Mijn 5 Beste Groeiaandelen 2021+ voor +300% Rendement!
arrow_drop_up arrow_drop_down
Mijn 5 Beste Groeiaandelen 2021+ voor +300% Rendement!
1 januari 2021 

Mijn 5 Beste Groeiaandelen 2021+ voor +300% Rendement!

Beste Happy Investor, mocht je vaker mijn kennisartikels lezen dan weet je dat ik gespecialiseerd ben in groeiaandelen. Het beleggen in groeiaandelen kan leiden tot exponentieel hoge rendementen. Het nadeel is echter dat zij uiterst risicovol zijn. Alleen met veel ervaring en goede kennis van financiële- en strategische analyses, kan je de kans op succes verhogen bij het investeren in de beste groeiaandelen. Nu is mijn onderzoek beschikbaar via de exclusieve beleggingsrapporten, maar je kan ook je eigen onderzoek doen. Je zou willen beleggen in groeiaandelen, omdat zij het mogelijk maken met kleine bedragen grote winsten te realiseren.

Hieronder vind je mijn 5 beste groeiaandelen voor 2021. Dit zijn groeiaandelen waar ik zelf in heb geïnvesteerd. Maar let op: dat wil niet zeggen dat ze rendement gaan opleveren. Het kan ook zijn dat mijn onderzoek niet juist is en een van deze aandelen tot grote verliezen kan leiden. Beleggen brengt altijd risico met zich mee 😉. Kies daarom altijd voor veel spreiding (minimaal 20 individuele aandelen) en voer altijd je eigen onderzoek uit.

Tip: in dit artikel leg ik je ook uit waarom ik een bepaald bedrijf categoriseer als beste groeiaandeel. Ik neem je mee in mijn redernatie en manier van onderzoek. Doe hier je voordeel mee, omdat je op deze wijze ook zelf kan leren hoe je de beste groeiaandelen kan spotten!

Update 1 mei 2021: lees goed de updates bij ieder aandeel. Beleggen in groeiaandelen is een zeer volatiele rit! Van de 10 aandelen kunnen er 6 falen, maar het gaat om de 2 die exponentieel groeien. Beleg niet meer dan max. 2% van je portefeuille per groeiaandeel en zorg voor evenredige verdeling!

Inhoudsopgave:

Hoe ik +300% rendement haal met mijn beste groeiaandelen
Mijn beste groeiaandelen van vorig jaar en het resultaat
Mijn beste groeiaandelen 2021 tips
Fastly – het beste groeiaandeel in de Edge Computing
Twist Bioscience – Synthetisch DNA ontwikkelingsplatform
Kubient – de opvolger van het beste groeiaandeel The Trade Desk?
Avalara – het beste groeiaandeel binnen de belastingindustrie
C3.AI – beste groeiaandeel voor innovatieve disruptie in AI Cloud

Hoe ik +300% rendement haal met mijn beste groeiaandelen

de-beste-groeiaandelen

Het mooie aan beleggen vind ik dat je de winstkans kan verhogen dankzij ervaring, kennis en vooral heel veel onderzoek. Tijdens het afronden van een universitaire studie in management en strategie, was ik tevens bezig met het ondernemen en beleggen. Dit zijn drie bezigheden die interessant raakvlak met zich hebben. Zo draait het binnen het kapitalisme allemaal om omzet- en winstgroei. Met name dit laatste is belangrijk bij beleggen. Hoe meer winstgevend een bedrijf, hoe meer zij kan investeren in groei. Daarbij is het van groot belang dat deze investering in haar eigen bedrijfsactiviteiten een hoger rendement opleveren dan op de aandelenmarkt. Immers, als dat niet zo is kan het bedrijf haar kapitaal beter beleggen in aandelen.

Met mijn jarenlange ervaring en kennis, speur ik naar unieke groeiaandelen die in potentie een uiterst winstgevend en schaalbaar verdienmodel hebben. De beste groeiaandelen genereren in eerste instantie enorme groei, terwijl zij ook uitzicht hebben op hoge winstmarges in de (nabije) toekomst. Het zijn deze bedrijven die dominant worden. Vooral doordat zij veel winst genereren en deze kunnen herinvesteren in bedrijfsactiviteiten met omzet- en winstgroei als gevolg.

