5x Aandelen Abonnement Vergelijken: +20% Rendement Per Jaar
5x Aandelen Abonnement Vergelijken: +20% Rendement Per Jaar
Beleggen in Aandelen
Happy Investors
Beleggen in Aandelen
05/22/2021
6 min

5x Aandelen Abonnement Vergelijken: +20% Rendement Per Jaar

05/22/2021
6 min

Beste Happy Investor, heb je interesse in een aandelen abonnement omdat je hoger rendement wilt halen dankzij professioneel advies? Slimme keuze! Hoe groter je vermogen, hoe logischer het is om professioneel advies in te winnen voor potentieel hoger rendement (of lager risico). Zo leveren de beste aandelen abonnementen een gemiddeld jaarlijks rendement van +20% op. Een dergelijk hoger rendement dan het marktgemiddelde (10%) maakt op de lange termijn het verschil tussen duizenden of honderd duizenden euro’s aan extra rendement.

Hieronder vind je mijn aanbeveling voor 5 van de beste aandelen abonnementen van dit moment.

Laten we beginnen!

Aandelen abonnement 1. Capitalist Exploits

Capitalist Exploits is een uitstekend aandelen abonnement wat wordt beheerd door een team van hedge fund managers met tientallen jaren ervaring. Wat hen uniek maakt, is dat zij rigoureus onderzoek uitvoeren naar asymmetrische investeringen.

Asymmetrisch beleggen kan je zien als Value Investing. Vanuit veel onderzoek speur je naar aandelen die een laag neerwaarts risico hebben, maar een hoog opwaarts potentieel. Oftewel, de kans dat een aandeel met +300% stijgt is groter dan dat dit aandeel met -50% daalt.

Het aandelen abonnement Capitalist Exploits richt zich op verschillende sectoren. De meeste zijn gerelateerd aan grondstoffen, maar zeker niet allemaal. Beleggen in grondstoffen vergt veel macro-economische kennis, iets waar ze in uitblinken.

Dit is wat ze doen: ze zoeken naar een industrie die jarenlang is afgestraft (bear market), maar waarvan zij overtuigd zijn dat de vraag in de komende jaren groter is dan het aanbod. Het gevolg hiervan is stijgende prijzen, en het gevolg daarvan is stijgende winstmarges. Binnen de geselecteerde sectoren doen ze veel research naar de beste aandelen. Meestal komen ze met een selectie van 5 – 7 aandelen. Het advies daarbij is om in ieder aandeel eenzelfde bedrag te investeren.

Deze tactiek leidt ertoe dat je een gemiddeld hoog rendement haalt. Het aandelen abonnement Capitalist Exploits is actief sinds 2017 met een gemiddeld jaarlijks rendement van +35% tot op heden.

aandelen-abonnementen-vergelijken

Zijn er nadelen? Ja, de prijs is hoog (al is het is de investering meer dan waard). Een ander nadeel, voor sommigen dan, is dat je veel geduld moet hebben. Dat is overigens wel de kracht van dit aandelen abonnement. Ze stappen vroegtijdig in, maar soms wel twee of drie jaar te vroeg. Dit kan een lange periode zijn om te wachten op hoog rendement. En deze wachttijd gaat ten koste van andere potentiële kansen om hoog rendement te halen (bijvoorbeeld momentum aandelen).

Mijn inziens is dit een van de betere lidmaatschappen, omdat ze een gemiddeld hoog rendement nastreven met minder risico (dan bijvoorbeeld groeiaandelen).

Wil je meer weten? Lees hier mijn volledige Capitalist Exploits Review.

Aandelen abonnement 2. Motley Fool

beste-aandelen-abonnementen

Motley Fool is een prima aandelen abonnement voor de beginnende belegger. Voor een laag bedrag van 100 dollar per jaar, kan je toegang krijgen tot de Stock Advisor. Hierboven zie je een afbeelding ter illustratie. Binnen de Stock Advisor ontvang je iedere maand nieuwe aandelen tips.

Zo werken ze een “top 5 buy right now”.

Het grote voordeel aan Motley Fool als aandelen abonnement, is dat je veel aandelen tips ontvangt. Iedere maand zijn dit er rond de tien. Daarbij kan je kiezen voor upgrades tot duurdere aandelen abonnementen, afhankelijk van je voorkeur.

Qua rendement scoren ze hoger dan de S&P 500. De details vind je rechtsboven in de afbeelding van hierboven. In vergelijking tot de andere aandelen abonnementen uit deze lijst, is het rendement minder goed.

Wat ik een nadeel vind aan Motley, is dat er te veel aandelen tips worden gegeven. Als beginnende belegger kan je hierdoor mogelijk de “bomen door het bos” niet meer zien.

Er is echter nog een groter nadeel aan het basisabonnement van Motley Fool: ze kijken niet echt naar financiële waardering bij de “buy right now”-aanbevelingen.

In het begin van mijn beleggingscarrière maakte ik de fout om goede bedrijven tegen een te hoge prijs te kopen. Zo kocht in Nvidia in 2018 op een hoog punt, om vervolgens -30% te staan. In die tijd kocht ik veel aandelen bij (buy the dip), en uiteindelijk had ik +250% rendement geboekt. Hoe dan ook. Met de kennis van vandaag had ik relatief eenvoudig een rendement van +600% kunnen pakken, simpelweg door beter naar de waardering te kijken.

