Online training rijk worden? Dit is de beste investering in jezelf!
Online training rijk worden? Dit is de beste investering in jezelf!
Persoonlijke Ontwikkeling
Happy Investors
Persoonlijke Ontwikkeling
07/22/2020
5 min

Online training rijk worden? Dit is de beste investering in jezelf!

07/22/2020
5 min

Beste Happy Investor, wanneer we spreken over “in jezelf investeren” is een van de slimste keuzes om een online training tot rijk worden te volgen. Typisch zijn dit nou de soort trainingen die je op korte termijn terugverdient, maar waarmee je op de lange termijn exponentiele verdiensten door kan genereren. Uiteraard bij een online training rijk worden hebben we het dan over geld. Zo leert een goede cursus over rijk worden hoe je dit duurzaam en op lange termijn kan volhouden. Ook zal het je helpen hoe je kan omgaan met geld. Immers, rijk worden geeft je comfort en vrijheid alleen zal je er wel op de juiste manier mee moeten omgaan. Doe je dat niet, dan riskeer je een leeg en eenzaam leven (en heb je alleen maar bergen met geld die geen voldoening geven).

Hieronder leg ik je uit waar je op moet letten bij een goede online training rijk worden.

Waarom online cursus rijk worden?

training rijk worden

Er heerst een kleine taboe over rijk willen worden. Al sinds jongs af aan ben ik bezig met geld. En dan met name hoe ik meer geld kan creëren door middel van geld. Wanneer ik met mensen spreek over rijk worden, zijn ze vaak terughoudend. Alhoewel ik dit begrijp, snap ik niet goed waar de negatieve associaties vandaan komen. Wanneer je rijk wilt worden, betekent dat niet direct dat je een geldwolf bent die zijn moeder nog zou verkopen voor een tientje. Je kan ook normaal persoon zijn die gewoon meer geld wilt hebben. Waarom zou dat slecht moeten zijn?

Als je het aan mij vraagt is het de truc om juist dankzij geld meer te worden. Gelukkig zijn is een moeilijk concept en voor iedereen anders. Zelf geloof ik er heilig in dat rijk worden tot op een zekere hoogte bijdraagt aan gelukkig zijn. Dat is onder de voorwaarde dat je geld als middel blijft gebruiken. Een middel waarmee je meer vrijheid en comfort kan kopen. Daarbij is het noodzakelijk om niet geld als primair doel te zien, want dan loop je inderdaad het risico om een geldwolf te worden waarbij je uiteindelijk heel rijk zal worden maar ook ongelukkig.

Een goede online training rijk worden leert jou niet alleen hoe je rijker wordt. Een goede online training rijk worden leert jou ook hoe je gelukkiger kan worden, terwijl je rijk wordt of rijk bent. slot kan je ook meer geven als je rijk bent. Denk hierbij aan het sparen voor je gezin, maar ook voor je familie en zelfs voor vrienden. Dankzij geven zal je meer voldoening uit het leven halen.

Een voorbeeld van een goede online training rijk worden? Bekijk eens de cursus Financiële Onafhankelijkheid.

goedkoop-aandelen-beleggen

Rijk worden biedt ook meer zekerheid, en vermindert financiële stress

Leren hoe je rijker wordt is ook in het belang van toekomstige zekerheid en stabiliteit. Zo blijven technologische ontwikkelingen alsmaar versnellen. In het jaartal 2027 zullen technologieën als kunstmatige intelligentie een serieuze impact hebben op ons leven. Voor velen zal dit positief en aanvullend zijn. Maar laten we er ook gewoon eerlijk over zijn: er zullen ook pechvogels zijn wiens baan irrelevant wordt. Zo zijn er ontzettend veel banen die je (deels) kan automatiseren, van vuilnisman tot aan arts.

Wat gebeurt er als jij je baan kwijt raakt? Heb je dan genoeg financiële buffer om ervan te kunnen leven? Of laat staan enkele maanden van werkloosheid te kunnen overbruggen?

Veel mensen staan er niet bij stil, maar het gevaar bestaat wel degelijk. Zo ook andere gevaren als bedrijfsfaillissement of gewoon keihard ontslag omdat je baas een eikel is. Juist daarom is het noodzaak om meerdere inkomstenstromen op te bouwen, en dan met name meer financiële onafhankelijkheid.