Om de beste groeiaandelen te vinden, combineer ik mijn kennis en ervaring met intensief onderzoek. Gedurende het onderzoek richt ik mij op zowel de financiële als strategische potentie van een groeibedrijf. Word dit bedrijf een dominante speler? Heeft zij een schaalbaar en winstgevend verdienmodel? Hoe groot is de potentiele groei?

Dankzij mijn kennis en ervaring in combinatie met mijn onderzoek en beleggingsstijl, ben ik staat om te investeren in de beste groeiaandelen die met gemak hoge rendementen opleveren. Deze beste groeiaandelen stel ik beschikbaar op mijn community. Dit zijn de exclusieve beleggingsrapporten waar ook jij toegang tot kan krijgen.

Nooit meer unieke groeiaandelen met +300% rendement missen? Klik hier voor meer informatie over de exclusieve beleggingsrapporten

goedkoop-aandelen-beleggen

Mijn beste groeiaandelen van vorig jaar en het resultaat

In het kennisartikel genaamd het beste investeren deelde ik enkele unieke groeiaandelen. Dit is vorig jaar, en inmiddels zijn deze beste groeiaandelen met meer dan 300% gestegen. Sommige zelfs 450%. Hieronder vind je een overzicht van deze beste groeiaandelen. Let op: dit zijn nog steeds goede aandelen, maar dankzij de enorme groei zijn ze nu iets minder aantrekkelijk om te kopen dan op het moment van mijn tips.

De beste strategie bij beleggen in de beste groeiaandelen is door er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Hoe eerder je instapt, hoe hoger je rendement. Dit kan soms leiden tot meer dan +1000%. Voor je begrip, dat is je inzet x11. Stel dat je 1.000 euro inlegt, dan wordt dit meer dan 10.000 euro. Maar ook bij kleinere bedragen kan je dus hoge winsten boeken. En in mijn optiek zijn de beste groeiaandelen minder risicovol dan day trading. Puur om het feit dat je altijd nog de tijd in je voordeel kan gebruiken mocht het even minder goed gaan met een groeiaandeel. In dat geval houd je “gewoon” lange termijn vast (meer dan 5 jaar), met de kans op koersherstel indien het bedrijf weer floreert.

Mijn top 5 beste groeiaandelen van 2018 en 2019:

  1. The Trade Desk (aanbevolen op 27 juli 2018): +909%
  2. Ballard Power (aanbevolen op 14 juni 2019): +408%
  3. Zscaler (aanbevolen op 8 november 2019): +311%
  4. Nvidia (aanbevolen op 4 januari 2019): +298%
  5. Okta Inc (aanbevolen op 8 maart 2019): +207%

Deze groeiaandelen zijn inmiddels al enorm hard gestegen. Om deze nu aan te kopen kan zeker nog wel positief rendement opleveren in de toekomst. Ze horen alleen niet meer tot de beste groeiaandelen, omdat je daar zo vroeg mogelijk bij moet zijn voor een exponentieel hoog rendement!

Tip: een goed begin is cruciaal voor succesvol beleggen met hoger rendement en vermijd geld verliezen

Wie succesvol wilt beleggen (of vermogen opbouwen) dient goed te beginnen. Een goed begin is het halve werk. Je wilt immers voorkomen dat je geld verliest, en er zeker van zijn dat je positief rendement haalt op de langer termijn. Dit is het verschil tussen rijker of armer worden. Begin daarom 100% goed door in jezelf (continue) te investeren!

Hieronder mijn persoonlijke tips om in jezelf te investeren voor succesvoller beleggen:

  • Leer succesvol lange termijn beleggen. Sluit je aan bij de Happy Investors Community en ontvang 1-on-1 persoonlijke coaching voor 100% garantie op leren hoe je financieel onafhankelijk wordt (en dus met vervroegd pensioen). Klik hier voor meer informatie over financieel onafhankelijk worden
  • Begin op het beste en meest goedkope beleggingsplatform. Klik hier voor de beleggingsplatformen vergelijker en ontdek wat de beste keuze is om op te starten met beleggen
  • Spreid je kansen en investeer een deel van je geld in vastgoedfondsen voor 100% passief inkomen en jaarlijks 6 tot 8% dividend. Klik hier voor de vastgoedfondsen vergelijker voor de beste keuze
  • Let op: day trading en crypto beleggen is extreem risicovol en leidt vaker tot verlies dan winst. Wil je toch hiermee starten? Volg dan een cursus, omdat dit je een hoop geld verlies kan besparen. Klik hier voor het vergelijken van de beste day trading cursus in Nederland.
  • Speculeren met hefbomen voor hoge winsten of verliezen op korte termijn? Bekijk de Skilling review als beste keuze voor CFD trading.