Zo maak ik hedendaags altijd een zeer uitgebreide financiële analyse gedurende mijn onderzoek naar unieke aandelen. Je wilt niet alleen de beste bedrijven kopen. Je wilt deze ook tegen een gunstige prijs kopen! Dit maakt namelijk het drastische verschil tussen 100% rendement in 5 jaar, of 1000% in 5 jaar.

Hieronder vertel ik je meer over mijn research.

Aandelen abonnement 3. Happy Investors Mindset

aandelen-abonnement-nederlands

Binnen de Happy Investors Community bied ik ook een aandelen abonnement aan. Hierin deel ik iedere maand onderzoek naar unieke aandelen. Daarin zijn er twee categorieën, namelijk (1) winstgevende aandelen en (2) groeiaandelen.

Winstgevende aandelen zijn die van grote, gezonde bedrijven die al jarenlang winstgroei realiseren. Dankzij diepgaand onderzoek vanuit een financiële- en strategische analyse, zoek ik naar de beste winstgevende aandelen voor hoger rendement. De minimale doelstelling is x3 rendement op een lange termijn van 5 – 15 jaar. Doordat winstgevende aandelen een sterkere financiële positie hebben, bieden zij tevens iets minder risico in vergelijking tot groeiaandelen.

Als je echt hoog rendement wilt behalen, zijn groeiaandelen een interessante aanvulling. Binnen mijn onderzoek kijk ik naar kleinere bedrijven die een unieke strategische positionering hebben binnen een groeimarkt. De doelstelling is x5 en zelfs x10 rendement op een lange termijn van 5 – 15 jaar. Hierbij is risicospreiding echter van groot belang. Immers, groeiaandelen zijn meestal nog niet winstgevend en hebben daardoor een hoger risico om te falen. Door een beleggingsportefeuille met winstgevende aandelen en groeiaandelen (en ETF’s) wordt doorgaans het beste resultaat behaald.

Waarom kiezen voor Happy Investors aandelen abonnement?

Ik kies voor hoge kwaliteit. Ik publiceer alleen aandelen waar ik in geloof (en zelf investeer). Als ik een langere tijd geen goede bedrijven tegenkom, zal ik geen beleggingsrapport publiceren. Zo simpel is het. Kwaliteit leidt tot hoger rendement.

Klik hier voor meer informatie.

Aandelen abonnement 4. Seeking Alpha

vergelijking-aandelen-abonnement

Seeking Alpha is een grote speler binnen de aandelen abonnementen. Het is een website waarop veel nieuws en onderzoeken worden gedeeld vanuit ervaren beleggers. Als je een gratis account aanmaakt, kan je 5 berichten per maand lezen. Als je meer berichten wilt lezen, zal je een betaald abonnement moeten nemen.

Binnen het aandelen abonnement vind je de Seeking Alpha Stock Screener. Dit is een lijst met aandelen die een “very bullish” rating krijgen op basis van ‘Quantamental analysis’. Deze analyse wordt gedaan door computers. Het rekenmodel onderzoekt alle U.S. aandelen op en geeft een rating op gebied van Value, Growth, Profitability, Earning-Per-Share, en koersmomentum.

Op basis van de zogenoemde Quant Rating, vind je in de stock screener de beste aandelen van het moment. Je kan kiezen uit de lijst van ‘Top Stocks’. Daarin vind je de beste aandelen. Maar je kan ook kiezen uit een van de sub-lijsten. Zo vind je in de sub-lijst ‘Top Rated Dividend Stocks’ een selectie van de beste dividend aandelen. Dit is handig voor als je uitsluitend wilt dividend beleggen. En zo heb je nog meerdere sub-lijsten.

Wat ik sterk vind aan het Seeking Alpha abonnement, is dat zij computer rekenmodellen combineren met analyses vanuit ervaren beleggers en Wall Street ratings. Ze varen derhalve niet blind op enkel de Quant analyse vanuit computers, maar combineren dit met menselijke inzichten.

Op dit moment heb ik zelf geen abonnement op Seeking Alpha. Helaas kan ik niet verifiëren of de resultaten van hieronder correct zijn. Zo beweren ze een aantoonbaar gemiddeld jaarlijks rendement van +29% te hebben vanaf 2010. Daarbij is het wel belangrijk te vermelden dat de laatste grote crisis in 2008 was. Ook is het een kwestie van lange termijn beleggen, waarbij het vroegtijdig instappen leidt tot exponentieel rendement.

vastgoed beleggen met weinig geld

Aandelen abonnement 5. Zacks Rank

Ten laatste hebben we Zacks Rank. Dit aandelen abonnement is vergelijkbaar met Seeking Alpha. Ook bij Zacks Rank maken ze gebruik van een stock screener, waarin aandelen een rating krijgen op gebied van Value, Growth en Momentum. Het lijkt erop dat zij geen gebruik maken van computer rekenmodellen, en de ratings uitsluitend beoordelen op basis van analyses van ervaren beleggers.

Qua trackrecord beweert Zacks Rank dat ze met alle “strong buy”-aanbevelingen een jaarlijks rendement van 25,6% hebben gerealiseerd tussen de periode 1988 – 2021. Als dat waar is, wat ik helaas niet kan verifiëren, zou dat een bijzondere prestatie zijn.

Desalniettemin zou mijn voorkeur niet naar Zacks Rank uitgaan. Dan lijkt het aandelen abonnement van Seeking Alpha een betere keuze te zijn, aangezien de prijs vergelijkbaar is met 300 dollar per jaar.

vergelijking-aandelen-abonnementen

Reacties
Categorieën