dan wel risicomijdende investeerder kan je opteren voor de beste ETF’s en/of wereldwijde fondsen.

Laat je verlangen naar snel rijk worden varen. Wees geduldig. Iedereen kan op de lange termijn rijk worden. Het enige wat je nodig hebt is discipline. En ja, laat dat nu net zwaar zijn.

Let op: doe eerst goed onderzoek alvorens je besluit iets te kopen. Met name in de cryptowereld zijn scams gebruikelijk. Ook in 2022. Wij geven dan ook geen koopadvies!

gratis-cursus-beleggen

Nieuwste cryptomunt 1. Lucky Block

Lucky Block is een van de beste nieuwste cryptomunten die trending zijn in 2022. Het cryptoproject begon pas in januari te handelen, maar bereikte al snel $1 miljard in "crypto unicorn" waardering. Waarom?

Lucky Block is een blockchain-gebaseerde loterij aangedreven door Binance Smart Chain die blockchain-technologie gebruikt om de transparantie te verbeteren, de trektijden te versnellen en de winkansen te vergroten. De aard van loterijen in het bijzonder en online gokken in het algemeen zal naar verwachting veranderen als gevolg van deze nieuwe technologie.

Token-houders ontvangen beloningen voor hun investering in het LBLOCK ecosysteem, met een deel van alle gegenereerde vergoedingen. Bovendien, als gevolg van de ingebouwde 'burn rate' in Lucky Block, neemt het aanbod af in de tijd, waardoor de prijzen hoger kunnen worden. Een afnemend aanbod kan gunstig zijn, maar niet allesbepalend.

De oprichters van LBLOCK beloven token-houders dat het een slimme investering zal zijn in de toekomst. Dat valt nog te bezien. Er zijn genoeg scams, ook in 2022. Maar één ding is zeker: LBLOCK krijgt veel aandacht.

300x250

Nieuwste cryptomunt 2. SeeSaw Protocol

Op 8 april 2022 werd het Seesaw Protocol (SSW) officieel gelanceerd, en de populariteit van het token hield de cryptogemeenschap in de ban. Momenteel is SSW, de native token van het protocol, genoteerd op een van 's werelds grootste gedecentraliseerde beurzen genaamd Pancake Swap (CAKE). Daarnaast is het beschikbaar op SeesawSwap, het eigen platform van het project.

De nieuwe cryptocurrency SeeSaw Protocol is gericht op het handhaven van een hoog niveau van veiligheid zonder enige mogelijkheid van manipulatie of hacking. Door de implementatie van blockchain-technologie zijn de protocollen zeer technisch en onmogelijk om mee te knoeien.

Seesaw Protocol (SSW) heeft al zijn doelen tot nu toe met succes bereikt, waaronder de creatie van het SSW-token op de Binance Smart Chain (BSC), de lancering van de multichain-brug en de notering op Pancake Swap (CAKE). Veel crypto traders beschouwen het strikt vasthouden aan tijdlijnen en ontwikkelingsdoelstellingen van een project als een teken van betrouwbaarheid.

periodiek-beleggen

Nieuwste cryptomunt 3. Apecoin

ApeCoin, gelanceerd in maart 2022, is op weg om een van de top cryptocurrencies van 2022 te worden. ApeCoin (APE) is ontworpen om op een vergelijkbare manier te werken als andere populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Het combineert geavanceerde cryptografie en blockchain-technologie om de veiligheid van transacties te garanderen. In principe is het een ERC-20 token geassocieerd met de Bored Ape Yacht Club of BAYC.

Met ApeCoin DAO kan de gemeenschap op blockchain gebaseerde games en diensten ontwerpen, samen met het creëren van fysieke en virtuele goederen.