Mijn beste groeiaandelen 2021 tips

Hieronder vind je een paar tips over mijn beste groeiaandelen 2021. Deze groeiaandelen heb ik grondig onderzocht op basis van strategische- en financiële positie. Dit zijn ware toppers die ook terugkomen in mijn beleggingsrapporten voor beleggen in groeiaandelen. Hierop kan je abonneren als je nooit meer de beste groeiaandelen wilt missen. Alhoewel onderstaande aandelen al een tijdje hoge rendementen realiseren, zijn ze nog steeds interessant om in te beleggen voor de lange termijn.

Let wel op: doe altijd je eigen onderzoek. Het kan zijn dat fundamenten van een bedrijf veranderen. Denk aan toenemende concurrentie, politieke inmenging of interne inefficiëntie. Deze bedreigingen kunnen resulteren in een dalende aandelenkoers. Ook zijn groeiaandelen per definitie zeer risicovol, met als mogelijk gevolg dat je veel geld verliest.

Laten we nu doorgaan naar mijn tips voor de beste groeiaandelen in 2021.

Fastly – het beste groeiaandeel in de Edge Computing

Fastly is een grote kanshebber om een dominante speler te worden op het vlak van edge computing. Edge computing houdt in dat de informatie aan de rand (edge) van het netwerk wordt verwerkt. Het grote voordeel is dat dit tijdwinst en minder beslag op bandbreedte in het netwerk oplevert. Deze tijdwinst is cruciaal. Immers, In de toekomst komen er veel applicaties op de markt waarbij de responstijd ultrakort moet zijn. Denk hierbij aan 5G en Internet-of-Things (IoT). Dit verklaart waarom ‘edge computing’ de laatste tijd volop in de belangstelling staat. Nu is Fastly (FSLY) een relatief klein groeiaandeel die een uniek aanbod binnen edge computing heeft. Zij bieden namelijk egde cloud computing aan tegen een zeer hoge snelheid. Zo helpen zij de grootste bedrijven ter wereld aan een hele snelle werking van websites en apps. Zo zijn huidige klanten van Fastly onder meer Shopify, The New York Times, The Guardian, Buzzfeed en zelfs TikTok.

Een eenvoudige uitleg is dat ieder bedrijf bij Fastly ultrasnel internet kan kopen. Het is voor deze bedrijven goedkoper om dit uit te besteden aan Fastly, dan om zelf zo’n edge cloud computing platform te ontwikkelen.

Het verdienmodel is heel interessant. Bedrijven betalen namelijk per afgenomen Terabyte. Dat is 1000 Gigabyte (GB). Ze betalen dus alleen voor wat ze afnemen. En hoe groter een bedrijf wordt, hoe meer zij gaat betalen aan Fastly. Het enige wat Fastly dient te doen, is haar klanten optimaal tevreden houden en zorgen dat zij onmisbaar worden voor de klant. Op die wijze kan ieder nieuw geworven klant op de lange termijn veel geld opleveren (in marketing noemen ze dit Customer Lifetime Value (CLFV)).

970x250

Fastly genereert unieke groei waar je alleen maar van kan dromen als belegger in groei aandelen

Fastly is een van mijn beste groeiaandelen voor 2021. De koers is momenteel redelijk hoog, en er bestaat een kans tot marktcorrectie waardoor het aandeel zal dalen op de korte termijn. Op de lange termijn geloof ik er echter in dat Fastly een van de beste groeiaandelen is. Hieronder zie je een overzicht van haar groei.

tips-beste-groeiaandelen

Bron: Fastly.com kwartaalcijfers

In mijn exclusieve beleggingsrapporten geef ik je een complete uitleg over hoe je bovenstaande cijfers kan interpreteren. Een belangrijke indicator voor het spotten van de beste groeiaandelen, is door te kijken naar de jaarlijkse omzetgroei. In geval van Fastly is dat op dit moment circa 45%. Dit gaat gepaard met een stijgende bruto- en nettomarge. Dit laatste is cruciaal. Immers, een bedrijf behoort op de lange termijn winstgevend te worden in het belang van haar eigen continuïteit.

