Training geld omgaan: leer slim omgaan met geld voor vrij leven
Training geld omgaan: leer slim omgaan met geld voor vrij leven
Geld Besparen
Happy Investors
Geld Besparen
07/17/2020
5 min

Training geld omgaan: leer slim omgaan met geld voor vrij leven

07/17/2020
5 min

Leren omgaan met geld is niet voor iedereen even gemakkelijk. En dat is heel zonde, want als je weet hoe is slim met geld omgaan heel voor de hand liggend. Een goede training ‘geld omgaan’ kan hierbij dus van enorme waarde zijn. Want waarom zou je zelf het wiel opnieuw moeten uitvinden, als je dit kan leren van experts? In dit artikel zal ik enkele slimme tips met jou delen over waarom en hoe een training geld omgaan jou een vrijer leven met meer comfort kan leveren.

Kan je niet wachten en wil je direct de training geld omgaan bekijken? Klik dan op deze link met meer informatie over de training ‘Financiële Onafhankelijkheid’.

Waarom training geld omgaan?

training leren geld omgaan

Sommige mensen leiden een hele leven in financiële schuld, met enorme stress als gevolg. De nadelen hiervan zijn bijzonder groot. Met misschien wel het grootste nadeel dat je letterlijk eerder zal sterven wanneer je je veel zorgen moet maken om geld. Voor mij is dat echt te gek voor woorden. Zo houd ik mij al vanaf jongs af aan bezig met geld zaken, en dan met name hoe je het maximale uit geld kan halen. Op moment van schrijven ben ik 28 jaar, maar desalniettemin heb ik al een netto vermogen van 115.000 euro. Niet gek voor iemand van 28 jaar zou je denken. En als ik het kan, waarom zou jij dat dan ook niet kunnen?

Een training geld omgaan is hier van grote waarde. Want als jij kan leren van iemand zoals ik, die er al zijn hele leven mee bezig is en ook daadwerkelijk succesvolle resultaten boekt, dan is toch slim? Leren van een expert zorgt ervoor dat je in een keer antwoord krijgt op jouw probleem. Want grote kans dat je dit artikel leest omdat je wilt leren hoe je beter kan omgaan met geld. En gelijk heb je.

Het leven wordt zoveel makkelijker wanneer je meer geld hebt. Er zijn ontelbare voordelen aan. Denk aan nooit of zelden meer financiële stress, meer comfort en ook veel meer vrijheid. De truc hierbij is om allereerst je leven in te richten zodat je slimmer met geld omgaan kan. In mijn training leer je de basis tot succesvol omgaan met geld. Je leert geen trucje, maar je leert een manier van denken over hoe je vandaag, morgen maar ook over 20 jaar nog slim kan omgaan met geld.

Meer weten? Klik hier voor de cursus financieel onafhankelijk worden.

Hoe ziet een training geld omgaan eruit?

Een goede training geld omgaan leert jou de basis tot succes. Als je de basis begrijpt, kan je dit in iedere situatie toepassen. Dit zorgt voor zowel korte- als lange termijn succesvol slim omgaan met geld. Ook belangrijk bij een training geld omgaan is dat er genoeg praktijkvoorbeelden worden getoond. Zo vind je binnen de cursus financieel onafhankelijk worden van hierboven vele trainingsvideo’s. Ook vind je er vele worksheets. Dit zijn kant-en-klare plannetjes die je kan invullen aan de hand van tips en sturende vragen. Op die manier zal je zeker succesvol worden!

Wat leert een goede training over geld omgaan?

Het belangrijkste wat je kan leren in een goede training over geld omgaan is Geld Mindset. Dit is een manier van denken over hoe je het maximale uit geld kan halen. Zo kunnen mensen met een getrainde Geld Mindset bijvoorbeeld:

  • Minder geld uitgeven, terwijl zij erop vooruit gaan
  • Minder geld uitgeven, en toch meer kunnen kopen, consumeren en ervaren
  • Meer geld verdienen in minder tijd
  • Het maximale uit geld halen
  • Geld als werkmiddel gebruiken dat voor hun werkt, in plaats van continue zelf voor geld moeten werken

Zie je uit de bovenstaande punten iets terug wat jij graag zou willen leren?

Een goede training voor omgaan met geld zal je leven letterlijk kunnen veranderen. Zo streef ik zelf naar financiële onafhankelijkheid. Dit is een staat waarin je niet langer meer hoeft te werken, omdat je genoeg geld verdient uit inkomsten van bijvoorbeeld geld investeren. Het gaat mij niet zozeer om veel geld verdienen. Het gaat mij er wel om dat ik meer vrijheid heb. Dat ik zelf kan bepalen wat ik doe, waar ik heen ga, enzovoorts. Het laatste wat ik al zou willen, is dat geld mijn leven controleert. Ik zou graag zelf geld willen controleren, want dat is een juiste vorm van met geld omgaan.

vastgoed beleggen met weinig geld

Hoe je door verstandig omgaan met geld rijker en gelukkiger kan worden

training omgaan met geld

Wanneer wij kijken naar geld zijn er simpelweg twee vormen waardoor wij aan meer geld kunnen komen. Enerzijds kunnen wij zuinig met geld omgaan, en zo geld besparen. Anderzijds kunnen wij meer gaan verdienen. In de praktijk leert het zo dat je niet rijk wordt door alleen maar geld besparen. Je wordt wel rijker door meer geld verdienen.

Geld verdienen kan op verschillende manieren. Toch kunnen we slim onderscheid maken tussen geld verdienen door middel van werken, en geld verdienen door middel van geld. Als jij geld verdient door werken, ben je gebonden aan tijd. Stel dat je 40 uur werkt, dan krijg je ook voor 40 uur betaald. Alleen wie geld verdient door middel van geld, is niet gebonden aan tijd. Wie geld voor hem of haar laat werken, kan zelf gaan sporten, eten of slapen terwijl hij of zij nog rijker wordt.

Wat je hierboven leest is de basis tot rijker worden. Iets wat je 100% gegarandeerd zal leren in de Happy Investors Community. Dit is een membership waarop je kan abonneren. Eenmaal geabonneerd, krijg je toegang tot een exclusieve community waarop succesvolle mensen zijn aangesloten. Samen spreken wij over geld zaken en hoe met geld omgaan. Denk daarbij aan manieren voor meer geld verdienen. Ook komt vaak het onderwerp beleggen aan bod.

Meer weten? Hier vind je alle informatie over Happy Investors Community.

De raakvlakken tussen omgaan met geld, en omgaan met het leven

Tot slot nog iets over leren met geld omgaan. Er zijn interessante raakvlakken tussen het leren omgaan met geld, en het leren omgaan met het leven. In beide gevallen gaat het namelijk om het stellen van prioriteiten. Wanneer je kiest voor deze prioriteiten, geef jij voorkeur aan hetgeen je belangrijk vindt. En zo geldt dat ook in het leven. Uiteraard kan je niet alles controleren, dat is onmogelijk. Soms gebeurt het nou eenmaal dat jou iets vervelend overkomt. Alleen heb je in dit soort gevallen altijd nog wel de keuze om te kiezen hoe je hiermee om gaat. Kies je ervoor om jezelf als zondebok te beschouwen? Of kies je ervoor om het te negeren en je focus te blijven houden op je prioriteiten. Prioriteiten die juist plezier en voldoening geven tot het leven?

Een goede training voor omgaan met geld helpt je dus niet alleen met financiële zaken. Ook zal het je helpen om meer richting te geven aan je eigen leven. Kies voor een leven die jij wilt leiden!

Reacties
Categorieën