Door het hoge niveau van de hype in de markt, is het aannemelijk dat ApeCoin een groot potentieel heeft voor groei in 2022 als nieuwste crypto. Maar zoals je weet is een hype gevaarlijk, en de weg naar beneden gaat keihard. Bovendien: waarom noem je een project in godsnaam ApeCoin? Wellicht een fan van Planet of the Apes…

Nieuwste cryptomunt 4. Het VIS token

Het VIS token is een ERC20 token dat wordt gebruikt voor het staken van beloningen en het uitwisselen van contentrechten. Het ging in april 2022 in de verkoop en kan alleen worden gebruikt op het Envision-ecosysteem. Hoe meer mensen het gebruiken, hoe meer de marktkapitalisatie en het nut zullen groeien. Dit is echter ook een risico omdat de adoptie beperkt is.

VIS verbrandt 0,2% van alle transacties om de inflatie in toom te houden. Verder wordt 0,5% van alle VIS-transacties vastgezet in een liquiditeitspool, waardoor het circulerende aanbod daalt en de liquiditeit toeneemt naarmate de adoptie groeit. Bovendien heeft elk VIS-token een vaste maximale voorraad. Uit al deze kenmerken blijkt enig potentieel van de VIS-munt als lange termijn investering, maar of dat daadwerkelijk succesvol is blijft een vraagteken.

beste-nederlandse-vastgoedfondsen

Nieuwste cryptomunt 5. X2Y2 token

In de zeer volatiele cryptocurrency markt is de X2Y2 token in opkomst als een van de nieuwste cryptocurrencies. Het is de native token van het gedecentraliseerde NFT-platform X2Y2, dat cryptobeleggers verbindt met meerdere cryptowallets zoals Coinbase Wallet, MetaMask, imToken, WalletConnect, en nog veel meer.

ERC-20 munt X2Y2 draait op het Ethereum netwerk. De token dient als X2Y2's fee-sharing en governance token. Slechts 130.000.000 (13%) van de 1.000.000.000 (1B) tokens X2Y2 zijn momenteel in omloop. Met andere woorden, met $43 miljoen in market cap, is de volledig verwaterde market cap van X2Y2 Token $340 miljoen, waaruit blijkt dat de groei naar verwachting in de toekomst kan aanhouden.

Nieuwste cryptomunt 6. KASTA munt

Gelanceerd in april, KASTA is een van de opkomende cryptocurrencies in 2022. KASTA Coin is de native token van Kasta, een blockchain-gebaseerd alternatief mobiel betaalplatform dat betalingen eenvoudig, gemakkelijk en toegankelijk maakt. In het Kasta ecosysteem biedt de KASTA token veel use cases en het heeft verschillende voordelen. Bovendien kunnen gebruikers KASTA verhandelen zoals elke andere cryptocurrency.

Investeren in KASTA zal de wisselkosten verminderen, de opbrengstpercentages verbeteren en gebruikers nog meer voordelen bieden, zoals gelimiteerde ontwerpbetaalkaarten en cashback. KASTA biedt ook gratis directe cryptocurrency-overboekingen. KASTA zal een sleutelrol spelen in de groei van het bedrijf van Kasta en in het werkelijkheid maken van het idee van wereldwijde adoptie van cryptocurrency.

Kasta is echter de zoveelste “nieuwste cryptomunt voor mobiele betalingen”. Honderden vergelijkbare cryptoprojecten zijn voorgegaan. Allemaal falen ze. Wat zou Kasta beter maken? Wij schatten de kans op succes laag in.

cursus-beleggen-aandelen

Nieuwste cryptomunt 7. TENKA munt

Het meest besproken ecosysteem in de cryptoruimte is play-to-earn gaming, waaronder bijvoorbeeld real estate metaverse onder vallen. Ongeveer 50% van de totale DApp-activiteit kwam voor rekening van blockchain-games, volgens het Q1 Dapp Radar-rapport. En $TENKA is de native token van Ignite Tournaments, een ander play-to-earn spel dat de manier verandert waarop NFT-gaming wordt gespeeld.