Dat ik niet zomaar Fastly benoem als groeiaandeel kan ik ook aantonen door mijn eigen positie in dit beste groeiaandeel. Alhoewel ik niks te bewijzen heb, en deze belegging ook grandioos veel verlies kan opleveren, sta ik momenteel in een behoorlijke plus. Op moment van schrijven heb ik een positief resultaat van +12.000 euro op Fastly. Dit kan toe- of afnemen, afhankelijk van de koersontwikkeling.

Update 11 februari 2021: ik heb mijn initiele inleg op Fastly verkocht en de winst van circa 10.000 euro laten staan als “free ride”. Groeiaandelen zijn heel hoog gewaardeerd, dus ik verkoop met winst en laat nu mijn resterende inleg groeien over de komende 5 – 7 jaar. Het wordt een volatile rit, dus weet wanneer je moet verkopen!

Nooit meer unieke groeiaandelen met +300% rendement missen? Klik hier voor meer informatie over de exclusieve beleggingsrapporten

beste-groeiaandelen-beleggen

Twist Bioscience – Synthetisch DNA ontwikkelingsplatform

Dat de wereld de aankomende tien jaar snel gaat veranderen is niet alleen dankzij kunstmatige intelligentie. Een andere disruptieve kracht is het engineering van DNA. Zo is er al de bekende CRISPR-technologie waar ik over schreef in het artikel over disruptieve aandelen. Deze unieke technologie maakt het mogelijk om te knippen in menselijk DNA. Hierdoor kan je “maatwerk” maken, zoals een hogere intelligentie of verbeterde fysieke genen.

Onder de nieuwe beste groeiaandelen voor 2021 behoort Twist Bioscience. Dit bedrijf is een disruptieve speler binnen DNA engineering. Niet voor menselijk DNA, maar wel voor biologisch DNA. Zij hebben een uniek platform ontwikkelt voor synthetisch DNA. Dit platform maakt het mogelijk voor engineers om een stukje DNA te kopen, op een zeer snelle en efficiënte wijze. Dit klinkt als science fiction, en dat is het dan ook. Het is de nieuwe toekomst waarin engineers stukjes DNA / genen kopen om eigen DNA strings te fabriceren. Het doel hiervan is om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit gaat van chemie, tot aan medicijnen en voedsel.

vastgoed beleggen met weinig geld

Ik geloof erin dat Twist Bioscience een van de beste groeiaandelen is voor 2021 en op de langere termijn. Zij creëren een geheel nieuwe industrie van synthetisch DNA waardoor slimme engineers nieuwe producten kunnen ontwikkelen.

Let op: op dit moment is de koerswaardering van Twist Bioscience hoog in verhouding tot haar omzet. Alles duidt erop dat er sprake kan zijn van een behoorlijke overwaardering. Dit heeft uiteraard te maken met de hoge verwachtingen van beleggers in dit beste groeiaandeel. Hebben wij gelijk? Of zal dit bedrijf haar belofte niet kunnen waarmaken, met een enorme koersdaling als gevolg? De tijd zal het leren. Investeer daarom alleen in groeiaandelen met geld dat je kan missen. Het kan namelijk ook behoorlijk tegenvallen!

Hieronder zie je mijn persoonlijke belegging.

Update 5 mei 2021: helaas is ook dit prachtige groeiaandeel veel gedaald sinds haar piek. Ik verwacht de komende maanden een verdere daling, maar dit bedrijf is dermate uniek dat ik kies voor “buy & hold”. Het is het risico waard, omdat dit aandeel in de toekomst beslist nog x4 kan gaan.

beste-groei-aandelen

Kubient – de opvolger van het beste groeiaandeel The Trade Desk?

Kubient is een technologie groeiaandeel dat zich richt op de digitale advertentiemarkt. Zij werken aan een digitale advertentie marktplaats waarop bedrijven kunnen “bieden” om een bepaalde advertentie te laten zien aan een bepaalde online bezoeker. Mijn reden om te investeren in Kubient, is dat zij lijken op The Trade Desk. The Trade Desk was mijn favoriete groeiaandeel voor de afgelopen jaren, met een gigantisch rendement van +900%. Het bedrijf The Trade Desk is ook actief in de digitale advertentie, waarbij zij hetzelfde doen als Kubient.

