Peggy Pay of Plug & Pay? Vergelijken Beste Keuze [2021]
peggypay-of-plugpay-vergelijken

Peggy Pay of Plug & Pay? Vergelijken Beste Keuze [2021]

Beste mede-ondernemer, twijfel je tussen de betaalsoftware van Peggy Pay of Plug & Pay? In deze review vergelijken we de twee betaalpagina’s op basis van kwaliteit, functies, tarieven en service. We gaan zien dat er veel overeenkomsten zijn, maar ook een paar cruciale verschillen. Verschillen die voor jou van groot belang kunnen zijn. Een goede en objectieve vergelijking is goud waard 😉.

Peggy Pay of Plug & Pay? Lees verder

Inhoudsopgave:

Peggy Pay en Plug & Pay vergelijken op kwaliteit en functies

Wat is de goedkoopste betaalsoftware: Peggy Pay of Plug & Pay?

Waarom ik voor Plug & Pay gekozen heb

Welke betaalsoftware is het meest behulpzaam: Peggy Pay vs. Plug & Pay

Conclusie: voor- en nadelen vergelijken van beide betaalpagina’s

Peggy Pay en Plug & Pay vergelijken op kwaliteit en functies


Laten we Peggy Pay en Plug & Pay vergelijken op kwaliteit. Als ondernemer is het hebben betaalpagina’s met hoge conversies van groot belang. Het verschil in winst kan oplopen tot duizenden euro’s. Daarom is mijns inziens de prijs minder relevant dan de kwaliteit.

Over het algemeen bevatten beide betalingssystemen dezelfde functies, namelijk:

 1. Kant-en-klare betaalpagina’s maken met hoge conversie
 2. Eenmalige (termijn) betalingen en abonnementen
 3. Features als kassakoopje, reviews toevoegen en 1-click upsell
 4. Dashboard, statistieken en integraties voor automatisering
 5. Koppelingen zoals met Zapier en Mollie

In essentie is de betaalsoftware zeer vergelijkbaar. Er zijn twee belangrijke verschillen tussen Plug & Pay en Peggy Pay, namelijk:

 1. Bij Plug & Pay kan je, tegen betaling, kiezen voor een upgrade met affiliatesysteem
 2. Peggy Pay biedt meer flexibiliteit bij het aanpassen van betaalpagina’s (met een drag & drop)

Het affiliatesysteem kan je toepassen om jouw business sneller te laten groeien zonder te adverteren. Hier maak ik zelf ook gebruik van. Ik laat andere websites promotie maken voor mijn producten. Bij iedere goedgekeurde verkoop ontvangt de affiliate een vergoeding. Ik betaal dus alleen bij een nieuwe klant. Win-Win!

Meer over het affiliatesysteem leg ik uit in mijn uitgebreide Plug & Pay review. Daarin deel ik ook mijn ervaringen met je aangezien ik zelf al jaren de betaalsoftware gebruik. Zo behaal ik op belangrijke check-outs een conversie van 25% (bizar).

Een voordeel van Peggy Pay vs. Plug & Pay, is dat je meer custom-made betaalpagina’s kan maken. Je kan de check-out meer naar eigen smaak inrichten.

Tot slot, de kwaliteit van beide betaalpagina’s is prima in orde. De conversietechnieken zijn subliem, waardoor je veel hogere conversies behaalt op je check-outs. De keuze die je wilt maken kan ook afhangen op basis van tarieven. Hieronder vergelijken we Peggy Pay vs. Plug & Pay op prijs.

Wat is de goedkoopste betaalsoftware: Peggy Pay of Plug & Pay?


De tabel weergeeft een samenvatting van de gehele vergelijking op functies en tarieven. Wanneer we Plug & Pay vs. Peggy Pay vergelijken op kosten, zien we een klein prijsverschil van €113 per jaar. Peggy Pay is iets goedkoper op basis van een 1-op-1 vergelijking. Er is daarbij wel de beperking van maximaal 25 betaalpagina’s.

De tarieven in de tabel zijn voor de “middelste” optie. Bij de uitgebreidere variant krijgen we een groter verschil, namelijk:


Samenvattend tref ik de volgende conclusie uit de vergelijking op basis van tarieven en functies:

 1. Peggy Pay is goedkoper dan Plug & Pay wanneer je genoeg hebt aan 25 betaalpagina’s en 500 transacties per maand. Wil je dit? Kies dan voor het abonnement “Groei”
 2. Peggy Pay is goedkoper dan Plug & Pay wanneer je onbeperkte betaalpagina’s én transacties wilt. Ook krijg je in dit geval meer maatwerk van jouw check-outs. Wil je dit? Kies dan voor het abonnement “Opschalen”
 3. Plug & Pay is de beste keuze als je naast betaalpagina’s en transacties óók een affiliateprogramma wilt opstarten waarbij mensen 24/7 geld voor jou verdienen. Wil je dit? Kies dan voor het abonnement “Ultimate”

Heb je twijfels en wil je het liefst allebei uitproberen? Dan heb je geluk!

Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen van Peggy Pay (geen betaalgegevens nodig)

Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen van Plug & Pay (geen betaalgegevens nodig)

Waarom ik voor Plug & Pay gekozen heb

Plug & Pay is iets duurder dan Peggy Pay, al scheelt het niet veel. Toch heb ik zelf voor deze betaalsoftware gekozen. De reden is meervoudig. Zo is het relevant om te weten dat Plug & Pay is gemaakt door IMU (Internet Marketing Unie). Zo’n twee jaar geleden heb ik mijn gratis Wordpress pagina’s omgezet naar de website software van IMU. Dit noemen ze Phoenix. De website software is perfect voor SEO en behoort tot de hoogste kwaliteit in Nederland.

Na de overstap van Wordpress naar Phoenix zijn mijn organische SEO resultaten met +2296% gestegen in slechts twee jaar. Dit is mijn beste investering ooit. Dankzij deze groei is mijn online business uiterst winstgevend geworden.

Hoe ik dit heb gedaan leg ik je uit in dit artikel met mijn ervaringen en Phoenix review.

IMU maakt hoge kwaliteit producten. Na Phoenix hadden ze een nieuw product op de markt gebracht met de naam Huddle. Dit is een software voor het bouwen van een online community & cursus. Het werkt simpel en snel. Binnen één dag had ik mijn Happy Investors Community gereed. Daarna was het hard werken om een goede cursus te maken.

Binnen één jaar verdien ik meer dan 1.500 per maand aan Huddle. Dit is zonder adverteren, oftewel 100% winstgroei. Daar leg ik meer over uit in deze Huddle review.

Ik had dus al de producten van Phoenix en Huddle. En toen kwam Plug & Pay van diezelfde IMU. Ja, de prijs is iets duurder dan Peggy Pay. Wat mij over de streep trok was het affiliatesysteem. Dankzij affiliate samenwerkingen kan ik mijn website en online cursus & community laten groeien zonder inspanning. Immers, anderen maken promotie voor mijn producten. En ik betaal alleen bij iedere goedgekeurde klant.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over het affiliatesysteem.

Welke betaalsoftware is het meest behulpzaam: Peggy Pay vs. Plug & Pay

Peggy Pay en Plug & Pay vergelijken op service en support is niet nodig. Uit eerste hand heb ik zeer positieve ervaring met de uitstekende service bij Plug & Pay. Met Peggy Pay heb ik helaas geen ervaringen, maar het is zeer aannemelijk dat dit ook van hoge kwaliteit is. Dit wordt bevestigd door de louter positieve Google reviews over Peggy Pay.

Conclusie: voor- en nadelen vergelijken van beide betaalpagina’s

Peggy Pay en Plug & Pay zijn opzichzelfstaande betaalpagina’s die jouw conversie enorm verhogen. Mijn persoonlijke ervaring met Plug & Pay zijn conversies van 25%. De “minst” goede check-out haalt alsnog 8%. Dit is véél hoger dan niet-conversie geoptimaliseerde betaalpagina’s. Op de lange termijn neemt zowel de omzet als winstgevendheid sterk toe dankzij een betaalsoftware zoals Peggy Pay of Plug & Pay.

Kortom, er is een hele valide reden om voor de software te kiezen. Maar welke van de twee?

De conclusie uit onze Peggy Pay vs. Plug & Pay vergelijking op voor- en nadelen is dit:

 1. Peggy Pay: goedkoper en meer maatwerk
 2. Plug & Pay: een affiliatesysteem om je business exponentieel te laten groeien zonder inspanning

Ik ben voorstander van Plug & Pay. Maar een eerlijke review moet objectief zijn. En dus is mijn oordeel: kies voor Peggy Pay als je alleen betaalpagina’s wilt. En kies voor Plug & Pay als je naast betaalpagina’s ook een affiliate marketing programma wilt lanceren voor meer omzet en winst.

Heb je de keuze gemaakt en zet je vandaag nog je nieuwe betaalpagina’s online voor hoge conversie?

Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen van Peggy Pay (geen betaalgegevens nodig)

Klik hier voor 14 dagen gratis uitproberen van Plug & Pay (geen betaalgegevens nodig)

Reactie plaatsen