En denk niet dat het voor jou niet haalbaar is. Wist je dat je al met maar 200 euro per maand op lange termijn financieel onafhankelijk kan worden? En met 500 euro per maand kan je dit zelfs al binnen twintig jaar of minder waarmaken. Je moet alleen weten hoe, en dat is minder moeilijk dan je zou verwachten. Immers, ieder lid op de Happy Investors Community leert hoe hij of zij dit kan doen. En vele boeken dan ook bizar goede resultaten (zoals 1450 euro netto extra verdienen, of meer dan 45.000 rendement op één jaar).

Op de Happy Investors Community vind je een complete online training tot rijk worden, met meer dan 20 uur lesmateriaal. Meer weten? Lees hier meer informatie over Happy Investors Community.

Hoe ziet een online cursus rijk worden er uit?

online cursus rijk worden

In mijn optiek is Geld Mindset het allerbelangrijkste wat je kan leren uit een online training rijk worden. Simpel gesteld is dit een manier van denken. Dit is hoe de rijken en self-made miljonairs denken. En dit denkpatroon is cruciaal voor jouw succes om rijk te worden. Zo zou een goede online cursus over rijk worden jou dan ook deze Mindset moeten aanleren. Binnen de Happy Investors Community besteden we meer dan 15 trainingsvideo’s voor een Mindset waarmee je succesvol wordt.

Naast Mindset is ook een inhoudelijke training over geld investeren belangrijk. Zie dit als beleggen. Je wordt niet rijk door sparen. Vergeet het maar, dat gaat niet gebeuren (tenzij je maandelijks 5000 euro per maand kan sparen). Maar waarom zou je keihard werken om zoveel mogelijk te sparen? In plaats daarvan kan je veel slimmer werken. En dat doe je door geld voor jou te laten werken. Want waar jij misschien 8 tot 10 uur per dag werkt, kan geld 24/7 werken. Het is dan ook cruciaal dat je begrijpt waarom beleggen in plaats van sparen.

Zelf investeer ik mijn geld al vanaf jongs af aan. In de vele jaren van beleggen heb ik veel fouten mogen maken, en ook een paar mega successen. Al met al sta ik op een flinke winst, en dat is belangrijk bij geld investeren. Je moet namelijk voorkomen dat je verlies maakt, en je kans tot winst trachten te verhogen. Binnen mijn cursus beginnen met beleggen help ik cursisten met hoe je dit kan doen. Ik leer hen hoe je het risico kan verlagen terwijl je het rendement verhoogt. Klinkt logisch he? In praktijk blijkt het toch moeilijker te zijn. Er zijn te veel beginnende beleggers die op eigen houtje gaan acteren, met gigantische verliezen als gevolg.

vastgoed beleggen met weinig geld

Wat leer ik bij een online training over rijk worden?

Een online training over rijk worden is een van de beste investeringen die je kan doen. Niet alleen verdien je de cursus zelf op korte termijn terug. Dankzij de training zal je ook op lange termijn een meer succesvol en leuker leven kunnen krijgen, waarbij je meer financiële vrijheid hebt. Tot slot is het cruciaal dat je ook leert hoe je met geld kan omgaan, wanneer je eenmaal rijk bent. Het doel is mijns inziens niet om enkel veel geld te hebben. Het doel zou moeten zijn om meer comfort en vrijheid te hebben (dankzij geld), waarbij je leven meer verrijking en voldoening krijgt samen met de mensen die er echt toe doen (partner, kinderen, et cetera).

Binnen de online training rijk worden van de Happy Investors Community ga jij het volgende leren:

  • Hoe je met maar een paar honderden euro’s per maand al heel rijk kan worden op de lange termijn
  • Op een duurzame, lange termijn wijze rijker worden
  • Hoe je meer geld in minder tijd kan verdienen
  • Hoe je geld voor jou laat werken, in plaats van jij voor het geld
  • Het creëren van meer vrijheid dankzij het rijk zijn
  • Hoe je omgaat met geld, om zo een gelukkiger leven met meer voldoening, comfort en vrijheid te krijgen.
  • Denken zoals de meest succesvolle mensen op de wereld, en al jouw doelen bereiken
  • En nog meer

Wil je meer informatie of direct online toegang tot de online training rijk worden? Lees hier meer informatie over Happy Investors Community en meld jezelf aan! Dit is oprecht de beste investering die jij dit jaar gaat doen.

Reacties
Categorieën