Nu is Kubient niet te vergelijken met The Trade Desk. Laatstgenoemde is vele malen groter en heeft een betere technologie. Momenteel heeft dit bedrijf een marktwaarde van 45 miljard. In vergelijk, Kubient heeft een marktwaarde van 57 miljoen. Dit is een gigantisch verschil in marktwaarde, en juist daarom vind ik Kubient interessant. Ik geef hierbij eerlijk toe dat het een speculatieve gok is. Daarom heb ik er ook niet te veel geld op gezet. Het kan zijn dat Kubient een flop wordt, maar het kan ook zijn dat zij een van de beste groeiaandelen worden. De reden is omdat de totale markt voor digitale advertentie zo’n 380 miljard bedraagt. De omzet van Kubient is slechts een miezerige 2 miljoen. Dat is dus 0,0005% marktaandeel (als ik het goed schrijf).

Mocht de strategische propositie van Kubient aanslaan, dan kan zij gemakkelijk doorgroeien naar 500 miljoen. Dat betekent +900% rendement, dan nog zou het een zeer klein bedrijf zijn!

Via deze link vind je een bedrijfspresentatie over Kubient. Hieronder zie je mijn belegging in Kubient als beste groeiaandeel voor 2021. Momenteel staat mijn rendement op +133% voor dit groeiaandeel, binnen circa twee maanden.

beste-aandelen-voor-groei

Hoger Rendement en Lager Risico? Tip: Asymmetrisch Beleggen!

Wat als je hoger rendement kan halen terwijl je minder risico loopt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet, met dank aan asymmetrisch beleggen. Dit zijn investeringen waarbij de potentiële winst groter is dan het potentiële verlies. De enige manier voor asymmetrisch beleggen is als je heel veel kennis en ervaring hebt. Dit is voor gevorderde professionals en wordt ook wel toegepast bij de grootste beleggingsfondsen met een minimale inleg van miljoenen.

Ik ben zelf geen specialist in asymmetrisch beleggen, maar ken wel een zeer goede partij. Ik ben aangesloten bij hun Membership. Dat heeft een hoog prijskaartje, maar de kwaliteit is zeer hoog en geeft unieke kansen tot winstgevende investeringen. Dit zijn echte professionals. Daarbij hebben ze ook een gratis nieuwsbrief waarin ze één keer per week meesterlijke tips en onderzoeken voor asymmetrisch beleggen met ons delen.

Wil je meer informatie? Klik hier voor meer informatie en de gratis nieuwsbrief.

Avalara – het beste groeiaandeel binnen de belastingindustrie

Avalara (AVLR) heeft als missie om belastingregulatie voor bedrijven te automatiseren. De Engelste term is alleszeggend: Avalara levert de dienst van Automated Tax Compliance Software. Dit houdt in dat een bedrijf met behulp van Avalara software automatisch weet aan welke belastingregels voldaan dient te worden. Nu denk je wellicht “maar in Nederland is de belasting toch altijd 0%, 6% en 21%?”. Dat klopt, binnen Nederland is het een eenvoudig geval. Ook bij andere Europese landen is dit relatief simpel. Avalara richt zich echter op de markt van webshops in de Verenigde Staten, en daar gelden andere regels.

In de Verenigde Staten wordt vandaag de dag minder belasting door staten gevangen dan in 2000. Er is sprake van een “tax loophole”. Dit heeft vooral te maken met de toename van webshops die vanuit de 1 staat leveren aan vele andere staten. Doordat er een “tax loophole” in de wetgeving zit, hoeft dit bedrijf geen belasting te betalen wanneer zij levert in andere staten buiten de staat waarin zij is gevestigd. Maar toen was daar in 2018 de juridische zaak van South Dakota vs. Wayfair. En de uitkomst van deze zaak veranderde het belastingstelsel drastisch voor webshops in de Verenigde Staten. Vanaf 2018 mag iedere staat, en zelfs lokale gemeenschap, haar eigen belastingregels hanteren.

De beste groeiaandelen lossen een probleem op binnen een grote markt

Er zijn inmiddels meer dan 12.000 verschillende belastingregels in de Verenigde Staten, tot aan lokaal niveau. En deze regels veranderen continue. Dit maakt het onmogelijk voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven om continue deze belastingregels te volgen.

Hier komt het beste groeiaandeel Avalara om de hoek kijken. Avalara heeft een software ontwikkelt die toepasbaar is in vrijwel ieder denkbare website of webshop software van bedrijven. Een bedrijf kan eenvoudig de Avalara software gebruiken. Met behulp van deze software wordt continue automatisch berekend welke belastingregels moeten worden toegepast bij een webshopverkoop. Op die wijze hoeft de ondernemer zich nooit meer zorgen te maken op verkeerde orders, en voorkomt hierdoor boetes. Ook bespaart het enorm veel tijd en geld, aangezien ze dit goedkoop kunnen uitbesteden aan Avalara.

