Review Upland Beleggen: Digitaal Vastgoed met Crypto NFT
Review Upland Beleggen: Digitaal Vastgoed met Crypto NFT
Beleggen in Vastgoed
Happy Investors
Beleggen in Vastgoed
05/03/2021
3 min

Review Upland Beleggen: Digitaal Vastgoed met Crypto NFT

05/03/2021
3 min

Beste Happy Investor, de crypto mania is weer op volle stoom! De mega crash van 2018 zijn we vergeten, en mensen stappen massaal (en blind) in op gebakken lucht cryptomunten. Dogecoin is bij uitstek een alleszeggend voorbeeld. Maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat crypto geen waarde heeft. Immers, ik ben zelf in 2017 ingestapt tot Ethereum omdat ik geloof in de blockchain technologie. Anno 2021 zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. Een leuke ontwikkeling die ik met je wil delen betreffende cryptomunten is Upland. Upland is een metaverse. Een mobiele app waarin je kan beleggen in digitaal vastgoed. Je kan via Upland beleggen in vastgoed woningen / percelen in de gehele wereld.

Hoe dit precies werkt lees je hieronder in mijn Upland review.

Inhoudsopgave:

Upland Review en hoe kan je ermee beleggen in digitaal vastgoed?
Is Upland een goede belegging? De trend van NFT en Metaverse

Upland Review en hoe kan je ermee beleggen in digitaal vastgoed?

upland-beleggen

Upland is zowel een cryptomunt als een beleggingsapp. Dit laatste kan je zien als een soort spel. En spel voor het investeren in digitaal vastgoed.

Je kan de beleggingsapp gratis downloaden. Je maakt een account aan en vervolgens ontvang je 5.000 UPX. UPX is de naam van de cryptomunt. In de app zelf kan je UPX aankopen. Zo krijg je voor 5 dollar omgerekend 5.000 UPX.

Dan wordt het tijd om te zoeken naar vastgoed / percelen om in te investeren.

Als je de app van Upland hebt geopend, zie je een wereldkaart. Op moment van schrijven kan je in slechts een paar Amerikaanse steden vastgoed kopen. Neem New York als voorbeeld. Als je hier een leeg perceel vindt, kan je deze opkopen. Sommige percelen zijn relatief goedkoop, andere populaire percelen zijn relatief duur.

Beleggen in Upland doe je door strategisch vastgoedpercelen binnen het spel te kopen. Het is een kwestie van vraag- en aanbod. Zo kan je jouw vastgoedperceel te koop aanbieden voor een bepaald bedrag. Stel dat je een perceel koopt voor 100.000 UPX, wat omgerekend 100 dollar is. Als je dit perceel verkoopt voor 150.000 UPX, oftewel 150 dollar, realiseer je 50% rendement. Er zijn ook percelen van > 1.000.000 UPX.

En dat niet alleen: je krijgt ook huurinkomsten. Als je een vastgoedperceel koopt, kan je om de drie uur je huurinkomsten collecteren. Dit doe je door in te loggen op de app en simpelweg op “collect” te drukken. Hoe duurder een vastgoedperceel, hoe meer inkomsten je krijgt. Al gaat het hier nog wel om hele kleine bedragen.

Beleggen in Upland met digitaal vastgoed kan wel eens heel lucratief zijn. Het kan ook een totale flop worden. Alles valt of staat met hoeveel mensen verslaafd raken aan dit spel.

En het interessante is dat Upland momenteel nog relatief onbekend is. Je kan nog profiteren van vroegtijdig instappen.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Review: Is Upland een goede belegging? De trend van NFT en Metaverse

vastgoed beleggen met weinig geld

Eerlijkgezegd weet ik het antwoord nog niet. Dit cryptoplatform om te beleggen in digitaal vastgoed is nog relatief onbekend. Toch zijn er al “spelers” op die aan meer dan tienduizenden dollars vermogen hebben op Upland.

Zo was er vorige maand een populair vastgoedperceel in New York verkocht voor 23.000 dollar!

Dat is vrij bizar voor een spelletje… Maar dit kan wel eens de standaard gaan worden. Beleggen via Upland is geheel volgens de trend van NFT’s en de metaverse. Dit betekent dat je eigendom bemachtigd in een digitale wereld. Als Upland een dominante digitale wereld wordt mensen wereldwijd op gaan inloggen, dan kan er wel eens extreem hoog rendement worden gerealiseerd.

Het mag echter wel duidelijk zijn dat beleggen via Upland in digitaal vastgoed ook extreem speculatief is. Ik heb geen idee hoe populair dit cryptoplatform gaat worden. Ook weet ik niet hoeveel rendement je ermee kan behalen.

Persoonlijk ben ik hier heel voorzichtig mee en geef ik toch eerder de voorkeur aan online vastgoedfondsen. Een stabiel en meer zeker dividend is mijns inziens fijner dan speculatie.

Omdat je nog vroeg kan instappen is het wellicht een kijkje waard. Maar mocht je besluiten om te gaan beleggen via Upland, doe dit dan met hele kleine bedragen en alleen met geld dat je kan missen! Op die manier blijft het een (leuk) spel.

En mocht je heel succesvol zijn, dan leer ik graag van je ervaringen!

Klik hier voor gratis account aanmaken

Hieronder vind je nog een goed Youtube-filmpje die uitlegt hoe Upland werkt:

Reacties
Categorieën