Deelnemers kunnen hun eigen toernooien creëren via dit gedecentraliseerde esports toernooiplatform door $TENKA te staken als het inschrijfgeld. Voor Ignite Tournaments voorziet deze token esports deelnemers van in-game valuta en beloningsmechanismen

Ignite Tournaments heeft meer dan $ 10 miljoen opgehaald bij crypto venture capital firma's zoals Infinity Venture Crypto, Ascensive Assets, en Animoca. TENKA munt is een van de nieuwste crypto in 2022 voor degenen die geïnteresseerd zijn in de gaming / metaverse ruimte.

Wat ons betreft zijn er echter betere manieren om te beleggen in metaverse.

Nieuwste cryptomunt 8. DEPO token

Deze token onderscheidt zich van elke andere token op deze lijst omdat hij is gekoppeld aan innovatieve technologie. DEPO is de native coin van DePo, dat 's werelds eerste gedecentraliseerde multi-marktplatform is. In DePo kunnen gebruikers al hun cryptocurrencies op één plaats opslaan, verhandelen en beheren, met een gecentraliseerd dashboard dat alle cryptomarkten integreert.

De dienst is niet beperkt tot enkel tokens. Een breed scala aan niet-fungibele tokens en DeFi crypto zijn beschikbaar op het platform. Bovendien belooft DePo de winsten van beleggers te maximaliseren door hen de beste deal op de wereldwijde cryptomarkt te bezorgen bij elke transactie die ze plaatsen. Mooie woorden, maar of ze dat ook waarmaken?

Het DEPO-token is het middelpunt van dit alles. Je kan het inzetten voor passieve inkomsten en profiteren van een referral systeem en een 50% provisie. DePo weet dat er scepsis zal zijn onder investeerders over een munt die zo nieuw en onbewezen is. Daarom is er een vaste cap van 1 miljard tokens vastgesteld. Als teken dat DePo een lange termijn visie hanteert, heeft het bedrijf 30% van het totale aanbod in Unicrypt vastgezet voor een periode van 12 maanden.

Dit laatste vinden wij bijzonder kansloos: een lange termijn investering is geen 12 maanden, maar eerder 10 jaar. Heb je vertrouwen in je project? Toon dan ballen en zet tokens voor langere tijd vast.

beste-aandelen-laag-risico

Nieuwste cryptomunt 9. SHRK Token

Gelanceerd op 3 maart 2022, SHRK Token werd uitgegeven op BSC. SHRK is de native token van SharkRace Club. SharkRace Club is het eerste Metaverse-spel met een Play-to-Earn RPG-spel en een Rarity Upgrade Platform. SharkRace Club is een initiatief dat NFT kunst en een P2E spel combineert.

Een uniek kenmerk van de generatieve NFT Shark Collection is dat er gevorderde kunstenaars aan meewerken die hebben gewerkt met grote bedrijven zoals Disney en het logo van de Olympische Spelen voor KV hebben ontworpen. Desalniettemin wat ons betreft niet de beste nieuwste cryptomunt van 2022.

Nieuwste cryptomunt 10. OME Token

$OME is de native token van O-MEE, dat een wereldwijde sociale abonnements- en NFT-marktplaats is. Met behulp van het platform kunnen makers foto's en video's uploaden, live streamen en bloggen.

Door middel van de O-MEE plug-in kunnen gebruikers content herpubliceren en munten op hun profielen, zodat hun volgers het kunnen liken, interacteren en delen. Alle inhoud kan worden omgezet in NFT's en verkocht op de NFT-marktplaats op het platform. $OME is een token met next-generation functies zoals het kopen van het NFT's, abonnementsbetalingen, tip en donatie betalingen, en staking en farming.

Leuk bedacht, maar OME Token zal wat ons betreft niet de beste nieuwste crypto behoren.

Wat vind jij de beste nieuwe crypto in 2022? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Reacties
Categorieën