In mijn optiek is Avalara een van de beste groeiaandelen omdat zij een belangrijk probleem oplossen binnen een grote en groeiende markt. Dit doen zij door een nieuwe product/markt-combinatie waarbij zij een lage prijs aanbieden. Hierdoor kunnen zij snel groeien en dat is een belangrijk criteria voor de beste groeiaandelen. Tevens is het verdienmodel erop gebaseerd dat dit bedrijf schaalbaar en winstgevend kan zijn.

Hieronder zie je mijn persoonlijke belegging in het beste groeiaandeel Avalara. Momenteel staat mijn rendement op +42% binnen circa drie maanden.

beste-aandelen-groei

C3.AI – beste groeiaandeel voor innovatieve disruptie in AI Cloud

Een gouden regel van Warren Buffet is om louter te beleggen in bedrijven die je volledig begrijpt. In alle eerlijkheid overschrijdt ik deze regel door te investeren in wat ik verwacht een van mijn beste groeiaandelen te worden. Is dat verstandig? Nee, eigenlijk niet. Dus waarom doe ik het dan toch? De reden hiervoor is eenvoudig. Alhoewel ik het groeiaandeel C3.AI niet volledig begrijp, ben ik wel op de hoogte van de enorme groeimarkt die zij bedienen. Beleggen in groeimarkten is altijd beter dan in krimpende markten. En het bedrijf C3.AI bevindt zich in een unieke groeimarkt die zij zelf aan het creëren is.

C3.AI maakt AI software voor grote bedrijven zoals Shell, 3M en Engie. Deze AI software is erop gericht om de digitale transformatie van bedrijven te versnellen. Het stelt andere bedrijven namelijk in staat om op een snelle, goedkope manier vele AI applicaties te bouwen voor hun eigen bedrijfsactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn predictive maintenance, fraude detectie, energie management en CRM. Een simpele uitleg komt erop neer dat bedrijven al hun data eenvoudig kunnen uploaden naar de C3.AI software. Op basis van hun data kunnen zij dan conclusies gaan trekken, waarbij het platform kunstmatige intelligentie toepast om de conclusies meer betrouwbaar te maken. Denk hier bijvoorbeeld aan het voorspellen van wanneer machines vervangen moeten worden. Als een bedrijf als Shell dit op voorhand weet, kan zij efficiënter produceren en stilstand van een fabriek voorkomen. Uiteindelijk levert dat veel geld op.

C3.AI is in mijn optiek een van de beste groeiaandelen voor 2021. Het bedrijf is nog maar net op de beurs (december 2020). De marktwaarde lijkt momenteel wel overgewaardeerd. Aan de andere kant maakt dit bedrijf bizarre omzetgroei door. Meer daarover vind je terug in haar jaarcijfers.

Hieronder mijn huidige belegging in C3.AI.

Update 30 maart 2021: zoals ik hierboven al schreef was C3.AI enorm hard gestegen en daarom overgewaardeerd geworden. De laatste kwartaalcijfers waren ook niet subliem. Samen met de recentelijke sell-off van groeiaandelen, heeft ertoe geleidt dat ook C3.AI is gedaald tot 61 dollar per aandeel. Mijns inziens is dit een koopkans om met een kleine, maandelijkse inleg de gemiddelde aankoopprijs (GAK) naar beneden te halen.

top-groeiaandelen

Over de schrijver
Opgevoed door een ondernemer, een master in Organisatiekunde en Strategie, en een passie voor beleggen en investeren. Mijn naam is Jorik Vermeulen, bedenker van de Happy Investors Mindset. Al jarenlang deel ik mijn filosofie over een gelukkiger leven met meer vrijheid, voldoening en financiele onafhankelijkheid. Daarbij help ik mensen om (financieel) meer succesvol te worden in Mindset & Rijkdom, met een specialisatie in lange termijn beleggen in aandelen en ETFs
Reactie plaatsen

Mis het niet: download gratis 

E-boek & Trainingen

E-boek financiele onafhankelijkheid bereiken

Mis nooit meer unieke groeiaandelen

Sluit je aan op de Happy Investors Community en krijg direct toegang tot al mijn exclusieve beleggingsrapporten met unieke groeiaandelen voor (potentieel) 300% rendement of hoger